Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 246 άτομα (29 μέλη και 217 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ωραιος, αν και απο τη μεση και κατω σε εχασα λιγο, αλλα δεν πειραζει.
αννα / ιωαννινων 3, κυριως πρωϊνη βαρδια.
τσεκ προγραμμα με μερες και ωρες απο τους διπλανους και πανε χωσου πολυ σχολαστικα.
τι εννοεις με εχασες ερχεται για δυο μηνες Αθηνα και μετα παει Κωνσταντινουπολη εκει μενει. Δεν μενει ουτε ρωσσια ουτε ουκρανια. Αδιαβαστο σε βρισκω.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Δεν μπορώ να βρω κοντοπουτανα...
Πείτε ιδέες

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.579
Πόντοι
27.261
τι εννοεις με εχασες ερχεται για δυο μηνες Αθηνα και μετα παει Κωνσταντινουπολη εκει μενει. Δεν μενει ουτε ρωσσια ουτε ουκρανια. Αδιαβαστο σε βρισκω.
μα δε ρωταω και δε με ενδιαφερουν κιολας, τα προσωπικα της καθε κοπελας ρε μαν, αν δε μου τα πει η ιδια πανω στο λιγοστο σοσιαλ της συνευρεσης. οχι δε ξερω που μενει σορρυ.
την τελευταια προταση με τις φοιτητριες και τις ελληνιδες δεν καταλαβα, αλλα μαλλον θα εννουσες η' ,δηλαδη θα εκανες συγκριση.
αρα ολα κομπλε, οκ.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.416
Πόντοι
2.836
Τουρκαλα είναι??? Η μένει στη Πόλη γιατί η βυζιτα χρυσοπληρωνετε καλά??

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.853
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.853
Πόντοι
46.232
Πως φαίνεται ο διαβασμένος.....ειπα κ εγώ γιατί κάτι φώναζε στα Ρώσικα όταν την πήρα....
Πολλές Μολδαβες μιλούν ρώσικα, όπως φυσικά και οι Ουκρανες, βέβαια εμένα το τελευταίο που με νοιάζει είναι από που είναι ή λέει ότι είναι, μου φτάνει που μέσα είναι πάρα πολύ καλή

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.853
Πόντοι
46.232
εσενα σου ειπε οτι ειναι απο μολδαβια δηλαδη ?

το που μενει μονιμα το ηξερες ?
Θα έπρεπε να ξέρω που μένει ρε τύπε? εδώ τις προάλλες σε ρώταγα να μου την περιγράψεις και δεν ήξερες, σε ρώτησα για να βγάλω άκρη αν έχει πειραγμένα χείλη και απάντησες ναι... πειραγμένα χείλη είχε η Μαρίνα που σου έλεγα, τέλος πάντων αν ξέρεις που μένει κ ποιο ειναι το αγαπημένο της κεμπάπ εύγε, την επόμενη φορά ας πιείτε και τούρκικο καφέ σε ένα από τα καφέ πέριξ του πύργου του Γαλατα να μάθεις και άλλα

Τελευταία τροποποίηση:

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
ειδε κανεις την αλιονα απο διδυμου 18 ειναι ακομα χοντρη η εχει αδυνατισει?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Θα έπρεπε να ξέρω που μένει ρε τύπε? εδώ τις προάλλες σε ρώταγα να μου την περιγράψεις και δεν ήξερες, σε ρώτησα για να βγάλω άκρη αν έχει πειραγμένα χείλη και απάντησες ναι... πειραγμένα χείλη είχε η Μαρίνα που σου έλεγα, τέλος πάντων αν ξέρεις που μένει κ ποιο ειναι το αγαπημένο της κεμπάπ εύγε, την επόμενη φορά ας πιείτε και τούρκικο καφέ σε ένα από τα καφέ πέριξ του πύργου του Γάλατα να μάθεις και άλλα
για την μολδαβια δεν μου απαντησες και πηγες κατευθειαν στην Κωνσταντινουπολη.

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Ξέρουμε αν επέστρεψε η Λίλιαν στο Ιάσωνος 1Γ?

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.416
Πόντοι
2.836
Πολλές Μολδαβες μιλούν ρώσικα, όπως φυσικά και οι Ουκρανες, βέβαια εμένα το τελευταίο που με νοιάζει είναι από που είναι ή λέει ότι είναι, μου φτάνει που μέσα είναι πάρα πολύ καλή
Πολύ σωστά τα λες ! Ρίχνουμε σε όλες ένα μανίκι άσχετα από που κρατάνε....!! Τα μπουρδελα δεν είναι ληξιαρχεία και ότι θέλουν δηλώνουν...

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Καταθεση πριν λίγο στην Ροντίκα στο Φυλης 109Β.
Λεπτή μαυρομάλλα κοπέλα γύρω στα 30, ύψος 1.60, ζώδιο Ιχθύες.
Το πρόγραμμά της ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα, ελεύθερα πιασιματα σεξ σε όλες τις στάσεις.
Αρκετά μικρά τατουαζ πανω στο σώμα της, κυρίως στα πόδια, όπου στους αστραγάλους είχε βάλει κάτι σεξυ βραχιόλια που της τα δαγκωσα στο δωμάτιο.

Μπήκε μέσα πρόσχαρη, αλλά η μαλακια είναι ότι τα πέταξε όλα κατευθείαν εξω, κατσε λίγο βρε μαντάμ, ρώτα με πως με λένε ή έστω ποιο μέλος είμαι στο bou, μετά γδύσου όσο θες.
Ε πετάω και εγώ το σώβρακό μου στην κρεμάστρα και της τον δίνω ακαπελα στο στόμα, εγώ όρθιος αυτή ξαπλωμένη, καλή η πιπα αλλά όχι κάτι τρελό, δεν είχε αλατοπίπερο, ήταν μονότονη και χωρίς στριφογυριστά κόλπα που μ'αρεσουν.
Την ξαπλώνω ιεραποστολικό, εκεί η κοπελα είναι ευλύγιστη και ανοίγει τα πόδια της σαν σπαγκέτι, σπαγκάτο έστω.
Μου αρεσε αυτη η στάση μαζί της, έδειξε θερμότητα και θέληση να την απολαύσει, με αγκαλιαζε, με φιλούσε στον λαιμό, με καυλωσε η ρουφιανα και αρχίσανε τα βαθειά γλωσσόφιλα, οισοφάγο φθάσανε.
Την κράτησα σε αυτό το τέμπο για κανα 5 λεπτό, όπου την έστησα στα 4 για να θαυμάσω το έξαλλο τατουαζ τύπου δεκαετίας '90 των σλαβόφωνων κοριτσιόνε, που είχε απάνω στο μικροκαμωμενο κωλομέρι της.
Έχει βαθύ ανοιχτό μουνι, αναρωτιέμαι αν το έχει δηλώσει τέτοιο πηγάδι στην πολεοδομία ναούμ, όμως, το στήσιμο, στήσιμο, εξαιρετικότατο, σαν βασιλική κόμπρα στεκόταν, τα βραχιολάκια στα πόδια της να κάνουν ντρίν-ντρίν, το ετοιμόρροπο κρεβάτι κρακ-κρακ, οι κραυγούλες της ηχουσαν καλά ωραία στα πορναυτιά μου, ωραια φάση, στα φτωχικά κρεβάτια γίνεται το πιο παθιασμένο σεξ.
Μετά από λίγο την παροτρύνω να την γαμησω στα όρθια, αλλά δεν ήθελε η μαντάμ, not like it, μάλλον θα είχε καμία τραυματική εμπειρία, ε οκ θα χυσω έτσι σιγά, μετά από πολλά μπες-βγες έρχεται το τέλος.

Το κορίτσι είναι καλό, φιλότιμο, αλλά δεν σου αφήνει το κατι να την ξαναπάρεις.
Για μια φορά είναι οκ.
Στο δωμάτιο έκατσα σίγουρα πάνω από 10', κοντά 15', καμιά ενόχληση, ούτε βιασύνη από την κοπέλα.
Αυτή είναι, σε όποιον του γυαλίσει εμφανισιακά ας μπει, δεν θα τα κλάψει τα λεφτά, αλλά ούτε θα τρελαθεί κιολας.

Να περνάτε όμορφα.
Αφήνω αυτό εδώ το χιουμοριστικο.

FB_IMG_1663680845086.jpg

hany

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
193
Πόντοι
1
εεεε ναι για να το λες εσύ που μας διαβάζεις χρόνια...
και εσυ εισαι καλος ενημερωτης και συχνος και σταθερος αποτελεις σημαντικη συνεισφορα στα της ενημερωσης !
αλλα δεν μπαινεις σε ιδιαιτερες περιγραφες (βεβαιως εχεις αναλυτικες κριτικες αλλα στα συνοπτικα της ενημερωσεις αναφερομαι) και εχεις και ενα θεμα με το μετρας το μεγεθος των βυζιων !
μια φορα μια σωστη μετρηση μεγεθους βυζιων δεν νομιζω να εχεις πετυχει ! ηθελα να στο πω μιας και μας δωθηκε η ευκαιρια !

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
και εσυ εισαι καλος ενημερωτης και συχνος και σταθερος αποτελεις σημαντικη συνεισφορα στα της ενημερωσης !
αλλα δεν μπαινεις σε ιδιαιτερες περιγραφες (βεβαιως εχεις αναλυτικες κριτικες αλλα στα συνοπτικα της ενημερωσεις αναφερομαι) και εχεις και ενα θεμα με το μετρας το μεγεθος των βυζιων !
μια φορα μια σωστη μετρηση μεγεθους βυζιων δεν νομιζω να εχεις πετυχει ! ηθελα να στο πω μιας και μας δωθηκε η ευκαιρια !
:jerking::jerking::jerking:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Μολις επισκεφτηκα το λιοσιων 73Β για Μπετυ.......η τσατσα μου ειπε οτι σταματησε οριστικα λογω το οτι δεν προλαβαινει με παιδια της
Γκινιααααα και δενπρολαβα να την δοκιμασω.....
Κρίμα που σταμάτησε η Μπέτυ το γατάκι... :undecided-old:
Βέβαια, με τον μισθό της από το στουντέλο, μια χαρά θα μπορούσε να πληρώνει νταντά.
Οπότε δεν στέκει η δικαιολογία της τσα2... :woldman:
Μήπως, άραγε, βρήκε τον έρωτα εκτός μπουρδέλου και σταμάτησε γι αυτό...? :smitten:
Ευτυχώς που πρόλαβα να την γνωρίσω λίγο πριν την αποχώρησή της.:kiss-mark:
Ορίστε και η ενδεχομένως ''κύκνεια'' κριτική για την Μπέτυ,
με τίτλο "Ο γατολάγνος/Ρωσόφιλος Junax''::rockon:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Κρίμα που σταμάτησε η Μπέτυ το γατάκι... :undecided-old:
Βέβαια, με τον μισθό της από το στουντέλο, μια χαρά θα μπορούσε να πληρώνει νταντά.
Οπότε δεν στέκει η δικαιολογία της τσα2... :woldman:
Μήπως, άραγε, βρήκε τον έρωτα εκτός μπουρδέλου και σταμάτησε γι αυτό...? :smitten:
Ευτυχώς που πρόλαβα να την γνωρίσω λίγο πριν την αποχώρησή της.:kiss-mark:
Ορίστε και η ενδεχομένως ''κύκνεια'' κριτική για την Μπέτυ,
με τίτλο "Ο γατολάγνος/Ρωσόφιλος Junax''::rockon:
Παπαριές, πρέπει να έχει πάει σε στούντιο, ακάποτε καβαλάρη.
Την πήρε το μάτι μου στο πρόγραμμα σε Κασσάνδρας μεριά.

Διόρθωση, Κροκέων όχι Κασσάνδρας.

Τελευταία τροποποίηση:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Παπαριές, πρέπει να έχει πάει σε στούντιο, ακάποτε καβαλάρη.
Την πήρε το μάτι μου στο πρόγραμμα σε Κασσάνδρας μεριά.
Μύστη, εννοείται ότι πλάκα έκανα για τους έρωτες εκτός μπουρδέλου... :2funny:
Για πες περισσότερες λεπτομέρειες... Από μια σύντομη αναζήτηση που έκανα μόλις στα
Κασσάνδρας δεν την βρήκα... :undecided-old:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom