n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.623
- Πόντοι
- 46.232
Μολδαβη είναι, ούτε Τουρκαλα ούτε Ρωσίδα ούτε ΟυκρανήΤουρκαλα είναι??? Η μένει στη Πόλη γιατί η βυζιτα χρυσοπληρωνετε καλά??
Μολδαβη είναι, ούτε Τουρκαλα ούτε Ρωσίδα ούτε ΟυκρανήΤουρκαλα είναι??? Η μένει στη Πόλη γιατί η βυζιτα χρυσοπληρωνετε καλά??
Πως φαίνεται ο διαβασμένος.....ειπα κ εγώ γιατί κάτι φώναζε στα Ρώσικα όταν την πήρα....Μολδαβη είναι, ούτε Τουρκαλα ούτε Ρωσίδα ούτε Ουκρανή
Πολλές Μολδαβες μιλούν ρώσικα, όπως φυσικά και οι Ουκρανες, βέβαια εμένα το τελευταίο που με νοιάζει είναι από που είναι ή λέει ότι είναι, μου φτάνει που μέσα είναι πάρα πολύ καλήΠως φαίνεται ο διαβασμένος.....ειπα κ εγώ γιατί κάτι φώναζε στα Ρώσικα όταν την πήρα....
εσενα σου ειπε οτι ειναι απο μολδαβια δηλαδη ?Πολλές Μολδαβες μιλούν ρώσικα, όπως φυσικά και οι Ουκρανες
Θα έπρεπε να ξέρω που μένει ρε τύπε? εδώ τις προάλλες σε ρώταγα να μου την περιγράψεις και δεν ήξερες, σε ρώτησα για να βγάλω άκρη αν έχει πειραγμένα χείλη και απάντησες ναι... πειραγμένα χείλη είχε η Μαρίνα που σου έλεγα, τέλος πάντων αν ξέρεις που μένει κ ποιο ειναι το αγαπημένο της κεμπάπ εύγε, την επόμενη φορά ας πιείτε και τούρκικο καφέ σε ένα από τα καφέ πέριξ του πύργου του Γαλατα να μάθεις και άλλαεσενα σου ειπε οτι ειναι απο μολδαβια δηλαδη ?
το που μενει μονιμα το ηξερες ?
για την μολδαβια δεν μου απαντησες και πηγες κατευθειαν στην Κωνσταντινουπολη.Θα έπρεπε να ξέρω που μένει ρε τύπε? εδώ τις προάλλες σε ρώταγα να μου την περιγράψεις και δεν ήξερες, σε ρώτησα για να βγάλω άκρη αν έχει πειραγμένα χείλη και απάντησες ναι... πειραγμένα χείλη είχε η Μαρίνα που σου έλεγα, τέλος πάντων αν ξέρεις που μένει κ ποιο ειναι το αγαπημένο της κεμπάπ εύγε, την επόμενη φορά ας πιείτε και τούρκικο καφέ σε ένα από τα καφέ πέριξ του πύργου του Γάλατα να μάθεις και άλλα
Σου έχω στείλει πμ πριν 4 λεπτά περίπουγια την μολδαβια δεν μου απαντησες και πηγες κατευθειαν στην Κωνσταντινουπολη.
Πολύ σωστά τα λες ! Ρίχνουμε σε όλες ένα μανίκι άσχετα από που κρατάνε....!! Τα μπουρδελα δεν είναι ληξιαρχεία και ότι θέλουν δηλώνουν...Πολλές Μολδαβες μιλούν ρώσικα, όπως φυσικά και οι Ουκρανες, βέβαια εμένα το τελευταίο που με νοιάζει είναι από που είναι ή λέει ότι είναι, μου φτάνει που μέσα είναι πάρα πολύ καλή
και εσυ εισαι καλος ενημερωτης και συχνος και σταθερος αποτελεις σημαντικη συνεισφορα στα της ενημερωσης !εεεε ναι για να το λες εσύ που μας διαβάζεις χρόνια...
και εσυ εισαι καλος ενημερωτης και συχνος και σταθερος αποτελεις σημαντικη συνεισφορα στα της ενημερωσης !
αλλα δεν μπαινεις σε ιδιαιτερες περιγραφες (βεβαιως εχεις αναλυτικες κριτικες αλλα στα συνοπτικα της ενημερωσεις αναφερομαι) και εχεις και ενα θεμα με το μετρας το μεγεθος των βυζιων !
μια φορα μια σωστη μετρηση μεγεθους βυζιων δεν νομιζω να εχεις πετυχει ! ηθελα να στο πω μιας και μας δωθηκε η ευκαιρια !
Κρίμα που σταμάτησε η Μπέτυ το γατάκι...Μολις επισκεφτηκα το λιοσιων 73Β για Μπετυ.......η τσατσα μου ειπε οτι σταματησε οριστικα λογω το οτι δεν προλαβαινει με παιδια της
Γκινιααααα και δενπρολαβα να την δοκιμασω.....
Παπαριές, πρέπει να έχει πάει σε στούντιο, ακάποτε καβαλάρη.Κρίμα που σταμάτησε η Μπέτυ το γατάκι...
Βέβαια, με τον μισθό της από το στουντέλο, μια χαρά θα μπορούσε να πληρώνει νταντά.
Οπότε δεν στέκει η δικαιολογία της τσα2...
Μήπως, άραγε, βρήκε τον έρωτα εκτός μπουρδέλου και σταμάτησε γι αυτό...?
Ευτυχώς που πρόλαβα να την γνωρίσω λίγο πριν την αποχώρησή της.
Ορίστε και η ενδεχομένως ''κύκνεια'' κριτική για την Μπέτυ,
με τίτλο "Ο γατολάγνος/Ρωσόφιλος Junax'':
Ο γατολάγνος/Ρωσόφιλος Junax (8.5) | Λιοσίων 73Β (Μπουρδέλα) Λιοσίων
Κριτική για το Λιοσίων 73Β (Μπουρδέλα) Λιοσίων από zurax με βαθμολογία 8.5www.bourdela.com
Μύστη, εννοείται ότι πλάκα έκανα για τους έρωτες εκτός μπουρδέλου...Παπαριές, πρέπει να έχει πάει σε στούντιο, ακάποτε καβαλάρη.
Την πήρε το μάτι μου στο πρόγραμμα σε Κασσάνδρας μεριά.
Ναι το διόρθωσα, στο Κροκέων όροφο τσέκαρε.Μύστη, εννοείται ότι πλάκα έκανα για τους έρωτες εκτός μπουρδέλου...
Για πες περισσότερες λεπτομέρειες... Από μια σύντομη αναζήτηση που έκανα μόλις στα
Κασσάνδρας δεν την βρήκα...
Μάλλον τελικά δεν παρακολουθείς χρόνια όπως γράφεις στο πρώτο σου ποστ,και εσυ εισαι καλος ενημερωτης και συχνος και σταθερος αποτελεις σημαντικη συνεισφορα στα της ενημερωσης !
αλλα δεν μπαινεις σε ιδιαιτερες περιγραφες (βεβαιως εχεις αναλυτικες κριτικες αλλα στα συνοπτικα της ενημερωσεις αναφερομαι) και εχεις και ενα θεμα με το μετρας το μεγεθος των βυζιων !
μια φορα μια σωστη μετρηση μεγεθους βυζιων δεν νομιζω να εχεις πετυχει ! ηθελα να στο πω μιας και μας δωθηκε η ευκαιρια !
ύριο είναι για πρωινό πρωινό γαμησι για να μπει καλά η δύσκολη Παρασκευή. Σκέφτομαι Άννα Ιωαννίνων 3 ή Αντριάννα χωματιανου. Έχετε υπόψιν άλλες καλές πρωινές?
Αντριάνα σίγουρα την άλλη κορασίδα δεν την ξέρω.Αλλα με Αντριάνα σίγουρα το ευχαριστιεσαιΑύριο είναι για πρωινό πρωινό γαμησι για να μπει καλά η δύσκολη Παρασκευή. Σκέφτομαι Άννα Ιωαννίνων 3 ή Αντριάννα χωματιανου. Έχετε υπόψιν άλλες καλές πρωινές?