Καταθεση πριν λίγο στην Ροντίκα στο Φυλης 109Β.
Λεπτή μαυρομάλλα κοπέλα γύρω στα 30, ύψος 1.60, ζώδιο Ιχθύες.
Το πρόγραμμά της ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα, ελεύθερα πιασιματα σεξ σε όλες τις στάσεις.
Αρκετά μικρά τατουαζ πανω στο σώμα της, κυρίως στα πόδια, όπου στους αστραγάλους είχε βάλει κάτι σεξυ βραχιόλια που της τα δαγκωσα στο δωμάτιο.
Μπήκε μέσα πρόσχαρη, αλλά η μαλακια είναι ότι τα πέταξε όλα κατευθείαν εξω, κατσε λίγο βρε μαντάμ, ρώτα με πως με λένε ή έστω ποιο μέλος είμαι στο bou, μετά γδύσου όσο θες.
Ε πετάω και εγώ το σώβρακό μου στην κρεμάστρα και της τον δίνω ακαπελα στο στόμα, εγώ όρθιος αυτή ξαπλωμένη, καλή η πιπα αλλά όχι κάτι τρελό, δεν είχε αλατοπίπερο, ήταν μονότονη και χωρίς στριφογυριστά κόλπα που μ'αρεσουν.
Την ξαπλώνω ιεραποστολικό, εκεί η κοπελα είναι ευλύγιστη και ανοίγει τα πόδια της σαν σπαγκέτι, σπαγκάτο έστω.
Μου αρεσε αυτη η στάση μαζί της, έδειξε θερμότητα και θέληση να την απολαύσει, με αγκαλιαζε, με φιλούσε στον λαιμό, με καυλωσε η ρουφιανα και αρχίσανε τα βαθειά γλωσσόφιλα, οισοφάγο φθάσανε.
Την κράτησα σε αυτό το τέμπο για κανα 5 λεπτό, όπου την έστησα στα 4 για να θαυμάσω το έξαλλο τατουαζ τύπου δεκαετίας '90 των σλαβόφωνων κοριτσιόνε, που είχε απάνω στο μικροκαμωμενο κωλομέρι της.
Έχει βαθύ ανοιχτό μουνι, αναρωτιέμαι αν το έχει δηλώσει τέτοιο πηγάδι στην πολεοδομία ναούμ, όμως, το στήσιμο, στήσιμο, εξαιρετικότατο, σαν βασιλική κόμπρα στεκόταν, τα βραχιολάκια στα πόδια της να κάνουν ντρίν-ντρίν, το ετοιμόρροπο κρεβάτι κρακ-κρακ, οι κραυγούλες της ηχουσαν καλά ωραία στα πορναυτιά μου, ωραια φάση, στα φτωχικά κρεβάτια γίνεται το πιο παθιασμένο σεξ.
Μετά από λίγο την παροτρύνω να την γαμησω στα όρθια, αλλά δεν ήθελε η μαντάμ, not like it, μάλλον θα είχε καμία τραυματική εμπειρία, ε οκ θα χυσω έτσι σιγά, μετά από πολλά μπες-βγες έρχεται το τέλος.
Το κορίτσι είναι καλό, φιλότιμο, αλλά δεν σου αφήνει το κατι να την ξαναπάρεις.
Για μια φορά είναι οκ.
Στο δωμάτιο έκατσα σίγουρα πάνω από 10', κοντά 15', καμιά ενόχληση, ούτε βιασύνη από την κοπέλα.
Αυτή είναι, σε όποιον του γυαλίσει εμφανισιακά ας μπει, δεν θα τα κλάψει τα λεφτά, αλλά ούτε θα τρελαθεί κιολας.
Να περνάτε όμορφα.
Αφήνω αυτό εδώ το χιουμοριστικο.