Τετάρτη 21/9/2022
2η βάρδια:
Ώρα: 20:30:
Φυλής 105Β: Αλεξάνδρα. Χοντρή, μελαχρινή με 3άρια-3,5άρια βυζιά. Από Κολομβία.
Φυλής 105Α:
Νικόλ. Μοντελοειδές με μαύρο μαλλί, 2άρι σιλικονάτο βυζί και συμπαθητικό κώλο. Μου άρεσε πολύ. Στα υπ'όψιν.
Ώρα 22:00 - 22:40:
Βέργας 7: Ρώτησα την τσατσά για την Τατιάνα. Έχει σταματήσει και δε θα ξαναέρθει. Πολύ κρίμα γιατί παρόλο που ήταν ψιλοφολίτσα, εμένα μου έκανε κάτι γαμησάρες η άτιμη... Τη θεωρώ μεγάλη απώλεια από το ρόστερ. Νομίζω την έψαχνε και το μέλος
@batzanakis21 . Στον εν λόγω οίκο βγήκε η Χριστίνα. Συμπαθητική αδύνατη ξανθιά, φορώντας ένα μαύρο κορμάκι. Καθόταν αγέλαστη σε μια απόσταση.
Βέργας 6 υπόγειο ανοικτό. Δεν μου άνοιξαν.
Βέργας 7υπόγειο:
Καστανή προμίλφ, ψιλή με πιασίματα και φανταστικό βυζί. Μάλλον η Τίνα. Θα τη χαρακτήριζα must για βυζολάγνους που θέλουν ένα απλώς αξιοπρεπές σύνολο.
Φυλής 66α: Ειρήνη (μικρόσωμη με καστανό μαλλί).
Φυλής 72: Ειρήνη ψηλή μελαχρινή.
Φωκαίας 7 υπόγειο: ανοικτά, δεν πέρασα. Λογικά Έμιλυ.
Φωκαίας 7 ισόγειο: ομοίως. Λογικά Στέλλα.
Φωκαίας 9 κλειστό.
Φωκαίας 13 αριστερά: κοντή μαυρομάλλα με κωλάρα. Μάλλον Εύα.
Φωκαίας 13 δεξιά: Η Μαρία με τα γυαλιά.
Φωκαιας 17Α: Μια ξανθιά με ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους. Κοντοπούτανος πουτσομεζές. Ή Μαρία την έλεγαν ή τα έχω παίξει επειδή άκουσα πολλές φορές το όνομα σήμερα (είχα περάσει νωρίτερα από Μετάξι). Ό,τι καλύτερο είδα σήμερα.
Φυλής 71 όροφος:
Εύα, γνωστή γεματούλα με μαύρο μαλλί και 2,5άρι βυζί. Συμπαθητική. Όποτε έχω περάσει έχω δει οι πιτσιρικάδες να τρελαίνονται και να περνούν.
Φυλής 86Α (ισόγειο) Άννα-Μπέλα. Είχα να τη δω μήνες. Ξανθό μαλλί, κορμάκι για σκίσιμο (δεν την πρόλαβα με μπούκλες. Καλύτερα). Θα μπορούσε να είναι μια εκδοχή της Άριελ της Γοργόνας απο την Disney (της καλής ντε, εκείνης του 2000. Είχε κάτι αστεράκια που κάλυπταν τις ρώγες της).
Φυλής 86Β (όροφος):
Μαρία, η γνωστή φόλα. Ψηλή με κρεμαστά 3άρια βυζιά. Φεύγοντας, νομίζω είδα μια φλέβα από το αριστερό της βυζί.
Ένας τύπος μου έλεγε καθώς έμπαινα στην εξώπορτα "φίλε, εδώ είναι από τα πιο δυνατά". "Ναι, ε;", του απαντώ.
"Δες και θα μου πεις", είπε με αέρα και συνέχισε τον περίπατό του. Του εύχομαι να είχε καλογαμήσει.
Ώρα 22:30:
Έπιανε δουλειά μια μικρόσωμη στο 84Α. Πρέπει να ήταν Ρουμάνα.
Συγκεφαλαιώνοντας, ξεχώρισα μια μικρόσωμη ξανθιά από Φωκαίας 17Α (Μαρία) και τη Νικόλ από το Φυλής 105Α. Το αναφέρω γιατί δεν τις είχα ξαναδεί.
ΥΓ:
Τις περισσότερες φορές δεν ανακοινώθηκαν ονόματα ούτε προγράμματα. Επίσης, δεν αναγράφονται αριθμοί στις οδούς. Γνωστό αυτό. Επομένως, ευπρόσδεκτη κάθε διόρθωση
Καλό βράδυ αλλοπρόσαλλοι πουτανιάρηδες.