moynitsokinigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ΝΑΙ μπράβο πιτσιλιστή..... ώραίο γκομενάκι αυτό αν και η φάτσα είναι λίγο άλλα ντι άλλον... Και το ασανσέρ δίνει άλλη φάση στο μπουρδελάκι.............
το μπουρδελο με το ανσασερ για το οποιο λετε ειναι στιν ιασονοσ 20γ!!!εκει τελευτεα παιζει μια μαριαννα με πολι ορεο κολαρακι αλλα απο φατσα δεν λεει και πολα!!!!15 ευρο!κολαρακι για πιτσιλισμα ειχε ι καυλιαρα!!!!
ναι οντοσ εχει πλακα!!!!λοιπον καυλιαριδες σε αυτο το πουταναδικο ειχα πιτσιλισει ενα μορο αξεχαστο!!!!!μια μεξικανα ι οποια τορα εχει χαθει!απιστευτος κολος....τουρλοτος!τουμπανο!!!!ι γιναικα θα μου μεινι αξεχαστι!ειναι το καλιτερο πουτανακι που εχο γαμισει στι ζοι μου!!!τετοια πιπα.....δε μμου εχουν ξαναπαρει!!!!αλλα κριμα γιατι χαθηκε ...
Ρε Σκορπιέ μπας και την δάγκωσες και μαρμάρωσε. Με τόσα που έχω ακούσει είπα να την τιμήσω σήμερα (7-μιση το απόγευμα). Είχε τσακωθεί με κάποιον, είχε βραχνιάσει (επειδή δεν είχε Halls με Vapor Action, τον ξεβούλωσε με το βαθύτατο deepthroat (σήμα κατατεθέν)) και πέραν της απόφραξης λάρυγγα, συμμετοχή μηδέν. Την ρώτησα αν κάνει τίποτα εχτρά (λοκό εννοούσα) μου είπε χαμογελώντας όχι προς μεγάλη μου απογοήτευση. Έβαλα γκολ (με πέναλτυ αλά Μπασινάς) και έτρεξα by car να προλάβω το ματς....τιμησα αν και η αναμονη ηταν μεγαλη το Σοφάκι.....εγγύηση και για πρώτη φορά εμένα τουλάχιστον, με εγλυφε...παντου!παντου όμως!!!!!!οταν δε ανεβηκε απο πάνω...χτυπιόταν σα χταπόδι! είχε πολύ όρεξη!!
Καυλιάρη πιτσιλιστή, το Χριστινάκι ήταν στο ρδέλο με τα βέλη, το πιτσιλέ βάψιμο (μπας και πιτσιλάς ροζ-φούξια), και τους αμανέδες. Επείδή τα ματάκια μου έιχαν τους βύζους της Ειρήνης, μήπως στην ενημέρωσή μου έκανα λάθος το νούμερο ή μάμησα άλλο Χριστινάκι...την πανακώλα μου.savala μαλλον ι ανοιξη επιρεαζει τισ καυλες!!!!χαχα!!!χιστεεεεεεεεεεεεεε!!!
savala μαλλον ι ανοιξη επιρεαζει τισ καυλες!!!!χαχα!!!χιστεεεεεεεεεεεεεε!!!
τα σέβη μου (RESPECT)Mπραβο σε ολους τους συναγωνιστες, συνεχιστε τη καλή δουλεια
Παρατηρω τις τελευταιες 1-2 εβδομαδες οτι στα thread ημερησια ενημερωση για μπουρδέλα και για στουντιο γινεται της πουτανας. Η μια κριτική πισω απ την άλλη.Πραγματικό μακελειο
Τι εγινε ρε παιδιά? Μας πειραξε η ανοιξη?
Mπραβο σε ολους τους συναγωνιστες, συνεχιστε τη καλή δουλεια
lioma σε ευχαριστο αρχοντα τις καυλας και τρισμεγιστε χιστι !!!! σινεχιζο ακαθεκτος γεματος απο καυλα!!!!λοιπον εθχαριστις να το ξεσκιζα το μαυρακι για παρτι σου αλλα ....διστιχος δε γαμαο μαυρες!!!!ειναι ενα κολιμα...!