Στο μπουρδέλο της Κατερίνας (αυτηνής που της είχαμε κάνει τον κώλο ΝΑ όλοι μας) έπαιζε σήμερα μια ψηλή, αδύνατη (αρκετά) ρωσίδα. Ότι καλύτερο κυκλοφορούσε σήμερα το απόγευμα στο
Μεταξουργείο.
20 ευρώ. Μπήκε στο δωμάτιο πριν προλάβω καν να βγάλω το μπουφάν μου! Τι διάολο, πίσω μου ήταν? Γλύψιμο στα παπάρια από κάτω (καλά το ξεκίνησε λέω) για να "τεντωθεί" η πούτσα. Σε κάποια φάση αντιλαμβάνομαι να ανεβαίνει σιγά-σιγά προς τα άνω κι είναι έτοιμη να τον βάλει στο στόμα (ΧΩΡΙΣ καπότα). Ώπα λέω μέσα μου και την σταματάω. Φοράω την καπότα και της τον δίνω στο στόμα. Πιάνω το κεφάλι της και ΟΛΟ μέσα μέχρι τα παπάρια. Ζορίστηκε αλλά δεν έβγαλε κιχ, ούτε αγανάκτησε. Στα 4 μετά, πιάσιμο από τους ώμους της και κάρφωμα με δύναμη. Μου έρχεται η φαεινή ιδέα να τελειώσω με πίπα. Της το λέω και μου λέει "χωρίς καπότα, +5 ευρώ". ΟΚ λέω, πετάω την καπότα και της λέω να ξαπλώσει ανάσκελα να την χύσω χωρίς πίπα (ακάποτα δεν κάνω). Ανεβαίνω από πάνω και αρχίζω να τον παίζω μέσα στην μούρη της. Αυτή να κάνει προσπάθειες να μου γλύψει και το πουτσοκέφαλο (εννοείται ότι τα παπάρια τα έγλυφε συνέχεια). Την αποφεύγω πάλι διακριτικά και στο τέλος της τα πετάω όλα πάνω στην μούρη (στόμα, μάγουλα, κούτελο, λαιμό... όπου να 'ναι!). Η γυναίκα μου με περίοδο, έχω να γαμήσω 3 μέρες κι είχαν μαζευτεί πολλά "χοντράδια". Την πιτσίλισα λοιπόν για τα καλά (ακούς pitsilisti, υπέρτατε καβλιάγκουρα και βαρώνε όλων των πουτανάδικων?)
Στο τέλος της δίνω το χαρτί υγείας να σκουπίσει τα ψωλοχύματα και βγάζω πορτοφόλι να της δώσω τα "ρέστα". Διαπιστώνω ότι δεν έχω τάληρο και την ρωτάω αν έχει τάληρο και της δίνω το 10άρικο. Ναι, μου λέει, το παίρνει και φεύγει! Αρχίζω να ντύνομαι σκεφτόμενος ότι "πάει, το 'φαγε το τάληρο...". Κι όμως, μετά από 2 λεπτά σκάει μύτη στο δωμάτιο που ήμουν και μου αφήνει ένα τάληρο. Πάλι καλά, το είχα ξεγραμμένο!
Για 25 ευρώ λοιπόν, μια χαρούλα. Γαμάτο deepthroat, γαμήσι δυνατό και τα τρώει και στην μάπα! Όχι κι άσχημο deal.
A! Ξέχασα να πω ότι στο πισωκολλητό, κάνω σιγά-σιγά κίνηση να την "σπρώξω" από τον κώλο. Με το που τον ακουπάω όμως στην κωλοτρυπίδα της... μου ξεκαθαρίζει "όχι κώλο!".