ΧΕΧΕΧΕΧΕ....εγω σημερα ημουν ο τελευταιος στο Κατερινακι στην Κολωνου...στο τσακ την προλαβα ....
Α ρε Altec!! Εγω την έχασα,μάλλον έπεσα στήν αλλαγή βαρδιας.Πάει το κατερινάκι(κλάψ).Ουδέν κακό αμιγές καλού όμως,γιατί έκανα νέα ανακάλυψη.Αφού κολωνου 30,32 ήταν χάλια μαύρα είπα να μην ψάξω άλλο και κατευθύνθηκα πρός ρεμούνδου με πολύ ΓΚ-άβλα μήπως βρώ την Ντενίζα να την σκίσω.Τζίφος όμως! Αντί αυτής ήταν ένα μπάζάκι,ψιλογεματούλα.Στο δίπλα(της όλγας) ήταν μια Κοκκαλιάρα ισπανίδα-θαρρώ(ξάπλας κοκκαλιέρος).Τελικά κατέθεσα Αλκαμένους & Περγάμου.Εχει έρθει νέο αίμα-απο τσεχία(power!), αν θυμάμαι καλά Ιβάνα.Ξανθιά,ξηλή,ΠΟΛΥ καλό βυζί(ισως και σιλικονάτο) μέτριο κώλο και καλή φατσούλα.
Στο δωμάτιο αφού με σκούπισε με μαντηλάκι απολυμαντικό,έγλυψε μπάλλες,και τον πήρε κατευθείαν στο στόμα ακάπωτο,έπαιζε με το κεφάλι,κλπ αλλά απ'την πολλή ΓΚ-άβλα(με κόλλησες πιτσιλιστή!) έχυσα στο τσιμπούκι!! Οπότε εδώ τελειώνει και η περιγραφή μου,δυστυχώς δεν πρόλαβα να δώ αν είναι καλή στο κρεββάτι..Χάρηκα κι εκνευρίστηκα συνάμα!Πάντως κάτι μου λέει οτι πρέπει να είναι αστέρι(απο συμπεριφορά ήταν άψογη) οπότε θα ακολουθήσει σίγουρα κι άλλη ενημέρωση για να μάθουν όλοι.Το γεγονός επίσης οτι πήγα κατά τις 11:30 και ήταν ήδη 3-4 άτομα στο χώλλ και ΟΛΑ τα δωμάτια γεμάτα δεν πιστεύω να είναι επίσης τυχαίο.
Ιδωμεν...
Υ.Γ. - Lioma είσαι ψυχάρα,Pitsilisti είσαι Ντόπα!!