Επισκέπτης
liomas εννοεις ιασωνος και λεωνιδου μαλλον. τεσπα,
πιτσιλιστη αν πας ταυλανδη, τι θα κανεις? εκει ειναι οσο αντεχεις.... δεν πρεπει να χασεις τετοια φαση
Έχεις δίκιο, μπέρδεψα τις οδούς! Το διορθώνω και στο post μου.
liomas εννοεις ιασωνος και λεωνιδου μαλλον. τεσπα,
πιτσιλιστη αν πας ταυλανδη, τι θα κανεις? εκει ειναι οσο αντεχεις.... δεν πρεπει να χασεις τετοια φαση
αυτη που σπασαρχιδιασε το liomasγια πια λες κοστα????δεν καταλαβα!!!!διευκρινισε μου καυλιαρι μου!
κοκολαγνε πολι καλος φιλε!!!!!μπραβο πλανιταρχι τις καυλας για τιν ενιμεροσι τον κοντοπουτανον!!!!!ι ελενιτσα παντος κανι καλο γαμισακι και εχει απιστευτο κολαρακι!!!!
κοκολαγνε πολι καλος φιλε!!!!!μπραβο πλανιταρχι τις καυλας για τιν ενιμεροσι τον κοντοπουτανον!!!!!ι ελενιτσα παντος κανι καλο γαμισακι και εχει απιστευτο κολαρακι!!!!
και +Ε 20 για ακαποτη, επισης, διεισδυση.
Κανει τις προσφορες γιατι -απλα- ΔΕΝ βλεπεται !!!!Αυτή θα είναι η...miss AIDS...
Zαννα+Ε 20 για ακαποτη, επισης, διεισδυση.
Αναρπαστα ? Δεν ξερω, παντως στα δωματια-εχει δυο- δεν ηταν κανεις.και γαμώ τις φάσεις μεγάλε μου...
μια που πας, μια που καταλήγεις στο τάφο, πρέπει να είναι ανάρπαστο το +20Ε ακαπ διεισδυση
και ομως παιδια θα υπαρξουν μερικα ΚΡΙΑΡΙΑ που θα το τολμησουν
Ρε Σκορπιέ μπας και την δάγκωσες και μαρμάρωσε. Με τόσα που έχω ακούσει είπα να την τιμήσω σήμερα (7-μιση το απόγευμα). Είχε τσακωθεί με κάποιον, είχε βραχνιάσει (επειδή δεν είχε Halls με Vapor Action, τον ξεβούλωσε με το βαθύτατο deepthroat (σήμα κατατεθέν)) και πέραν της απόφραξης λάρυγγα, συμμετοχή μηδέν. Την ρώτησα αν κάνει τίποτα εχτρά (λοκό εννοούσα) μου είπε χαμογελώντας όχι προς μεγάλη μου απογοήτευση. Έβαλα γκολ (με πέναλτυ αλά Μπασινάς) και έτρεξα by car να προλάβω το ματς.
Α, πριν είχα σκοράρει στο Χριστινάκι (Φυλής 59), ακυρώθηκε ως οφσαίντ και πήγα παράταση στο Σοφάκι.
Λοιπά από την τσάρκα: Στο 54/56 πάνω η μαύρη εκτελούσε και χρέη τσατσάς (εκεί στο ʼφρικα την έχει πατήσει ελέφαντας στο πρόσωπο;)
Στο 69 πάνω μπάζο, το όνομα της δεν το ήξερε ούτε η τσατσά.
Στο 65 πάνω μια καλή μελαχροινή με ψηλές ασημί μπότες, καβλέ στήθος, Τζόρτζια (την ξέρει κανείς)
Ρε παιδιά στο 65 κάτω βγήκε μια Ειρήνη, πρέπει να διακτινίστηκε γιατί ίσα που πρόλαβα να την δω (ή τρόμαξε μόλις είδε την λαοθάλασσα), η εικόνα που μου έμεινε με έκανε λαλάκα, ακόμα με βρίζω που δεν την τίμησα. Κι ας μου έβγαινε έπιπλο. Ψηλή, βυζάρες χωρίς ζάρες, πάτος άπατος, ζαρτιέρες, γόβες στιλέτο, αν είχε κάνει ένα βήμα παραέξω θα την είχα ...πιτσιλήσει (που σε pitsilistis). Μήπως έκανα λαλακία, την ξέρει κανείς;;;
Ε 20 για ακαποτη και +Ε 20 για ακαποτη, επισης, διεισδυση.