Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 354 άτομα (27 μέλη και 327 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
τύποι τα έχουμε πει πολλές φορές, μην τις καλομαθένετε.
Όταν της δίνεις παραπάνω λεφτά, το παίρνει ότι την έχεις ανάγκη και σύντομα σε προσέχει λιγότερο κι απ τους άλλους..
Κι άμα κάνεις ότι της κόβεις το εξτρά σε σουτάρει,,
Άμα πηγαίνεις πολύ τακτικά πάλι το ίδιο, σε θεωρεί δεδομένο και δε σε προσέχει (μιά φορά το μήνα ή το δίμηνο καλά είναι, ίσα να σε θυμάται)
Μα δεν είναι το θέμα εκεί ..εγώ μπορεί να γουσταρο να γαμαω μια κάθε μέρα για 30 μέρες και μετά τέλος !! Τι πρέπει να με θεωρη δεδομένο ;; Δεν είμαι γκόμενος αλλά πελάτης ένας απλός πελάτης …απλά είναι διεστραμμένες οι περισσότερες όχι εμείς !!Αυτες !!!

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.685
Πόντοι
1.056
Εμενα παλι οχι και πληρωσα 15 αν λεμε την ιδια
Εχε κατα νου οτι οταν πηγα εγω 1815 την κοπελα την παρουσιασε ενας νεαρος τσατσος:effemine:οταν βγηκα απ το δοματιο ειδα την Ελληνιδα εξαιρετη 2τσα που δουλευει χρονια στον οικο.
Αλλωστε η Μιμη δουλευει πρωι πλεον.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.051
Πόντοι
2.696
Μια γρήγορη μπουρδελότσαρκα στη Φυλής νωρίς το απόγευμα με φίλο:
Φυλής 54,56,66 κλειστά.
Φυλής 59 ισόγειο μια πιτσιρίκα,για γύφτισσα την "έκοψα".
Φυλής 80 ισόγειο (απέναντι από τα 65) Ράνια.Ωραίο μωρό,αλλά ο "κύριος" μας την έσπασε με την επιμονή του να περάσουμε και τον τρόπο του.Θα γυρνάγαμε αλλά ας πρόσεχε....
Φυλής 65 ισόγειο η Χριστίνα.Ωραία κοπέλα,χαμογελαστή με ωραίο κορμάκι και μικρό βυζάκι.Μόνο κώλο δεν έδινε,αλλά έκανε ακάποτο τσιμπούκι που δεν το προτιμώ.Στο δωμάτιο ήταν καλή,ίσως της δώσω άλλη μια ευκαιρία!Θα γράψω κριτική
Φυλής 65 όροφος η Άννα Μαρία και άλλη μία.Δεν τις είδαμε,το ακούσαμε από την τσατσά του ισογείου που το είπε σε πελάτες.
Φυλής 67,69 κλειστά.
Φυλής 71 ανοιχτά αλλά δεν μπήκαμε.

Ερημιά παρόλο που είναι Σάββατο.Παλιά τέτοια ώρα γινόταν λαϊκό προσκύνημα.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
11
Like
3.507
Πόντοι
1.960
Εχε κατα νου οτι οταν πηγα εγω 1815 την κοπελα την παρουσιασε ενας νεαρος τσατσος:effemine:οταν βγηκα απ το δοματιο ειδα την Ελληνιδα εξαιρετη 2τσα που δουλευει χρονια στον οικο.
Αλλωστε η Μιμη δουλευει πρωι πλεον.
Εκει παιζει και μια Παμελα αλλα τεσπα...
Ανθρωποι ειναι και οι εταιρες και εχουν και τις μερες τους, εσενα οπως λες σε φωλιασε εμενα με περιποιηθηκε,
αναλογα και τις προσδοκιες του καθενος..
Εγω ας πουμε θελω νορμαλ σεξακι αντε και λιγο ζουλιγμα παραπανω και αλλοι θελουν να τους τα πινουν φρεντο καπουτσινο καλαμακι,
το φολα απ οτι εχω καταλαβει δω μεσα ειναι κατι πολυ σχετικο και δεν ισχυει παρα μονο αν αναφερθει απο πολλους οπως η ΦωλοΜαρια.
Μετα απο μενα ας πουμε μπηκε ενας γερος που εζεχνε και ηταν και σαν αστεγος και περιμεναν και δυο πακις..
Που λες δεν νομιζω να ειχαν την ιδια εξυπηρετηση.

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
774
Πόντοι
81
ξερει κανεις αν θα ειναι η ινγκα 3η βαρδια βεργας?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.727
Πόντοι
41.129
Μόλις κατέθεσα στο βανεσσακι από Κολωνού 23
Τι μωράκι είναι αυτό;;
Τι όμορφα βυζάκια;;

Καθιερώθηκε στη λίστα με τα στανταρακια
Πατουσακια εγλειψες ? Δαγκωσες αστραγάλους ? Ειναι σα γλειφιτζουρια τα πέλματα της γουσταρω πολυ να τα γλείφω.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.685
Πόντοι
1.056
Πατουσακια εγλειψες ? Δαγκωσες αστραγάλους ? Ειναι σα γλειφιτζουρια τα πέλματα της γουσταρω πολυ να τα γλείφω.
Τυπε θα εισαι ο ασθενης μηδεν της νεας πανδημιας με τα ιδιαιτερα γουστα σου!:undecided:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.685
Πόντοι
1.056
Εκει παιζει και μια Παμελα αλλα τεσπα...
Ανθρωποι ειναι και οι εταιρες και εχουν και τις μερες τους, εσενα οπως λες σε φωλιασε εμενα με περιποιηθηκε,
αναλογα και τις προσδοκιες του καθενος..
Εγω ας πουμε θελω νορμαλ σεξακι αντε και λιγο ζουλιγμα παραπανω και αλλοι θελουν να τους τα πινουν φρεντο καπουτσινο καλαμακι,
το φολα απ οτι εχω καταλαβει δω μεσα ειναι κατι πολυ σχετικο και δεν ισχυει παρα μονο αν αναφερθει απο πολλους οπως η ΦωλοΜαρια.
Μετα απο μενα ας πουμε μπηκε ενας γερος που εζεχνε και ηταν και σαν αστεγος και περιμεναν και δυο πακις..
Που λες δεν νομιζω να ειχαν την ιδια εξυπηρετηση.
Καταλαβαινω οτι ολοι εχουμε καποιες αδυναμιες,δεν ηθελα να προσβαλω ουτε την κοπελα ουτε εσενα!
Που να δεις εγω τι αδυναμια ειχα στο Φακελ απο Λιοσιων,Ρεμουνδου,Φυλ+Πιπ...
Η κριτικη σου με οδηγησε στο λατινοπσπιτο.
Παντως για το φολοσπιτο Φωκ25 δυστυχως ειχα δικιο!

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
2.090
Πόντοι
206
Όλη την εγλειψα συναγωνιστή
Αυτή και η Νικόλ όαση στον βόθρο του Μεταξουργείου

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Τυπε θα εισαι ο ασθενης μηδεν της νεας πανδημιας με τα ιδιαιτερα γουστα σου!:undecided:

Mπα δύσκολο, ο τύπος παίζει νά’ χει χτίσει ανοσοποιητικό κατσαρίδας... :2funny: Ούτε ακτίνες γάμμα λέμε...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.727
Πόντοι
41.129
Όλη την εγλειψα συναγωνιστή
Αυτή και η Νικόλ όαση στον βόθρο του Μεταξουργείου
βαλε στο στόχαστρο και Λανα απο Ιασ 37 ισως οτι πιο τοπ αυτή τη στιγμή στο μετάξι.
Προσωπικά θα ηταν μεγαλο επιτευγμα να με εβαζε κατω και να με κατουραγε ενα τέτοιο πλάσμα.

John234

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά ! Είμαι καινούριος εδώ ! Έχετε να προτείνετε κανένα μπουρδελο Αθήνα κέντρο με νορμαλ τιμή και ωραίες κοπέλες ; Μην είναι τίποτα μπάζα

snowrider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
553
Πόντοι
281
τελικα γνωριζουμε την σαμπινα αν την βρισκουμε στο βεργας 7? η δουλευει καπου αλλου? κ ποια βαρδια? μην τρεχουμε κ απο μακρυα τσαμπα...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Πάντως μιας και αναφέρθηκε, φαίνεται να έχει γίνει γενικά της μόδας οι παλιές πουτάνες να επιλέγουν τους πελάτες. Χθες γύρω στις 4.30 το απόγευμα περίμενα την Αντριάνα στο Φωκαίας 13 μαζί με άλλους δύο στο σαλόνι. Όταν βγήκε, μας είπε αμέσως ότι θα φύγει μετά το δωμάτιο που έχει (ενώ έμεναν 25 ολόκληρα λεπτά μέχρι τη λήξη της βάρδιας) και ότι θα δουλεύει σήμερα το απόγευμα. Ξαναπέρασα λοιπόν πριν λίγο και τελικά μας είπε ψέματα μες στα μούτρα μας, γιατί δουλεύει πρωί. Εγώ είμαι σχετικά νέος και εμφανίσιμος, οι άλλοι δύο αν θυμάμαι καλά ήταν ο ένας μεσήλικας και ο άλλος ασιάτης. Μαζί της δεν είχα προηγούμενα, μόνο την τελευταία φορά στο Φωκαίας 25 σαν Βερόνικα δεν ήθελε να με φιλήσει και της ζήτησα το λόγο, μιας και δεν ανέχομαι από εκεί που έπαιρνα φιλιά ξαφνικά να μου τα κόβουν χωρίς καμία δικαιολογία. Αλλά έχουν περάσει δυόμιση χρόνια από τότε και δε νομίζω να με θυμόταν, άρα μας είπε ψέματα να μας αποφύγει μάλλον λόγω του αλλοδαπού.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.685
Πόντοι
1.056
τελικα γνωριζουμε την σαμπινα αν την βρισκουμε στο βεργας 7? η δουλευει καπου αλλου? κ ποια βαρδια? μην τρεχουμε κ απο μακρυα τσαμπα...
H Σαμπινα η γλυκουλα Ρωσιδουλα :smitten: δουλευει στο Εξηκιου 18Γ 2η βαρδια.
Απορω πως δεν την εχει μουλιασει στο γλειψιμο περιφημο μελος Γλομπεαρχης
Μαλλον επειδη δραστηριοποιειται στο μεταξι:springsmile:☠️??️?️?️?️?️

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
2.015
Πόντοι
3.177
Καλησπέρα ομάδα,πρίν απο λίγο έγινε κατάθεση στο φυλής 65 α,όπου ήταν Άννα Μαρία μελαχρινό κοντοπούτανο γύρω στο 1.65 ,το νου σας,σε εμένα αποδείχτηκε φολάρα.

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
2.015
Πόντοι
3.177
Ξέρετε αν η Αμφίσα από Έλλης 3 είναι η ίδια με αυτή που δουλεύει βουρβαχη 19 και Ηλία Ηλιού 82?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom