Αν νομίζετε ότι στο Περγάμου 1 με την Εβελίνα το παρακάνουν με το face control και το screening στους πελάτες, πραγματικά δεν έχετε δει τίποτα. Ξαναπήγα σήμερα στο Φωκαίας 13 για την Αντριάνα. Ενώ ήταν στο κουζινάκι και δεν περίμενε κανείς στο σαλόνι, έκανε κανένα λεπτό να βγει και άκουγα ψιθύρους λες και κάνανε συμβούλιο. Άναψαν φωτιά στα πατζάκια μου μήπως φάω άκυρο του τύπου "είναι σε πρόγραμμα μίας ώρας" όπως προχθές, αλλά τελικά εδέησε και βγήκε. Την είδα, έκανα μια βόλτα και ξαναγύρισα. Χωρίς να περιμένω γιατί ήταν στο δωμάτιο, πλήρωσα και μπήκα. Μετά από λίγο ενώ είχα βγάλει τα ρούχα μου, η τσατσά μου ζήτησε να ξαναντυθώ να πάω σε άλλο δωμάτιο, γιατί εκείνο δεν είχε αιρ κοντίσιον και η κοπέλα κρύωνε. Το δωμάτιο που θα πήγαινα έπρεπε να περιμένω να αδειάσει, οπότε θα καθόμουν στο σαλόνι όπου περίμενε άλλος ένας. Μπήκαν πάλι ψύλλοι στον κόρφο μου ότι θα με διώξουν με καμιά χαζή δικαιολογία, γιατί η κοπέλα δε με είχε δει τη δεύτερη φορά. Τελικά βγήκε, σαλονάρισε και η τσατσά μου είπε ότι θα έπρεπε να περιμένω μισή ώρα συνολικά, επειδή ο τελευταίος πελάτης πήρε άλλα 20 λεπτά και έχει άλλο ένα δωμάτιο ακόμα. "Τι διάολο για να με διώξει το είπε αυτό;¨, σκέφτηκα. Απάντησα πως δεν πειράζει και θα την περιμένω. Πέρασα στο δωμάτιο όταν άδειασε και τελικά ήρθε σε μένα μετά από το μισάωρο. Με το που άνοιξε την πόρτα και με είδε, ζήτησε συγγνώμη, την έκλεισε και έκανε μεταβολή. "Ωχ όχι, τώρα θα το φάω το άκυρο". Τελικά γύρισε και μου εξήγησε ότι απλά μπερδεύτηκε γιατί θυμόταν ότι έχει μόνο ένα πελάτη και δεν κατάλαβε ότι ήμουν εκείνος που ξαναντύθηκε για να πάει σε άλλο δωμάτιο. Οπότε προς ανακούφισή μου τελικά θα την πηδούσα. Μου έπλυνα τον πούτσο στο νιπτήρα για να μου κάνει ελεύθερο στοματικό και ξεκινήσαμε. Εντέλει άξιζε όλη αυτή την αναμονή και την ταλαιπωρία, γιατί έχει επιστρέψει πιο ανανεωμένη όπως ήταν τον πρώτο καιρό ως Βερόνικα. Το στοματικό της με έκανε να ανατριχιάσω, στο γλειφομούνι ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά και δέχτηκε ρομαντικά γλωσσόφιλα.