The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Εντωμεταξύ, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, στις ταμπέλες της οδού Ιάσονος γράφει "Ιάσωνος"...
Βάρδια;Πηγα στο ιασονος 31 υπογειο και εβγαλα ολα τα διεστραμενα γουστα μου στο αθωο κορμακι της 18 χρονης Κατιας.
Λεπτομερειες στην κριτικη.
Ποια ειναι αυτή ρε φίλε???Πηγα στο ιασονος 31 υπογειο και εβγαλα ολα τα διεστραμενα γουστα μου στο αθωο κορμακι της 18 χρονης Κατιας.
ρεειναι ωραια κοπελα ειχα παει μαζι της μια φορα στη φυλης οταν ηταν ως αλινα,υπηρεσιες μετριες ενα 6 στα 10.
και τι ανησυχιες εχεις ακριβως δηλαδη ?ρε
μάγκες έχω αρχίσει και σκέφτομαι αυτή την Αλίνα τη θυμάμαι πριν 5 χρόνια στη φυλής να ξεκινάει και ακόμα έχει την ίδια εφηβική συμπεριφορά μαζί
με τα καυλόσπυρα. Επίσης το σώμα και το πρόσωπο είναι με τελείως νεανικά χαρακτηριστικά! Ανησυχώ μήπως τότε στη μοντελοαλυσίδα
που τη γαμούσαμε δεν είχε κλείσει ακόμη τα 18
το προφανές ίσως;;και τι ανησυχιες εχεις ακριβως δηλαδη ?
εγω οταν μπηκα μαζι της στη φυλης μοντελοαλισιδα μου ειπε πως ειναι 19 παντως αρα οκ,παντως ομορφη κοπελα πολυ τσακπινα με ωραιο προσωπο και ειχε και ζεστο μουνακι στο σεξ.ρε
μάγκες έχω αρχίσει και σκέφτομαι αυτή την Αλίνα τη θυμάμαι πριν 5 χρόνια στη φυλής να ξεκινάει και ακόμα έχει την ίδια εφηβική συμπεριφορά μαζί
με τα καυλόσπυρα. Επίσης το σώμα και το πρόσωπο είναι με τελείως νεανικά χαρακτηριστικά! Ανησυχώ μήπως τότε στη μοντελοαλυσίδα
που τη γαμούσαμε δεν είχε κλείσει ακόμη τα 18
πριν 5 χρονια ?το προφανές ίσως;;
στη σελίδα της δηλώνει 21 τώρα.. κάνε τους υπολογισμούςπριν 5 χρονια ?
ναι ρε μαστορα οκ, μαζι σου ειμαι.στη σελίδα της δηλώνει 21 τώρα.. κάνε τους υπολογισμούς
ρε φίλε μην εμπιστεύεστε αυτή τη σελίδα, εκτός του ότι έχει λάθος στοιχειά ακόμα και στα προγράμματα πάρα πολλές φορές έχει λάθος κοπέλες, η κοπέλα όπως έχω γράψει και πιο παλιά σε συναγωνιστή είναι 24 ετώνστη σελίδα της δηλώνει 21 τώρα.. κάνε τους υπολογισμούς
Ωχ... Περιμένω να δω τι θα δείξει η καλλιέργεια ουρων!!!Πηγα στο ιασονος 31 υπογειο και εβγαλα ολα τα διεστραμενα γουστα μου στο αθωο κορμακι της 18 χρονης Κατιας.
Η Αλίνα από τα Φυλής 54Α,Β και 56; Μια ξανθιά με ωραίο σώμα και μέτριο προς καλό πρόσωπο.ειναι ωραια κοπελα ειχα παει μαζι της μια φορα στη φυλης οταν ηταν ως αλινα,υπηρεσιες μετριες ενα 6 στα 10.
οχι τυπε μου δε ειναι ξανθια αλλα καστανη με ωραιο γλυκο χαμογελο και ωραιο προσωπο και υπεροχο σωμα,οταν το καναμε ειχε και πολυ ωραιο ζεστο μουνακι το κουκλακι.Η Αλίνα από τα Φυλής 54Α,Β και 56; Μια ξανθιά με ωραίο σώμα και μέτριο προς καλό πρόσωπο.
επισης εκτος απο τη αλινα μια σουπερ ωραια ηταν η τατιανα απο μοντελοαλισιδα,την ειχα παρει και ειχε υπεροχο σωμα με λευκο δερμα και κωλαρα καμπυλες,στο δωματιο ηταν ενα 6μισι με 7 στα 10 σε υπηρεσιες,μουναρα γκομενα και μυριζε και ωραια θυμαμαι αρωματα καθαρα.Η Αλίνα από τα Φυλής 54Α,Β και 56; Μια ξανθιά με ωραίο σώμα και μέτριο προς καλό πρόσωπο.
εννοεις τη σκινι ναταλι τη τσιγκανουλα απο μεταξουργειο ισαωνος?αν εννοεις αυτη την εχω παρει και πραγματικα αυτο το κοριτσι ειναι πανεμορφο εμφανησιακα πολυ πολυ ομορφο,ωραιο μοντελε λεπτο σωμα και πανεμορφο προσωπο,σε υπηρεσιες τα βασικα ενα 6 στα 10.Πριν από λίγο Ιάσονος 31Β υπόγειο:
Μπαίνω μέσα, αντικρίζω μια ετοιμοθάνατη γριά με τσιγάρο στο χέρι.
-Καλησπέρα σας, λέω και κάθομαι. Ήταν άλλοι τέσσερις.
-"Ποια κοπέλα έχετε;", ρωτάω πάντα ευγενικά.
Η τσατσά στραβώνει το κεφάλι και μου λέει μάγκικα:
-"Την Μαρία. Την ξέρεις;"
-"Δυστυχώς όχι".
-"Δυστυχώς θα κάτσεις και θα περιμένεις να βγει", απαντά.
Σηκώνομαι:
-"Ε τότε θα περάσω σε δυο λεπτά αν είναι".
-"Να περάσεις του χρόνου".
Δεν χάνω την ψυχραιμία μου:
-"Σας ευχαριστώ πολύ", λέω.
-"Ευχαριστώ λίγο", η απάντησή της.
Και μετά άρχισε να λέει σε έναν εκεί:
"Έχουνε μάθει και..." αλλά έφευγα.
Ποιοι έχουνε μάθει και τι, αναρωτιέμαι.
Προς επίλυσιν αποριών, αυτό ήταν ένα δείγμα για το πώς θα συμπεριφερθεί η τσατσά σε έναν πελάτη, σε περίπτωση που περάσει με την βαριεστημένη της φάλαινα, η οποία ντρέπεται να πει ακόμα και από πού είναι...
(Την έχω δει την Μαρία. Αλλά όχι με αυτήν την τσατσά)
Πέρασα με Ναταλί στο Ιάσονος 27 υπόγειο.
Αυτά από εμένα,
καλό βράδυ.