Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 274 άτομα (27 μέλη και 247 επισκέπτες)

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.606
Πόντοι
1.056
Επισκεψη σημερα στο Σαμπινακι!
Μου το παρουσιασε ενας νεαρος o οποιος συμφωνα με το μωρο ειναι το αγορι της:new_shocked::new_shocked:
Το μωρο την εχει δαγκωσει για τα καλα την λαμαρινα με τον πιτσιρικα.:inlove:
Ξεπερασα την μικρη αμηχανια που μου προκαλασε η δηλωση της μικρης κ την σφυροκοπησα με λυσσα:fuck1::fuck1::fuck1:
στο δωματιο διπλα στο κουζινακι:grin::grin::grin:πιστευω οτι ο αγαπητικος το απολαυσε:rolleyes:αλλωστε με χαιρετησε κ με ευχαριστησε οταν εφυγα:hi:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.367
Πόντοι
46.232
Αυτή που είναι στο τροφωνιου 13 πάνω μια μιλφ κανονικο σώμα που δίνει και κωλο ξέρετε αν δουλεύει και βράδυ;
Αν βράδυ εννοείς 3η βάρδια, ο οίκος είναι κλειστός, αν εννοείς την Άννα που δουλεύει 1η βάρδια δε δουλεύει 2η, 2η βάρδια δουλεύει η Κελι/Νανά και η Άντζελα

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Αν βράδυ εννοείς 3η βάρδια, ο οίκος είναι κλειστός, αν εννοείς την Άννα που δουλεύει 1η βάρδια δε δουλεύει 2η, 2η βάρδια δουλεύει η Κελι/Νανά και η Άντζελα
Ευχαριστώ ναι αυτή εννοώ άρα μόνο 1η βάρδια λοιπόν...

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Γαμησαρα με Νικόλ (Κολωνού 23) 2η απογευματινή, πολύ τίμιο κορίτσι, έβαλε στην αρχή τις κρεμουλες της, μου ζήτησε σιγά σιγά, και μετά όσο ερχόταν το σφυροκοπημα δεν έκλεψε καθόλου, πιστεύω ότι η Νικόλ και η Νταρια σε εμφάνιση σε διάθεση και σε ιδρωμα φανέλας.. αυτή την στιγμή πηδανε όλο το μετάξι και την φιλης μαζί
Για βοηθήστε ρε μάγκες, η νικολ είναι αυτή η γνωστή πετίτ μελαχρινή με τα γαλανά μάτια η κολλητή της βανεσας?
Οταν πήγα προ μια βδομάδα στο Κ23 στο ανάκτορο βγήκε μια άλλη νικολ και όχι η γνωστη εδώ και χρόνια νικολ (νίκη) ..όταν ρώτησα για αυτην ο τσάτσος μου είπε ότι έχει σταματήσει και πρέπει να είναι αλήθεια γιατί στο τηλ δεν διατίθεται ο τηλεφωνητής...ξέρετε κάτι που δεν ξέρω?

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Μου το παρουσιασε ενας νεαρος o οποιος συμφωνα με το μωρο ειναι το αγορι της:new_shocked::new_shocked:
Ξεπερασα την μικρη αμηχανια που μου προκαλασε η δηλωση της μικρης κ την σφυροκοπησα με λυσσα:fuck1::fuck1::fuck1:
στο δωματιο διπλα στο κουζινακι:grin::grin::grin:πιστευω οτι ο αγαπητικος το απολαυσε:rolleyes:αλλωστε με χαιρετησε κ με ευχαριστησε οταν εφυγα:hi:

Σιγα μην ηταν και ο γαμρος της :2funny:

Εγγρ.
4 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
20
Μυστες μου αυτη η Σαμπινα ειναι η Αλινα η φοιτητριουλα που λεγαμε;; που δουλευε πριν καμποσα χρονια στη μοντελοαλυσιδα κυριως στη Διδυμου;;; Δε θυμαμαι αλλη Αλινα απο μοντελοαλυσιδα

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Εμένα μια τσατσά μου είχε πει.. τι το θες το όνομά της? Θα την παντρευτείς? ?

Εγώ το λέω πάντα στα ίσα όσες φορές μ'έχουν ρωτήσει με υφάκι καρδιναλίων & μαγκιά κλανιά (τί σε κόφτει, απ'το ληξιαρχείο είσαι, θα την πιάσεις γκόμενα κτλ.) .. θέλω να γνωρίζω το όνομα, εθνικότητα, ηλικία κτλ. πέραν του προσωπικού και για ενδεχόμενη κριτική, ενημέρωση στο σάι και στ'αρχίδια μου εάν στραβώνουν.. εάν πάλι βαριούνται ν'ανοίξουν το στόμα τους να ενημερώσουν για τα βασικά από μένα μαύρο!
Κάμποσες φορές βέβαια έχω διασταυρώσει ψευδή ονόματα που έχουν αναφερθεί από υπηρεσίες διαβάζοντας τα μέλη που ενημερώνουν σε καθημερινή βάση...

Nazario_85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
993
Πόντοι
200
Για βοηθήστε ρε μάγκες, η νικολ είναι αυτή η γνωστή πετίτ μελαχρινή με τα γαλανά μάτια η κολλητή της βανεσας?
Οταν πήγα προ μια βδομάδα στο Κ23 στο ανάκτορο βγήκε μια άλλη νικολ και όχι η γνωστη εδώ και χρόνια νικολ (νίκη) ..όταν ρώτησα για αυτην ο τσάτσος μου είπε ότι έχει σταματήσει και πρέπει να είναι αλήθεια γιατί στο τηλ δεν διατίθεται ο τηλεφωνητής...ξέρετε κάτι που δεν ξέρω?
Καστανά ματιά νομίζω, είναι αδύνατη με ωραίο πρόσωπο, το μαλλί πιασμένο ένα μικρό κοτσιδακι, έχει κάποια τατουάζ πάνω από το αριστερό της στήθος έχει ένα πούπουλο, Ρουμάνα, θα την βρεις εκεί πάντα μετά τις 6, αν πετύχει το 15αρι τύφλα να χει το 50αρικο

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301

που δουλευει η Σαμπινα φιλε σε ποιο μαγαζι και τι ωρες:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πριν από λίγο Ιάσονος 31Β υπόγειο:

Μπαίνω μέσα, αντικρίζω μια ετοιμοθάνατη γριά με τσιγάρο στο χέρι.
-Καλησπέρα σας, λέω και κάθομαι. Ήταν άλλοι τέσσερις.

-"Ποια κοπέλα έχετε;", ρωτάω πάντα ευγενικά.
Η τσατσά στραβώνει το κεφάλι και μου λέει μάγκικα:
-"Την Μαρία. Την ξέρεις;"
-"Δυστυχώς όχι".

-"Δυστυχώς θα κάτσεις και θα περιμένεις να βγει", απαντά.

Σηκώνομαι:
-"Ε τότε θα περάσω σε δυο λεπτά αν είναι".
-"Να περάσεις του χρόνου".

Δεν χάνω την ψυχραιμία μου:
-"Σας ευχαριστώ πολύ", λέω.
-"Ευχαριστώ λίγο", η απάντησή της.

Και μετά άρχισε να λέει σε έναν εκεί:
"Έχουνε μάθει και..." αλλά έφευγα.
Ποιοι έχουνε μάθει και τι, αναρωτιέμαι.
Προς επίλυσιν αποριών, αυτό ήταν ένα δείγμα για το πώς θα συμπεριφερθεί η τσατσά σε έναν πελάτη, σε περίπτωση που περάσει με την βαριεστημένη της φάλαινα, η οποία ντρέπεται να πει ακόμα και από πού είναι...
(Την έχω δει την Μαρία. Αλλά όχι με αυτήν την τσατσά)

Πέρασα με Ναταλί στο Ιάσονος 27 υπόγειο.
Αυτά από εμένα,
καλό βράδυ. :hi:
Καλά ψαρώνετε από τέτοιες συμπεριφορές τσατσαδων ; Αυτές είναι χρόνια στο κουρμπέτι έτσι μειλανε οι πιο πολλές ειδικά οι τελειωμένες χασικλομενες ηρωινομανής κτλ … ένας γνήσιος μπουρδελιαρης απλά διασκέδαζη με τέτοια ….

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.402
Πόντοι
3.936
Χθες πρωτη βαρδια στο αγκ.12α περασα με ενα ξανθο μιλφονι την Λυδια. Η πρωην Ναταλί απο το διδυμ18. Στα τσιμπ@υκαδικα. Η κυρα τσα×2 σε ρολο Πυθίας στο σαλονι. Δηλαδη ενω ανακοινωνει τελειωτικο ακαπελα αφηνοντας να εννοηθει και για τις δυο κιουριες του οικου. Μπαινει η πρωτη με το σκουφακι ανα χειρας και στον καπελωνει στο μομεντο για μπουκωμα. Κι υστερα αρχιζει τα αποστειρωμενα δασκαλίστικα. Τυπου, οχι ετσι.. αλλιως και αλλα τετοια κουλα. Αφου εχει τελειωσει η συνεδρια σε βγαζει και φαουλ. Οτι δηθεν διευκρινιστηκε η φαση στο σαλονι.Αλλα εσυ δεν το καταλαβες. Και απο υπηρεσιες; Μετριοτης. Αλλα οχι ποιοτης.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456

Τύπε ο αγαπητικός έστρωσε και το σεντονακι στο δωμάτιο ?
τίναξε και τα μαξιλάρια πριν μπεις να γαμησεις το κορίτσι του ?

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.512
Πόντοι
456
Χθες πρωτη βαρδια στο αγκ.12α περασα με ενα ξανθο μιλφονι την Λυδια. Η πρωην Ναταλί απο το διδυμ18. Στα τσιμπ@υκαδικα. Η κυρα τσα×2 σε ρολο Πυθίας στο σαλονι. Δηλαδη ενω ανακοινωνει τελειωτικο ακαπελα αφηνοντας να εννοηθει και για τις δυο κιουριες του οικου. Μπαινει η πρωτη με το σκουφακι ανα χειρας και στον καπελωνει στο μομεντο για μπουκωμα. Κι υστερα αρχιζει τα αποστειρωμενα δασκαλίστικα. Τυπου, οχι ετσι.. αλλιως και αλλα τετοια κουλα. Αφου εχει τελειωσει η συνεδρια σε βγαζει και φαουλ. Οτι δηθεν διευκρινιστηκε η φαση στο σαλονι.Αλλα εσυ δεν το καταλαβες. Και απο υπηρεσιες; Μετριοτης. Αλλα οχι ποιοτης.
Φιλε , επειδη αυτο συμβαινει τελευταια πολυ συχνα , το πρωτο πραγμα μολις μπει η κοπελα στο δωματιο το διευκρινιζεις και αν σου πεει το αντθετο απο οτι εχει πεει η τσα2, βγαινεις περνεις τα λεφτακια σου πισω , και πας για αλλα .

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736
Πρίν λίγα χρόνια σε έναν
οίκο ανοχής του 20ρικου η κορασίδα δούλευε με υπηρεσία....τον ίδιο της τον άνδρα...!!!!?

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΥΛΑ ΝΑ Γ@Μ@Σ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΖΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΒΟΓΓΗΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 4 ΣΚΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΡΓΑ....!!!!!!!:knockinb::rockon:

Σουρεαλ καταστάσεις....?
....ή να τον παίρνει στο τηλέφωνο να ακούει ότι του την πηδάς για να συπληρώσω συναγωνιστή John !!!

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
παιδια εχει περασει κανεις με την Κωνσταντινα της αγρινιωτισσα απο Βεργας 7 πρωι γραψτε εμπειριες η αν κανει παρτουζα

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Παίδες ερώτηση .. για αυτό τη Λυδία (πρώην Ναταλια) που λέτε πως παλιά δούλευε στο Διδύμου 18... έχει καμία παλιά κριτική; έψαξα αλλά δεν ταιριάζει κάποια με τα χαρακτηριστικά της

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.606
Πόντοι
1.056
Τύπε ο αγαπητικός έστρωσε και το σεντονακι στο δωμάτιο ?
τίναξε και τα μαξιλάρια πριν μπεις να γαμησεις το κορίτσι του ?
Οχι τυπε ηταν ολα ετοιμα μου ειπε μονο,πριν μπω,οτι η Σαμπινα ειναι πιστολι?:fuck1::wanker::wanker:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom