Μπάρακ Ο Μπάμιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 387
- Πόντοι
- 20
Θυμάσαι για ποια εποχή μιλάμε;Η Αλίνα δούλευε φυλής 54 , φυλής 56 , φυλής 66, διδύμου 7, διδύμου 8 όροφος και την έχω πετύχει ακόμη και Χωματιανού 11 αριστερά!
Θυμάσαι για ποια εποχή μιλάμε;Η Αλίνα δούλευε φυλής 54 , φυλής 56 , φυλής 66, διδύμου 7, διδύμου 8 όροφος και την έχω πετύχει ακόμη και Χωματιανού 11 αριστερά!
ναι κανει αποστειρωμενο προγραμμα δε κανει κατι το ιδιαιτερο υπηρεσιες ενα 6 στα 10,αλλα ειναι πανεμορφη τι αντιαισθητικα σπυρια στη μουρη λες?μια χαρα κουκλα ειναι και ας εχει μερικα σπυρακια.Η Σαμπίνα είναι ένα όμορφο μοντελε χαζοχαρουμενο με πολλά αντιαισθητικα σπυριά στην μούρη....που κάνει αποστειρωμενο ξενερουα πρόγραμμα...!!!
Μπορει και να ηθελε να γινει τις δουλειας ποτε δε ξεςΡε μάγκες περνούσα από χωματιανου χθες κατά τις 17.00 και κάτι και πήγαινε να περάσει το δρόμο ένα πολυυυ ωραίο μουνι ξανθό μακρύ μαλλί (φαινόταν σαν να ήταν της δουλειας) και αναρωτιόμουν αν υπάρχει σε πρωί η βάρδια στ ισογειο χωματιανου ξανθιά κοπέλα ωραίο μουνι! Γιατί σίγουρα πάνω είναι η Αντριάνα! Αν ξέρει κάποιος κάτι ας πει εκτός κ αν έτυχε απλά εκείνη την ώρα να περνάει η κοπέλα από εκείνο τ σημείο!
έχεις μπερδέψει τις εποχές....Εγώ αυτή που λέω τη θυμάμαι μόνο διδύμου 7 και ήταν την εποχή που γνωστός αγαπούλης, πιρφοριζε με την Άννα Κου. Αν όντως είναι αυτή είναι ευχάριστο νέο.
Χοιρινη πανσετα σταθμος λαρισης οτι πρεπει μετα απο ενα καλο γαμησακιLive: Εξηκιου 18Γ Σαμπίνα-Σαβινα πως στον πουτσο τη λένε...Μοντελε κορμάκι αλλά ζητάει μπλε εισιτήριο για λαστιχοτο μπουκι ?. Λιοσίων 73 κάτω: Ιζαμπέλα με ελ. στοματικό και τελειωτικό νομίζω ολίγον χοντόπουλο μαζί με ένα καλό μελαχρινό ? που παίζει όμως και αυτό normal ?. Λιοσίων 73 πάνω η Σόνια δωμάτιο, ένα ξανθό που δεν μου έλεγε κάτι και η Νάταλι ξανθό ελαφρώς ζυμαρακι (για τα γούστα μου) αλλά τιμήθηκε επειδή είχε ελ.στομ. τελειωτικό ?. Στον αγώνα δεν έκλεψε αν και μια μόνο στάση γιατί δεν είχα πολύ όρεξη. Στο φεύγα παρατήρησα ότι μου έσπασε το φερμουάρ ? Πήγα και πήρα ένα σάντουιτς από την καντίνα στον Στ. Λαρίσης, τι να σου βάλω μέσα ρωτάει ο παίχτης? Βάλε από όλα του λέω χωρίς το λουκάνικο. Εχω φέρει το δικό μου!!
Ωραία κοπέλα, καθαρό προγραμμα χωρίς έξτρα αλλά τίμιο σχετικά. Ναι έχει σπυρακια.ναι κανει αποστειρωμενο προγραμμα δε κανει κατι το ιδιαιτερο υπηρεσιες ενα 6 στα 10,αλλα ειναι πανεμορφη τι αντιαισθητικα σπυρια στη μουρη λες?μια χαρα κουκλα ειναι και ας εχει μερικα σπυρακια.
ναι ειναι ωραια κοπελα και πεντακαθαρη υπηρεσιες ενα 6 στα 10 εμενα με ειχε κλειδωσει σε μια σταση στις αλλες οχι.Ωραία κοπέλα, καθαρό προγραμμα χωρίς έξτρα αλλά τίμιο σχετικά. Ναι έχει σπυρακια.
Πιο Σουρεάλ ακόμα είναι οι λεσβίες υπηρεσία και εκδιδόμενη ..Η υπηρεσία να δαγκωνη τα χείλια της κάθε φορά που ακούει βογκητά και να βγάζει έναν χαρακτηριστικό ήχο φσφσφσφς ηχμμμμμμ φφφουυυ…Χαχα !!Πρίν λίγα χρόνια σε έναν
οίκο ανοχής του 20ρικου η κορασίδα δούλευε με υπηρεσία....τον ίδιο της τον άνδρα...!!!!?
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΥΛΑ ΝΑ Γ@Μ@Σ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΖΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΒΟΓΓΗΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 4 ΣΚΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΡΓΑ....!!!!!!!
Σουρεαλ καταστάσεις....?
Αυτό που λες ήταν προ 10ετίας. Η Σαμπίνα ήταν εκεί πρίν 4-5 χρόνια.Εγώ αυτή που λέω τη θυμάμαι μόνο διδύμου 7 και ήταν την εποχή που γνωστός αγαπούλης, πιρφοριζε με την Άννα Κου. Αν όντως είναι αυτή είναι ευχάριστο νέο.
και οι δύο!Ξέρει κανείς αν δουλεύει η λάνα σήμερα η η νανσι στο ιαωσονος 31;
Αν λες την ίδια Μόνικα, αυτή του Φυλής 134 υπόγειο, είναι στο Ιάσονος 16 όροφος ως Λόρι (2η απογευματινή).παρακαλω στειλτε μυνημα οποιος ξερει που δουλευει η Μονικα που δουλευε περυσι στο Φυλης 66 απογευματινη βαρδια
2016-2018Θυμάσαι για ποια εποχή μιλάμε;
πάντως όπου βλέπεις έντονο βάψιμο κοίτα λίγο καλύτερα, είναι πιθανό να έχουν παίξει φάπες ..Μου έκανε εντύπωση το έντονο βάψιμο της Νικόλ. Δεν την έχω ξαναδεί έτσι.
Μου θύμισες το κωλομπαρο Βιβή κάποτε πίσω από το καραβελ στην Διοχαρους.Πρίν λίγα χρόνια σε έναν
οίκο ανοχής του 20ρικου η κορασίδα δούλευε με υπηρεσία....τον ίδιο της τον άνδρα...!!!!?
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΥΛΑ ΝΑ Γ@Μ@Σ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΖΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΒΟΓΓΗΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 4 ΣΚΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΡΓΑ....!!!!!!!
Σουρεαλ καταστάσεις....?