Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 301 άτομα (31 μέλη και 270 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
20

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Η Σαμπίνα είναι ένα όμορφο μοντελε χαζοχαρουμενο με πολλά αντιαισθητικα σπυριά στην μούρη....που κάνει αποστειρωμενο ξενερουα πρόγραμμα...!!!
ναι κανει αποστειρωμενο προγραμμα δε κανει κατι το ιδιαιτερο υπηρεσιες ενα 6 στα 10,αλλα ειναι πανεμορφη τι αντιαισθητικα σπυρια στη μουρη λες?μια χαρα κουκλα ειναι και ας εχει μερικα σπυρακια.

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
παρακαλω στειλτε μυνημα οποιος ξερει που δουλευει η Μονικα που δουλευε περυσι στο Φυλης 66 απογευματινη βαρδια

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.688
Πόντοι
736
Ρε μάγκες περνούσα από χωματιανου χθες κατά τις 17.00 και κάτι και πήγαινε να περάσει το δρόμο ένα πολυυυ ωραίο μουνι ξανθό μακρύ μαλλί (φαινόταν σαν να ήταν της δουλειας) και αναρωτιόμουν αν υπάρχει σε πρωί η βάρδια στ ισογειο χωματιανου ξανθιά κοπέλα ωραίο μουνι! Γιατί σίγουρα πάνω είναι η Αντριάνα! Αν ξέρει κάποιος κάτι ας πει εκτός κ αν έτυχε απλά εκείνη την ώρα να περνάει η κοπέλα από εκείνο τ σημείο!

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Ρε μάγκες περνούσα από χωματιανου χθες κατά τις 17.00 και κάτι και πήγαινε να περάσει το δρόμο ένα πολυυυ ωραίο μουνι ξανθό μακρύ μαλλί (φαινόταν σαν να ήταν της δουλειας) και αναρωτιόμουν αν υπάρχει σε πρωί η βάρδια στ ισογειο χωματιανου ξανθιά κοπέλα ωραίο μουνι! Γιατί σίγουρα πάνω είναι η Αντριάνα! Αν ξέρει κάποιος κάτι ας πει εκτός κ αν έτυχε απλά εκείνη την ώρα να περνάει η κοπέλα από εκείνο τ σημείο!
Μπορει και να ηθελε να γινει τις δουλειας ποτε δε ξες :2funny:

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.523
Πόντοι
201
Live: Εξηκιου 18Γ Σαμπίνα-Σαβινα πως στον πουτσο τη λένε...Μοντελε κορμάκι αλλά ζητάει μπλε εισιτήριο για λαστιχοτο μπουκι ?. Λιοσίων 73 κάτω: Ιζαμπέλα με ελ. στοματικό και τελειωτικό νομίζω ολίγον χοντόπουλο μαζί με ένα καλό μελαχρινό ? που παίζει όμως και αυτό normal ?. Λιοσίων 73 πάνω η Σόνια δωμάτιο, ένα ξανθό που δεν μου έλεγε κάτι και η Νάταλι ξανθό ελαφρώς ζυμαρακι (για τα γούστα μου) αλλά τιμήθηκε επειδή είχε ελ.στομ. τελειωτικό ?. Στον αγώνα δεν έκλεψε αν και μια μόνο στάση γιατί δεν είχα πολύ όρεξη. Στο φεύγα παρατήρησα ότι μου έσπασε το φερμουάρ ? Πήγα και πήρα ένα σάντουιτς από την καντίνα στον Στ. Λαρίσης, τι να σου βάλω μέσα ρωτάει ο παίχτης? Βάλε από όλα του λέω χωρίς το λουκάνικο. Εχω φέρει το δικό μου!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.351
Πόντοι
46.232

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Live: Εξηκιου 18Γ Σαμπίνα-Σαβινα πως στον πουτσο τη λένε...Μοντελε κορμάκι αλλά ζητάει μπλε εισιτήριο για λαστιχοτο μπουκι ?. Λιοσίων 73 κάτω: Ιζαμπέλα με ελ. στοματικό και τελειωτικό νομίζω ολίγον χοντόπουλο μαζί με ένα καλό μελαχρινό ? που παίζει όμως και αυτό normal ?. Λιοσίων 73 πάνω η Σόνια δωμάτιο, ένα ξανθό που δεν μου έλεγε κάτι και η Νάταλι ξανθό ελαφρώς ζυμαρακι (για τα γούστα μου) αλλά τιμήθηκε επειδή είχε ελ.στομ. τελειωτικό ?. Στον αγώνα δεν έκλεψε αν και μια μόνο στάση γιατί δεν είχα πολύ όρεξη. Στο φεύγα παρατήρησα ότι μου έσπασε το φερμουάρ ? Πήγα και πήρα ένα σάντουιτς από την καντίνα στον Στ. Λαρίσης, τι να σου βάλω μέσα ρωτάει ο παίχτης? Βάλε από όλα του λέω χωρίς το λουκάνικο. Εχω φέρει το δικό μου!!
Χοιρινη πανσετα σταθμος λαρισης οτι πρεπει μετα απο ενα καλο γαμησακι

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Μετά από την καραντίνα λόγω covid και ευτυχώς σχεδόν ήπιων σχετικά συμπτωμάτων, το απόγευμα έκανα μια μικρή , βόλτα Μεταξουργείο.
1. Στ' Ιάσονος 44 μεσαίο, όχι αυτό με την φωτεινή με το ελεύθερο, το αριστερό ίσια ευθεία κουρτίνα, μου παρουσιάζεται η βολλευ- μπωλ girl από Φυλής Ιωάννα. Μάλλον πάλι έχουμε β' κατηγορία από α '. Στο Κολωνού 23 ανάκτορο, 2 πιπινια Νικόλ και Ντάρια. Μου έκανε εντύπωση το έντονο βάψιμο της Νικόλ. Δεν την έχω ξαναδεί έτσι. Στο Ιάσονος 11 μια με ωραίο μεν σώμα , αλλά πολύ ξυνή. Δεν ήταν η Λάουρα. Και στο λατινοσπιτο η Άννα Μπέλλα η λάτιν. Πρόσωπο ωραίο, σώμα ωραίο, βυζί 3 , κωλος λάτιν, ωραίος. 10€. Αν έχετε καύλες όπως εγώ μετά από τόσες μέρες καραντίνα ναι. Αλλιώς ξεπετα η φάση. Γρι ελληνικά, γρι αγγλικά, σπαστικια τσα, ευτυχώς όχι σε μένα, αλλά βυζί 3+ βαρύ , στρογγυλό και κωλαρα πολύ καλή. Θα γράψω μια κριτική μετά για να γλιτώσουν μερικοί .

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Μεσημέρι έκανα καταδρομικη κατάθεση στην Βικτώρια στο Διδυμου 27. Ήταν εκεί και η πανύψηλη Φωτεινή. Η Βικτώρια παίρνει πολύ καλό βαθμό στην ακα πίπα, ενώ γλείφει αρχιδια και ακόμα παρακάτω αυτοβούλως. Στο σεξ 2 στάσεις και σφυριξα λήξη! Ενδείκνυται...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
ναι κανει αποστειρωμενο προγραμμα δε κανει κατι το ιδιαιτερο υπηρεσιες ενα 6 στα 10,αλλα ειναι πανεμορφη τι αντιαισθητικα σπυρια στη μουρη λες?μια χαρα κουκλα ειναι και ας εχει μερικα σπυρακια.
Ωραία κοπέλα, καθαρό προγραμμα χωρίς έξτρα αλλά τίμιο σχετικά. Ναι έχει σπυρακια.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ωραία κοπέλα, καθαρό προγραμμα χωρίς έξτρα αλλά τίμιο σχετικά. Ναι έχει σπυρακια.
ναι ειναι ωραια κοπελα και πεντακαθαρη υπηρεσιες ενα 6 στα 10 εμενα με ειχε κλειδωσει σε μια σταση στις αλλες οχι.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πρίν λίγα χρόνια σε έναν
οίκο ανοχής του 20ρικου η κορασίδα δούλευε με υπηρεσία....τον ίδιο της τον άνδρα...!!!!?

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΥΛΑ ΝΑ Γ@Μ@Σ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΖΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΒΟΓΓΗΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 4 ΣΚΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΡΓΑ....!!!!!!!:knockinb::rockon:

Σουρεαλ καταστάσεις....?
Πιο Σουρεάλ ακόμα είναι οι λεσβίες υπηρεσία και εκδιδόμενη ..Η υπηρεσία να δαγκωνη τα χείλια της κάθε φορά που ακούει βογκητά και να βγάζει έναν χαρακτηριστικό ήχο φσφσφσφς ηχμμμμμμ φφφουυυ…Χαχα !!

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Εγώ αυτή που λέω τη θυμάμαι μόνο διδύμου 7 και ήταν την εποχή που γνωστός αγαπούλης, πιρφοριζε με την Άννα Κου. Αν όντως είναι αυτή είναι ευχάριστο νέο.
Αυτό που λες ήταν προ 10ετίας. Η Σαμπίνα ήταν εκεί πρίν 4-5 χρόνια.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
παρακαλω στειλτε μυνημα οποιος ξερει που δουλευει η Μονικα που δουλευε περυσι στο Φυλης 66 απογευματινη βαρδια
Αν λες την ίδια Μόνικα, αυτή του Φυλής 134 υπόγειο, είναι στο Ιάσονος 16 όροφος ως Λόρι (2η απογευματινή).

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195
Μου έκανε εντύπωση το έντονο βάψιμο της Νικόλ. Δεν την έχω ξαναδεί έτσι.
πάντως όπου βλέπεις έντονο βάψιμο κοίτα λίγο καλύτερα, είναι πιθανό να έχουν παίξει φάπες ..

Koyiot

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2021
Like
230
Πόντοι
20
Πρίν λίγα χρόνια σε έναν
οίκο ανοχής του 20ρικου η κορασίδα δούλευε με υπηρεσία....τον ίδιο της τον άνδρα...!!!!?

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΥΛΑ ΝΑ Γ@Μ@Σ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΖΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΒΟΓΓΗΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 4 ΣΚΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΡΓΑ....!!!!!!!:knockinb::rockon:

Σουρεαλ καταστάσεις....?
Μου θύμισες το κωλομπαρο Βιβή κάποτε πίσω από το καραβελ στην Διοχαρους.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom