Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 330 άτομα (35 μέλη και 295 επισκέπτες)

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Μυστες μου αυτη η Σαμπινα ειναι η Αλινα η φοιτητριουλα που λεγαμε;; που δουλευε πριν καμποσα χρονια στη μοντελοαλυσιδα κυριως στη Διδυμου;;; Δε θυμαμαι αλλη Αλινα απο μοντελοαλυσιδα
Μήπως εννοείς την Αλίνα που δούλευε πριν αρκετά χρόνια στην μοντελοαλυσίδα μαζί με την Πατρίτσια;
Δεν είναι αυτή, δυστυχώς!.

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.388
Πόντοι
481
Μήπως εννοείς την Αλίνα που δούλευε πριν αρκετά χρόνια στην μοντελοαλυσίδα μαζί με την Πατρίτσια;
Δεν είναι αυτή, δυστυχώς!.
Η Πατρίτσια από
μοντελοαλυσίδα φυλής 56, ξανθούλα
πετίτ με
ποντικόφατσα και σέξι ελίτσα δίπλα στο στόμα...ήταν η πρώτη ιερόδουλη στην -μικρή- πορνοκαριέρα
μου τι
μου θύμησες τώρα! :wanker:είχα
μπει χεσμένος απ το άγχος και τελείωσα σε λιγότερο από 5 λεπτά.. μόλις βγήκα απ το δωμάτιο είχα
ύφος χιλίων καρδιναλίων και ένιωθα πως είχα κατακτήσει τον κόσμο!

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456
Live: Εξηκιου 18Γ Σαμπίνα-Σαβινα πως στον πουτσο τη λένε...Μοντελε κορμάκι αλλά ζητάει μπλε εισιτήριο για λαστιχοτο μπουκι ?. Λιοσίων 73 κάτω: Ιζαμπέλα με ελ. στοματικό και τελειωτικό νομίζω ολίγον χοντόπουλο μαζί με ένα καλό μελαχρινό ? που παίζει όμως και αυτό normal ?. Λιοσίων 73 πάνω η Σόνια δωμάτιο, ένα ξανθό που δεν μου έλεγε κάτι και η Νάταλι ξανθό ελαφρώς ζυμαρακι (για τα γούστα μου) αλλά τιμήθηκε επειδή είχε ελ.στομ. τελειωτικό ?. Στον αγώνα δεν έκλεψε αν και μια μόνο στάση γιατί δεν είχα πολύ όρεξη. Στο φεύγα παρατήρησα ότι μου έσπασε το φερμουάρ ? Πήγα και πήρα ένα σάντουιτς από την καντίνα στον Στ. Λαρίσης, τι να σου βάλω μέσα ρωτάει ο παίχτης? Βάλε από όλα του λέω χωρίς το λουκάνικο. Εχω φέρει το δικό μου!!
Ομορφάντρα μου ....

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Τώρα που Ρωσία Ουκρανία έχουν πόλεμο, οι Ρωσίδες και Ουκρανες έχουν την σκέψη τους στο χωριό, τη μαμά πατρίδα, τα παιδιά τους στα χαρακώματα και τους αμάχους συγγενείς, και το σπίτι που χτίζουν στην πόλη; Μήπως δεν είναι κατάλληλη εποχή να τις ζμπροχνουμε κιολας και είναι προτιμότερο οι ρουμανες, αλβανιδες και μολδαβες αυτή την εποχή; Λέω τώρα..

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.106
Πόντοι
456
Τώρα που Ρωσία Ουκρανία έχουν πόλεμο, οι Ρωσίδες και Ουκρανες έχουν την σκέψη τους στο χωριό, τη μαμά πατρίδα, τα παιδιά τους στα χαρακώματα και τους αμάχους συγγενείς, και το σπίτι που χτίζουν στην πόλη; Μήπως δεν είναι κατάλληλη εποχή να τις ζμπροχνουμε κιολας και είναι προτιμότερο οι ρουμανες, αλβανιδες και μολδαβες αυτή την εποχή; Λέω τώρα..
Εγώ θα το πήγαινα ένα βήμα παραπέρα... μήπως να γίνει σημείο καμπής, μπας και υπάρξει τελικά η μετάλλαξη που θα μετατρέψει τις Ελλεϊνίδες σε Ελληνίδες, να μπορούμε να πούμε και πέντε μαλακίες πριν και μετά το σπρώξιμο;

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736
Αν λες την ίδια Μόνικα, αυτή του Φυλής 134 υπόγειο, είναι στο Ιάσονος 16 όροφος ως Λόρι (2η απογευματινή).
Σωστός "The Keeper" :thumbsup: .....και ποιό πρίν στο Παιωνίων με Κων/ντίνα νομίζω.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736
Μου θύμισες το κωλομπαρο Βιβή κάποτε πίσω από το καραβελ στην Διοχαρους.
......' πίσω από το καραβελ στην ' τι εποχές συναγωνιστή και πόσα μαγαζιά στην εκεί περιοχή ε?

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
4
Like
1.574
Πόντοι
481
Επιστροφή της Σονιας της πολυ μικροκαμωμενης Αλβανιδας που έκανε τα παντα όλα, χωρίς γκροβερ, στην Φιλιππίδου 11 ισόγειο. Αδυνατισμενη αρκετά, μπορεί να είναι και 40 κιλά με το ζόρι. Ο νέος οίκος της στα 7αρια ης Φωκαιας. Δίπλα από ΓκροβεροΣτελλα.

(Αυτή δεν είχαν πει ότι παντρευτηκε;;)
Είναι σίγουρο ότι γύρισε?
Ξέρεις τι βάρδια δουλεύει?

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Σήμερα στη πρωινή βάρδια δοκιμάστηκε η Καρίνα μιλφ του Σμύρνη από Ιάσωνος 46 όροφος,σε ομορφιά πάνω από το μέσο όρο των μιλφ στη περιοχή,στο δωμάτιο χαμογελαστή και δεκτική,για το 10αρικο είναι μια καλή λύση στην κατηγορία μιλφ.

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Σήμερα στη πρωινή βάρδια δοκιμάστηκε η Καρίνα μιλφ του Σμύρνη από Ιάσωνος 46 όροφος,σε ομορφιά πάνω από το μέσο όρο των μιλφ στη περιοχή,στο δωμάτιο χαμογελαστή και δεκτική,για το 10αρικο είναι μια καλή λύση στην κατηγορία μιλφ.
Δώσε 1-2 στοιχεία για εμφάνιση και πρόγραμμα, πέρα από την κριτική του Μεγάλου Σμύρνη....

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Έχουν μεγάλη στενοχώρια όντως και λογικό ! Πήγα πρόσφατα με Ουκρανή και ήταν χάλια !! Μ έκανε καλό προγραμμα αλλά πολύ στενοχώρια που φαινετε όσο επαγγελματίας και αν είναι η κοπέλα

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Διαβάζοντας την μοναδική κριτική που έχει εκεί το 2017 με το όνομα Ναταλία, βλέπω ότι όσο περνούν τα χρόνια η σημερινή Λυδία μειώνει αντί να αυξάνει τις υπηρεσίες που προσφέρει με 20 ευρώ.

Μάλλον εργάζεται από χόμπι, όπως η Εβελίνα, και όχι από ανάγκη.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Δώσε 1-2 στοιχεία για εμφάνιση και πρόγραμμα, πέρα από την κριτική του Μεγάλου Σμύρνη....
Μελαχρινή,2αρι βυζί,στρουμπουλη θα έλεγα με χαλαροτητα στο σώμα λόγο ηλικίας,40αρα με πολύ καλή διάθεση μεσα,πρόγραμμα γυμνό όχι τελειωτικό.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.420
Πόντοι
17.885
Λέτε για ΚΟΛΩΝΟΥ 23 ΑΝΑΚΤΟΡΟ για ΝΙΚΟΛ! Είναι αυτή που ταν Ιάσωνος 19 στον πρώτο όροφο? Μιλάμε για μια Ρωσίδα νέα Καστανή/καστανόξανθη μέτρια προς ψηλή με ωραίο κορμάκι? Για πείτε δώστε περιγραφή ή πείτε τι βάρδια δουλεύει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom