968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.606
- Πόντοι
- 1.056
2η βαρδια Εξηκιου18Γπου δουλευει η Σαμπινα φιλε σε ποιο μαγαζι και τι ωρες:
3η βαρδια,συμφωνα με αλλους συναγωνιστες,Βεργας7
2η βαρδια Εξηκιου18Γπου δουλευει η Σαμπινα φιλε σε ποιο μαγαζι και τι ωρες:
Θυμάσαι αριθμό στους δρόμους αυτούς?Θα την βρεις στη εξηκιου και βεργας
Για ποια κορασίδα μιλάς και σε ποιον οίκο δούλευε?Πρίν λίγα χρόνια σε έναν
οίκο ανοχής του 20ρικου η κορασίδα δούλευε με υπηρεσία....τον ίδιο της τον άνδρα...!!!!?
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΥΛΑ ΝΑ Γ@Μ@Σ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΖΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΒΟΓΓΗΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 4 ΣΚΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΡΓΑ....!!!!!!!
Σουρεαλ καταστάσεις....?
Δες κριτικές και από το Έλλης 3Παίδες ερώτηση .. για αυτό τη Λυδία (πρώην Ναταλια) που λέτε πως παλιά δούλευε στο Διδύμου 18... έχει καμία παλιά κριτική; έψαξα αλλά δεν ταιριάζει κάποια με τα χαρακτηριστικά της
ThanxΔες κριτικές και από το Έλλης 3
ναι αυτη ειναι την οποια την ειχα παρει στη φυλης ως αλινα οχι τωρα ως σαμπινα πανεμορφο προσωπο πανεμορφο σωμα υπηρεσιες ενα 6 στα 10 και στο σεξ υπεροχο ζεστο μουνακι στις 2 στασεις,στη τριτη δε ηταν ζεστο.Μυστες μου αυτη η Σαμπινα ειναι η Αλινα η φοιτητριουλα που λεγαμε;; που δουλευε πριν καμποσα χρονια στη μοντελοαλυσιδα κυριως στη Διδυμου;;; Δε θυμαμαι αλλη Αλινα απο μοντελοαλυσιδα
ναι αυτη ειναι την οποια την ειχα παρει στη φυλης ως αλινα οχι τωρα ως σαμπινα πανεμορφο προσωπο πανεμορφο σωμα υπηρεσιες ενα 6 στα 10 και στο σεξ υπεροχο ζεστο μουνακι στις 2 στασεις,στη τριτη δε ηταν ζεστο.
οχι με τα σπυρακια αλλα και παλι μια κουκλα ηταν.Αυτη αν θυμάμαι καλά είχε ένα θέμα με τα δόντια. καλα θυμάμαι;;;
Τότε μάλλον λες μια που δουλευε την εποχή που δούλευε και η Νικόλ με τις βυζάρες. Αυτή που λέω εγώ είναι πιο παλιαοχι με τα σπυρακια αλλα και παλι μια κουκλα ηταν.
οχι για την ιδια λεμε αλινα τη λεγαν απο μοντελοαλισιδα ηταν.Τότε μάλλον λες μια που δουλεύει την εποχή που δούλευε και η Νικόλ με τις βυζάρες. Αυτή που λέω εγώ είναι πιο παλια
Εγώ αυτή που λέω τη θυμάμαι μόνο διδύμου 7 και ήταν την εποχή που γνωστός αγαπούλης, πιρφοριζε με την Άννα Κου. Αν όντως είναι αυτή είναι ευχάριστο νέο.οχι για την ιδια λεμε αλινα τη λεγαν απο μοντελοαλισιδα ηταν.
δε ξερω αυτο που λες εγω ξερω οτι ειχα παρει τη αλινα απο μοντελοαλισιδα δε ξερω αν λες και εσυ αυτην.Εγώ αυτή που λέω τη θυμάμαι μόνο διδύμου 7 και ήταν την εποχή που γνωστός αγαπούλης, πιρφοριζε με την Άννα Κου. Αν όντως είναι αυτή είναι ευχάριστο νέο.
Θα πάω να δω και θα σου πω. Αν και χρονικά νομίζω ότι αυτή που λέω εγώ ήταν πριν το 2014δε ξερω αυτο που λες εγω ξερω οτι ειχα παρει τη αλινα απο μοντελοαλισιδα δε ξερω αν λες και εσυ αυτην.
δε ξερω τι να σου πω.Θα πάω να δω και θα σου πω. Αν και χρονικά νομίζω ότι αυτή που λέω εγώ ήταν πριν το 2014
Ρε μεγαλε πανε κατεβα και θα τη βρεις ετοιμο πιατο θεςΘυμάσαι αριθμό στους δρόμους αυτούς?