Επιστροφή της Σονιας της πολυ μικροκαμωμενης Αλβανιδας που έκανε τα παντα όλα, χωρίς γκροβερ, στην Φιλιππίδου 11 ισόγειο. Αδυνατισμενη αρκετά, μπορεί να είναι και 40 κιλά με το ζόρι. Ο νέος οίκος της στα 7αρια ης Φωκαιας. Δίπλα από ΓκροβεροΣτελλα.
Πρίν λίγα χρόνια σε έναν
οίκο ανοχής του 20ρικου η κορασίδα δούλευε με υπηρεσία....τον ίδιο της τον άνδρα...!!!!?
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΥΛΑ ΝΑ Γ@Μ@Σ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΖΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΒΟΓΓΗΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 4 ΣΚΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΡΓΑ....!!!!!!!
Παίδες ερώτηση .. για αυτό τη Λυδία (πρώην Ναταλια) που λέτε πως παλιά δούλευε στο Διδύμου 18... έχει καμία παλιά κριτική; έψαξα αλλά δεν ταιριάζει κάποια με τα χαρακτηριστικά της
Μυστες μου αυτη η Σαμπινα ειναι η Αλινα η φοιτητριουλα που λεγαμε;; που δουλευε πριν καμποσα χρονια στη μοντελοαλυσιδα κυριως στη Διδυμου;;; Δε θυμαμαι αλλη Αλινα απο μοντελοαλυσιδα
ναι αυτη ειναι την οποια την ειχα παρει στη φυλης ως αλινα οχι τωρα ως σαμπινα πανεμορφο προσωπο πανεμορφο σωμα υπηρεσιες ενα 6 στα 10 και στο σεξ υπεροχο ζεστο μουνακι στις 2 στασεις,στη τριτη δε ηταν ζεστο.
ναι αυτη ειναι την οποια την ειχα παρει στη φυλης ως αλινα οχι τωρα ως σαμπινα πανεμορφο προσωπο πανεμορφο σωμα υπηρεσιες ενα 6 στα 10 και στο σεξ υπεροχο ζεστο μουνακι στις 2 στασεις,στη τριτη δε ηταν ζεστο.
Εγώ αυτή που λέω τη θυμάμαι μόνο διδύμου 7 και ήταν την εποχή που γνωστός αγαπούλης, πιρφοριζε με την Άννα Κου. Αν όντως είναι αυτή είναι ευχάριστο νέο.
Εγώ αυτή που λέω τη θυμάμαι μόνο διδύμου 7 και ήταν την εποχή που γνωστός αγαπούλης, πιρφοριζε με την Άννα Κου. Αν όντως είναι αυτή είναι ευχάριστο νέο.