Agisilaos Mac Duck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2021
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 201
Η ίδια είναιΞέρετε αν η Αμφίσα από Έλλης 3 είναι η ίδια με αυτή που δουλεύει βουρβαχη 19 και Ηλία Ηλιού 82?
Η ίδια είναιΞέρετε αν η Αμφίσα από Έλλης 3 είναι η ίδια με αυτή που δουλεύει βουρβαχη 19 και Ηλία Ηλιού 82?
Ναι, έχει βάλει και σιλικόνεςΞέρετε αν η Αμφίσα από Έλλης 3 είναι η ίδια με αυτή που δουλεύει βουρβαχη 19 και Ηλία Ηλιού 82?
Το λες και αναβάθμιση στο studio …Ναι, έχει βάλει και σιλικόνες
Φίλε αυτό που σε ρώτησα τελικά για τη Κασσάνδρα,εγώ έψαξα τις ημερήσιες ενημερώσεις Μάρτιο 2020 από 1 Μαρτίου έως 13 μια από αυτές τις μέρες πήγα στις 14 κλείσανε για λοκνταουν,και τελώς πάντων αυτές τις 13 μέρες δε είχε καμιά μέρα τη Κασσάνδρα έλειπε εκείνο το διάστημα?ρωτάω να δω αν είναι η ίδια.Στην οδό που ανέφερε στο ποστ του στο 59 νούμερο
Καλησπέρα παιδιά ! Είμαι καινούριος εδώ ! Έχετε να προτείνετε κανένα μπουρδελο Αθήνα κέντρο με νορμαλ τιμή και ωραίες κοπέλες ; Μην είναι τίποτα μπάζα
Κατεβαίνει όποτε θέλει , έτσι χωρίς πρόγραμμαξερει κανεις αν θα ειναι η ινγκα 3η βαρδια βεργας?
Δεν έχω παει ακόμα με αυτήν. Είναι η αδερφή της Νικόλ που δουλευει μαζί της. Για πες καμια λεπτομέρειαΜόλις κατέθεσα στο βανεσσακι από Κολωνού 23
Τι μωράκι είναι αυτό;;
Τι όμορφα βυζάκια;;
Καθιερώθηκε στη λίστα με τα στανταρακια
τύπε κουρασες.... σου παρέθεσα τόσα ποστ, αλλά μάλλον επειδή δεν καταλαβαίνεις η ίδια ήταν, δε ξέρω τι έψαξες ξεκάθαρα έχει γραφτεί ότι είναι η ίδια, τώρα το κόλλημα σου που γράφεις συνέχεια για 13 μέρες δε μπορώ να το εξηγήσω, πάντως αν μόνο και μόνο από τις περιγραφές αλλά και τις ενημερώσεις δε μπορείς να καταλάβεις ότι είναι η ίδια δε σου φταίει κανείς.....Φίλε αυτό που σε ρώτησα τελικά για τη Κασσάνδρα,εγώ έψαξα τις ημερήσιες ενημερώσεις Μάρτιο 2020 από 1 Μαρτίου έως 13 μια από αυτές τις μέρες πήγα στις 14 κλείσανε για λοκνταουν,και τελώς πάντων αυτές τις 13 μέρες δε είχε καμιά μέρα τη Κασσάνδρα έλειπε εκείνο το διάστημα?ρωτάω να δω αν είναι η ίδια.
δε ξέρω αν είναι αναβάθμιση ειδικά στο συγκεκριμένο στούντιο, εμφανισιακά γούστα είναι αλλά από υπηρεσίες μια χαρά ήταν και είχε και δουλειά, τώρα εκεί δε ξέρωΤο λες και αναβάθμιση στο studio …
Από οτι θυμάμαι πάντως δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο …..
δουλεύει ΚΑΙ Βέργας 7 μετά τις 11 το βράδυ.. έχει ανεβάσει φωτό και πρόγραμμα στο γκρις λέιντιςH Σαμπινα η γλυκουλα Ρωσιδουλα δουλευει στο Εξηκιου 18Γ 2η βαρδια.
Απορω πως δεν την εχει μουλιασει στο γλειψιμο περιφημο μελος Γλομπεαρχης
Μαλλον επειδη δραστηριοποιειται στο μεταξι??️?️?️?️?️
Καλημέρα μια κοπέλα Νίνα η Ντινα από φ 66δ δουλεύει η έχει σταματήσει??τώρα live
Φυλής 71 Εύα καστανή , σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β, 69α ,67& 86β κλειστά.
Φυλής 86α Μαρία μελαχρινή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, λεπτή με 3.5αρες βυζάρες, τατουάζ ανάμεσα στα βυζια και στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Άννα με τα ασιατικά χαρακτηριστικά, μελαχρινή, με ωραίο λεπτό κορμί, 1.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α Χριστίνα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 65β Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 65α Άννα( Μαρία) μελαχρινή κοντοπουτανο με λεπτό ωραίο κορμί, ωραίο κωλαράκι, 1.5αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φυλής 61 κλειστό.
Φυλής 59 κατω Εβελινα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 59 όροφος κλειστό.
Φυλής 74 αριστερά Γιάννα μελαχρινή κοπέλα, λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά Άννα μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με πρωκτικο.
Φυλής 72, 66δ, 66α, 56, 54β & 54α κλειστά.
Τίνα ή Ντινα έχω να τη δω πολύ καιρό, γνωστός μου την πέτυχε πριν 2-3 μέρες, σήμερα είναι κλειστόΚαλημέρα μια κοπέλα Νίνα η Ντινα από φ 66δ δουλεύει η έχει σταματήσει??
Μάλιστα...ευχαριστώΤίνα ή Ντινα έχω να τη δω πολύ καιρό, γνωστός μου την πέτυχε πριν 2-3 μέρες, σήμερα είναι κλειστό
Καμμια προσβολη, εμπειριες ανταλαζουμε και με την σειρα μου θα τσεκαρω και την ΝικολΚαταλαβαινω οτι ολοι εχουμε καποιες αδυναμιες,δεν ηθελα να προσβαλω ουτε την κοπελα ουτε εσενα!
Που να δεις εγω τι αδυναμια ειχα στο Φακελ απο Λιοσιων,Ρεμουνδου,Φυλ+Πιπ...
Η κριτικη σου με οδηγησε στο λατινοπσπιτο.
Παντως για το φολοσπιτο Φωκ25 δυστυχως ειχα δικιο!
Αρχιστράτηγος είσαι τύπεΌλη την εγλειψα συναγωνιστή
Αυτή και η Νικόλ όαση στον βόθρο του Μεταξουργείου