Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 279 άτομα (33 μέλη και 246 επισκέπτες)

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.260
Πόντοι
7.865
Οκ εν μέρη σύμφωνο αλλά μην το παρά τραβάς είπαμε …Στην Ελλάδα ζούμε στην χώρα της μίζας των ρουσφετιών του μέσου ……Τώρα πιστεύεις πως δεν θα λαδωσουν την πουτανα ; Τόσες κομπίνες τόσα σκάνδαλα κτλ…ελπίζω να κατανοείς πως το εννοώ …Αλλά συμφωνώ !!μαύρο λοιπόν στα λαδώματα και από πάνω να μας κουνάν και το δάχτυλο !!!! Ας αφήσουμε της εκφράσεις τσιμέντοματα κτλ και ας πράξουμε όλοι οι συναγωνιστές σωστά αυτό είναι το πιο σοφό !!!
Μάλλον έχεις μπερδέψει πολλά πράγματα...Δεν λαδώνω την πουτάνα.Την πληρώνω για να πηδηχτεί...Είναι σαν να μου λες ότι πας και λαδώνεις τον υπάλληλο στην κοπή τυριών στον Σκλαβενίτη για να σου κόψει καλύτερα την φέτα.Περιττό και ηλίθιο σαν σκέψη και μονο.Όσο για τα τσιμεντώματα είναι η άποψή μου για όλους όσους έχουν τέτοιες απόψεις και μας έχουν φέρει σε σημείο ώστε αυτονόητα και λογικά πράγματα να είναι πλέον αντικείμενο συζήτησης.Και όχι,δεν πράττετε όλοι το σωστό...Είστε οι περισσότεροι εδώ μ΄λεσα αγαπούληδες...Μην πω για του Αγίου Βαζελίνου που πήραν μέχρι και στην Αλιόνα στο Δ18 λουλούδια.... (είδα εναν μαλάκα να μπαίνει μέσα).Η πιρφοροσύνη σας μας έχει καταστρέψει ως έθνος.Όχι μονο τσιμέντωμα,αλλά θυσία στο ηφαίστειο της Σαντορίνης χρειάζονται όλοι αυτοί.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Μάλλον έχεις μπερδέψει πολλά πράγματα...Δεν λαδώνω την πουτάνα.Την πληρώνω για να πηδηχτεί...Είναι σαν να μου λες ότι πας και λαδώνεις τον υπάλληλο στην κοπή τυριών στον Σκλαβενίτη για να σου κόψει καλύτερα την φέτα.Περιττό και ηλίθιο σαν σκέψη και μονο.Όσο για τα τσιμεντώματα είναι η άποψή μου για όλους όσους έχουν τέτοιες απόψεις και μας έχουν φέρει σε σημείο ώστε αυτονόητα και λογικά πράγματα να είναι πλέον αντικείμενο συζήτησης.Και όχι,δεν πράττετε όλοι το σωστό...Είστε οι περισσότεροι εδώ μ΄λεσα αγαπούληδες...Μην πω για του Αγίου Βαζελίνου που πήραν μέχρι και στην Αλιόνα στο Δ18 λουλούδια.... (είδα εναν μαλάκα να μπαίνει μέσα).Η πιρφοροσύνη σας μας έχει καταστρέψει ως έθνος.Όχι μονο τσιμέντωμα,αλλά θυσία στο ηφαίστειο της Σαντορίνης χρειάζονται όλοι αυτοί.
Μην κανείς πως δεν καταλαβαίνεις αδερφέ … όταν πάει ο γέρος το σα άλλο 67 ετών και δεν του κάνει η εβ πολλά κόλπα ..την επόμενη φορά πάει και αντί για 20 δίνει 50 στην τσα και δωράκι 20 στο σουτιεν από της εβ και παιρναει ζάχαρη μέσα …έχω δει τύπο 65 Άρη στάνταρ με λίγα δόντια πάνω τα μπροστινά …να παιρναει ζάχαρη με εβ …να βγαίνει ιδρωμένος και να παρά μειλαει και να λέει πω πω τη γλωσοφιλα ήταν αυτά …. ..

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Τρεια χρόνια την γαμουσα τακτικά και γουσταρε σαν σκύλα καυλομενη.
Τόρα λέει δεν μπορεί πονάει και δεν μπορεί να δουλεύει μετά.
Τελευταία είχα αρεοσει γιατί είχα βαρεθεί έτσι κι αλλιώς
Αρα ανεχότανε μεγάλο πουτσο για 3 χρόνια ; Και με τι συχνότητα πήγαινες εκεί ;; Μετά την πράξη η την ώρα της πράξης σου έλεγε κάτι περίεργο ;τύπου πιο σιγά η στανατα λίγο ;; Γιατί έχω φίλο που και αυτός έφαγε πόρτα …μετά από 2 χρόνια πελάτης ..του έλεγε κάτι τέτοια Περίεργα στο κρεβάτι …αλλά το καβλακι του είναι μόνο 11 πόντους μπέσα στο λέω !!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: jimis

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.959
Πόντοι
736
Τρεια χρόνια την γαμουσα τακτικά και γουσταρε σαν σκύλα καυλομενη.
Τόρα λέει δεν μπορεί πονάει και δεν μπορεί να δουλεύει μετά.
Τελευταία είχα αρεοσει γιατί είχα βαρεθεί έτσι κι αλλιώς
" Τελευταία είχα αρεοσει γιατί είχα βαρεθεί έτσι κι αλλιώς " μήπως εδώ είναι το μυστικό?:think:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Εφυγα γιατί σποάστηκα με την φασαρία και μονο εκείνη την στιγμή.Μετά όταν έφυγα και σκέφτηκα τι παίχτηκε είπα ότι απλά δεν θα ξαναπάω.Φυσικά σχεδόν ποτέ δεν παρεμβαίνω σε τέτοιες φάσεις και ποτέ υπέρ της πόρνης.Αν ήμουν έξω και άκουγα καθαρά τι παίχτηκε θα τα είχαμε κάνει μαζί ωπα με τον συναγωνιστή.Δεν είμαι ουτε ο λευκός ιππότης,ούτε κανένας αγαπούλης,πίρφορος beta κερατάς και να κάθομαι να με δουλεύουν οι πουτάνες.Πελάτης είμαι που θέλω να πάρω τις υπηρεσίες που πλήρωσα και να φύγω σε καλύτερη κατάσταση απο όταν μπήκα.Επίσης :

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΥΣΤΗ ΛΟΓΟ ΔΙΝΕΤΕ 50ΑΡΙΚΑ????

Η υπηρεσία είναι 20 ευρώ και τέλος.Τι τα χώνετε απο εκεί και πέρα;Για περισσότερο χρόνο ή καλύτερες υπηρεσίες;Ρε πάτε καλά;Μα τω Θεώ είστε τέρμα ηλίθιοι και ο λόγος που καλομαθαίνουν οι διάφορες πόρνες και τσατσάδες.Και καλά να είστε μαλάκες εσείς και καπέλο σας,αλλά οι υπόλοιποι τι φταίμε για να ζουμε τέτοιες καταστάσεις;Είστε για τσιμέντωμα και πέταμα στον Σαρωνικό,ηλίθιοι γυναικωτοί betas,κερατάδες,πίρφοροι,ζώα όρθια.
Ντάξει καλά τα λες, αλλά το 50άρικο στο μυαλό το δικό μου είναι για να πάρει κανείς μισάωρο.Σαν να προπληρώνεις 3 συνεδρίες στη τιμή των 2,5, Βέβαια αν και τη κατανοώ ως πρακτική, τη βρίσκω κάπως ηλίθια διότι αν θες να την ξαναγαμήσεις, δίνεις άλλο ένα 20άρι μόλις πάει να φύγει και απλούστατα σου ξανάρχεται για β' γύρο. ΠΙστεύω στο «pay as you play» με τις πουτάνες και το τηρώ πάντα.
Είναι έπειτα διπλά βλαμμένη πρακτική ακόμη και στα στανταράκια, διότι μπορεί μια μέρα η άλλη να βαριέται ή να μην έχει διάθεση και να πάει κανείς να κουμπώσει 50άρικο νομίζοντας πως θα έχει τη συνήθη αντιμετώπιση, να τον ψιλοφολιάσει (ή να μην προσφέρει τα αναμενόμενα εκείνη τη μέρα), με αποτέλεσμα να κλαίει το 50άρικο απ ’ το ημίχρονο.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.260
Πόντοι
7.865
Ντάξει καλά τα λες, αλλά το 50άρικο στο μυαλό το δικό μου είναι για να πάρει κανείς μισάωρο.Σαν να προπληρώνεις 3 συνεδρίες στη τιμή των 2,5, Βέβαια αν και τη κατανοώ ως πρακτική, τη βρίσκω κάπως ηλίθια διότι αν θες να την ξαναγαμήσεις, δίνεις άλλο ένα 20άρι μόλις πάει να φύγει και απλούστατα σου ξανάρχεται για β' γύρο. ΠΙστεύω στο «pay as you play» με τις πουτάνες και το τηρώ πάντα.
Είναι έπειτα διπλά βλαμμένη πρακτική ακόμη και στα στανταράκια, διότι μπορεί μια μέρα η άλλη να βαριέται ή να μην έχει διάθεση και να πάει κανείς να κουμπώσει 50άρικο νομίζοντας πως θα έχει τη συνήθη αντιμετώπιση, να τον ψιλοφολιάσει (ή να μην προσφέρει τα αναμενόμενα εκείνη τη μέρα), με αποτέλεσμα να κλαίει το 50άρικο απ ’ το ημίχρονο.
Συνήθως πάει άκλαφτο.Είμαι αυτής της τακτικής όπως εσύ,που αν γουστάρω δίνω ένα 20άρικο ακομα και ξαναγαμάω.Δεν θα δώσω 50 σε καμία περίπτωση,τόσο γιατί δεν υπάρχει λόγος,όσο και γιατί καλομαθαίνουν

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.685
Πόντοι
1.056
Λοιπον η Νικολ,στο Κολ23 Πανω,2η βαρδια,ειναι ενα γλυκιτατο ρουμανακι με κορμακι μοντελου,το πολυ μεχρι 25 ετων:smitten:
Μελαχρινουλα με κοτσιδακια μποξερ κ τατου στο μπουτι αλλα κ στην αριστερη κλειδα.
Οταν πηγα εγω κατα τις 7μμ το μαγαζι ηταν αδειο κ καθαρο.
Ειναι βεβαιο οτι παιρνει Περσες οπως ολες στο μεταξι.:springsmile:
Ζητηστε περισσοτερς πληροφοριες απ τον μητσοχχχ.

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.685
Πόντοι
1.056
Μαλλον ειδες την Μιμη (βυζαρες μπουταρες), εκτος αν μειωθηκε το παραβολο μεσα σε 2 μερες
Λες οτι εφυγες και πηγες αλλου, μπηκες για δε μπηκες? Το συμπερασμα ΦΟΛΑ που ειναι η πιο συχνη λεξη εδω μεσα πως το συμπαιρανες?
Απο το σαλονι?
Την Μιμη την εχω παρει κ δεν ειναι φολα!
Εγω χθες πηρα την Αλλα Μπελα με 10 κ με φολιασε._

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.727
Πόντοι
41.129
Λοιπον η Νικολ,στο Κολ23 Πανω,2η βαρδια,ειναι ενα γλυκιτατο ρουμανακι με κορμακι μοντελου,το πολυ μεχρι 25 ετων:smitten:
Μελαχρινουλα με κοτσιδακια μποξερ κ τατου στο μπουτι αλλα κ στην αριστερη κλειδα.
Οταν πηγα εγω κατα τις 7μμ το μαγαζι ηταν αδειο κ καθαρο.
Ειναι βεβαιο οτι παιρνει Περσες οπως ολες στο μεταξι.:springsmile:
Ζητηστε περισσοτερς πληροφοριες απ τον μητσοχχχ.

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:
τυπε εγω καβλωνω να την παιρνω ματι να γαμιέται απο την τρύπα στην πόρτα που χωρίζει τα δύο δωμάτια.
μια φορα ειδα ενα ψωλαρά Πακιστανό να την σφυροκοπαει στα τέσσερα και ενω τον επαιζα παίρνοντας την ματι τελικα δεν κρατηθηκα και εχυσα πανω στην πόρτα....
οταν ηρθε στο δωμάτιο ειπα μια μαλακια δικαιολογια και την εσπασα στο γλειφομούνι χωρίς να τη γαμήσω

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.707
Πόντοι
9.846
τυπε εγω καβλωνω να την παιρνω ματι να γαμιέται απο την τρύπα στην πόρτα που χωρίζει τα δύο δωμάτια.
μια φορα ειδα ενα ψωλαρά Πακιστανό να την σφυροκοπαει στα τέσσερα και ενω τον επαιζα παίρνοντας την ματι τελικα δεν κρατηθηκα και εχυσα πανω στην πόρτα....
οταν ηρθε στο δωμάτιο ειπα μια μαλακια δικαιολογια και την εσπασα στο γλειφομούνι χωρίς να τη γαμήσω
Μια διόρθωση, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΙ!

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά το νήμα λέγεται ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα όχι για Εβελίνα, μερικοί μεταφέρουν το κόλλημα τους με διάφορες στο νήμα καταλαμβάνοντας ολόκληρες σελίδες πράγμα που για την πλειοψηφία των μελών και επισκεπτών είναι αδιάφορο και εκνευριστικό

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
210
Like
12.642
Πόντοι
31.618
Αρα ανεχότανε μεγάλο πουτσο για 3 χρόνια ; Και με τι συχνότητα πήγαινες εκεί ;; Μετά την πράξη η την ώρα της πράξης σου έλεγε κάτι περίεργο ;τύπου πιο σιγά η στανατα λίγο ;; Γιατί έχω φίλο που και αυτός έφαγε πόρτα …μετά από 2 χρόνια πελάτης ..του έλεγε κάτι τέτοια Περίεργα στο κρεβάτι …αλλά το καβλακι του είναι μόνο 11 πόντους μπέσα στο λέω !!!

Ο πουτσος μου είναι 18 cm
Τον Πρότο χρόνο πιγενα κάθε βδομάδα μετά κάθε δέκα δεκαπέντε μέρες.
Ποτέ δεν παραπονέθηκε απεναντίας γουσταρε με γλοσοφυλα και πολύ διάθεση.τελευτεα βαρέθηκα λίγο και αρεοσα.
Αλλά να μου πει και δεν σε περνώ δεν το φανταζομουν.
Πειρε ψύλα τον αμανέ.την είδε φυρμα

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.707
Πόντοι
9.846
Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά το νήμα λέγεται ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα όχι για Εβελίνα, μερικοί μεταφέρουν το κόλλημα τους με διάφορες στο νήμα καταλαμβάνοντας ολόκληρες σελίδες πράγμα που για την πλειοψηφία των μελών και επισκεπτών είναι αδιάφορο και εκνευριστικό
Αδερφε από τη στιγμή που η Εβελίνα δουλευει σε οίκο του 20ικου ο κάθε ένας μπορεί να γράφει οτι θελει και όσο θέλει. Δεν σχολιάζει εκτός θέματος. Μπορεί για κάποιους το να διαβάζουν τα ίδια και τα ίδια να είναι βαρετό και σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά από τη στιγμή που δεν σπαμαρουν δεν μπορείς να πεις κάτι.
Αν το γυρίσει η κυρία σε call ή στο 50αρικο στυλ Studio τότε ναι θα έχεις δίκιο.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.707
Πόντοι
9.846

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Ο πουτσος μου είναι 18 cm
Τον Πρότο χρόνο πιγενα κάθε βδομάδα μετά κάθε δέκα δεκαπέντε μέρες.
Ποτέ δεν παραπονέθηκε απεναντίας γουσταρε με γλοσοφυλα και πολύ διάθεση.τελευτεα βαρέθηκα λίγο και αρεοσα.
Αλλά να μου πει και δεν σε περνώ δεν το φανταζομουν.
Πειρε ψύλα τον αμανέ.την είδε φυρμα
Επηδη αραίωσες τότε σου είπαν έτσι ..αν δεν είσαι τακτικός στραβώνουν ..

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
210
Like
12.642
Πόντοι
31.618
Λιγο με νοιάζει, από πουτανες αλό τυποτα πιτσιρίκες βγενουν κάθε μέρα στο κλαρί

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.071
Πόντοι
7.195
τύποι τα έχουμε πει πολλές φορές, μην τις καλομαθένετε.
Όταν της δίνεις παραπάνω λεφτά, το παίρνει ότι την έχεις ανάγκη και σύντομα σε προσέχει λιγότερο κι απ τους άλλους..
Κι άμα κάνεις ότι της κόβεις το εξτρά σε σουτάρει,,
Άμα πηγαίνεις πολύ τακτικά πάλι το ίδιο, σε θεωρεί δεδομένο και δε σε προσέχει (μιά φορά το μήνα ή το δίμηνο καλά είναι, ίσα να σε θυμάται)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom