Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 262 άτομα (21 μέλη και 241 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.709
Πόντοι
9.846
Σε συμπαθώ κιόλας …Δεν σε συμπαθεί απλά πας με τα νερά τους ..δικαίωμα σου φίλε μου ..
Ρε @ISINAS γαμω τ'αυτιάς γαμω. Αφου σου κάθεται στο λαιμό η Εβε και η τσα της, γραψτες στα παπαρια σου. Χεσ'τες! Μην ασχολείσαι.
Πάμε να βρουμε κανα στανταρακι άλλο! Εγώ περναω τέλεια με την Εβε, αλλά είμαι γνήσιο αρσενικό και αρχίζω να τη βαριέμαι. Θέλω να αγκυροβολησω σε καμία άλλη! Η Τζώρτζια ανοίγει το μαγαζί οπότε θέλει.... Το γκροβερ της Μπαρμπορας μου έχει γίνει σύνηθες, άρα αρχίζω και το βαριέμαι και αυτό....
Ασχετο αλλά πηρα πριν 10 μέρες τη Μαρία τη Μολδαβη και περασα μια χαρά, πολυ καλυτερα απο ότι περιμενα! Μέτρια προς καλή φατσουλα, δοντια άψογα, αχόρταγη πιπουλα, κορμάκι μπιμπελό, πατουσακια σουπερ και το κυριοτερο πεντακαθαρη! Χιλιες φορές 100€αρικο παρα με την κάθε παραξενη!!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.709
Πόντοι
9.846
Γενικά εμετική η συγκεκριμένη και μάλλον πλακομουνιάζονται με την Εβελίνα,καθώς ακομα και διακοπές μαζί πάνε.Αδιάφορα,βεβαια,αυτό.Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η κακότροπη συμπεριφορά της συγκεκριμένης.Εγω δεν ξαναπάτησα κάμποσο καιρό πριν την κάνουν απο το Α85,πρώτον γιατί έχω χιλιογαμήσει την Εβελίνα και την βαρέθηκα,αλλά ο κυριοτερος λόγος ήταν πως αυτό που έκαναν σε εσένα το άκουσα να γίνεται την τελευταία φορά που είχα πάει εκεί με κάποιον συναγωνιστη.Αν δεν γουστάρεις κάποιον για πελάτη το καταλαβαίνω.Αλλά όχι να έχουμε συμβούλιο για το αν θα γαμηθείτε κιόλας,ενώ πληρώνεις εσυ.Αυτό που έτυχε σε εσένα το θεωρώ υποτιμητικό τελείως και θα πρότεινα να ρίξεις μαύρο και άραχνο.Πιστεύω γενικά ότι πρέπει να πέσει σε αυτό το ομαδάκι μαύρο γενικά μπας και αλλάξει η τσατσά και ισιώσει το πράγμα.Βεβαια να πούμε και πως ο συναγωνιστής που αναφέρω δεν το πήρε καλά αυτό και τους έκανε το μαγαζάκι ώπα,φωνάζοντας κάποια πράγματα σωστά,αλλά με άκομψο τρόπο.Ένα απο αυτά που θυμάμαι ήταν το "περιμένω στο μπουρδέλο να κάνετε meeting για το αν θα σας πληρώσω για να γαμήσω;σκατοκαριόλα εγώ στα ρίχνω και όχι εσύ." και άλλα.Άκουσα φασαρία και είχε ρίξει κάτι κλώτσους σε μικροέπιπλα.Εννοείται ότι ντύθηκα και ζήτησα τα λεφτά μου και έφυγα γιατί χαλάστηκα απο την ένταση της φάσης και μετά όσο το σκεφτόμουν τσαντίστηκα απο την συμπεριφορά τους.Μαύρο και άραχνο.
Δε λες που κρατηθηκες και δεν τις διάολοστειλες..... Μου φαίνεται έχουν αποθρασυνθεί!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.709
Πόντοι
9.846
Τελευταία τροποποίηση:

Pirkavlos7735

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
239
Πόντοι
20

Pirkavlos7735

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
239
Πόντοι
20
Ναι στα γρήγορα ….το βαπτισμένο pse γιατί δεν ξέρουν να γαμηθουν …. Αργά δέχεται ;; Δέχεται σκληρο σαν μάρμαρο και στραβωψολιασμενο από τα 1000δες γαμησια εργαλείο ;; Αργά μέσα στο μουνι να νιώθει πως ανοιγη η τρύπα της αργά βασανιστικά ;και γλωσσόφιλα με μανία όπου τα σάλια να τρέχουν σαν καυτή σάλτσα -σος στο πρόσωπο της ;;
Έχεις λαλήσει μάλλον.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ISINAS

Sunn

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες ψαχνω ενα παλιο στανταρακι μου την αλβανιδα ΝΙκολ, μοντελέ σώμα, μελαχρινη, ισιο μαλλι απο Ιασωνος 10. Αν ξερει κανεις που σαπιζει ας πει.

Dovii

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2021
Like
57
Πόντοι
0
Δεν είπες τελικά πέρασες σαν καλό και υπακούω παιδακι ; Η έκανες το σωστό ; Έπρεπε να πεις Σιγά μωρή φατιολα για 5-10 λεπτά παραπάνω τι θα γίνει θα πάθει κάτι το μνι της ; Ειδικά αν δίνεις 50ρικακι και σου είπε και αυτό είναι φοβερά απαράδεχτες
Ε οχι και να περασω φιλε ..μετα απολο αυτο τι λες τωρα...αν ειχα περασει δεν θατοκανα καν θεμα...ουτε καν φασαρια της εκανα γιατι θατανε σαν να την παρακαλουσα κατσε εδω μονες σας της ειπα και εφυγα...τωρα το 50αρικακι που λες ειδικα σε μπουρδελο δεν εχω σκεφτει καν οτι δινετε..υπαρχουν τα στουντιο για τετοια λεφτα...απλα οπως ολοι πουμαστε εδω θεωρησα σωστο να ενημερωσω οι επιλογες ειναι αρκετες εκει εξω δεν αξιζει να χαλιομαστε με καμια...

wailer9

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2020
Like
36
Πόντοι
0
Εδω ειναι το ερωτημα που ειναι η αληθεια ??????
Όπα να πω και σε μένα δεν ανακοίνωσε κάτι τέτοιο η τσα, αλλά επειδή πέρασα μεσα την ώρα που τελείωνα της λέω ευγενικά ?μπορω να τελειώσω στο στόμα σου στην αρχή τον πήρε με καποτά της λέω όχι χωρίς βγάζει σκουφι κ έγινε η κατάθεση inside,ψιλοσκαλοσε στην αρχή τα φτύσε στον νιπτήρα και αυτό ήταν... ευχαριστώ καλό βράδυ ?Δεν θυμάμαι αν δίνει και κολο αλλά δάχτυλα δεχεται αρχιδογλυψιμο κλπ αδιαμαρτύρητα

b0urdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2020
Like
102
Πόντοι
0
παιδες σε ενα γρηγορο περασμα που εκανα σημερα φυλης ειδα την κορινα με τις βυζαρες απο κεραμεικου 13 στο φωκαιας 27 ισογειο..ξερετε αν εφυγε απο μεταξι και δουλευει πλεον μονο εκει;νταξει για το δεκαρικο τιμια ειναι αλλα οχι και εικοσαευρο..

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
11
Like
3.515
Πόντοι
1.960

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
210
Like
12.646
Πόντοι
31.618
Μόλις έφαγα πόρτα από Εβελίνα .
Έχεις μεγάλο πουτσο και είσαι ορμιτηκος και τέτοια
Τρεια χρόνια καλά ήταν
Δεν βαριέσαι
Τόρα είμαι στο δοματιο και περιμένω Τζένη Φώκαιας 17 Πάνο
Ψυχή βαθιά.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
11
Like
3.515
Πόντοι
1.960
Μπα ,πήγε 15 η Αννα Μπελλα; 10 ήταν μου φαίνεται μέχρι τώρα
Αφου δεν εχει παει 50 παλι καλα να λες..

Επισης εκτος απο μια διευκρινιση του Σμυρνη στις κριτικες δεν υπαρχει τπτ αντιπροσωπευτικο γι αυτην.. :think:
Και λενε για αλλες κι αλλες..

Τι γινεται ρε πουστη μου? Εντυπωση μου κανει..

Τοσο περιεργα γουστα εχω?:boff:

• Like
Αντιδράσεις: spor48

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.709
Πόντοι
9.846
Μόλις έφαγα πόρτα από Εβελίνα .
Έχεις μεγάλο πουτσο και είσαι ορμιτηκος και τέτοια
Τρεια χρόνια καλά ήταν
Δεν βαριέσαι
Τόρα είμαι στο δοματιο και περιμένω Τζένη Φώκαιας 17 Πάνο
Ψυχή βαθιά.
Στα παπαρια σου, άλλες παρακαλανε για μεγάλο πουλι. Πάμε γι'αλλα αρχιμυστη!

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Μου έχετε κινήσει τη περιέργια μ αυτήν τη γκούνια μπέλα ρε κουφάλες. Φοβάμαι βέβαια, ότι θα κατέβω εμετουργείο και εκτός του ότι θα ξεράσω μόλις την αντικρύσω, θα ρίχνω και κωλογαμίδια στην επιστροφή για το χάσιμο χρόνου. Είχε κάνει και μια νύξη ο τρολο-φίλιπς για την εμφάνιση της, πράγμα που με κάνει να ψυλλιάζομαι ήδη το που θα πάει η δουλειά...

vabiri(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2020
Like
128
Πόντοι
0
Ξέρει κάποιος που βρίσκεται η αλινα από Κολωνού 47 ισόγειο (κοντουλα,στρουμπουλη, βυζάρες) την έχω χάσει,το μαγαζί οπότε περνώ είναι κλειστό

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.667
Πόντοι
46.232
Ξέρει κάποιος που βρίσκεται η αλινα από Κολωνού 47 ισόγειο (κοντουλα,στρουμπουλη, βυζάρες) την έχω χάσει,το μαγαζί οπότε περνώ είναι κλειστό
δουλεύει σαν υπηρεσία εδώ κ κάτι μήνες, μόνιμα? προσωρινά? ποιος ξέρει, θα δείξει, συνήθως Κολωνού 30α

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom