You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Borgia21
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 58
- Like
- 11.602
- Πόντοι
- 18.036
Καλημέρα σας. Μεσημεριανή ενημέρωση, μεταξυ 14:00-15:00, τής παρελθούσης ημέρας στο Μεταξουργείο (Τετάρτη 23.ΙΙ.2022 /α’ βαρδια). Οπότε ΣΗΜΕΡΑ Πέμπτη θα είναι περίπου οι ιδιες εργαζόμενες.
OWO: ελεύθερο στοματικο. COB: εκτόνωση στο σώμα ή στηθος. CIM: εκτόνωση στο στόμα.
-Οδός Περδίκκα 1: η ΜΑΡΙΑ. Νεαρή ξανθιά με κανονικο σωμα και μέτριο πρόσωπο.
-Οδός Μεγ. Αλεξάνδρου 28 υπόγειο: η Jasmine (όπως και χθες). Προμιλφ καστανόξανθη συμπαθητικη εμφανισιακά. Σε απλό.
ΟΔΟΣ ΙΑΣΟΝΟΣ
-37 ισόγειο: η ΑΝΤΖΕΛΑ. Ξανθιά φάλαινα. Σε OWO.
-37 όροφος: η ΛΟΛΑ. Ξανθιά νεαρή γεματούλα.
-20Γ ή Ανελκυστήρ: η Μαρίνα. Συμπαθητική καστανόξανθη νεαρή [προχθες την πετυχα στο ιδιο απογευμα, λογω διπλοβαρδιας, και εσφαλμένα έγραψα ότι είναι αδιάφορη].
-20Β (δηλ Όροφος): ΙΝΑ & ΒΙΚΤΩΡΙΑ. Πετίτ μελαχρινες.
-20Α: ΚΛΕΙΣΤΟ.
-19 Ισόγειο: η ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ατσουμπαλη αδιαφορη). Ηταν προχθες εδώ β’ βαρδια με την νοστιμη Κατερίνα.
-19 όροφος: η ΛΙΖΑ. Μαυρομαλλα με κανονικο σώμα. Ηταν προχθες απογευμα στο Λεωνίδου 28 άνω.
-10: ΚΛΕΙΣΤΟ
-1Α: ΜΑΡΙΝΑ (χρόνια εδώ αυτή) & ΒΕΡΟΝΙΚΑ. Αμφοτερες σε owo & cim. Σιτεμένες. Υστερούν σε εμφανιση.
-1Β αριστερά: η ΛΑΡΑ. Ξανθιά χοντρούλα. Σε owo, αυταρχικό & cim
-1Γ: ΤΑΤΙΑΝΑ (χοντρη μαυρομαλλα) & Κατερίνα (σιτεμενη ομοίως). Σε owo & cim.
-2 όροφος: η ΕΙΡΗΝΗ. Μιλφ κι αυτή, καστανόξανθη με αφέλειες. Σε owo, αυταρχικό & cim.
Μάγκες, δεν υπάρχει η ξανθιά αδυνατη Τατιάνα που ψάχνετε. Οπότε υπομονή.
ΟΔΟΣ ΚΟΛΩΝΟΥ
-11 ισόγειο: η ΛΑΟΥΡΑ. Η νόστιμη νεαρά που δουλεύει μόνιμα β’ βάρδια στο Κολωνού 15 δεξιά (την ανεφερα προχθές εκεί).
-11 υπόγειο: ΚΛΕΙΣΤΟ
-23 ή Ανάκτορο: η ΝΤΑΡΙΑ. Η γνωστή αδύνατη μελαχρινή νεαρη με τα εκφραστικά μάτια (προχθες ηταν β’ βάρδια στο Ιάσ. 37 ισογειο με τον ιδιο κουνιστό τσάτσο). Απλο προγραμμα στα 15€. Βεβαια ειχαμε μια σκηνή γελιου σήμερα. Μπηκε πισω μου ενας μπαρμπας 75 ετων και μολις ακουσε κόστος 15€ λεει στον κουνιστό τσατσο (70ρης αυτος): «η κοπέλα κάνει γυμνή πίτα;». Τού απανταει ο τσατσος με πουστικη φωνή: «αν θες γυμνό τσιμπούκι να πας στις γριές στα παραδίπλα. Η κοπέλα είναι του γαλακτος και πολυτελεια για την ηλικία μας. Εγώ ειμαι 75 ετων». Ο άλλος εφυγε, λέγοντας «κι εγω ειμαι 76». Μετά μου λεει ο υπηρέτης: «τον ξερω αυτόν. Ερχεται συνεχεια & δεν περνάει. Ακομη και 5€ να εκανε, δεν θα εμπαινε. Πλακα του κανω συνεχεια». [Σχολιο: αξιζουν τετοιες σκηνές στους οικους. Κρίνα να μην μαντέψω & να την ηχογραφήσω για το site).
-23B: ΚΛΕΙΣΤΟ
-27 ισόγειο ή Λατινόσπιτο: ΚΛΕΙΣΤΟ.
-32Α: η όμορφη ΒΑΛΙΑ. Εχει παρει βεβαια κιλά & ετσι εχει σωμα με πιασιματα. Παει το κορμί λαμπάδα που ειχε. Δεν είναι χοντρη. Απλό προγραμμα στα 15€.
-Τα Βιργινίας Μπενάκη 31 & Παιανιέων 24 ήταν ανοικτά. 20€ εχουν οι συνήθεις πατσαβούρες τους. Στο σημειο εκείνο συμβολής με ΚΠόλεως υπαρχει μια αφυλακτη διαβαση πεζών στις ραγες του τρένου. Βλεπω πολλούς περνούν απέναντι χωρις ελεγχο. Θυμίζω ότι στο σημειο αυτό 23/11/2021 μια 37χρονη γυναικα παρεσυρθη από γραμμή του τρενου και σκοτωθηκε. Τρεις μερες μετα ανδρα εχασε τη ζωη του από τρενο στη συμβολή ΚΠόλεως με Αχιλλέως. Δηλ λιγο πιο κάτω. Νέο δυστύχημα στην αφύλακτη διάβαση της Κωνσταντινουπόλεως -Τρένο αποκεφάλισε άντρα - iefimerida.gr
-ΚΠόλεως 166 υπογειο: ΑΝΤΡΙΑΝΑ η μούμια. Η γνωστή γυρολόγος ψηλή γκιλφ με Owo & cim (εσχάτως στα Ιάσ. 16 άνω, Μ.Αλεξ 28 υπογ κλπ).
-ΚΠόλεως 166 ισόγειο: ΒΑΛΕΡΙΑ (τσουπωτή ξανθιά μιλφ) & ΝΙΚΑ (καστανόξανθη παχουλή μιλφ). Αμφότερες σε owo & cim. Παρτουζα στα 30€.
[Αθηναϊκή γεωμετρία. Εγκαινιάζουμε ένα ταξίδι στη νοσταλγία τής Αθήνας του 20ου αιώνος. Υπέροχα κτήρια που στεκονται ακομη απέναντι στη φθορά του χρόνου και στα γκραφιτι των αλητηρίων. Εδώ στην οδό Κοδράτου και Λένορμαν:
Η κάτωθι ενημερωση αφορα πάλι την ιδια βάρδια και ημέρα (16:00-16:15 /23 ΦΕΒΡ) πέριξ του Σταθμού Λαρισης. Οπότε οι ιδιες εργαζομενες θα είναι σημερα στην α’ βάρδια.
-Διδυμου 27: ΤΖΟΥΛΙΑ & ΒΙΚΤΩΡΙΑ. Γνωστές. Σε owo & cim. H Τζούλια προσφερει και πρωκτικό. Στην αρχη η τσατσα ειπε εχω τρεις κοπελες και το άλλαξε. Ρωτησα ποια ηταν η τριτη. Μου ειπε «η Φωτεινή, αλλά τωρα ντυνεται διοτι σημερα θα φυγει νωριτερα». Εδώ ξενέρωσα διοτι ειχα παει μονο για Φωτεινάρα. Δύο τινά συμβαινουν: α) η Φωτεινή παει και φευγει ό,τι ώρα γουσταρει• β) εχει πεσει αναδουλεια και ειπε ψεμματα η τσατσα ώστε να παρω τις άλλες.
-Διδ 22 ισογειο: η ΑΓΓΕΛΑ. Εχει βαψει μαυρα τα μαλλιά της. Σε owo & cim.
-Διδ 18Α: η ΚΑΙΤΗ. Η πατσαβούρα που είναι απογευμα στο υπογειο. Σε owo & cim. Σε πλησιαζει και ταζει χαμηλόφωνα πρωκτολειχία, cum on face. Ουστ.
-Διδ 18Β: ΚΛΕΙΣΤΟ. / Το 20 ηταν ανοικτο, αλλά δεν μπήκα.
-Χωματιανού 11Α: η ΛΟΛΑ. Κοπελα με κανονικο σωμα και γλυκό προσωπο. Σε owo & cob.
-Χωμ. 11Β: ΚΛΕΙΣΤΟ
-Εξηκίου 18: ΚΛΕΙΣΤΟ
-Εξηκίου 18Α (δηλ όροφος): η Μιλένα. Η γνωστή μονιμη παχουλή μιλφ. Σε owo & cob.
-Εξηκίου 18Γ: ΚΛΕΙΣΤΟ.
OWO: ελεύθερο στοματικο. COB: εκτόνωση στο σώμα ή στηθος. CIM: εκτόνωση στο στόμα.
-Οδός Περδίκκα 1: η ΜΑΡΙΑ. Νεαρή ξανθιά με κανονικο σωμα και μέτριο πρόσωπο.
-Οδός Μεγ. Αλεξάνδρου 28 υπόγειο: η Jasmine (όπως και χθες). Προμιλφ καστανόξανθη συμπαθητικη εμφανισιακά. Σε απλό.
ΟΔΟΣ ΙΑΣΟΝΟΣ
-37 ισόγειο: η ΑΝΤΖΕΛΑ. Ξανθιά φάλαινα. Σε OWO.
-37 όροφος: η ΛΟΛΑ. Ξανθιά νεαρή γεματούλα.
-20Γ ή Ανελκυστήρ: η Μαρίνα. Συμπαθητική καστανόξανθη νεαρή [προχθες την πετυχα στο ιδιο απογευμα, λογω διπλοβαρδιας, και εσφαλμένα έγραψα ότι είναι αδιάφορη].
-20Β (δηλ Όροφος): ΙΝΑ & ΒΙΚΤΩΡΙΑ. Πετίτ μελαχρινες.
-20Α: ΚΛΕΙΣΤΟ.
-19 Ισόγειο: η ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ατσουμπαλη αδιαφορη). Ηταν προχθες εδώ β’ βαρδια με την νοστιμη Κατερίνα.
-19 όροφος: η ΛΙΖΑ. Μαυρομαλλα με κανονικο σώμα. Ηταν προχθες απογευμα στο Λεωνίδου 28 άνω.
-10: ΚΛΕΙΣΤΟ
-1Α: ΜΑΡΙΝΑ (χρόνια εδώ αυτή) & ΒΕΡΟΝΙΚΑ. Αμφοτερες σε owo & cim. Σιτεμένες. Υστερούν σε εμφανιση.
-1Β αριστερά: η ΛΑΡΑ. Ξανθιά χοντρούλα. Σε owo, αυταρχικό & cim
-1Γ: ΤΑΤΙΑΝΑ (χοντρη μαυρομαλλα) & Κατερίνα (σιτεμενη ομοίως). Σε owo & cim.
-2 όροφος: η ΕΙΡΗΝΗ. Μιλφ κι αυτή, καστανόξανθη με αφέλειες. Σε owo, αυταρχικό & cim.
Μάγκες, δεν υπάρχει η ξανθιά αδυνατη Τατιάνα που ψάχνετε. Οπότε υπομονή.
ΟΔΟΣ ΚΟΛΩΝΟΥ
-11 ισόγειο: η ΛΑΟΥΡΑ. Η νόστιμη νεαρά που δουλεύει μόνιμα β’ βάρδια στο Κολωνού 15 δεξιά (την ανεφερα προχθές εκεί).
-11 υπόγειο: ΚΛΕΙΣΤΟ
-23 ή Ανάκτορο: η ΝΤΑΡΙΑ. Η γνωστή αδύνατη μελαχρινή νεαρη με τα εκφραστικά μάτια (προχθες ηταν β’ βάρδια στο Ιάσ. 37 ισογειο με τον ιδιο κουνιστό τσάτσο). Απλο προγραμμα στα 15€. Βεβαια ειχαμε μια σκηνή γελιου σήμερα. Μπηκε πισω μου ενας μπαρμπας 75 ετων και μολις ακουσε κόστος 15€ λεει στον κουνιστό τσατσο (70ρης αυτος): «η κοπέλα κάνει γυμνή πίτα;». Τού απανταει ο τσατσος με πουστικη φωνή: «αν θες γυμνό τσιμπούκι να πας στις γριές στα παραδίπλα. Η κοπέλα είναι του γαλακτος και πολυτελεια για την ηλικία μας. Εγώ ειμαι 75 ετων». Ο άλλος εφυγε, λέγοντας «κι εγω ειμαι 76». Μετά μου λεει ο υπηρέτης: «τον ξερω αυτόν. Ερχεται συνεχεια & δεν περνάει. Ακομη και 5€ να εκανε, δεν θα εμπαινε. Πλακα του κανω συνεχεια». [Σχολιο: αξιζουν τετοιες σκηνές στους οικους. Κρίνα να μην μαντέψω & να την ηχογραφήσω για το site).
-23B: ΚΛΕΙΣΤΟ
-27 ισόγειο ή Λατινόσπιτο: ΚΛΕΙΣΤΟ.
-32Α: η όμορφη ΒΑΛΙΑ. Εχει παρει βεβαια κιλά & ετσι εχει σωμα με πιασιματα. Παει το κορμί λαμπάδα που ειχε. Δεν είναι χοντρη. Απλό προγραμμα στα 15€.
-Τα Βιργινίας Μπενάκη 31 & Παιανιέων 24 ήταν ανοικτά. 20€ εχουν οι συνήθεις πατσαβούρες τους. Στο σημειο εκείνο συμβολής με ΚΠόλεως υπαρχει μια αφυλακτη διαβαση πεζών στις ραγες του τρένου. Βλεπω πολλούς περνούν απέναντι χωρις ελεγχο. Θυμίζω ότι στο σημειο αυτό 23/11/2021 μια 37χρονη γυναικα παρεσυρθη από γραμμή του τρενου και σκοτωθηκε. Τρεις μερες μετα ανδρα εχασε τη ζωη του από τρενο στη συμβολή ΚΠόλεως με Αχιλλέως. Δηλ λιγο πιο κάτω. Νέο δυστύχημα στην αφύλακτη διάβαση της Κωνσταντινουπόλεως -Τρένο αποκεφάλισε άντρα - iefimerida.gr
-ΚΠόλεως 166 υπογειο: ΑΝΤΡΙΑΝΑ η μούμια. Η γνωστή γυρολόγος ψηλή γκιλφ με Owo & cim (εσχάτως στα Ιάσ. 16 άνω, Μ.Αλεξ 28 υπογ κλπ).
-ΚΠόλεως 166 ισόγειο: ΒΑΛΕΡΙΑ (τσουπωτή ξανθιά μιλφ) & ΝΙΚΑ (καστανόξανθη παχουλή μιλφ). Αμφότερες σε owo & cim. Παρτουζα στα 30€.
[Αθηναϊκή γεωμετρία. Εγκαινιάζουμε ένα ταξίδι στη νοσταλγία τής Αθήνας του 20ου αιώνος. Υπέροχα κτήρια που στεκονται ακομη απέναντι στη φθορά του χρόνου και στα γκραφιτι των αλητηρίων. Εδώ στην οδό Κοδράτου και Λένορμαν:
Η κάτωθι ενημερωση αφορα πάλι την ιδια βάρδια και ημέρα (16:00-16:15 /23 ΦΕΒΡ) πέριξ του Σταθμού Λαρισης. Οπότε οι ιδιες εργαζομενες θα είναι σημερα στην α’ βάρδια.
-Διδυμου 27: ΤΖΟΥΛΙΑ & ΒΙΚΤΩΡΙΑ. Γνωστές. Σε owo & cim. H Τζούλια προσφερει και πρωκτικό. Στην αρχη η τσατσα ειπε εχω τρεις κοπελες και το άλλαξε. Ρωτησα ποια ηταν η τριτη. Μου ειπε «η Φωτεινή, αλλά τωρα ντυνεται διοτι σημερα θα φυγει νωριτερα». Εδώ ξενέρωσα διοτι ειχα παει μονο για Φωτεινάρα. Δύο τινά συμβαινουν: α) η Φωτεινή παει και φευγει ό,τι ώρα γουσταρει• β) εχει πεσει αναδουλεια και ειπε ψεμματα η τσατσα ώστε να παρω τις άλλες.
-Διδ 22 ισογειο: η ΑΓΓΕΛΑ. Εχει βαψει μαυρα τα μαλλιά της. Σε owo & cim.
-Διδ 18Α: η ΚΑΙΤΗ. Η πατσαβούρα που είναι απογευμα στο υπογειο. Σε owo & cim. Σε πλησιαζει και ταζει χαμηλόφωνα πρωκτολειχία, cum on face. Ουστ.
-Διδ 18Β: ΚΛΕΙΣΤΟ. / Το 20 ηταν ανοικτο, αλλά δεν μπήκα.
-Χωματιανού 11Α: η ΛΟΛΑ. Κοπελα με κανονικο σωμα και γλυκό προσωπο. Σε owo & cob.
-Χωμ. 11Β: ΚΛΕΙΣΤΟ
-Εξηκίου 18: ΚΛΕΙΣΤΟ
-Εξηκίου 18Α (δηλ όροφος): η Μιλένα. Η γνωστή μονιμη παχουλή μιλφ. Σε owo & cob.
-Εξηκίου 18Γ: ΚΛΕΙΣΤΟ.
Τελευταία τροποποίηση:
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.110
- Πόντοι
- 1.686
Ε
Πολύ καλό!
" Σαμπινοαλινάκι "
Ελήφθη και σήμερα !
Σε Εξηκίου 18 Γ ισόγειο, με ντουζιέρα !
απο τις πολυ ευχαριστες επιστροφες το πανεμορφο σαμπινοαλινακι (που δε λεγεται ετσι ασφαλως).
βι εφ εμ στανταρακι απο τοτε.
Πολύ καλό!
" Σαμπινοαλινάκι "
Ελήφθη και σήμερα !
Σε Εξηκίου 18 Γ ισόγειο, με ντουζιέρα !
Pirkavlos7735
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 239
- Πόντοι
- 20
Παιδιά παίζει Φώκαιας να είναι πρωί τώρα η Βερόνικα με τα τατουάζ??
Borgia21
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 58
- Like
- 11.602
- Πόντοι
- 18.036
Καλημέρα. Συντομη χθεσινή απογευματινή εξόρμηση (Τετάρτη 23.ΙΙ.2022 /β’ βαρδια). Οπότε ΣΗΜΕΡΑ Πέμπτη θα είναι περίπου οι ιδιες εργαζόμενες.
OWO: ελεύθερο στοματικό. COB: εκτόνωση στο σώμα ή στήθος. CIM: εκτόνωση στο στόμα.
Α Μέρος: ΠΕΡΙΞ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ώρα 19:30- 20:00)
-Περγάμου 27: ΝΑΤΑΛΙ [Τσιαντάκης] & ΕΛΕΝΗ (στο δωμάτιο). Η πρωτη γνωστή χοντρή μιλφογκιλφ, αφού αυτοπαρουσθαστηκε, ανακοινωσε απλό προγραμμα. Η Ελένη είναι κι αυτή μιλφογκιλφ.
-Αλκαμένους 117: ΚΛΕΙΣΤΟ
-Αλκαμένους 113: η ΑΛΙΝΑ. Μόνιμη μιλφογκρανυ (διπλοβαρδια) με κοντό ξανθό μαλλί.
ΥΓ στο σύμπλεγμα των άνω οίκων μην περιμένετε να βρειτε νεαρά μοντέλα πασαρέλας.
-Τροφωνίου 11 ισόγειο: η ΜΠΕΛΛΑ (με μπουρνούζι στην εξώθυρα & τσιγαρο). Νεαρη κοπέλα υψους 1,60m με μαυρα κατσαρά μαλλιά. Μεσα μου ανακοινωσε το προγραμμα (owo, ισπανικο, anal, cob) & ότι είναι περιποιητικη, ενώ οι παραδίπλα ξενέρωτες. Ειχα πολλούς μήνες να περασω στην οδό αυτή διοτι ξερω τι μπαζα εχουν. Την Μπελλα τη θυμαμαι πολύ χοντρή (κυριολεκτικά ίδια με το ανθρωπάκι Bibendum της Michelin) & τατού στα μπούτια. Δεν ξερω πόσο αδυνατισε, αλλά για να μην αφαιρεί μπουρνούζι, πάλι χοντρη θα είναι.
-Τροφωνίου 11 όροφος: ΚΛΕΙΣΤΟ
-Τροφωνίου 13 ισόγειο: ΕΛΕΝΗ (γιαγιά με κοντό ξανθό μαλλί) & ΑΛΙΚΗ (χοντρή μαυρομάλλα γκιλφ).
-Τροφωνίου 11 όροφος: η ΝΑΝΑ (ψηλή ξεχειλωμένη ξανθιά μιλφογκιλφ). Σε πρωκτικο σεξ. Γνωστη γυρολόγος απο Φωκαίας (7 υπογ, 25, 24), Αλκβιάδου, Λιοσίων 76Β κλπ κλπ. Υπηρέτρια ηταν η γνωστή σπαστική αντρογυναίκα από τα Ρεμούνδου 21.
[Διασταυρωση οδού Παρασίου με Αλκαμένους. Ταξίδι στον χρόνο, χρώμα και φως! Το κτίσμα θα δεσποζε όταν τριγυρω υπηρχαν χωράφια. Υπέροχη προσοψη!
Β Μέρος: ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ (21:40-22:00)
-Μεγ. Αλεξάνδρου 25: η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ. Η γνωστή αδύνατη μαυρομαλλα τής μοντελοαλυσίδος. Τρια δωμάτια ο οικος, κατειλημμένα όλα!
-Μεγ. Αλεξ 28Α: ΕΛΕΝΗ (γνωστή αδύνατη μιλφ) & ΡΩΞΑΝΑ (τσουπωτή μιλφ με κοκκινο κομπινεζον). Αμφοτερες σε owo & cim. Με αναμονη δωματιων. [Η Ειρήνη εχει ρεπό κάθε Τετάρτη].
-Περδίκκα 1: μόνη η ΝΙΚΗ. Η αδυνατη μελαχρινή νεαρά.
Εξω από τον οικο: στο πεζοδρόμιο δύο αστυνομικοί τής Ομάδος ΔΙΑΣ εκαναν ελεγχο για χαρτια σε έναν αμάσκωτο Πακιστανό και τον ρωτούσαν που μένει. Δεν ξερω αν τον εψαξαν για ναρκωτικά ή έγγραφα διαμονής, αλλά αν εριξαν πρόστιμο για παραβαση μέτρων covid, εισπραξη μηδέν.
-Ιάσονος 44 (ΝΕΟ δεξια με σκάλες): ΦΩΤΕΙΝΗ, η γνωστή μιλφογκιλφ με owo & cim, ειχε μπει δωματιο (κλασικά). Πριν το σαλόνι υπάρχει διαχωριστική κορδέλα και stop.
OWO: ελεύθερο στοματικό. COB: εκτόνωση στο σώμα ή στήθος. CIM: εκτόνωση στο στόμα.
Α Μέρος: ΠΕΡΙΞ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ώρα 19:30- 20:00)
-Περγάμου 27: ΝΑΤΑΛΙ [Τσιαντάκης] & ΕΛΕΝΗ (στο δωμάτιο). Η πρωτη γνωστή χοντρή μιλφογκιλφ, αφού αυτοπαρουσθαστηκε, ανακοινωσε απλό προγραμμα. Η Ελένη είναι κι αυτή μιλφογκιλφ.
-Αλκαμένους 117: ΚΛΕΙΣΤΟ
-Αλκαμένους 113: η ΑΛΙΝΑ. Μόνιμη μιλφογκρανυ (διπλοβαρδια) με κοντό ξανθό μαλλί.
ΥΓ στο σύμπλεγμα των άνω οίκων μην περιμένετε να βρειτε νεαρά μοντέλα πασαρέλας.
-Τροφωνίου 11 ισόγειο: η ΜΠΕΛΛΑ (με μπουρνούζι στην εξώθυρα & τσιγαρο). Νεαρη κοπέλα υψους 1,60m με μαυρα κατσαρά μαλλιά. Μεσα μου ανακοινωσε το προγραμμα (owo, ισπανικο, anal, cob) & ότι είναι περιποιητικη, ενώ οι παραδίπλα ξενέρωτες. Ειχα πολλούς μήνες να περασω στην οδό αυτή διοτι ξερω τι μπαζα εχουν. Την Μπελλα τη θυμαμαι πολύ χοντρή (κυριολεκτικά ίδια με το ανθρωπάκι Bibendum της Michelin) & τατού στα μπούτια. Δεν ξερω πόσο αδυνατισε, αλλά για να μην αφαιρεί μπουρνούζι, πάλι χοντρη θα είναι.
-Τροφωνίου 11 όροφος: ΚΛΕΙΣΤΟ
-Τροφωνίου 13 ισόγειο: ΕΛΕΝΗ (γιαγιά με κοντό ξανθό μαλλί) & ΑΛΙΚΗ (χοντρή μαυρομάλλα γκιλφ).
-Τροφωνίου 11 όροφος: η ΝΑΝΑ (ψηλή ξεχειλωμένη ξανθιά μιλφογκιλφ). Σε πρωκτικο σεξ. Γνωστη γυρολόγος απο Φωκαίας (7 υπογ, 25, 24), Αλκβιάδου, Λιοσίων 76Β κλπ κλπ. Υπηρέτρια ηταν η γνωστή σπαστική αντρογυναίκα από τα Ρεμούνδου 21.
[Διασταυρωση οδού Παρασίου με Αλκαμένους. Ταξίδι στον χρόνο, χρώμα και φως! Το κτίσμα θα δεσποζε όταν τριγυρω υπηρχαν χωράφια. Υπέροχη προσοψη!
Β Μέρος: ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ (21:40-22:00)
-Μεγ. Αλεξάνδρου 25: η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ. Η γνωστή αδύνατη μαυρομαλλα τής μοντελοαλυσίδος. Τρια δωμάτια ο οικος, κατειλημμένα όλα!
-Μεγ. Αλεξ 28Α: ΕΛΕΝΗ (γνωστή αδύνατη μιλφ) & ΡΩΞΑΝΑ (τσουπωτή μιλφ με κοκκινο κομπινεζον). Αμφοτερες σε owo & cim. Με αναμονη δωματιων. [Η Ειρήνη εχει ρεπό κάθε Τετάρτη].
-Περδίκκα 1: μόνη η ΝΙΚΗ. Η αδυνατη μελαχρινή νεαρά.
Εξω από τον οικο: στο πεζοδρόμιο δύο αστυνομικοί τής Ομάδος ΔΙΑΣ εκαναν ελεγχο για χαρτια σε έναν αμάσκωτο Πακιστανό και τον ρωτούσαν που μένει. Δεν ξερω αν τον εψαξαν για ναρκωτικά ή έγγραφα διαμονής, αλλά αν εριξαν πρόστιμο για παραβαση μέτρων covid, εισπραξη μηδέν.
-Ιάσονος 44 (ΝΕΟ δεξια με σκάλες): ΦΩΤΕΙΝΗ, η γνωστή μιλφογκιλφ με owo & cim, ειχε μπει δωματιο (κλασικά). Πριν το σαλόνι υπάρχει διαχωριστική κορδέλα και stop.
Μια γρήγορη ενημέρωση,στο Φώκαιας 13 υπόγειο χθες κατά τις 8 έγινε κατάθεση στην Έβα μια μιλφ μελαχρινή με πιασίματα 3αρι βυζο και ωραίο πρόσωπο,κάνει ακα περνάει από μπάλες δέχεται δάχτυλα και εκτόνωση στο στόμα,τα κάνει όλα αδιαμαρτύρητα ? μου είπε ότι είναι εκεί απ' τις 4 μέχρι τις 9, γενικά οι ίδιες και οι ίδιες στην περίοχη οπότε είπα να την τσεκαρω
Ο τιτλος αφορα την χθεσινη επισκεψη στο Περγαμου 1 οπου ταπογευμα πηγα για την Εβελινα
στο σαλονι εγω και ενας συναγωνιστης αφου ανακοινωθηκε το προγραμα αποχωρησε και εμεινα εγω να περασω...
εκει και μετα απο ολιγολεπτη συσκεψη υπηρεσιας και ιεροδουλης ερχετε με υφος η υπηρεσια η γνωστη για οσους εχουν περασει απο εκει κακασχημη και κομπλεξικη με τα γιαλακια που μοιαζει με αποτυχημενο τραβελι και μου λεει,,αν προκειται να αργησετε ως συνηθως(για 15λεπτο μιλαμε...) και να εκνευριστω και εγω και η κοπελα καλυτερα να φυγετε!!!
Να σημειωθει οτι ειμαι πελατης του ενλογου οικου απο αγιου παυλου αχαρνων 85 και τωρα εδω...ολα αυτα τα χρονια τα βουταγε τα 20ε η ελεινη η υπηρεσια αδιαμαρτυρητα...
Τινα πω παραγνωριστηκαμε με τις πατσαβουρες και δεν εκτιμουν πια τα λεφτα μας...
στο σαλονι εγω και ενας συναγωνιστης αφου ανακοινωθηκε το προγραμα αποχωρησε και εμεινα εγω να περασω...
εκει και μετα απο ολιγολεπτη συσκεψη υπηρεσιας και ιεροδουλης ερχετε με υφος η υπηρεσια η γνωστη για οσους εχουν περασει απο εκει κακασχημη και κομπλεξικη με τα γιαλακια που μοιαζει με αποτυχημενο τραβελι και μου λεει,,αν προκειται να αργησετε ως συνηθως(για 15λεπτο μιλαμε...) και να εκνευριστω και εγω και η κοπελα καλυτερα να φυγετε!!!
Να σημειωθει οτι ειμαι πελατης του ενλογου οικου απο αγιου παυλου αχαρνων 85 και τωρα εδω...ολα αυτα τα χρονια τα βουταγε τα 20ε η ελεινη η υπηρεσια αδιαμαρτυρητα...
Τινα πω παραγνωριστηκαμε με τις πατσαβουρες και δεν εκτιμουν πια τα λεφτα μας...
kiriakoboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 656
- Πόντοι
- 86
Έφυγες ή πέρασες;
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.183
- Πόντοι
- 1.960
Λατινοσπιτο μόλις έπιασε βαρδυα η Αννα Μπέλλα και της έκανα σεφτε, πραγματικά δεν έχω γαμησει πιο ωραίο πλάσμα!!
Η τύπισσα είναι πανέμορφη και μλκια τόσο καιρό που δεν έμπαινα γιατί νόμιζα ότι έχει ψεύτικα βυζια αλλά είναι τόσο νεανικά που ξεγιελιεσε συν το σοκολάτα γάλακτος κορμάκι της συν το λατινικο κωλαρακι της...συν-συν-συν!!!
Τι να πω εύκολα έδινα και 30..
Μου περισεψαν και 15 για άλλη μια φορά!
Η τύπισσα είναι πανέμορφη και μλκια τόσο καιρό που δεν έμπαινα γιατί νόμιζα ότι έχει ψεύτικα βυζια αλλά είναι τόσο νεανικά που ξεγιελιεσε συν το σοκολάτα γάλακτος κορμάκι της συν το λατινικο κωλαρακι της...συν-συν-συν!!!
Μπα ,πήγε 15 η Αννα Μπελλα; 10 ήταν μου φαίνεται μέχρι τώραΛατινοσπιτο μόλις έπιασε βαρδυα η Αννα Μπέλλα και της έκανα σεφτε, πραγματικά δεν έχω γαμησει πιο ωραίο πλάσμα!!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Είναι θείτσα όμως μωρε. Πολυ αδιάφορη.Μια γρήγορη ενημέρωση,στο Φώκαιας 13 υπόγειο χθες κατά τις 8 έγινε κατάθεση στην Έβα μια μιλφ μελαχρινή με πιασίματα 3αρι βυζο και ωραίο πρόσωπο,κάνει ακα περνάει από μπάλες δέχεται δάχτυλα και εκτόνωση στο στόμα,τα κάνει όλα αδιαμαρτύρητα ? μου είπε ότι είναι εκεί απ' τις 4 μέχρι τις 9, γενικά οι ίδιες και οι ίδιες στην περίοχη οπότε είπα να την τσεκαρω
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Εγώ κάθομαι 15λεπτα συνήθως και δεν με έχουν ενοχλήσει. Τουλαχιστον μέχρι την τελευταία φορά που είχα παει. Και το κορίτσι παντα μου κάνει και social για 2 με 3 λεπτακια.Ο τιτλος αφορα την χθεσινη επισκεψη στο Περγαμου 1 οπου ταπογευμα πηγα για την Εβελινα
Ειπαμε, ο άτυπος νόμος των οίκων. Ο κάθε πελατης είναι διαφορετικός στα μάτια των ιερόδουλων. Δυστυχώς έτσι είναι.
Μπορεί να σε βαρεθηκανε ή να έχει ενοχληθει η κοπελα μαζί σου με κάτι που έκανες.
Δε πειραζει συναγωνιστή μου, έχεις άλλες 40 περιπου επιλογές στο 20αρικο και άλλες τόσες επιλογές στο 10ικο.
Ότι και να κάνουμε, όσο κι ευγενικοί κι αν είμαστε μπορεί κάτι να μην τους κάθετε καλά. Επίσης η Εβε με την υπηρεσία της (τσα) έχουν φτιάξει όνομα πολυ δυνατό και παιζουν μπάλα ανάλογα. Και τώρα με τον ωραίο νέο χώρο τους θα πεσει πολυ κόψιμο εκτιμώ.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Σοκολάτα μπανάνα ε; Μερακλής!καλησπερα,που μπορω να γαμησω ασιατισα και μαυρη;και που μπορω να κανω τριο;
Δεν θα βρεις φίλε, εκτός κι αν σκάσεις ένα 300αρι και παρεις 2 call σε ξενοδοχείο. Συμβουλή: οι κοπέλες να γνωρίζουν η μια την άλλη, δηλαδή να είναι από το ίδιο γραφείο. Αν δεν γνωρίζονται θα έχεις θέμα κατά 80% φωλιάσματος.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
Mάλλον αλλιως το ρωτάει ο νέος φιλος Η είναι σε λάθος θρεντ. Η ..οι ερωτήσεις μπορουν να διαβαστουν με 5 διαφορετικες εκδοχές > δηλ. Να μία ανάγνωση = "ασιατισα και μαυρη" < = Σρί Λάνκα. κ.λπ.. ...
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 456
Καλησπερα , εδω υπαρχει μια διχογνωμια η γραφομενα μεταξυ εσου και του μυστη ΤΟΝY ΧΧ, οσο αναφορα την ΕΥΑ την Φωκαιας 13 υπογειο ,τελικα τι κανει η κοπελα ελευθερο στοματικο τελειωτικο η ελευθερο τελειωτικο στο σωμα ?? ποιος εχει δικιο ,καλο ειναι να μαθουμε .Μια γρήγορη ενημέρωση,στο Φώκαιας 13 υπόγειο χθες κατά τις 8 έγινε κατάθεση στην Έβα μια μιλφ μελαχρινή με πιασίματα 3αρι βυζο και ωραίο πρόσωπο,κάνει ακα περνάει από μπάλες δέχεται δάχτυλα και εκτόνωση στο στόμα,τα κάνει όλα αδιαμαρτύρητα ? μου είπε ότι είναι εκεί απ' τις 4 μέχρι τις 9, γενικά οι ίδιες και οι ίδιες στην περίοχη οπότε είπα να την τσεκαρω
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Γελάω απλά !! Τι κόψιμο πελατών ;; Τι παπαριες είναι αυτές ; Σιγά το αρχοντομουνο !! Όσο αναφορά το φίλο πιο πάνω του κάνουν σπάσιμο γιατί δεν δίνει 50ρικακι ….αν δόση 50ρικακι και είναι και καλό παιδακι ..και κοιτάει σεμνά και χαμηλά ….. όλα καλά !! Μαλακες θέλει για πελάτες απλά τα πράγματα …Εγώ κάθομαι 15λεπτα συνήθως και δεν με έχουν ενοχλήσει. Τουλαχιστον μέχρι την τελευταία φορά που είχα παει. Και το κορίτσι παντα μου κάνει και social για 2 με 3 λεπτακια.
Ειπαμε, ο άτυπος νόμος των οίκων. Ο κάθε πελατης είναι διαφορετικός στα μάτια των ιερόδουλων. Δυστυχώς έτσι είναι.
Μπορεί να σε βαρεθηκανε ή να έχει ενοχληθει η κοπελα μαζί σου με κάτι που έκανες.
Δε πειραζει συναγωνιστή μου, έχεις άλλες 40 περιπου επιλογές στο 20αρικο και άλλες τόσες επιλογές στο 10ικο.
Ότι και να κάνουμε, όσο κι ευγενικοί κι αν είμαστε μπορεί κάτι να μην τους κάθετε καλά. Επίσης η Εβε με την υπηρεσία της (τσα) έχουν φτιάξει όνομα πολυ δυνατό και παιζουν μπάλα ανάλογα. Και τώρα με τον ωραίο νέο χώρο τους θα πεσει πολυ κόψιμο εκτιμώ.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
Mάλλον Εβελίνα και τσατσά συνεννοούνται καλά , πριν ...την πούν κανονικά στους .. (άντρες) πελάτες τους. ...
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.818
- Πόντοι
- 41.129
Απογευματινη επισκεψη στο βροχερο μεταξουργειο οπου ολα τα στανταρακια μου ελειπαν.
Βανεσα,Λανα,Βικτωρια,Νικολ, ολες απουσες, μαλλον εμειναν σπιτι τους σημερα λογω της ημερας και ετρωγαν κοκορετσι.
Δεν ειχα και πολυ ορεξη να γαμησω αλλα ηθελα να χαλασω λεφτα.
Πηγα στην πρωτευουσα στην οδο φυλης για να γαμησω το κωλαρι της Ηλεκτρας στο φ67 αλλα ηταν κλειστα.
Στο φυλης 99 πατησα το κουδουνι και μπηκα μεσα, ωραια ζεστή ατμοσφαιρα στον οικο μεσα ηταν η Σοφι.
Πηγα φιλλιπιδου 11 οροφο που ηταν η Συλβια αλλα πολυ τραβελοφατσα ρε παιδια..
Μετα τσεκαρα το φ84 και ηταν μια Αννα-Μαρια, η Ρανια θα λειπει και τις επομενες δυο μερες.
Φωκαιας 19 ηταν ενα ξανθο η Ευα αλλα εμφανισιακα δεν αξιζε το εικοσαρι..
Ανεβηκα στο Φωκαιας 17 οροφο που ηταν η ψηλεγκω η Τζενη, η υπηρεσια περηφανη μου αναφερε οτι εχει κανει και τις
3 δοσεις του εμβολιου, και οτι δε φοβοταν τιποτα !!! Τις απαντησα οτι εγω εχτες εκανα και την 4η δοση και εμεινε αφωνη.
Οπως ειπα δεν ειχα ορεξη να γαμησω... περασα δωματιο με την ψηλεγκω τη Τζενη.
Την εστησα στα τεσσερα στο κρεβατι και εγω με τα γονατα στο πατωμα εχωσα τη μουρη μου μεσα στα κωλομερια και ρουφηξα
την κωλοχαραδρα της.
Μετα τη γυρισα κανονικα οπου της εφαγα το μουνι ενω η ιδια μου εσφιγγε το κεφαλι με τα μπουτια της και με επνιγε, γουσταρα πολυ σκηνικο ενω ταυτοχρονα τον επαιζα ωσπου εχυσα σα ταυρος πιο πολυ και απο αν τη γαμουσα.
Βανεσα,Λανα,Βικτωρια,Νικολ, ολες απουσες, μαλλον εμειναν σπιτι τους σημερα λογω της ημερας και ετρωγαν κοκορετσι.
Δεν ειχα και πολυ ορεξη να γαμησω αλλα ηθελα να χαλασω λεφτα.
Πηγα στην πρωτευουσα στην οδο φυλης για να γαμησω το κωλαρι της Ηλεκτρας στο φ67 αλλα ηταν κλειστα.
Στο φυλης 99 πατησα το κουδουνι και μπηκα μεσα, ωραια ζεστή ατμοσφαιρα στον οικο μεσα ηταν η Σοφι.
Πηγα φιλλιπιδου 11 οροφο που ηταν η Συλβια αλλα πολυ τραβελοφατσα ρε παιδια..
Μετα τσεκαρα το φ84 και ηταν μια Αννα-Μαρια, η Ρανια θα λειπει και τις επομενες δυο μερες.
Φωκαιας 19 ηταν ενα ξανθο η Ευα αλλα εμφανισιακα δεν αξιζε το εικοσαρι..
Ανεβηκα στο Φωκαιας 17 οροφο που ηταν η ψηλεγκω η Τζενη, η υπηρεσια περηφανη μου αναφερε οτι εχει κανει και τις
3 δοσεις του εμβολιου, και οτι δε φοβοταν τιποτα !!! Τις απαντησα οτι εγω εχτες εκανα και την 4η δοση και εμεινε αφωνη.
Οπως ειπα δεν ειχα ορεξη να γαμησω... περασα δωματιο με την ψηλεγκω τη Τζενη.
Την εστησα στα τεσσερα στο κρεβατι και εγω με τα γονατα στο πατωμα εχωσα τη μουρη μου μεσα στα κωλομερια και ρουφηξα
την κωλοχαραδρα της.
Μετα τη γυρισα κανονικα οπου της εφαγα το μουνι ενω η ιδια μου εσφιγγε το κεφαλι με τα μπουτια της και με επνιγε, γουσταρα πολυ σκηνικο ενω ταυτοχρονα τον επαιζα ωσπου εχυσα σα ταυρος πιο πολυ και απο αν τη γαμουσα.
kiriakoboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 656
- Πόντοι
- 86
Σε εμένα είπαν σώμα.Καλησπερα , εδω υπαρχει μια διχογνωμια η γραφομενα μεταξυ εσου και του μυστη ΤΟΝY ΧΧ, οσο αναφορα την ΕΥΑ την Φωκαιας 13 υπογειο ,τελικα τι κανει η κοπελα ελευθερο στοματικο τελειωτικο η ελευθερο τελειωτικο στο σωμα ?? ποιος εχει δικιο ,καλο ειναι να μαθουμε .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις