Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 280 άτομα (22 μέλη και 258 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Δεκ 2020
Like
32
Πόντοι
0
Καλησπερα ατομα..Ασχολουμαι ενεργα με το μπουρδελινγκ τα τελευταια 5 χρονια της ζωης μου καθως μολις πατησα τα 30 αφησα τους ενδοιασμους και παραδοθηκα στο παθος μου για πληρωμενη σαρκα..Σε αυτα τα 5 χρονια εδινα το παρων στα γνωστα δρομακια τουλαχιστον 3-4 φορες τον μηνα.Συνηθως ειχα τα στανταρακια μου κ δεν ψαχνομουν πολυ αλλα λιγο η αρρωστεια μου λιγο το οτι στη μετα κοβιντ εποχη εχασα καποιες κοπελες ,νιωθω οτι χρειαζομαι καινουργιες εμπειριες και κοπελες ανεκτικες που θα σου επιτρεπουν να χτισεις μια ''σχεση'' μαζι τους και οποτε πηγαινεις να ξερεις πως θα ειναι καλυτερα απο την τελευταια φορα που πηγες..οποιος καταλαβαινει τι λεω κ εχει υπ οψη μια τετοια κοπελα με φουλ προγραμμα να μου δωσει τα φωτα του..Τ.Υ.

Dovii

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2021
Like
57
Πόντοι
0
Εγώ κάθομαι 15λεπτα συνήθως και δεν με έχουν ενοχλήσει. Τουλαχιστον μέχρι την τελευταία φορά που είχα παει. Και το κορίτσι παντα μου κάνει και social για 2 με 3 λεπτακια.
Ειπαμε, ο άτυπος νόμος των οίκων. Ο κάθε πελατης είναι διαφορετικός στα μάτια των ιερόδουλων. Δυστυχώς έτσι είναι.
Μπορεί να σε βαρεθηκανε ή να έχει ενοχληθει η κοπελα μαζί σου με κάτι που έκανες.
Δε πειραζει συναγωνιστή μου, έχεις άλλες 40 περιπου επιλογές στο 20αρικο και άλλες τόσες επιλογές στο 10ικο.
Ότι και να κάνουμε, όσο κι ευγενικοί κι αν είμαστε μπορεί κάτι να μην τους κάθετε καλά. Επίσης η Εβε με την υπηρεσία της (τσα) έχουν φτιάξει όνομα πολυ δυνατό και παιζουν μπάλα ανάλογα. Και τώρα με τον ωραίο νέο χώρο τους θα πεσει πολυ κόψιμο εκτιμώ.
Οχι φιλε μου αλλο συμβαινει στις 100 φορες πουχω παει τις 90 επελεξα την Μαιρη που πληροφοριακα σταματησε απο εκει οριστικα παντα συμφωνα με την απαραδεκτη και ελεεινη υπηρεσια οποτε με το που με ξαναδανε στραβωσανε οσον αφορα το κοψιμο που λες ειχα την εντυπωση τοσες δεκαετιες πουμε στο αθλημα αυτος που πληρωνει επιλεγει οχι το αντιθετο..οσο κοβουν τοσο θα παιρνουν ταρχειδια μου και σταλλα σπιτια πουτανε τα ιδια ειχανε δεν στεριωνουν πουθενα...

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Εγώ κάθομαι 15λεπτα συνήθως και δεν με έχουν ενοχλήσει. Τουλαχιστον μέχρι την τελευταία φορά που είχα παει. Και το κορίτσι παντα μου κάνει και social για 2 με 3 λεπτακια.
Ειπαμε, ο άτυπος νόμος των οίκων. Ο κάθε πελατης είναι διαφορετικός στα μάτια των ιερόδουλων. Δυστυχώς έτσι είναι.
Μπορεί να σε βαρεθηκανε ή να έχει ενοχληθει η κοπελα μαζί σου με κάτι που έκανες.
Δε πειραζει συναγωνιστή μου, έχεις άλλες 40 περιπου επιλογές στο 20αρικο και άλλες τόσες επιλογές στο 10ικο.
Ότι και να κάνουμε, όσο κι ευγενικοί κι αν είμαστε μπορεί κάτι να μην τους κάθετε καλά. Επίσης η Εβε με την υπηρεσία της (τσα) έχουν φτιάξει όνομα πολυ δυνατό και παιζουν μπάλα ανάλογα. Και τώρα με τον ωραίο νέο χώρο τους θα πεσει πολυ κόψιμο εκτιμώ.
Τι όνομα δυνατό ρε μάστορα τις κράζει το μισό σαη και λίγους λέω...
Η δε τσατσα είναι για ροχάλες και κατραπακιές.

jimozz1

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2022
Like
38
Πόντοι
0
Σοκολάτα μπανάνα ε; Μερακλής!
Δεν θα βρεις φίλε, εκτός κι αν σκάσεις ένα 300αρι και παρεις 2 call σε ξενοδοχείο. Συμβουλή: οι κοπέλες να γνωρίζουν η μια την άλλη, δηλαδή να είναι από το ίδιο γραφείο. Αν δεν γνωρίζονται θα έχεις θέμα κατά 80% φωλιάσματος.
οχι φιλε ολα ξεχωριστα τα εννοουσα

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
58
Like
11.602
Πόντοι
18.036
Καλημέρα. Απογευματινή ενημέρωση τής παρελθούσης ημέρας μεταξύ 18:45-20:00 (Πέμπτη 24.ΙΙ.2022 /β’ βάρδια). Να ξέρετε ότι δεν υπάρχουν τρομερές αποκλίσεις από την ενημέρωση τής Κυριακής. Βλέπε σελ. 7675 https://bit.ly/3t70ms5

-OWO: ελευθερο στοματικο. COB: εκτονωση στο σωμα ή στηθος. CIM: εκτονωση στο στόμα. Αnal: πρωκτικο σεξ.

-Χωματιανού 11Β: ΚΛΕΙΣΤΟ

-Χωμ 11Α: ΛΟΛΑ και ΒΑΛΕΡΙΑ. Η πρωτη είναι καστανομάλλα με κανονικο σωμα & γλυκό προσωπο. Η Βαλερια είναι γεματούλα μετρίας εμφανισεως (τής λειπει ο 2ος προγομφίος & ο 1ος γομφίος). Αμφοτερες σε owo & 69. Ειχε μπει ενας Πακιστανός και πλήρωσε για την Βαλέρια. Η τσατσά δεχθηκε κανονικά τα 20€, αλλά η κοπελα αρνηθηκε κατηγορηματικά, όπως και η Λόλα. Ετσι εφυγε απραγος ο Πακις. Ακολουθησα πισω του και τον ειδα που επέστρεψε στο κουρείο του επί τής οδού Ιουλιανού.:confused:

-Διδυμου 27: ΚΛΕΙΣΤΟ
-Διδύμου 22: ΚΛΕΙΣΤΌ

-Τα Διδύμου 20, 18Α και 18Β ηταν ανοικτά, αλλά δεν μπηκα. Σίγουρα στο 18Α θα ηταν η Γκιλφ Αλιόνα, ενώ στο 18Β η πατσαβούρα Καίτη.

-Διδύμου 16 υπόγειο, Διδ 8Α και 8Β: ΚΛΕΙΣΤΑ

-Στη ΦΥΛΗΣ από 54 έως 66Δ: άπαντα ΚΛΕΙΣΤΑ

-Φυλής 72: ανοικτό μόνο το υπόγειο (δηλ αριστερή θύρα), το οποίο είναι κυριολεκτικα σαν σπήλαιο και με σκάλες να τσακιστείς. Ο Αλβανός τσάτσος παρουσίασε την ΕΛΛΗ: μαυρομάλλα μιλφ.

ΟΔΟΣ ΦΩΚΑΙΑΣ:
-24: ΚΛΕΙΣΤΟ

-27Β όροφος: ΝΤΙΑΝΑ (σε δωμάτιο). Κοντούλα νεαρή Ρουμάνα. Σε owo & cob.

-27Β ισόγειο: η ΑΝΝΑ Kou. Μελαχρινή Ρουμάνα σε απλό.

-27Α και 25Α-Β: Ανοικτά.

-19: Η ΜΑΡΙΛΕΝΑ. Αλλαξε σημερα όνομα. Την Κυριακή η τσατσα την παρουσιασε ως ΜΑΡΙΑ «Γερμανιδα» και νεοφερμένη. Ξανθια νταρντανα με μικρο στήθος. Προγραμμα δεν ανακοινωθηκε.

-17Β: η ΤΖΕΝΗ. Η γνωστή ψηλή μαυρομαλλα που περασε πριν λιγα χρονια από εδώ. Σε απλό προγραμμα. Αλβανίδα είναι και μας την παρουσιαζουν ως Βουλγάρα. [Το 17Α ανοικτο, λογικα με Μικαελα]

-13 ισογειο: η ΜΑΡΙΑ. Νεαρη μαυρομαλλα χοντρούλα με γυαλιά. Σε απλό.

-13 υπογειο: η ΕΥΑ. Νεοφερμένη κι ειπε η τσατσά. Τσουπωτή γυρω στα 32 ετη με μακρια μαυρα μαλλιά και καλό στηθος. Σε owo & cob. ΔΕΝ ανακοινώνεται τελειωτικό στο στόμα. Ψεύτες όσοι το διαδίδουν. /Γραφτηκε ότι η Ευα μοιαζει λιγο στο προσωπο με την Rachel Starr. Συμφωνώ. Φερνει λίγο θα ελεγα κι εγω. Μόνο όμως στο προσωπο, μιας και η Rachel διατηρεί μοντελέ σωμα παρότι είναι 39 ετών!

-Φυλής 74: ανοικτό μόνο το αριστερό, στο οποιο ηταν η ΓΙΑΝΝΑ. Κοντούλα νεαρη μελαχρινή Ρωσίδα.

-Φιλιππίδου 11Α: η ΕΥΑ. Αδιαφορη μαυρομαλλα μιλφ με γαμψη μυτη. Όλα πλην πρωκτικού.

-Φιλιππίδου 11Β: η ΣΥΛΒΙΑ. Ψηλή γεματη μαυρομάλλα. Αδιάφορη.

#Έτερο ταξίδι στον χρόνο: οδός Φιλιππίδου 9 (διπλα στο 11Α). Μια μπαλκονόπορτα, τόσες ζωές. Δυο μεγαλα παραθυρα χωρις μπαλκόνι. Μόνο ενα μικρό στο μέσον του κτηρίου (όροφος). Πολλά νεοκλασικά κτίσματα στην πρωτευουσα εχουν μικρα μπαλκόνια. Νοσταλγική φώτογραφια.
20220221_113903.jpg

Οδός ΦΥΛΗΣ (συν.)

-84Α: η ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ. Αδύνατη-πετίτ νεαρη Αλβανίδα με μαυρα μαλλιά μοντελα. Σε owo & επιλεκτικό anal. Τώρα τι πρωκτικο κανει με τοσο μικρο κωλο, άλλο θεμα. Ανάμεσα στα λοιπά ποιήματα, ο κυρ Βασίλης ειπε «3 λεπτά δωρο για τη μερα». Εννοουσε επιπλεον 3 λεπτα παραμονης στο δωμάτιο λογω Τσικνοπέπμτης.:cheesy:

-84Β: η Αννα η λεγομένη «Ταϊλανδή». Αδυνατη μαυρομαλλα νοστιμη νεαρη. Σε απλό προγραμμα.

-65 ισογειο: η ΤΖΑΣΜΙΝ. Αδυνατη μαυρομάλλα.

-65 όροφος: η ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ εκ Βραζιλίας. Τσουπωτη σκουρόχρωμη με μαυρα μακρια μαλλιά και καλό στηθος. Σε owo, anal & cob. Νωριτερα ο κυρ Χρηστος εδιωξε από το σαλονι έναν Πακιστανό που ανεμενε.

-71Β: η ΕΥΑ. Τσουπωτη συμπαθητικη προμιλφ. Μαυρα μαλλιά με ξανθιες ανταυγιες. Σε απλο προγραμμα. Η τσατσα μια βρωμιάρα γρια με αγορέ μαλλί. Τσακώνεσαι μαζι της με το καλημέρα. Πιστευω η πιο αθλία στην περιοχή.:knuppel:

-105: αμφότερα ΚΛΕΙΣΤΑ

-109 ισόγειο: ΝΕΛΛΥ (η καχεκτική φοβισμενη πετιτ) & ΚΑΤΕΡΙΝΑ (καστανόξανθη μιλφ με κανονικό σωμα).

-109 όροφος: η ΒΙΚΤΩΡΙΑ. Ξανθια μιλφ αδιάφορη. Σε owo & αυταρχικό.

-Τα 134-136: άπαντα ΚΛΕΙΣΤΑ. Νομίζω περιττεύει πλέον οποιαδήποτε αναφορά σε αυτά τα σπιτια. Διότι έχουν παρα πολύ καιρό κλειστά.

-Οδός Πιπίνου 65: η ΠΑΜΕΛΑ. Αδύνατη κοντουλα καστανόξανθη. Σε owo & cob. /εχει εμφανιστεί εδώ και 3 χρονια περιπου στην περιοχή με άλλα ονόματα. Πχ περασε από Φ 81, 109, Διδ 22 κλπ.

-Οδός Μαγνησίας 11: η ΧΡΙΣΤΙΝΑ. Αδυνατη κοντη μιλφ με ξανθια μαλλιά. Σε απλό προγραμμα.
:hi:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Οχι φιλε μου αλλο συμβαινει στις 100 φορες πουχω παει τις 90 επελεξα την Μαιρη που πληροφοριακα σταματησε απο εκει οριστικα παντα συμφωνα με την απαραδεκτη και ελεεινη υπηρεσια οποτε με το που με ξαναδανε στραβωσανε οσον αφορα το κοψιμο που λες ειχα την εντυπωση τοσες δεκαετιες πουμε στο αθλημα αυτος που πληρωνει επιλεγει οχι το αντιθετο..οσο κοβουν τοσο θα παιρνουν ταρχειδια μου και σταλλα σπιτια πουτανε τα ιδια ειχανε δεν στεριωνουν πουθενα...
Ρε συ γαμησετες σου λέω, τράβα για αλλά! Είπαμε δυστυχώς η ευτυχώς το παιζουν ντιβες, τι να κάνουμε τώρα; Αν ήτανε μια φορά ψώνια, τώρα με το νέο σπίτι γίνανε εκατό!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Τι όνομα δυνατό ρε μάστορα τις κράζει το μισό σαη και λίγους λέω...
Η δε τσατσα είναι για ροχάλες και κατραπακιές.
Δεν τους κράζει το μισό σαή αλλά είναι γνωστό ότι έχουν τα θέματα τους. Η αντίδραση σου είναι δικαιολογημένη. Έχουνε κάνει μαλακιες σε πολλους πελατες που δεν το άξιζαν.
Ρε μην ασχολείσαι, τράβα για αλλά! Αστες στον πονο τους! Θεωρώ πως θέλουν να πιασουν μια επιλεκτική πελατεια 200 άτομα πανω κατω και όλους τους αλλους τους βγάζουν το λάδι...!
Το χειροτερο ειναι να δίνουμε αξία στο προιον ιερόδουλη όταν υπάρχουν ατελείωτες επιλογές εκεί έξω με 10€ ή 20€.
Στα κοχωνια σου!
Εγώ είμαι τυχερος, με προσεχει η Εβε αλλά δεν θα τρελαθω κιόλας! Σήμερα αυτή, αυριο άλλη, μεθαυριο άλλη! Δεν νυμφευομαστε καμια από δαυτες! Ένα τέταρτο είναι όλες! Τιποτις άλλο! 25 χρόνια στο κουρμπέτι δεν τρελάθηκα για καμιά!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Καλησπερα ατομα..Ασχολουμαι ενεργα με το μπουρδελινγκ τα τελευταια 5 χρονια της ζωης μου καθως μολις πατησα τα 30 αφησα τους ενδοιασμους και παραδοθηκα στο παθος μου για πληρωμενη σαρκα..Σε αυτα τα 5 χρονια εδινα το παρων στα γνωστα δρομακια τουλαχιστον 3-4 φορες τον μηνα.Συνηθως ειχα τα στανταρακια μου κ δεν ψαχνομουν πολυ αλλα λιγο η αρρωστεια μου λιγο το οτι στη μετα κοβιντ εποχη εχασα καποιες κοπελες ,νιωθω οτι χρειαζομαι καινουργιες εμπειριες και κοπελες ανεκτικες που θα σου επιτρεπουν να χτισεις μια ''σχεση'' μαζι τους και οποτε πηγαινεις να ξερεις πως θα ειναι καλυτερα απο την τελευταια φορα που πηγες..οποιος καταλαβαινει τι λεω κ εχει υπ οψη μια τετοια κοπελα με φουλ προγραμμα να μου δωσει τα φωτα του..Τ.Υ.
Στο μεταξουργείο οι κατεξοχήν GFE γκόμενες λείπουν στις πατρίδες τους αυτή τη στιγμή. Οπότε για την ώρα βολέψου με ένα καλό σεξ με 3-4 κοπέλες μέχρι να χτίσεις ρόστερ και το βλέπεις το πράμα. Για φυλής και άλλα θα σού πουν άλλοι , εγώ δεν πάω εκεί. Κι εγώ στην ίδια φάση με σένα είμαι. Για σκέτο γαμήσι δεν κατεβαίνω πλέον. Θέλω φασώματα, γλωσσόφιλα και καφέ εκτός..☕

Τελευταία τροποποίηση:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Ο τιτλος αφορα την χθεσινη επισκεψη στο Περγαμου 1 οπου ταπογευμα πηγα για την Εβελινα
στο σαλονι εγω και ενας συναγωνιστης αφου ανακοινωθηκε το προγραμα αποχωρησε και εμεινα εγω να περασω...
εκει και μετα απο ολιγολεπτη συσκεψη υπηρεσιας και ιεροδουλης ερχετε με υφος η υπηρεσια η γνωστη για οσους εχουν περασει απο εκει κακασχημη και κομπλεξικη με τα γιαλακια που μοιαζει με αποτυχημενο τραβελι και μου λεει,,αν προκειται να αργησετε ως συνηθως(για 15λεπτο μιλαμε...) και να εκνευριστω και εγω και η κοπελα καλυτερα να φυγετε!!!
Να σημειωθει οτι ειμαι πελατης του ενλογου οικου απο αγιου παυλου αχαρνων 85 και τωρα εδω...ολα αυτα τα χρονια τα βουταγε τα 20ε η ελεινη η υπηρεσια αδιαμαρτυρητα...
Τινα πω παραγνωριστηκαμε με τις πατσαβουρες και δεν εκτιμουν πια τα λεφτα μας...
Γενικά εμετική η συγκεκριμένη και μάλλον πλακομουνιάζονται με την Εβελίνα,καθώς ακομα και διακοπές μαζί πάνε.Αδιάφορα,βεβαια,αυτό.Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η κακότροπη συμπεριφορά της συγκεκριμένης.Εγω δεν ξαναπάτησα κάμποσο καιρό πριν την κάνουν απο το Α85,πρώτον γιατί έχω χιλιογαμήσει την Εβελίνα και την βαρέθηκα,αλλά ο κυριοτερος λόγος ήταν πως αυτό που έκαναν σε εσένα το άκουσα να γίνεται την τελευταία φορά που είχα πάει εκεί με κάποιον συναγωνιστη.Αν δεν γουστάρεις κάποιον για πελάτη το καταλαβαίνω.Αλλά όχι να έχουμε συμβούλιο για το αν θα γαμηθείτε κιόλας,ενώ πληρώνεις εσυ.Αυτό που έτυχε σε εσένα το θεωρώ υποτιμητικό τελείως και θα πρότεινα να ρίξεις μαύρο και άραχνο.Πιστεύω γενικά ότι πρέπει να πέσει σε αυτό το ομαδάκι μαύρο γενικά μπας και αλλάξει η τσατσά και ισιώσει το πράγμα.Βεβαια να πούμε και πως ο συναγωνιστής που αναφέρω δεν το πήρε καλά αυτό και τους έκανε το μαγαζάκι ώπα,φωνάζοντας κάποια πράγματα σωστά,αλλά με άκομψο τρόπο.Ένα απο αυτά που θυμάμαι ήταν το "περιμένω στο μπουρδέλο να κάνετε meeting για το αν θα σας πληρώσω για να γαμήσω;σκατοκαριόλα εγώ στα ρίχνω και όχι εσύ." και άλλα.Άκουσα φασαρία και είχε ρίξει κάτι κλώτσους σε μικροέπιπλα.Εννοείται ότι ντύθηκα και ζήτησα τα λεφτά μου και έφυγα γιατί χαλάστηκα απο την ένταση της φάσης και μετά όσο το σκεφτόμουν τσαντίστηκα απο την συμπεριφορά τους.Μαύρο και άραχνο.

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011
Λατινοσπιτο μόλις έπιασε βαρδυα η Αννα Μπέλλα και της έκανα σεφτε, πραγματικά δεν έχω γαμησει πιο ωραίο πλάσμα!!
Η τύπισσα είναι πανέμορφη και μλκια τόσο καιρό που δεν έμπαινα γιατί νόμιζα ότι έχει ψεύτικα βυζια αλλά είναι τόσο νεανικά που ξεγιελιεσε συν το σοκολάτα γάλακτος κορμάκι της συν το λατινικο κωλαρακι της...συν-συν-συν!!!
Τι να πω εύκολα έδινα και 30..
Μου περισεψαν και 15 για άλλη μια φορά!

Ευχαριστούμε για την κριτική φίλε μου. Ποιό είνα το λατινόσπιτο? Και από την ώρα καταλαβαίνω ότι είναι δεύτερη βάρδια?

Pirkavlos7735

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
239
Πόντοι
20
Πέρασμα χθες από Φώκαιας 13 Βερόνικα.πολυ δυνατό γαμησι.θα ακολουθήσει κριτικη

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δεν τους κράζει το μισό σαή αλλά είναι γνωστό ότι έχουν τα θέματα τους. Η αντίδραση σου είναι δικαιολογημένη. Έχουνε κάνει μαλακιες σε πολλους πελατες που δεν το άξιζαν.
Ρε μην ασχολείσαι, τράβα για αλλά! Αστες στον πονο τους! Θεωρώ πως θέλουν να πιασουν μια επιλεκτική πελατεια 200 άτομα πανω κατω και όλους τους αλλους τους βγάζουν το λάδι...!
Το χειροτερο ειναι να δίνουμε αξία στο προιον ιερόδουλη όταν υπάρχουν ατελείωτες επιλογές εκεί έξω με 10€ ή 20€.
Στα κοχωνια σου!
Εγώ είμαι τυχερος, με προσεχει η Εβε αλλά δεν θα τρελαθω κιόλας! Σήμερα αυτή, αυριο άλλη, μεθαυριο άλλη! Δεν νυμφευομαστε καμια από δαυτες! Ένα τέταρτο είναι όλες! Τιποτις άλλο! 25 χρόνια στο κουρμπέτι δεν τρελάθηκα για καμιά!
Σε συμπαθώ κιόλας …Δεν σε συμπαθεί απλά πας με τα νερά τους ..δικαίωμα σου φίλε μου ..

• Like
Αντιδράσεις: jimis

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ρε συ γαμησετες σου λέω, τράβα για αλλά! Είπαμε δυστυχώς η ευτυχώς το παιζουν ντιβες, τι να κάνουμε τώρα; Αν ήτανε μια φορά ψώνια, τώρα με το νέο σπίτι γίνανε εκατό!
Δυστηχος το παίζουν ντίβες !! Το χειρότερο είναι να το παίζουν ντίβες στα σωστά άτομα ακόμα και στους υπάκουους -μαλακες πελάτες … Αυτο είναι σαν ληστεύεις εκκλησία

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ο τιτλος αφορα την χθεσινη επισκεψη στο Περγαμου 1 οπου ταπογευμα πηγα για την Εβελινα
στο σαλονι εγω και ενας συναγωνιστης αφου ανακοινωθηκε το προγραμα αποχωρησε και εμεινα εγω να περασω...
εκει και μετα απο ολιγολεπτη συσκεψη υπηρεσιας και ιεροδουλης ερχετε με υφος η υπηρεσια η γνωστη για οσους εχουν περασει απο εκει κακασχημη και κομπλεξικη με τα γιαλακια που μοιαζει με αποτυχημενο τραβελι και μου λεει,,αν προκειται να αργησετε ως συνηθως(για 15λεπτο μιλαμε...) και να εκνευριστω και εγω και η κοπελα καλυτερα να φυγετε!!!
Να σημειωθει οτι ειμαι πελατης του ενλογου οικου απο αγιου παυλου αχαρνων 85 και τωρα εδω...ολα αυτα τα χρονια τα βουταγε τα 20ε η ελεινη η υπηρεσια αδιαμαρτυρητα...
Τινα πω παραγνωριστηκαμε με τις πατσαβουρες και δεν εκτιμουν πια τα λεφτα μας...
Δεν είπες τελικά πέρασες σαν καλό και υπακούω παιδακι ; Η έκανες το σωστό ; Έπρεπε να πεις Σιγά μωρή φατιολα για 5-10 λεπτά παραπάνω τι θα γίνει θα πάθει κάτι το μνι της ; Ειδικά αν δίνεις 50ρικακι και σου είπε και αυτό είναι φοβερά απαράδεχτες

Xusths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
90
Πόντοι
1
Παιδιά έχουμε κανένα νέο τι γίνεται κε την λάνα θα ξανά έρθει η μπα

donpaparion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2020
Κριτικές
7
Like
744
Πόντοι
361
Επίσκεψη προχθές μεσημέρι στο Διδύμου 22. Ήταν η Αγγέλα μόνο, σοβιετικής καταγωγής. Έκφυλο προσωπο. Κανονικό κορμί και σχετικά καλό στήθος. Στα του αγώνα την ιδρώνει την φανέλα και δεν κλέβει. Τίμια επιλογη.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πέρασμα χθες από Φώκαιας 13 Βερόνικα.πολυ δυνατό γαμησι.θα ακολουθήσει κριτικη
Ναι στα γρήγορα ….το βαπτισμένο pse γιατί δεν ξέρουν να γαμηθουν …. Αργά δέχεται ;; Δέχεται σκληρο σαν μάρμαρο και στραβωψολιασμενο από τα 1000δες γαμησια εργαλείο ;; Αργά μέσα στο μουνι να νιώθει πως ανοιγη η τρύπα της αργά βασανιστικά ;και γλωσσόφιλα με μανία όπου τα σάλια να τρέχουν σαν καυτή σάλτσα -σος στο πρόσωπο της ;;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Επίσκεψη προχθές μεσημέρι στο Διδύμου 22. Ήταν η Αγγέλα μόνο, σοβιετικής καταγωγής. Έκφυλο προσωπο. Κανονικό κορμί και σχετικά καλό στήθος. Στα του αγώνα την ιδρώνει την φανέλα και δεν κλέβει. Τίμια επιλογη.
Έκφυλο ;; Εδώ γελάμε … Ξινομουρα είναι χωρίς καμπύλες στο σώμα ….

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Γενικά εμετική η συγκεκριμένη και μάλλον πλακομουνιάζονται με την Εβελίνα,καθώς ακομα και διακοπές μαζί πάνε.Αδιάφορα,βεβαια,αυτό.Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η κακότροπη συμπεριφορά της συγκεκριμένης.Εγω δεν ξαναπάτησα κάμποσο καιρό πριν την κάνουν απο το Α85,πρώτον γιατί έχω χιλιογαμήσει την Εβελίνα και την βαρέθηκα,αλλά ο κυριοτερος λόγος ήταν πως αυτό που έκαναν σε εσένα το άκουσα να γίνεται την τελευταία φορά που είχα πάει εκεί με κάποιον συναγωνιστη.Αν δεν γουστάρεις κάποιον για πελάτη το καταλαβαίνω.Αλλά όχι να έχουμε συμβούλιο για το αν θα γαμηθείτε κιόλας,ενώ πληρώνεις εσυ.Αυτό που έτυχε σε εσένα το θεωρώ υποτιμητικό τελείως και θα πρότεινα να ρίξεις μαύρο και άραχνο.Πιστεύω γενικά ότι πρέπει να πέσει σε αυτό το ομαδάκι μαύρο γενικά μπας και αλλάξει η τσατσά και ισιώσει το πράγμα.Βεβαια να πούμε και πως ο συναγωνιστής που αναφέρω δεν το πήρε καλά αυτό και τους έκανε το μαγαζάκι ώπα,φωνάζοντας κάποια πράγματα σωστά,αλλά με άκομψο τρόπο.Ένα απο αυτά που θυμάμαι ήταν το "περιμένω στο μπουρδέλο να κάνετε meeting για το αν θα σας πληρώσω για να γαμήσω;σκατοκαριόλα εγώ στα ρίχνω και όχι εσύ." και άλλα.Άκουσα φασαρία και είχε ρίξει κάτι κλώτσους σε μικροέπιπλα.Εννοείται ότι ντύθηκα και ζήτησα τα λεφτά μου και έφυγα γιατί χαλάστηκα απο την ένταση της φάσης και μετά όσο το σκεφτόμουν τσαντίστηκα απο την συμπεριφορά τους.Μαύρο και άραχνο.
Εύγε που έφυγες τιμή σου μεγάλη να το ξέρεις αυτό !! Αν ανακατευόσουνα πίστεψε με στο λέω μπέσα θα γέλαγαν μετά μαζί σου τσα και εβ !! Διότι δεν έχουν μπέσα κανείς καλό και μετά σε ειρωνεύονται και λένε πως είσαι καψούρης γιαυτο πας και ξαναπάς και γενικά χλευάζουν τους καλούς υπάκουους - μαλακες ( μέσα και εγώ ) Η πλάκα είναι ότι είσαι σωστός σε όλα δίνεις και παραπάνω φράγκα Ναι καλά άκουσες κάποιοι δίνουμε 50 για παραπάνω χρόνο …( χωρίς να διευκρινίζει τον ακριβές χρόνο ) και αν κάτσουμε αντί για 15 ,, 25λεπτά μετά σου βάζει χέρι !!τα 50 τα δίνουμε για πιο λόγο ;; Για της καλές υπηρεσίες η για παραπάνω χρόνο ;;; Έχω λίγο μπερδευτη !! Μάλλον τα 50 είναι για της καλές υπηρεσίες και θέλουν και συν 40 για παραπάνω χρόνο απλά δεν το λένε ευθεος μάλλον το θεωρούν αυτονόητο ???? Ρε ποσό ψιλά τον αμανέ έχουν πάρει ;;;;

• Θυμός
Αντιδράσεις: Conan
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom