Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 275 άτομα (31 μέλη και 244 επισκέπτες)

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Επισκεψη σημερα κατα τις 1815 στο μεταξι :rockon: :skull-and-crossbones:

Σκαω λατινοσπιτο για την Αναμπελα??,οντως βυζαρες μπουταρες με 10€ ΑΛΛΑ ΦΟΛΑ:headbang::knuppel:
Απλα η κοπελα για χ ψ z λογους δεν ηθελε να γαμηθει._

Λεω δεν παω κ ανακτορο?️ διπλα,βλεπω την Νικολ:smiling-face-with-heart-eyes::dancing::kissass::kissass2::bounce-glasses::bounce::thumbsup::happy::kneel::kneel:
Τι κοριτσαρα ειναι αυτη στα 15€ την καταφχαριστΥθηκα στο δοματιο με το τζακι:wanker::tn04:

Πλεον η Νικολ?? ειναι το νεο μου στανταρακι στο μεταξι:springsmile:???

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ε οχι και να περασω φιλε ..μετα απολο αυτο τι λες τωρα...αν ειχα περασει δεν θατοκανα καν θεμα...ουτε καν φασαρια της εκανα γιατι θατανε σαν να την παρακαλουσα κατσε εδω μονες σας της ειπα και εφυγα...τωρα το 50αρικακι που λες ειδικα σε μπουρδελο δεν εχω σκεφτει καν οτι δινετε..υπαρχουν τα στουντιο για τετοια λεφτα...απλα οπως ολοι πουμαστε εδω θεωρησα σωστο να ενημερωσω οι επιλογες ειναι αρκετες εκει εξω δεν αξιζει να χαλιομαστε με καμια...
Εύγε

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ρε @ISINAS γαμω τ'αυτιάς γαμω. Αφου σου κάθεται στο λαιμό η Εβε και η τσα της, γραψτες στα παπαρια σου. Χεσ'τες! Μην ασχολείσαι.
Πάμε να βρουμε κανα στανταρακι άλλο! Εγώ περναω τέλεια με την Εβε, αλλά είμαι γνήσιο αρσενικό και αρχίζω να τη βαριέμαι. Θέλω να αγκυροβολησω σε καμία άλλη! Η Τζώρτζια ανοίγει το μαγαζί οπότε θέλει.... Το γκροβερ της Μπαρμπορας μου έχει γίνει σύνηθες, άρα αρχίζω και το βαριέμαι και αυτό....
Ασχετο αλλά πηρα πριν 10 μέρες τη Μαρία τη Μολδαβη και περασα μια χαρά, πολυ καλυτερα απο ότι περιμενα! Μέτρια προς καλή φατσουλα, δοντια άψογα, αχόρταγη πιπουλα, κορμάκι μπιμπελό, πατουσακια σουπερ και το κυριοτερο πεντακαθαρη! Χιλιες φορές 100€αρικο παρα με την κάθε παραξενη!!
Όλοι παίρνανε τέλεια με την εβ … Τα κάνει όλα η κοπέλα … τελοσπαντον εγώ δεν ασχολουμε αλλά δεν μπορεί κανείς να μου στέρηση το δικαίωμα να εκφέρο την άποψη μ εδώ !!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ασχετο αλλά πηρα πριν 10 μέρες τη Μαρία τη Μολδαβη και περασα μια χαρά, πολυ καλυτερα απο ότι περιμενα! Μέτρια προς καλή φατσουλα, δοντια άψογα, αχόρταγη πιπουλα, κορμάκι μπιμπελό, πατουσακια σουπερ και το κυριοτερο πεντακαθαρη! Χιλιες φορές 100€αρικο παρα με την κάθε παραξενη!!
Πού δουλεύει αυτή και σε ποια βάρδια;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μόλις έφαγα πόρτα από Εβελίνα .
Έχεις μεγάλο πουτσο και είσαι ορμιτηκος και τέτοια
Τρεια χρόνια καλά ήταν
Δεν βαριέσαι
Τόρα είμαι στο δοματιο και περιμένω Τζένη Φώκαιας 17 Πάνο
Ψυχή βαθιά.
3 χρόνια καλά ήταν τι εννοείς ;; Μεγάλο πουτσο για μουνι η για κωλο ;; Γιατί αν στο είπε για το μουνι .. τότε θα πηγαίνει αποκλειστικά με μικρούς παίχτες …Χαχαχα

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Όλοι παίρνανε τέλεια με την εβ … Τα κάνει όλα η κοπέλα … τελοσπαντον εγώ δεν ασχολουμε αλλά δεν μπορεί κανείς να μου στέρηση το δικαίωμα να εκφέρο την άποψη μ εδώ !!
Οχι δεν τα κάνει ολα, δεν δίνει γκροβερ. Επίσης ποιος σου είπε να μην ασχολείσαι; Ποιος σου είπε να μην εκφερεις την άποψη σου; Γράψε ότι θες αδερφε, όλα λαμβάνονται υπόψη! Γιατί τσαντιζεσαι;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846

Σκαω λατινοσπιτο για την Αναμπελα??,οντως βυζαρες μπουταρες με 10€ ΑΛΛΑ ΦΟΛΑ:headbang::knuppel:

Λεω δεν παω κ ανακτορο?️ διπλα,βλεπω την Νικολ:smiling-face-with-heart-eyes::dancing::kissass::kissass2::bounce-glasses::bounce::thumbsup::happy::kneel::kneel:
Τι κοριτσαρα ειναι αυτη στα 15€ την καταφχαριστΥθηκα στο δοματιο με το τζακι:wanker::tn04:

Αμα θες δώσε πληροφοριες για Νικόλ. Οδός, νουμερο, αν είναι καθαρή, βαρδια και αν περνει Πέρσες.
Χθες πηγα Μετάξι για τσάρκα και μετά από δυο οίκους σιχάθηκα και την έκανα. Ήταν και βράδυ κιόλας και κάτι δε μου καθόταν καλά. Μπήκα και στο μωλλ στον πρωτο οίκο αριστερά μια Αλεξάνδρα μελαχρινή η οποία είναι υπό του μηδενός σε υφος. Σε κοιτάει και φαίνεται σα να σου λέει "Τι θες τώρα ρε μαλακα;;". Ασε που δε λέει και τίποτα εμφανισιακά.
Μερικές κοπέλες τι τις φερνουνε; Ή ακόμα καλυτερα αφου δε γουστάρουν να γαμιουντε γιατί δεν πανε να βρουν δουλειά οπουδηποτε αλλού;;!! Θεωρώ πως στο Μετάξι δεν υπάρχουν θέματα trafficking και όλες οι κοπέλες έχουν δικαιωματα κι εργάζονται 100% υπό σωστές ανθρώπινες προϋποθέσεις. Καταπίεση δεν υπάρχει, περα απο το χρήμα που ρέει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη δουλειά που θα μπορουσαν αυτές οι τεμπέλες. Ένα χαμογελο ζητάει ο πελατης, ουτε να του πιασει τι πουλι στο σαλοναρισμα ουτε να κάνει σόου με το κορμί της. Τίποτα άλλο, κι έπειτα αποφασίζει. Τόσο απλά! Καλημέρα κυριοι. Καλο Σαββατοκυριακο!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.459
Πόντοι
27.261
Μου έχετε κινήσει τη περιέργια μ αυτήν τη γκούνια μπέλα ρε κουφάλες. Φοβάμαι βέβαια, ότι θα κατέβω εμετουργείο και εκτός του ότι θα ξεράσω μόλις την αντικρύσω, θα ρίχνω και κωλογαμίδια στην επιστροφή για το χάσιμο χρόνου. Είχε κάνει και μια νύξη ο τρολο-φίλιπς για την εμφάνιση της, πράγμα που με κάνει να ψυλλιάζομαι ήδη το που θα πάει η δουλειά...
οποτε με βγαλει ο δρομος παλι, ενεκα δουλειας παντα (@βορδελος),
θα περασω να δω και τα αλλα "μοντελα", ετσι για το θεαθηναι.
ειχα περασει περυσι και για μια αλλη που εκθειαζανε τοτε και ειχα γελασει με τη ψυχη μου παλι. δε θυμαμαι καν ονομα φαντασου...
ισως με τις τοσες σαμπρελοχλαπατσες και τις τοσες γυφτισσες που υπαρχουν, να τους φαινονται μουναρες τελικα ?

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ο τιτλος αφορα την χθεσινη επισκεψη στο Περγαμου 1 οπου ταπογευμα πηγα για την Εβελινα
στο σαλονι εγω και ενας συναγωνιστης αφου ανακοινωθηκε το προγραμα αποχωρησε και εμεινα εγω να περασω...
εκει και μετα απο ολιγολεπτη συσκεψη υπηρεσιας και ιεροδουλης ερχετε με υφος η υπηρεσια η γνωστη για οσους εχουν περασει απο εκει κακασχημη και κομπλεξικη με τα γιαλακια που μοιαζει με αποτυχημενο τραβελι και μου λεει,,αν προκειται να αργησετε ως συνηθως(για 15λεπτο μιλαμε...) και να εκνευριστω και εγω και η κοπελα καλυτερα να φυγετε!!!
Να σημειωθει οτι ειμαι πελατης του ενλογου οικου απο αγιου παυλου αχαρνων 85 και τωρα εδω...ολα αυτα τα χρονια τα βουταγε τα 20ε η ελεινη η υπηρεσια αδιαμαρτυρητα...
Τινα πω παραγνωριστηκαμε με τις πατσαβουρες και δεν εκτιμουν πια τα λεφτα μας...
Η στραβος ειναι ο γυαλος ή στραβα αρμενιζουμε..
Σε bou και 50αρικο ενω τα πακια τον χωνουν στο 10καρικο; Οπου υπαρχουν τετοιες συμπεριφορες και υπηρεσιες ΓΤΠ, μαυρο στο μαυρογυαλουρο! Εμεις εχουμε το καρπουζι, θα πρεπει ομως να εχουμε και το μαχαιρι. Και οχι να το αφηνουμε σε ξενο χερι.
Υπηρχε καπου ενα νημα για bou. και υπηρεσιες στην μπλακ λιστ ?
Υγ. Το βρηκα..

Τελευταία τροποποίηση:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Σωστος.

Εμεις διαμορφωνουμε την αγορα, τις υπηρεσιες και τις τιμες και θα πρεπει να προσεχουμε, και οχι να λεμε παντα ναι..

Μην τις καλομαθενουμε..

Εδω ξανα το λινκ με τις υπηρεσιες που ειναι στην μαυρη λιστα:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Εύγε που έφυγες τιμή σου μεγάλη να το ξέρεις αυτό !! Αν ανακατευόσουνα πίστεψε με στο λέω μπέσα θα γέλαγαν μετά μαζί σου τσα και εβ !! Διότι δεν έχουν μπέσα κανείς καλό και μετά σε ειρωνεύονται και λένε πως είσαι καψούρης γιαυτο πας και ξαναπάς και γενικά χλευάζουν τους καλούς υπάκουους - μαλακες ( μέσα και εγώ ) Η πλάκα είναι ότι είσαι σωστός σε όλα δίνεις και παραπάνω φράγκα Ναι καλά άκουσες κάποιοι δίνουμε 50 για παραπάνω χρόνο …( χωρίς να διευκρινίζει τον ακριβές χρόνο ) και αν κάτσουμε αντί για 15 ,, 25λεπτά μετά σου βάζει χέρι !!τα 50 τα δίνουμε για πιο λόγο ;; Για της καλές υπηρεσίες η για παραπάνω χρόνο ;;; Έχω λίγο μπερδευτη !! Μάλλον τα 50 είναι για της καλές υπηρεσίες και θέλουν και συν 40 για παραπάνω χρόνο απλά δεν το λένε ευθεος μάλλον το θεωρούν αυτονόητο ???? Ρε ποσό ψιλά τον αμανέ έχουν πάρει ;;;;
Εφυγα γιατί σποάστηκα με την φασαρία και μονο εκείνη την στιγμή.Μετά όταν έφυγα και σκέφτηκα τι παίχτηκε είπα ότι απλά δεν θα ξαναπάω.Φυσικά σχεδόν ποτέ δεν παρεμβαίνω σε τέτοιες φάσεις και ποτέ υπέρ της πόρνης.Αν ήμουν έξω και άκουγα καθαρά τι παίχτηκε θα τα είχαμε κάνει μαζί ωπα με τον συναγωνιστή.Δεν είμαι ουτε ο λευκός ιππότης,ούτε κανένας αγαπούλης,πίρφορος beta κερατάς και να κάθομαι να με δουλεύουν οι πουτάνες.Πελάτης είμαι που θέλω να πάρω τις υπηρεσίες που πλήρωσα και να φύγω σε καλύτερη κατάσταση απο όταν μπήκα.Επίσης :

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΥΣΤΗ ΛΟΓΟ ΔΙΝΕΤΕ 50ΑΡΙΚΑ????

Η υπηρεσία είναι 20 ευρώ και τέλος.Τι τα χώνετε απο εκεί και πέρα;Για περισσότερο χρόνο ή καλύτερες υπηρεσίες;Ρε πάτε καλά;Μα τω Θεώ είστε τέρμα ηλίθιοι και ο λόγος που καλομαθαίνουν οι διάφορες πόρνες και τσατσάδες.Και καλά να είστε μαλάκες εσείς και καπέλο σας,αλλά οι υπόλοιποι τι φταίμε για να ζουμε τέτοιες καταστάσεις;Είστε για τσιμέντωμα και πέταμα στον Σαρωνικό,ηλίθιοι γυναικωτοί betas,κερατάδες,πίρφοροι,ζώα όρθια.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960

Μαλλον ειδες την Μιμη (βυζαρες μπουταρες), εκτος αν μειωθηκε το παραβολο μεσα σε 2 μερες
Λες οτι εφυγες και πηγες αλλου, μπηκες για δε μπηκες? Το συμπερασμα ΦΟΛΑ που ειναι η πιο συχνη λεξη εδω μεσα πως το συμπαιρανες?
Απο το σαλονι?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Οχι δεν τα κάνει ολα, δεν δίνει γκροβερ. Επίσης ποιος σου είπε να μην ασχολείσαι; Ποιος σου είπε να μην εκφερεις την άποψη σου; Γράψε ότι θες αδερφε, όλα λαμβάνονται υπόψη! Γιατί τσαντιζεσαι;
Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό γλωσσόφιλα χαμουρεμα 69 … γλυψαρχιδιασμα ..αυτά κάνει!! Σχεδόν όλα λοιπόν !! Δεν τσαντιζομε αδερφέ !!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εφυγα γιατί σποάστηκα με την φασαρία και μονο εκείνη την στιγμή.Μετά όταν έφυγα και σκέφτηκα τι παίχτηκε είπα ότι απλά δεν θα ξαναπάω.Φυσικά σχεδόν ποτέ δεν παρεμβαίνω σε τέτοιες φάσεις και ποτέ υπέρ της πόρνης.Αν ήμουν έξω και άκουγα καθαρά τι παίχτηκε θα τα είχαμε κάνει μαζί ωπα με τον συναγωνιστή.Δεν είμαι ουτε ο λευκός ιππότης,ούτε κανένας αγαπούλης,πίρφορος beta κερατάς και να κάθομαι να με δουλεύουν οι πουτάνες.Πελάτης είμαι που θέλω να πάρω τις υπηρεσίες που πλήρωσα και να φύγω σε καλύτερη κατάσταση απο όταν μπήκα.Επίσης :

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΥΣΤΗ ΛΟΓΟ ΔΙΝΕΤΕ 50ΑΡΙΚΑ????

Η υπηρεσία είναι 20 ευρώ και τέλος.Τι τα χώνετε απο εκεί και πέρα;Για περισσότερο χρόνο ή καλύτερες υπηρεσίες;Ρε πάτε καλά;Μα τω Θεώ είστε τέρμα ηλίθιοι και ο λόγος που καλομαθαίνουν οι διάφορες πόρνες και τσατσάδες.Και καλά να είστε μαλάκες εσείς και καπέλο σας,αλλά οι υπόλοιποι τι φταίμε για να ζουμε τέτοιες καταστάσεις;Είστε για τσιμέντωμα και πέταμα στον Σαρωνικό,ηλίθιοι γυναικωτοί betas,κερατάδες,πίρφοροι,ζώα όρθια.
Οκ εν μέρη σύμφωνο αλλά μην το παρά τραβάς είπαμε …Στην Ελλάδα ζούμε στην χώρα της μίζας των ρουσφετιών του μέσου ……Τώρα πιστεύεις πως δεν θα λαδωσουν την πουτανα ; Τόσες κομπίνες τόσα σκάνδαλα κτλ…ελπίζω να κατανοείς πως το εννοώ …Αλλά συμφωνώ !!μαύρο λοιπόν στα λαδώματα και από πάνω να μας κουνάν και το δάχτυλο !!!! Ας αφήσουμε της εκφράσεις τσιμέντοματα κτλ και ας πράξουμε όλοι οι συναγωνιστές σωστά αυτό είναι το πιο σοφό !!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.174
Πόντοι
31.618
3 χρόνια καλά ήταν τι εννοείς ;; Μεγάλο πουτσο για μουνι η για κωλο ;; Γιατί αν στο είπε για το μουνι .. τότε θα πηγαίνει αποκλειστικά με μικρούς παίχτες …Χαχαχα
Τρεια χρόνια την γαμουσα τακτικά και γουσταρε σαν σκύλα καυλομενη.
Τόρα λέει δεν μπορεί πονάει και δεν μπορεί να δουλεύει μετά.
Τελευταία είχα αρεοσει γιατί είχα βαρεθεί έτσι κι αλλιώς

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom