Σίγουρος??γιατί τρίτη βραδεία την πετυχαίνω συνηθωςΚυριως ειναι δευτερη βαρδια αλλα καποιες μερες ειναι κ δευτερη και τριτη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Φωκαιας 17α Μιχαελα και Τζενη και στο 17β Ειρηνη
Foxvillager
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 51
- Πόντοι
- 1
μυστες για 3η βαρδια μεταξουργειο τι προτεινεται? μην ειναι ξεπετα
Ποδολαγνεία αλέρτ
Επισκέφθηκα και πάλι την Άντζελα το κοντοπούτανο με τις βυζάρες Φ. 86 και της ζήτησα να βγάλει τους κοθόρνους, όπως κι έκανε χωρίς να δυσανασχετήσει καθόλου. 35 νούμερο παπούτσι φοράει και καμιά φορά, λέει, της πέφτουνε μεγάλα! Παραπονέθηκε με νάζι ότι δεν τα είχε πλύνει, γεγονός που εμένα με χαροποίησε ακόμα περισσότερο. Έτσι, το σκηνικό εκτυλίχθηκε σε φάση ιεραποστολικού, με εκείνη να έχει και τα δύο της πατουσάκια στη μούρη μου και να μου κάνει μασάζ. Μετά μάγκες μύριζε όλο μου το κεφάλι ποδαρίλας, με όποιον μίλησα από κοντά θα έκανε το σταυρό του
Επισκέφθηκα και πάλι την Άντζελα το κοντοπούτανο με τις βυζάρες Φ. 86 και της ζήτησα να βγάλει τους κοθόρνους, όπως κι έκανε χωρίς να δυσανασχετήσει καθόλου. 35 νούμερο παπούτσι φοράει και καμιά φορά, λέει, της πέφτουνε μεγάλα! Παραπονέθηκε με νάζι ότι δεν τα είχε πλύνει, γεγονός που εμένα με χαροποίησε ακόμα περισσότερο. Έτσι, το σκηνικό εκτυλίχθηκε σε φάση ιεραποστολικού, με εκείνη να έχει και τα δύο της πατουσάκια στη μούρη μου και να μου κάνει μασάζ. Μετά μάγκες μύριζε όλο μου το κεφάλι ποδαρίλας, με όποιον μίλησα από κοντά θα έκανε το σταυρό του
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
πριν χρόνια υπήρχε εδω μέσα ο "σεντονάκιας". όπου πήγαινε είχε και το σεντόνι του μαζι..τώρα υπάρχει και ο ¨μπαλαντεζάκιας"...καλα πάμε.
Νταξει τουλάχιστον ο άνθρωπος θέλει να βλέπει τί γαμεί & πού πατά λογικό το βρίσκω.. ΔΕΝ είμαστε τίποτα ζώα που μας πετάνε ένα ξεροκόμματο σε σπηλιά....
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.466
- Πόντοι
- 736
Πωπωπω ξενερα, μα τοσο βρωμιαρα? Και αλλοι το εχουν αναφερει αυτο!Ποδολαγνεία αλέρτ
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Ποσο ισχύει ρε τύπε...Μάγκες δεν ξέρω τι παίζει ,αλλά πριν 3-4 χρόνια η φάση δεν ήταν τόσο φολλα..
Υπήρχαν γκομεναρες που πηδουσες οικονομικά και είχαν και ωραίο πρόγραμμα .. ούτε έκλεβαν ούτε τίποτα ..
Τώρα ούτε μουναρες ,ούτε ωραία προγράμματα ..μόνο 3-4 παλιές που βαρεθηκαμε τόσα μα τόσα χρόνια με τις ιδέες ..
Δεν ξέρω τι πάει λάθος αλλά θέλει ανανέωση η φάση γιατί αλλιώς πετάμε τα λεφτά μας
Ειδικά το 2018 υπέροχη χρονιά με την φουρνιά λατίνων στο Λιοσίων 73, Ρεμουνδου κλπ...
Α ρε Αλέξη Τσίπρα ηγέτη, οι σχέσεις σου με τον πρόεδρο Μαδούρο από τη Βενεζουέλα αξιοποιηθηκαν πλήρως...
Οχι τώρα σαν τον γουρλομάτη κατσικοπόδαρο Κούλη που μόνο φρεγάτες και Μπελχαρά ξερει να μας φέρνει...
Φίλε, μην το λες, υπάρχουν πολλοί που πληρώνουν αδρά για μια ανάσα ποδαρίλας!Πωπωπω ξενερα, μα τοσο βρωμιαρα? Και αλλοι το εχουν αναφερει αυτο!
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.336
- Πόντοι
- 17.885
πες το ψέμματα! στη μετά κόβιντ εποχή η κατάσταση είναι στα όρια της απελπισίας!Ποσο ισχύει ρε τύπε...
Ειδικά το 2018 υπέροχη χρονιά με την φουρνιά λατίνων στο Λιοσίων 73, Ρεμουνδου κλπ...
Α ρε Αλέξη Τσίπρα ηγέτη, οι σχέσεις σου με τον πρόεδρο Μαδούρο από τη Βενεζουέλα αξιοποιηθηκαν πλήρως...
Οχι σαν τον γουρλομάτη κατσικοπόδαρο Κούλη που μόνο φρεγάτες και Μπελχαρά ξερει να μας φέρνει...
θυμάμαι που λεγα σε παρέα ότι φαντασία είχα με λατίνες την είχα σχεδόν ικανοποιήσει! Για μένα ΛΑΤΙΝΑ+ΠΡΩΚΤΙΚΟ = ΧΡΕΟΚΟΠΕΙΑ
Σήμερα μιλούσα με την Ιδιοκτήτρια του Λατινόσπιτου στο Μετάξι, ακόμα διεθνή αεροδρόμια είναι κλειστά
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.466
- Πόντοι
- 736
Ασε ρε φιλε , θα κανω εμετο, και ειδικα σε γυναικα! Εγω θα την εστελνα να παει να πλυθει!!Φίλε, μην το λες, υπάρχουν πολλοί που πληρώνουν αδρά για μια ανάσα ποδαρίλας!
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Φίλε το 2018 με τις λατινες που είχαν έρθει είχα ζήσει όλες τις τσόντες που ήθελα να παίξω, τι λυσσαρες ήταν αυτές, ειδικά στις τούζες που μιλούσαν στη γλώσσα τους τρελαινομουν...πες το ψέμματα! στη μετά κόβιντ εποχή η κατάσταση είναι στα όρια της απελπισίας!
θυμάμαι που λεγα σε παρέα ότι φαντασία είχα με λατίνες την είχα σχεδόν ικανοποιήσει! Για μένα ΛΑΤΙΝΑ+ΠΡΩΚΤΙΚΟ = ΧΡΕΟΚΟΠΕΙΑ
Σήμερα μιλούσα με την Ιδιοκτήτρια του Λατινόσπιτου στο Μετάξι, ακόμα διεθνή αεροδρόμια είναι κλειστά
ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ 2018
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.513
- Πόντοι
- 27.261
εδω ο αλλος εβγαλε σκατωμενη καποτα για μοστρα και πηρε και τα λαϊκς του.Ασε ρε φιλε , θα κανω εμετο, και ειδικα σε γυναικα! Εγω θα την εστελνα να παει να πλυθει!!
η ποδαριλα σε χαλασε ?
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.466
- Πόντοι
- 736
Υπαρχουν και οι βιτσιοζοι φιλε! Τι να πω, ο καθενας οτι γουσταρει! Αλλοι γουσταρουν να στραπονιαζονται!εδω ο αλλος εβγαλε σκατωμενη καποτα για μοστρα και πηρε και τα λαϊκς του.
η ποδαριλα σε χαλασε ?
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Και εμένα δεν μου αρέσουν τα σκοτεινά δωμάτια. Χρησιμοποιώ και εγώ δικό μου φως (κάτι σαν μπαλαντέζα). Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει κάπου έστω μία πρίζα. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Πάντα βέβαια ρωτάω την κοπέλα πριν το ανάψω και έως τώρα καμμία δεν μου το αρνήθηκε.
Καλησπέρα ήρθα να γαμήσω!
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.513
- Πόντοι
- 27.261
δε μας εβγαλε κανεις ομως τη βρωμοκωλοτρουπιδα του να του πουμε και μπραβο του απο πανω.Υπαρχουν και οι βιτσιοζοι φιλε! Τι να πω, ο καθενας οτι γουσταρει! Αλλοι γουσταρουν να στραπονιαζονται!
μαλλον θα ντρεπεται
οι διπλανοι εβγαλαν φορα παρτιδα βιδεακια που στραπονιαζονταν απο πουτανες παντως.
ειναι πιο απελευθερωμενοι φαινεται
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.466
- Πόντοι
- 736
δε μας εβγαλε κανεις ομως τη βρωμοκωλοτρουπιδα του να του πουμε και μπραβο του απο πανω.
μαλλον θα ντρεπεται
οι διπλανοι εβγαλαν φορα παρτιδα βιδεακια που στραπονιαζονταν απο πουτανες παντως.
ειναι πιο απελευθερωμενοι φαινεται
Απο ολους εχει ο μπαξες!
πωω γυαλίζουν τα μάτια του σα λαμπαντέρια ,Καλησπέρα ήρθα να γαμήσω!
άντε να καταλάβει τι εστί πρόγραμμα "απλό" ο έρμος
TyposPadou
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Αννα μελαχρινη απο ρουμανια, ηταν αρχες αυγουστου στην φωκαιας (στα τελευταια σπιττακια πριν την αχαρνων) βραδινη βαρδια.. ξερουμε που εχει παει τωρα;
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.912
- Πόντοι
- 9.846
Κάτι έχουν αναφέρει ότι έχει παντρευτει.Ξερει κανεις αν δουλευει πουθενα η Σονια η αλβανιδα που ηταν παλια στο φιλιπιδου 11α?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις