Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 99 άτομα (0 μέλη και 99 επισκέπτες)

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Ποδολαγνεία αλέρτ :happy:

Επισκέφθηκα και πάλι την Άντζελα το κοντοπούτανο με τις βυζάρες Φ. 86 και της ζήτησα να βγάλει τους κοθόρνους, όπως κι έκανε χωρίς να δυσανασχετήσει καθόλου. 35 νούμερο παπούτσι φοράει και καμιά φορά, λέει, της πέφτουνε μεγάλα! Παραπονέθηκε με νάζι ότι δεν τα είχε πλύνει, γεγονός που εμένα με χαροποίησε ακόμα περισσότερο. Έτσι, το σκηνικό εκτυλίχθηκε σε φάση ιεραποστολικού, με εκείνη να έχει και τα δύο της πατουσάκια στη μούρη μου και να μου κάνει μασάζ. Μετά μάγκες μύριζε όλο μου το κεφάλι ποδαρίλας, με όποιον μίλησα από κοντά θα έκανε το σταυρό του :badair:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
πριν χρόνια υπήρχε εδω μέσα ο "σεντονάκιας". όπου πήγαινε είχε και το σεντόνι του μαζι..τώρα υπάρχει και ο ¨μπαλαντεζάκιας"...καλα πάμε.

Νταξει τουλάχιστον ο άνθρωπος θέλει να βλέπει τί γαμεί & πού πατά λογικό το βρίσκω.. ΔΕΝ είμαστε τίποτα ζώα που μας πετάνε ένα ξεροκόμματο σε σπηλιά....

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Ποδολαγνεία αλέρτ :happy:

Επισκέφθηκα και πάλι την Άντζελα το κοντοπούτανο με τις βυζάρες Φ. 86 και της ζήτησα να βγάλει τους κοθόρνους, όπως κι έκανε χωρίς να δυσανασχετήσει καθόλου. 35 νούμερο παπούτσι φοράει και καμιά φορά, λέει, της πέφτουνε μεγάλα! Παραπονέθηκε με νάζι ότι δεν τα είχε πλύνει, γεγονός που εμένα με χαροποίησε ακόμα περισσότερο. Έτσι, το σκηνικό εκτυλίχθηκε σε φάση ιεραποστολικού, με εκείνη να έχει και τα δύο της πατουσάκια στη μούρη μου και να μου κάνει μασάζ. Μετά μάγκες μύριζε όλο μου το κεφάλι ποδαρίλας, με όποιον μίλησα από κοντά θα έκανε το σταυρό του :badair:
Πωπωπω ξενερα, μα τοσο βρωμιαρα? Και αλλοι το εχουν αναφερει αυτο! :confused: :confused: :badair::badair::confused:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Μάγκες δεν ξέρω τι παίζει ,αλλά πριν 3-4 χρόνια η φάση δεν ήταν τόσο φολλα..
Υπήρχαν γκομεναρες που πηδουσες οικονομικά και είχαν και ωραίο πρόγραμμα .. ούτε έκλεβαν ούτε τίποτα ..
Τώρα ούτε μουναρες ,ούτε ωραία προγράμματα ..μόνο 3-4 παλιές που βαρεθηκαμε τόσα μα τόσα χρόνια με τις ιδέες ..

Δεν ξέρω τι πάει λάθος αλλά θέλει ανανέωση η φάση γιατί αλλιώς πετάμε τα λεφτά μας
Ποσο ισχύει ρε τύπε...
Ειδικά το 2018 υπέροχη χρονιά με την φουρνιά λατίνων στο Λιοσίων 73, Ρεμουνδου κλπ...
Α ρε Αλέξη Τσίπρα ηγέτη, οι σχέσεις σου με τον πρόεδρο Μαδούρο από τη Βενεζουέλα αξιοποιηθηκαν πλήρως...
Οχι τώρα σαν τον γουρλομάτη κατσικοπόδαρο Κούλη που μόνο φρεγάτες και Μπελχαρά ξερει να μας φέρνει...

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Ποσο ισχύει ρε τύπε...
Ειδικά το 2018 υπέροχη χρονιά με την φουρνιά λατίνων στο Λιοσίων 73, Ρεμουνδου κλπ...
Α ρε Αλέξη Τσίπρα ηγέτη, οι σχέσεις σου με τον πρόεδρο Μαδούρο από τη Βενεζουέλα αξιοποιηθηκαν πλήρως...
Οχι σαν τον γουρλομάτη κατσικοπόδαρο Κούλη που μόνο φρεγάτες και Μπελχαρά ξερει να μας φέρνει...
πες το ψέμματα! στη μετά κόβιντ εποχή η κατάσταση είναι στα όρια της απελπισίας!
θυμάμαι που λεγα σε παρέα ότι φαντασία είχα με λατίνες την είχα σχεδόν ικανοποιήσει! Για μένα ΛΑΤΙΝΑ+ΠΡΩΚΤΙΚΟ = ΧΡΕΟΚΟΠΕΙΑ
Σήμερα μιλούσα με την Ιδιοκτήτρια του Λατινόσπιτου στο Μετάξι, ακόμα διεθνή αεροδρόμια είναι κλειστά

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Φίλε, μην το λες, υπάρχουν πολλοί που πληρώνουν αδρά για μια ανάσα ποδαρίλας!
Ασε ρε φιλε , θα κανω εμετο, και ειδικα σε γυναικα! :vomit::vomit: Εγω θα την εστελνα να παει να πλυθει!! :2funny: :2funny:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
πες το ψέμματα! στη μετά κόβιντ εποχή η κατάσταση είναι στα όρια της απελπισίας!
θυμάμαι που λεγα σε παρέα ότι φαντασία είχα με λατίνες την είχα σχεδόν ικανοποιήσει! Για μένα ΛΑΤΙΝΑ+ΠΡΩΚΤΙΚΟ = ΧΡΕΟΚΟΠΕΙΑ
Σήμερα μιλούσα με την Ιδιοκτήτρια του Λατινόσπιτου στο Μετάξι, ακόμα διεθνή αεροδρόμια είναι κλειστά
Φίλε το 2018 με τις λατινες που είχαν έρθει είχα ζήσει όλες τις τσόντες που ήθελα να παίξω, τι λυσσαρες ήταν αυτές, ειδικά στις τούζες που μιλούσαν στη γλώσσα τους τρελαινομουν...

ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ 2018

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.513
Πόντοι
27.261
Ασε ρε φιλε , θα κανω εμετο, και ειδικα σε γυναικα! :vomit::vomit: Εγω θα την εστελνα να παει να πλυθει!! :2funny: :2funny:
εδω ο αλλος εβγαλε σκατωμενη καποτα για μοστρα και πηρε και τα λαϊκς του.
η ποδαριλα σε χαλασε ? :confused:

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
εδω ο αλλος εβγαλε σκατωμενη καποτα για μοστρα και πηρε και τα λαϊκς του.
η ποδαριλα σε χαλασε ? :confused:
Υπαρχουν και οι βιτσιοζοι φιλε! Τι να πω, ο καθενας οτι γουσταρει! Αλλοι γουσταρουν να στραπονιαζονται! :2funny: :2funny: :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: fil69

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Και εμένα δεν μου αρέσουν τα σκοτεινά δωμάτια. Χρησιμοποιώ και εγώ δικό μου φως (κάτι σαν μπαλαντέζα). Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει κάπου έστω μία πρίζα. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Πάντα βέβαια ρωτάω την κοπέλα πριν το ανάψω και έως τώρα καμμία δεν μου το αρνήθηκε.

Καλησπέρα ήρθα να γαμήσω!
03-laborer-nyabibwe-green-mine-670.jpg

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.513
Πόντοι
27.261
Υπαρχουν και οι βιτσιοζοι φιλε! Τι να πω, ο καθενας οτι γουσταρει! Αλλοι γουσταρουν να στραπονιαζονται! :2funny: :2funny: :2funny:
δε μας εβγαλε κανεις ομως τη βρωμοκωλοτρουπιδα του να του πουμε και μπραβο του απο πανω.
μαλλον θα ντρεπεται :confused:
οι διπλανοι εβγαλαν φορα παρτιδα βιδεακια που στραπονιαζονταν απο πουτανες παντως.
ειναι πιο απελευθερωμενοι φαινεται :confused:

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
δε μας εβγαλε κανεις ομως τη βρωμοκωλοτρουπιδα του να του πουμε και μπραβο του απο πανω.
μαλλον θα ντρεπεται :confused:
οι διπλανοι εβγαλαν φορα παρτιδα βιδεακια που στραπονιαζονταν απο πουτανες παντως.
ειναι πιο απελευθερωμενοι φαινεται

Απο ολους εχει ο μπαξες!:grin:

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Ξερει κανεις αν δουλευει πουθενα η Σονια η αλβανιδα που ηταν παλια στο φιλιπιδου 11α?:think:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.103
Πόντοι
6.056

TyposPadou

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Like
40
Πόντοι
0
Αννα μελαχρινη απο ρουμανια, ηταν αρχες αυγουστου στην φωκαιας (στα τελευταια σπιττακια πριν την αχαρνων) βραδινη βαρδια.. ξερουμε που εχει παει τωρα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom