Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 315 άτομα (18 μέλη και 297 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.914
Πόντοι
9.846
καλημέρα,
στητό κωλαράκι έχει ,το βυζάκι με τόσο πιάσιμο είναι λίγο down,
όταν γελάει φαίνεται ένα δοντάκι στα πλάγια που της λείπει
αλλά κ αυτό της πάει!!!! Δεν είναι μουνάρα, είναι ένα χαριτωμένο κορίτσι,έτσι τη βλέπω...
Σε μένα ακόμη και την 1η φορά που την πήρα (σύνολο 4) αριστερά στον όροφο
ήταν χαλαρή , αρνάκι και ποτέ δεν υπήρχε βιασύνη ,ξυνίλα,πάντα 10+ λεπτά.
Τα βυζιά,μουνί αφήνει να πιάσεις, νορμαλ.Τουλάχιστον πρώτη φορά ,φιλιά Δεν έχει.
Πάντως οι καλές πιτσιρίκες στο μετάξι θέλουνε καβλάντα-κοπλιμέντα ,σε σαλόνι , στο δωμάτιο ΠΡΙΝ το γαμήσι,
να χτίσεις στην αρχή μια "σχέση" , μια οικειότητα να σε θυμούνται , σιγά σιγά μετά παίρνεις το παραπάνω...
Μετάξι πηγαίνω μέρα παρά μέρα ,πάντα περνάω απο χριστίνα να πούμε 2 μαλκίες όπως χτες ,
αυτή στη πόρτα κ γω στο μπαλκόνι,χωρίς να μπω δωμάτιο.
Εγγυημένα απο τις μικρές χωρίς πολλά πολλά είναι η αναμπελ που ξετσιμπουκιάζει το σύμπαν,
οι άλλες θέλουν επιμονή και τρόπο=καβλάντα :wink:
Δεν ξέρω πως μπορεί να κάτσει η φάση , εμένα μου έκατσε στραβή φωκαίας στα 20 ευρώ :2funny:
Στα 10 ευρω η χριστίνα αξίζει το "ρίσκο",μια χαρά κοπελίτσα είναι
Ευχαριστώ για το feedback.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.118
Πόντοι
6.056
η Χριστίνα στον όροφο δεξιά δεν ήταν? Πήγε στο αριστερά τώρα?
πριν καιρό όταν την είχα πρωτοπάρει 1η 2η φορά ήταν αριστερά.
Από τότε όπως και χτες ναι ήταν στο δεξιά.
Το αριστερά χτες ήταν κλειστό μεταμεσονύχτια

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.403
Πόντοι
456
σήμερα στη 2η βάρδια δύο καταθέσεις(θα ακολουθήσουν κάποια στιγμή κριτικές), μετά από πάρα πολύ καιρό είχα 2/2 κακές συνεδρίες
1η κατάθεση στο Φυλής 105 στη Σβετα, καστανή κοπελίτσα κοντή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα, ο ασπρομαλλης λεπτός ρωσοφωνος υπηρέτης χτύπησε(@jon smith) πριν το δεκάλεπτο, βέβαια συνέχισα μέχρι να τελειώσω , αφού έφαγα τη κρυαδα με τη πιτσιρικά που δεν το έχει καθόλου συνέχισα προς τα ακριτικά της Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο 3 στον όροφο για να τσεκάρω τη Ναταλία (και να ρεφαρω) μετά από συζήτηση που είχα με τον φιλο μύστη @κλεοβουλος ,ξανθια μιλφογκιλφ ψηλή νταρντανα με σφιχτό όμως σώμα κοιλίτσα και 2αρι βυζι, πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα... πολύ βαρετή μέσα στο δωμάτιο όλο για γάμους και παιδιά μιλούσε, ενώ όλο έκανε συνέχεια γκριμάτσες με τη γλώσσα και τα μάτια της...πάμε για άλλα, καλό βράδυ
Την πήρα κ γω πρόσφατα τη Ναταλία φίλε μέτρια.. μόνο πιπα κάνει καλη..αμέσως πήγα στη Μιχαέλα στανταρακι μ κ έγινε πανηγύρι όπως κάθε φορα

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.859
Πόντοι
456
Αλλο σου ειπα εγω και αλλο μου απαντησες ,( το φακο φιλε πρεπει να τον κρατας με το ενα χερι !!!!!! ) . χαχαχα .
Με ένα τέτοιο τύπε γίνεται δουλειά ?

fakoskefalistoach.jpg

Συνημμένα

• fakoskefalistoach.jpg
    fakoskefalistoach.jpg
    112,7 KB · Εμφανίσεις: 24

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
518
Πόντοι
81
Παιδια κωλονου 27 λατινοσπιτο που λετε ολη την ωρα με ψησατε θα παω σημερα να τσεκαρω, μεχρι τι ωρα θα ειναι ανοιχτα;

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201

Συνημμένα

• 147-47002-750x750.jpg
    147-47002-750x750.jpg
    24,3 KB · Εμφανίσεις: 31

Xusths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
90
Πόντοι
1
Παιδια κωλονου 27 λατινοσπιτο που λετε ολη την ωρα με ψησατε θα παω σημερα να τσεκαρω, μεχρι τι ωρα θα ειναι ανοιχτα;
Αδερφέ άμα πας Στείλε να μας πεις ποιες ήταν μήπως πάμε Καη εμείς οκ

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.914
Πόντοι
9.846
Επειδή ξεκίνησα εγώ το θέμα με τα πολυ σκοτεινά δωμάτια δε με πειραζει ο σαρκασμός. Όλοι όμως καταλαβαινετε τι εννοώ. Ένας λόγος που έχω κόψει τις τυχαίες επισκέψεις είναι ο ελλειπης φωτισμός. Παρόλαυτα θα παω κάποια στιγμή για μια πιπα στη Χριστίνα του πορνομολ πανω δεξιά...
Ερώτηση, η συγκεκριμένη κορασίδα είναι προφανως απογευματινή βαρδια. Το συνεχίζει μέχρι πρώτες πρωινες ώρες δηλαδή 05:00 με 06:00 ή 23:00 σπίτι και νάνι;

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.156
Πόντοι
2.836
Παιδιά το Ιάσωνος 46 (σκαλιά)είναι κλειστό 2 ήμερες τώρα. Γνωρίζεται γιατί???

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.476
Πόντοι
456
ρε σεις αφήστε τον άνθρωπο, οκ θέλει φως στο δωμάτιο και η αλήθεια είναι ότι όντως κάποια είναι πολύ σκοτεινά
Φιλε Ν Σ , αφου εχουν τοσες λυσεις γιατι παραπονουνται για τα σκοτινα δωματια , και ειρωνευονται εμενα !!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom