Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (7 μέλη και 49 επισκέπτες)

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.476
Πόντοι
456
Κι εσύ μάλλον μας τρολάρεις.
Δεν εχω καμια διθεση να τρολαρο κανενα , απλα ξερω πολυ καλα απο αυτα , αμα θες να σου φτιαξω μια εαν εχεις προβλημα με τα σκοτεινα δωματια για να βλεπεις τι πηδας ,και δεν την πουλαω ουτε κανω εμποριο , αν θες στην κανω και δωρο για το αληθες του πραγματος .

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Δεν εχω καμια διθεση να τρολαρο κανενα , απλα ξερω πολυ καλα απο αυτα , αμα θες να σου φτιαξω μια εαν εχεις προβλημα με τα σκοτεινα δωματια για να βλεπεις τι πηδας ,και δεν την πουλαω ουτε κανω εμποριο , αν θες στην κανω και δωρο για το αληθες του πραγματος .
Οκ, έστω ότι δεν τρολάρεις. Η μπαλαντέζα πώς θα βοηθήσει ακριβώς; Αφού τα φωτιστικά του ταβανιού δεν μπαίνουν στην πρίζα, αλλά έχουν δικό τους διακόπτη. :headbang:

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Ο σοβιετικός γεροτσατσος από Φυλής 105 βαράει πόρτες στο 6λεπτο.:angry:

FAST FOOD FUCK :headbang:

Εμ τα είπα χθες εγώ μπας και σωθεί κανενας
σήμερα στη 2η βάρδια δύο καταθέσεις(θα ακολουθήσουν κάποια στιγμή κριτικές), μετά από πάρα πολύ καιρό είχα 2/2 κακές συνεδρίες
1η κατάθεση στο Φυλής 105 στη Σβετα, καστανή κοπελίτσα κοντή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα, ο ασπρομαλλης λεπτός ρωσοφωνος υπηρέτης χτύπησε(@jon smith) πριν το δεκάλεπτο, βέβαια συνέχισα μέχρι να τελειώσω , αφού έφαγα τη κρυαδα με τη πιτσιρικά που δεν το έχει καθόλου συνέχισα προς τα ακριτικά της Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο 3 στον όροφο για να τσεκάρω τη Ναταλία (και να ρεφαρω) μετά από συζήτηση που είχα με τον φιλο μύστη @κλεοβουλος ,ξανθια μιλφογκιλφ ψηλή νταρντανα με σφιχτό όμως σώμα κοιλίτσα και 2αρι βυζι, πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα... πολύ βαρετή μέσα στο δωμάτιο όλο για γάμους και παιδιά μιλούσε, ενώ όλο έκανε συνέχεια γκριμάτσες με τη γλώσσα και τα μάτια της...πάμε για άλλα, καλό βράδυ
Εμ σας τα έλεγα εγώ χθες και για τον πουστροτσατσο και για την κοπέλα,δεν σας τα έλεγα?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.766
Πόντοι
7.195
εντάξει νέος είσαι ,
πάντως το ίδιο μου έχουν πει κάποιοι γνωστοί μου που κάνανε a.z
Εαν αντί τα βλακόμουτρα,
βγάζανε εμάς στα κανάλια να διαφημίζουμε τα εμβόλια θα είχαμε 100% σαξές :hi:
επιβεβαιώνω για astra zeneka, και στην πρώτη και στη δεύτερη δόση είχα μετά κάβλες για καμμιά βδομάδα, και είμαι εξηντάρης

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.476
Πόντοι
456
Οκ, έστω ότι δεν τρολάρεις. Η μπαλαντέζα πώς θα βοηθήσει ακριβώς; Αφού τα φωτιστικά του ταβανιού δεν μπαίνουν στην πρίζα, αλλά έχουν δικό τους διακόπτη. :headbang:
Κατα αρχην σχεδον ολα τα δωματι εχουν καποια μπριζα που εγω εχω παει και παντα τσεκαρω το δωματιο εαν ο φωτισμος μου ειναι επαρκης ,και αναλογα πρατω , απλα !!!!

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
πριν χρόνια υπήρχε εδω μέσα ο "σεντονάκιας". όπου πήγαινε είχε και το σεντόνι του μαζι..τώρα υπάρχει και ο ¨μπαλαντεζάκιας"...καλα πάμε.

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Καλά, μπορεί και να είναι μιλημένος από την κοπέλα.
Σίγουρα είναι συνεννοημενοι,αφου και τις δυο φορές που πήγα μόλις ανέβαζε την μουσική πεταγόταν η κοπέλα και έλεγε time finish,να πω βέβαια πως δεν έφευγε, αλλα τι να το κανεις σου χαλάει την στιγμή αυτό το πραγμα,τεσπα οσοι νομιζεται οτι στα 5-6 λεπτά προλαβαινεται πηγαίντε να δοκιμάζεται την τύχη σας,η μπορείτε να τα φάτε σε σουβλάκια τα 20 ευρώ,καλύτερα μάλλον θα πιάσουν και τόπο.

markisiosLOG

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
40
Like
1.983
Πόντοι
2.391
Φιλε καλες περιπτωσεις ειναι τα λιοσιων 73 α και β και επισης στ σπυρου πατση νομιζω 40..

Εγω τις τελευταιες φορες μονο εκει γαμαω, βεβαια ψαχνομαι συνεχεια γιατι μου αρεσει η ποικιλια και τον τελευταιο καιρο παρατηρω νεα σπιτακια και πορτες ασφαλειας με κουδουνι και σε παλαια υπαρχοντα σπιτακια (βλεπε βεργας) που για μενα μονο θετικο ειναι αυτο. (απο αποψη ελεγχομενης εισοδου μονο σε ελληνες)
Ευχαριστω για τις πληροφοριες

Xusths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
90
Πόντοι
1
Συναγωνιστές ξέρει κανείς ποιες δουλεύουν στην κωλονου 27 στον λατινοσπιτο απόγευμα και βραδινή βάρδια Γιατί περασα τις προάλλες και ήταν κλειστά ;;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Σίγουρα είναι συνεννοημενοι,αφου και τις δυο φορές που πήγα μόλις ανέβαζε την μουσική πεταγόταν η κοπέλα και έλεγε time finish,να πω βέβαια πως δεν έφευγε, αλλα τι να το κανεις σου χαλάει την στιγμή αυτό το πραγμα,τεσπα οσοι νομιζεται οτι στα 5-6 λεπτά προλαβαινεται πηγαίντε να δοκιμάζεται την τύχη σας,η μπορείτε να τα φάτε σε σουβλάκια τα 20 ευρώ,καλύτερα μάλλον θα πιάσουν και τόπο.
πάντως σήμερα το απόγευμα μουσική δεν είχε καθόλου

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Συναγωνιστές ξέρει κανείς ποιες δουλεύουν στην κωλονου 27 στον λατινοσπιτο απόγευμα και βραδινή βάρδια Γιατί περασα τις προάλλες και ήταν κλειστά ;;
Μακάρι να ξέραμε, και γω το σκέφτομαι να πεταχτω μια αλλά μένω μακριά, μη πάω και είναι κλειστά και ξενερώσω.

• Like
Αντιδράσεις: Xusths

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.103
Πόντοι
6.056
Καλά, ας μην τα ρίχνουμε όλα στα εμβόλια. Που από πουθενά δεν προκύπτει ότι αδρανή τμήματα του ιού που σου χορηγούνται και τα αντισώματα που παράγονται μπορούν να σου αυξήσουν τη λίμπιντο. Απλά πολλοί στερηθήκαμε το σεξ μέσα στην καραντίνα ή έχουμε εθιστεί στο εύκολο σεξ της πορνείας και συγχέουμε την αδρεναλίνη με την κάβλα, κάτι που το έχω πάθει κι εγώ κατά καιρούς. Δεν υπάρχει εύκολη λύση σε αυτό, ειδικά αν δεν έχεις κάποια γκόμενα. Σε τέτοια περίπτωση βάζεις αυστηρό όριο 2 καταθέσεων στις τσάρκες σου και όσο μπορείς τις αναβάλλεις κάνοντας κάποια άλλη ασχολία (πχ βίντεο ή κανένα παιχνίδι).
σωστός,
γενικά δεν γνωρίζουν αυτοί που τα βγάζουν τι προκύπτει σαν παρενέργειες ,θετικές (κάβλας) ή αρνητικές
Απόδειξη ότι αυτό που κάναμε κ έκανε όλο το αγγλοσαξωνικό νησί ,εδώ το πολεμήσανε...δικαίως ? αδίκως ?
είναι θέμα των πλασιέ το μαλλιοτράβηγμα.
Όμως αφού ακόμη το ψάχνουνε οι ειδικοί και ταξινομούν βήτα a.z. j & j
δικαιούμαστε να πούμε κ μεις τη μλκία μας..μπορεί το πουσάρισμα του οργανισμού προκειμένου να παράξει αντισώματα,
να αυξάνει τη λίμπιντο που λες, τις ορμόνες...
Οι τύποι που είπα με τις σηκωμάρες παντρεμένοι είναι.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.103
Πόντοι
6.056
στο μετάξι πριν δίωρο ,οι παρουσίες που ξεχώρισαν ,

η κεφάτη πάντα χαμογελαστή χριστίνα στον όροφο του πολυχώρου δεξιά,

μια καινούργια μετριοκαλή αφρικάνα ( βραζιλιάνα είπε η τσα :confused: )στο υπόγειο πολυχώρου δεξιά,
φάνηκε καλό τυπάκι ευχάριστη λίγη ώρα που την μπλάμπλαρα

κουκλίτσα βασίλισσα που τιμήθηκε το ζανετάκι μεγαλαλέκου 28 & Περδικα όροφος.
Έχει βάψει ένα κλικ πιο μαύρο το μαλλί που το έχει κουρέψει ψιλοκαρεδάκι,
τέλειο κοντράστ με το κύκνο λαιμό που έχει κ την κάτασπρη λεία επιδερμίδα.

Ψηλά στο 16? ιάσωνος το φρεσκοβαμμένο, είχε μια ωραία γλυκιά τσα νέα με πιασίματα
και εξτένσιον ρεγκε ξανθά , περίμενα να βγεί καμιά μουνάρα εργαζόμενη αλλά
ξεπρόβαλε ένα αδυνατούλι και την έκανα για λατινόσπιτο
στη ζεστή αγκαλιά της συμπάθειας μου της Πάμελας?

καλό ξημέρωμα :hi:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.912
Πόντοι
9.846
στο μετάξι πριν δίωρο ,οι παρουσίες που ξεχώρισαν ,

η κεφάτη πάντα χαμογελαστή χριστίνα στον όροφο του πολυχώρου δεξιά,

μια καινούργια μετριοκαλή αφρικάνα ( βραζιλιάνα είπε η τσα :confused: )στο υπόγειο πολυχώρου δεξιά,
φάνηκε καλό τυπάκι ευχάριστη λίγη ώρα που την μπλάμπλαρα

κουκλίτσα βασίλισσα που τιμήθηκε το ζανετάκι μεγαλαλέκου 28 & Περδικα όροφος.
Έχει βάψει ένα κλικ πιο μαύρο το μαλλί που το έχει κουρέψει ψιλοκαρεδάκι,
τέλειο κοντράστ με το κύκνο λαιμό που έχει κ την κάτασπρη λεία επιδερμίδα.

Ψηλά στο 16? ιάσωνος το φρεσκοβαμμένο, είχε μια ωραία γλυκιά τσα νέα με πιασίματα
και εξτένσιον ρεγκε ξανθά , περίμενα να βγεί καμιά μουνάρα εργαζόμενη αλλά
ξεπρόβαλε ένα αδυνατούλι και την έκανα για λατινόσπιτο
στη ζεστή αγκαλιά της συμπάθειας μου της Πάμελας?

καλό ξημέρωμα :hi:
Για πες για την Χριστίνα του πολυχωρου ρε αδερφέ κάτι; Αν την έχεις παρει φυσικά.
Κι εγώ την είδα χθες το απόγευμα αλλά δεν ενεδωσα διότι το σαλοναρισμα της ήταν σαν σε αγγαρεία. Παρόλαυτα ήταν αρκετά θετική σαν εμφανιση. Κορμάκι σουπερ και καλή φατσουλα με ωραία οδοντοστοιχία.

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.749
Πόντοι
201
Τι γίνεται ρε πουστη μου??
Τελείωσα με τα εμβόλια στις 20 Ιουλίου και από τότε έχω τρελές καβλες συνεχομενες.
Στις τσάρκες μου κάτω από 3 γαμησια δεν πέφτω,έχω διαλυθεί οικονομικά (δεν τρολαρω).
Μάγκες και εγώ το ζενεκα έκανα και είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα τον πρώτο καιρό.
Δεν το έλεγα πουθενά γιατί θα με κορόιδευαν.
Αφού πολύς κόσμος λέει τα ίδια θα πρέπει όντως να έχει τέτοιες καυλοπαρενεργειες.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
τώρα live

Φυλής 71α κλειστό.

Φυλής 71 Εύα ξανθιά με ίσιο μαλλί λεπτά πόδια αλλά σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69β, 69α & 67 κλειστά.

Φυλής 86β Στέλλα ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 86α Άντζελα μελαχρινό κοντοπουτανο με κανονικό σώμα 3αρι βυζι, επιλεκτικά ελεύθερο στοματικό και τελείωμα στις βυζαρες.

Φυλής 84β κλειστό.

Φυλής 84α Χριστίνα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Σάρα μελαχρινή κοντή σώμα μέ πιασιματακια μικρό βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 61, 59 και 74 αριστερά κλειστά.

Φυλής 74 δεξιά Άννα μελαχρινή μιλφ παχουλη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά 2αρι συν βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 72 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με γυαλάκια κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 66δ Μαίρη... πριν λίγο καιρό την είχαν παρουσιάσει ως Ελένη καστανή πολύ χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 56 Αλεξάνδρα μελαχρινή με λεπτό ωραίο κορμί 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β & 54α κλειστά.

Φωκαιας 7 υπόγειο & 7 ισόγειο κλειστά.

Φωκαιας 9 Σάσα ξανθιά κοπέλα με κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ αριστερά χαμηλά στο στομάχι, απλό πρόγραμμα αυταρχικό και ποδολαγνεια.

Φωκαιας 13 αριστερά & 13 δεξιά κλειστά.

Φωκαιας 17α Παολα καστανοξανθη νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 17β Ειρήνη καστανοξανθη με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ χαμηλά δεξιά στο στομάχι, απλό πρόγραμμα, Ιζαμπελα μάλλον από την επόμενη εβδομάδα.

Φωκαιας 19 κλειστό.

Φωκαιας 25α Μία ξανθιά με κανονικό σώμα σιλικονατο βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, απλό πρόγραμμα, η υπηρεσία είπε ότι δε πάει με κατσαριδακια πακιστανακια αλλοδαπούς, δεν είναι ρατσίστρια... είναι vip και το κάνει για θέματα καθαριότητας...

Φωκαιας 25β Γκαμπριέλα (επέστρεψε στην οδό που πρωτοεμφανιστηκε, τελευταία δούλεψε Φυλής 134α ) μελαχρινή νταρντανα κατσαρομαλλα μιλφ με 3αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 24 κλειστό.

Φωκαιας 27α Εμμανουέλα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαίας 27Β κάτω Βαλερία μελαχρινή σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και Καρολίνα ξανθιά με ψιλοκανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαίας 27Β πάνω Κορινα ξανθιά μιλφ νταρντανα με 4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Μια διόρθωση, γιατί δεν επιτρέπεται ο κορυφαίος να γράφει ανακρίβειες. Η Κατερίνα στο Φυλής 72 κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα και όχι στο σώμα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.103
Πόντοι
6.056
Για πες για την Χριστίνα του πολυχωρου ρε αδερφέ κάτι; Αν την έχεις παρει φυσικά.
Κι εγώ την είδα χθες το απόγευμα αλλά δεν ενεδωσα διότι το σαλοναρισμα της ήταν σαν σε αγγαρεία. Παρόλαυτα ήταν αρκετά θετική σαν εμφανιση. Κορμάκι σουπερ και καλή φατσουλα με ωραία οδοντοστοιχία.
καλημέρα,
στητό κωλαράκι έχει ,το βυζάκι με τόσο πιάσιμο είναι λίγο down,
όταν γελάει φαίνεται ένα δοντάκι στα πλάγια που της λείπει
αλλά κ αυτό της πάει!!!! Δεν είναι μουνάρα, είναι ένα χαριτωμένο κορίτσι,έτσι τη βλέπω...
Σε μένα ακόμη και την 1η φορά που την πήρα (σύνολο 4) αριστερά στον όροφο
ήταν χαλαρή , αρνάκι και ποτέ δεν υπήρχε βιασύνη ,ξυνίλα,πάντα 10+ λεπτά.
Τα βυζιά,μουνί αφήνει να πιάσεις, νορμαλ.Τουλάχιστον πρώτη φορά ,φιλιά Δεν έχει.
Πάντως οι καλές πιτσιρίκες στο μετάξι θέλουνε καβλάντα-κοπλιμέντα ,σε σαλόνι , στο δωμάτιο ΠΡΙΝ το γαμήσι,
να χτίσεις στην αρχή μια "σχέση" , μια οικειότητα να σε θυμούνται , σιγά σιγά μετά παίρνεις το παραπάνω...
Μετάξι πηγαίνω μέρα παρά μέρα ,πάντα περνάω απο χριστίνα να πούμε 2 μαλκίες όπως χτες ,
αυτή στη πόρτα κ γω στο μπαλκόνι,χωρίς να μπω δωμάτιο.
Εγγυημένα απο τις μικρές χωρίς πολλά πολλά είναι η αναμπελ που ξετσιμπουκιάζει το σύμπαν,
οι άλλες θέλουν επιμονή και τρόπο=καβλάντα :wink:
Δεν ξέρω πως μπορεί να κάτσει η φάση , εμένα μου έκατσε στραβή φωκαίας στα 20 ευρώ :2funny:
Στα 10 ευρω η χριστίνα αξίζει το "ρίσκο",μια χαρά κοπελίτσα είναι

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.476
Πόντοι
456
πριν χρόνια υπήρχε εδω μέσα ο "σεντονάκιας". όπου πήγαινε είχε και το σεντόνι του μαζι..τώρα υπάρχει και ο ¨μπαλαντεζάκιας"...καλα πάμε.
Εσενα σου αρεσει να γαμας επανω στα χυσια του αλλου και να μην βλεπεις τι γαμας , ευγε !!!!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom