MAD MAX(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 9
- Like
- 367
- Πόντοι
- 26
Ερώτηση,στο Δ27 ποιο βαθύ λαρύγγι υπάρχει απογεύματα ρε αδέλφια?
Μαζί σου … Εγώ λέω για εμένα … Δεν είπα πως είναι με όλους φόλα …Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ μια χαρά πέρασα με την Ηλέκτρα. Δε λέω ότι ήταν και το καλύτερο σεξ που έχω κάνει ever, αλλά ήταν κομπλέ μαζί μου και δεκτική σε όλα.
Ήρθε στο Χοτελι, δεν έπλυνε ΚΑΝ τα χέρια της (απορώ αν κάνει μπανιο ποτε).Έβγαλε ρουχα, μπότες και άφησε τις κάλτσες! Ξενερουα φουλ, και όλα αυτά χωρίς να κοιτάξει το μπάνιο. Για να μην πεταξω τελείως τα λεφτά μου και να μην φυγω αχυστος επαιξα μια μαλακια πάνω από το προσωπο της και όταν ήρθε η ώρα να χυσω την είπα να ανοίξει τον στόμα της για να παρει τα φλοκια μου (μιας βδομαδας). Χρησιμοποιησα το στόμα της για αφοδευτηριο σπέρματος από μακριά φυσικά, δεν ήθελα να με ακουμπήσει πουθενα. Ευτυχώς έχω καλό σημάδι και γέμισε όλη η κάτω γνάθος της! Έπειτα την έστειλα από εκεί που ήρθε..... Ουτε από έξω δεν παιρναω πλεον από το μπουρδελακι που δουλευει!Πέρα από αυτό η κοπέλα είναι σαν να είναι μαστουρομενη μειλαει αργά και ανέραστα …κάνει ερωτήσεις που δεν πρέπει …και σε παροτρυνη να μην την γαμησεις αλλά να σου πεση το πουλί και να χύσεις με μαλακια
Δεν παίζει να είχε κάνει μπάνιο από το σπίτι;Ήρθε στο Χοτελι, δεν έπλυνε ΚΑΝ τα χέρια της (απορώ αν κάνει μπανιο ποτε).Έβγαλε ρουχα, μπότες και άφησε τις κάλτσες! Ξενερουα φουλ, και όλα αυτά χωρίς να κοιτάξει το μπάνιο. Για να μην πεταξω τελείως τα λεφτά μου και να μην φυγω αχυστος επαιξα μια μαλακια πάνω από το προσωπο της και όταν ήρθε η ώρα να χυσω την είπα να ανοίξει τον στόμα της για να παρει τα φλοκια μου (μιας βδομαδας). Χρησιμοποιησα το στόμα της για αφοδευτηριο σπέρματος από μακριά φυσικά, δεν ήθελα να με ακουμπήσει πουθενα. Ευτυχώς έχω καλό σημάδι και γέμισε όλη η κάτω γνάθος της! Έπειτα την έστειλα από εκεί που ήρθε..... Ουτε από έξω δεν παιρναω πλεον από το μπουρδελακι που δουλευει!
Και καλά έκανες συναγωνηστη μόνο αυτό άξιζε …Ήρθε στο Χοτελι, δεν έπλυνε ΚΑΝ τα χέρια της (απορώ αν κάνει μπανιο ποτε).Έβγαλε ρουχα, μπότες και άφησε τις κάλτσες! Ξενερουα φουλ, και όλα αυτά χωρίς να κοιτάξει το μπάνιο. Για να μην πεταξω τελείως τα λεφτά μου και να μην φυγω αχυστος επαιξα μια μαλακια πάνω από το προσωπο της και όταν ήρθε η ώρα να χυσω την είπα να ανοίξει τον στόμα της για να παρει τα φλοκια μου (μιας βδομαδας). Χρησιμοποιησα το στόμα της για αφοδευτηριο σπέρματος από μακριά φυσικά, δεν ήθελα να με ακουμπήσει πουθενα. Ευτυχώς έχω καλό σημάδι και γέμισε όλη η κάτω γνάθος της! Έπειτα την έστειλα από εκεί που ήρθε..... Ουτε από έξω δεν παιρναω πλεον από το μπουρδελακι που δουλευει!
δεν εννοεί αυτήν την Άντζελα... εννοεί το άλλο πετίτ μελαχρινό γυφτοβουλγαράκι με τα τριάρια βυζιάΑν εννοεί το αλβανακι το πετιτ το καστανόξανθο με τσουποτι κωλο μπούτια και βυζι μεσαίο εκτός αν έχει πάρει βάρος … τότε δεν εννοεί για τσιμπουκι μόνο
Αααααα οκ τότε γράψε λάθοςδεν εννοεί αυτήν την Άντζελα... εννοεί το άλλο πετίτ μελαχρινό γυφτοβουλγαράκι με τα τριάρια βυζιά
Ναι σιγά μν λέει αυτό. Αφού κι εσύ του άκα εισαιΦαντάζομαι στοματικό εννοείς...
Μπαίνεις στο ξενοδοχείο (έχεις πιασει πομολο), έπειτα βγάζεις ρουχα και μπότες με τα χέρια σου φυσικα. Ε πριν πιασει το πουλι μου δεν πρεπει να πλυνει τουλάχιστον τα χέρια της; Εσυ αδερφέ συναγωνιστή, με όλο το συμπάθιο, πριν τον παιξεις δεν πλενεις τα χέρια σου;Δεν παίζει να είχε κάνει μπάνιο από το σπίτι;
Όχι, δεν είμαι τόσο μικροβιοφοβικός. Τα πλένω μετά.Μπαίνεις στο ξενοδοχείο (έχεις πιασει πομολο), έπειτα βγάζεις ρουχα και μπότες με τα χέρια σου φυσικα. Ε πριν πιασει το πουλι μου δεν πρεπει να πλυνει τουλάχιστον τα χέρια της; Εσυ αδερφέ συναγωνιστή, με όλο το συμπάθιο, πριν τον παιξεις δεν πλενεις τα χέρια σου;
Κακώς αδερφέ, το πουλι μας το πιανουμε με καθαρά χέρια, να μην ξεχάσουμε και αυτά που μάθαμε από τους αρχιμυστες πατεραδες μας!! ??Όχι, δεν είμαι τόσο μικροβιοφοβικός. Τα πλένω μετά.
Carl Barton: '''....Όταν κάποιος σού μιλάει βάλε το Mute και παρακολούθα ενδελεχώς τις κινήσεις του προσώπου του.....'''' Υ.Γ Μόνο τότε θα καταφέρεις να γνωρίσεις το άτομο που έχεις απέναντί σου...Πίστευε μόνο τα μισά από όσα βλέπεις και τίποτα απ’ όσα ακούς...
- Έντγκαρ Άλλαν Πόε
Σίγουρα η Αλιονα. Αν είναι και κάποια άλλη μαζί της αυτό δεν το γνωρίζω.Ερώτηση,στο Δ27 ποιο βαθύ λαρύγγι υπάρχει απογεύματα ρε αδέλφια?
Συμφωνώ.και οχι μόνο αυτό. Απο τη στιγμή που κάνει κάποια ελεύθερο τελειωτικό σίγουρα έχουνε πέσει σταγόνες σε σεντονι που και να εχει αλλαχτεί εχει ποτίσει απο κατω.ελ τελειωτικό σημαίνει οτι ειναι ολόκληρη πασαλιμενη με Σπέρμα.οσο μωρομαντιλο και να παίξει οσα ντουζακια και να κάνει αυτά δεν απολυμαινουν τίποτα.εδω μια μαλακια βαράμε και για να φύγει απ τα χέρια θέλει δυο χέρια σαπουνισμα και πάλι κατι νοιώθεις.άντρες ήμαστε τα ξέρουμε καλύτερα,ας μην έχουμε αυταπάτες.Υπάρχει και αυτή η περίπτωση.
Επίσης, μήπως κάποια πουτάνα πριν σου περάσει το προφυλακτικό είχε βάλει το δάχτυλό της μέσα στο άρρωστο μουνί της με αποτέλεσμα εσύ να μην καταλάβεις από πού σου ήρθε το μικρόβιο στην πραγματικότητα;
Συγκεκριμένα το βλέμμα λέει την αλήθεια δηλαδή οι ραγισματιές του δέρματος γύρω από τα μάτια που συσπώνται ανάλογα με τα συναισθήματα. Το μάτι από μόνο του αν το απομονώσεις θα σού δώσει μόνο το δάκρυ ή το κοκκίνισμα. Σόρυ είμαι λίγο ψυχαναγκαστικός.Ισχύει!?
Επίσης,
Τα μάτια λένε την αλήθεια, αυτά να κοιτάς...?️?️