Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 281 άτομα (17 μέλη και 264 επισκέπτες)

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Ερώτηση,στο Δ27 ποιο βαθύ λαρύγγι υπάρχει απογεύματα ρε αδέλφια?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Κανένας δεν έχει τσεκάρει την τρίτη βάρδια, εντωμεταξύ; ?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ μια χαρά πέρασα με την Ηλέκτρα. Δε λέω ότι ήταν και το καλύτερο σεξ που έχω κάνει ever, αλλά ήταν κομπλέ μαζί μου και δεκτική σε όλα.
Μαζί σου … Εγώ λέω για εμένα … Δεν είπα πως είναι με όλους φόλα …

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Πέρα από αυτό η κοπέλα είναι σαν να είναι μαστουρομενη μειλαει αργά και ανέραστα …κάνει ερωτήσεις που δεν πρέπει …και σε παροτρυνη να μην την γαμησεις αλλά να σου πεση το πουλί και να χύσεις με μαλακια
Ήρθε στο Χοτελι, δεν έπλυνε ΚΑΝ τα χέρια της (απορώ αν κάνει μπανιο ποτε).Έβγαλε ρουχα, μπότες και άφησε τις κάλτσες! Ξενερουα φουλ, και όλα αυτά χωρίς να κοιτάξει το μπάνιο. Για να μην πεταξω τελείως τα λεφτά μου και να μην φυγω αχυστος επαιξα μια μαλακια πάνω από το προσωπο της και όταν ήρθε η ώρα να χυσω την είπα να ανοίξει τον στόμα της για να παρει τα φλοκια μου (μιας βδομαδας). Χρησιμοποιησα το στόμα της για αφοδευτηριο σπέρματος από μακριά φυσικά, δεν ήθελα να με ακουμπήσει πουθενα. Ευτυχώς έχω καλό σημάδι και γέμισε όλη η κάτω γνάθος της! Έπειτα την έστειλα από εκεί που ήρθε..... Ουτε από έξω δεν παιρναω πλεον από το μπουρδελακι που δουλευει!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ήρθε στο Χοτελι, δεν έπλυνε ΚΑΝ τα χέρια της (απορώ αν κάνει μπανιο ποτε).Έβγαλε ρουχα, μπότες και άφησε τις κάλτσες! Ξενερουα φουλ, και όλα αυτά χωρίς να κοιτάξει το μπάνιο. Για να μην πεταξω τελείως τα λεφτά μου και να μην φυγω αχυστος επαιξα μια μαλακια πάνω από το προσωπο της και όταν ήρθε η ώρα να χυσω την είπα να ανοίξει τον στόμα της για να παρει τα φλοκια μου (μιας βδομαδας). Χρησιμοποιησα το στόμα της για αφοδευτηριο σπέρματος από μακριά φυσικά, δεν ήθελα να με ακουμπήσει πουθενα. Ευτυχώς έχω καλό σημάδι και γέμισε όλη η κάτω γνάθος της! Έπειτα την έστειλα από εκεί που ήρθε..... Ουτε από έξω δεν παιρναω πλεον από το μπουρδελακι που δουλευει!
Δεν παίζει να είχε κάνει μπάνιο από το σπίτι; :P

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Και καλά έκανες συναγωνηστη μόνο αυτό άξιζε …

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Αν εννοεί το αλβανακι το πετιτ το καστανόξανθο με τσουποτι κωλο μπούτια και βυζι μεσαίο εκτός αν έχει πάρει βάρος … τότε δεν εννοεί για τσιμπουκι μόνο
δεν εννοεί αυτήν την Άντζελα... εννοεί το άλλο πετίτ μελαχρινό γυφτοβουλγαράκι με τα τριάρια βυζιά

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Δεν παίζει να είχε κάνει μπάνιο από το σπίτι; :P
Μπαίνεις στο ξενοδοχείο (έχεις πιασει πομολο), έπειτα βγάζεις ρουχα και μπότες με τα χέρια σου φυσικα. Ε πριν πιασει το πουλι μου δεν πρεπει να πλυνει τουλάχιστον τα χέρια της; Εσυ αδερφέ συναγωνιστή, με όλο το συμπάθιο, πριν τον παιξεις δεν πλενεις τα χέρια σου;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Μπαίνεις στο ξενοδοχείο (έχεις πιασει πομολο), έπειτα βγάζεις ρουχα και μπότες με τα χέρια σου φυσικα. Ε πριν πιασει το πουλι μου δεν πρεπει να πλυνει τουλάχιστον τα χέρια της; Εσυ αδερφέ συναγωνιστή, με όλο το συμπάθιο, πριν τον παιξεις δεν πλενεις τα χέρια σου;
Όχι, δεν είμαι τόσο μικροβιοφοβικός. :P Τα πλένω μετά.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Όχι, δεν είμαι τόσο μικροβιοφοβικός. :P Τα πλένω μετά.
Κακώς αδερφέ, το πουλι μας το πιανουμε με καθαρά χέρια, να μην ξεχάσουμε και αυτά που μάθαμε από τους αρχιμυστες πατεραδες μας!! ??

• Like
Αντιδράσεις: mela33

swagboy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
92
Πόντοι
0
μαγκες παιζει καμια μεταξυ που να δινει κωλο.φουλ προγραμμα

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Πίστευε μόνο τα μισά από όσα βλέπεις και τίποτα απ’ όσα ακούς...

- Έντγκαρ Άλλαν Πόε

:woldman:
Carl Barton: '''....Όταν κάποιος σού μιλάει βάλε το Mute και παρακολούθα ενδελεχώς τις κινήσεις του προσώπου του.....'''' Υ.Γ Μόνο τότε θα καταφέρεις να γνωρίσεις το άτομο που έχεις απέναντί σου...

Τελευταία τροποποίηση:

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
8.995
Πόντοι
1.046

Dimitris(19)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.
Τώρα που δεν βλέπω την Χριστίνα στο φώκαιας 13 μετά το άνοιγμα, υπάρχει κάποια αξιόπιστη λύση με κώλο εκεί γύρω;

by the way, έχει ακούσει κανείς αν η χριστίνα δουλεύει σε άλλο μαγαζί ή μήπως σταμάτησε;

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
502
Πόντοι
81
Υπάρχει και αυτή η περίπτωση.

Επίσης, μήπως κάποια πουτάνα πριν σου περάσει το προφυλακτικό είχε βάλει το δάχτυλό της μέσα στο άρρωστο μουνί της με αποτέλεσμα εσύ να μην καταλάβεις από πού σου ήρθε το μικρόβιο στην πραγματικότητα;
Συμφωνώ.και οχι μόνο αυτό. Απο τη στιγμή που κάνει κάποια ελεύθερο τελειωτικό σίγουρα έχουνε πέσει σταγόνες σε σεντονι που και να εχει αλλαχτεί εχει ποτίσει απο κατω.ελ τελειωτικό σημαίνει οτι ειναι ολόκληρη πασαλιμενη με Σπέρμα.οσο μωρομαντιλο και να παίξει οσα ντουζακια και να κάνει αυτά δεν απολυμαινουν τίποτα.εδω μια μαλακια βαράμε και για να φύγει απ τα χέρια θέλει δυο χέρια σαπουνισμα και πάλι κατι νοιώθεις.άντρες ήμαστε τα ξέρουμε καλύτερα,ας μην έχουμε αυταπάτες.
Θελω να πω οτι μπορεί να κολλήσεις για πλακα ο,τι κουβαλάει ο καθένας..Υπάρχουν κάποιοι που τα κατέχουν αυτά..οκ..απλά ήθελα να τα πω και γω μια φορα μήπως καταφέρω να προιδεασω κάποιον που δεν τα σκέφτεται η δεν θέλει να τα σκέφτεται.
Και ναι ξερω οτι μπορεί να κολλησε κάποιος και σε φουλ αποστειρωμένο αλλα πιστέψτε με ξέρω να υπολογίζω καλα τις πιθανότητες ..
(Συγγνώμη για τα αυτονόητα)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ισχύει!?

Επίσης,
Τα μάτια λένε την αλήθεια, αυτά να κοιτάς...?️?️

Συγκεκριμένα το βλέμμα λέει την αλήθεια δηλαδή οι ραγισματιές του δέρματος γύρω από τα μάτια που συσπώνται ανάλογα με τα συναισθήματα. Το μάτι από μόνο του αν το απομονώσεις θα σού δώσει μόνο το δάκρυ ή το κοκκίνισμα. Σόρυ είμαι λίγο ψυχαναγκαστικός.:coffee:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom