Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 362 άτομα (38 μέλη και 324 επισκέπτες)

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.608
Πόντοι
746
Ο γείτονας σήμερα έσκαβε τον τοίχο για να βάλει μόνωση στην πρόσοψη του σπιτιού. Ξύπνησα 8 παρά 5 (δουλεύω βραδινός) με νεύρα. Μπάνιο καλό, ντύσιμο και πήγα Λ73α στη Katy, πρώτη φορά. Μόνο τα καλύτερα. Τι ζουζούνι πανέμορφο ήταν αυτό; Χαρωπό. Το έβαλα σε στάση 69 και το έφαγα καθώς με έτρωγε και αυτή. Πεντακάθαρο μουνι και κωλί, τρελάθηκα!!! Ιεραποστολικά και κατάθεση πυχτης άσπρης κρεμουλας στα 4..! Ομορφιά μου εσύ, θα σε ξαναδώ.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.135
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 71α Μαίρη μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα ωραία κωλαρα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71 , 69β, 69α κλειστά.

Φυλής 67 Ηλέκτρα με κάστανο πολύ μακρύ κατσαρο μαλλί, σώμα με πιασιματακια 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 86β Άντζελα Formet καστανοξανθη με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86α Άντζελα μελαχρινό κοντοπουτανο με κανονικό σώμα 3αρι βυζι, επιλεκτικά ακα και τελείωμα στις βυζαρες.

Φυλής 84β Αλινα μελαχρινή παχουλη με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 84α, 65β, 65α, 61, 59 & 74 αριστερά κλειστά

Φυλής 74 δεξιά Άννα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 72 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με γυαλάκια κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 66δ Ραμονα ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 66α, 56, 54β κλειστά.

Φυλής 54α Αλεξάνδρα μελαχρινή με πολύ λεπτό ωραίο σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.065
Πόντοι
9.846
Δεν βλέπω να ξανά ανοίγει η Γερμανό αλυσίδα... α ρε Γιάννα σε χάσαμε....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.135
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Πιπινου 118 Μαρία ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 3αρι βυζι ελαφρώς πεσμένο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Περγάμου 27 Γιάννα/Ζαννα ξενθια γκιλφ με κοντό μαλλί, λεπτή με 2.5αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Αλκαμένους 113 Νίκη(όχι η γιαγιά) ξανθιά μιλφ παχουλη με 2.5-3αρι βυζι και Όλγα η ξανθιά ψηλή μιλφ γυρολόγος, πολύ χοντρή με 3.5αρια συν βυζια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Αλκαμένους 117 Αννα ξανθιά μιλφ σώμα με αρκετά πιασίματα 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ρεμουνδου 21α κλειστό.

Ρεμουνδου 21 Κορινα ξανθιά μιλφ νταρντανα με 4αρια βυζια, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.

Ρεμουνδου 20 κλειστό.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.135
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live

Ιάσωνος 43 Μαρίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2. 5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Ελένη ξανθιά γκιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Ιάσωνος 46β Ρωξανα ξανθιά παχουλη μιλφ με 2.5αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, Όλγα λεπτή με καστανό σκούρο μαλλί 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Τζένη ξανθιά πολύ χοντρή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 46α κλειστό

Ιάσωνος 46 Άννα μελαχρινή κατσαρομαλλα μιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 44 νέο αριστερά όροφος Άννα μελαχρινή μιλφ χοντρή με το μαλλί πιασμένο κότσο, 3.5-4αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Ιάσωνος 45 νέο μεσαίο Εύα καστανή μιλφ με το μαλλί μέχρι τους ώμους, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι και Σοφία ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι - 3αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,κάνουν και παρτουζα.

Ιάσωνος 44 νέο δεξιά ισόγειο κλειστό.

Ιάσωνος 44 νέο Αλινα καστανή
κοντή με γυαλάκια, σώμα μέ πιασίματα 2αρι βυζι και Μαρία ξανθιά ψηλή νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι και πολλά τατουάζ, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 Εύα ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασιματακια 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39(1) Κατερίνα ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι και Παολα ξανθιά ψηλή χοντρή με ραστα μαλλί, 2.5-3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39(2) Ζετα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 3αρι βυζι φουλ πρόγραμμα και Κορινα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39(3) Μπελα καστανή χοντρουλα με 3αρι βυζι, τατουαζ χαμηλά στο δεξί πόδι απλό και Τανια ξανθιά κοντή με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι και 2-3 τατουάζ, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Ιάσωνος (4) Χριστίνα μελαχρινή με κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος (5) Κάτια ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και στα πλευρά αριστερά, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος (6) κλειστό.

Ιάσωνος 37α Μαρία καστανοξανθη μαυριδερή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Λίνα μελαχρινή χοντρή με 3αρι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Ιάσωνος 37 Γκαλινα ξανθιά κοντή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Κατερίνα καστανοξανθη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.

Ιάσωνος 36 Αλέξανδρα ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι και διάφορα τατουάζ πάνω από το στήθος και τεράστιο στη δεξιά ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 ισόγειο δεξιά Μπιανκα καστανή λεπτή με γυαλάκια μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 ισόγειο ευθεία Ελένη μελαχρινή κοντή χοντρή με 3αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 όροφος κλειστά.

Ιάσωνος 31β κλειστό.

Ιάσωνος 31α δεξιά κλειστό.

Ιάσωνος 31α ευθεία υπόγειο Μαρία ξανθιά μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος και Ελενη ξανθιά μιλφ πολύ χοντρή 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και κωλαράκι.

Ιάσωνος 30β Άντζελα μελαχρινό κοντοπουτανο, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 30α Μαρία ξανθοκαστανη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, ψιλοκανονικο σώμα , 2αρι βυζι διαφορά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 27α Μελίνα ξανθιά Ελληνίδα μέχρι τη μέση κανονικό σώμα, μεγάλη περιφέρεια μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 19α κλειστό

Ιάσωνος 19β Ναόμι μαυρουλα σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 20γ κλειστό.

Ιάσωνος 20β Αλισια μελαχρινή χοντρουλα πιτσιρικά με 3.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από τα βυζια, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 20α κλειστό.

Ιάσωνος 16 αριστερά όροφος Αντριανα ξανθιά γκιλφ νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 16 δεξιά ισόγειο Μαρία ξανθοκαστανη ψηλή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, χοντρή με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 10 ισόγειο Τζένη μελαχρινή μιλφ χοντρή με μαλλί μέχρι τους ώμους 3αρι βυζι μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 10 όροφος Τζένη μελαχρινή παχουλη με 2 5αρι βυζι διάφορα μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 1γ Στέλλα ξανθιά μιλφογκιλφ χοντρή με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1β αριστερά κλειστό.

Ιάσωνος 1β δεξιά Κατερίνα ξανθιά μιλφογκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, χοντρή με 2.5αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1α Μαρίνα καστανή λεπτή μιλφογκιλφ με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Ιάσωνος 2β Μαρίνα/Μαρενκα καστανή μιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπράτσο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ χοντρή με 2. 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

Τελευταία τροποποίηση:

makis1995

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
8
Πόντοι
0
Εχει παει κανεις λιοσιων 76 να δει αν ειναι η κατερινα? Ευχαριστω εκ των προτερων

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.303
Πόντοι
2.586
Ιάσωνος 44 Εύα ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασιματακια 2.5-3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Ιάσονος 39(1) ...

Ιάσονος 39(2) Ζετα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 3αρι βυζι φουλ πρόγραμμα και Κορινα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Ωραίος Σμύρνη, μόνο θέλει κάποιες διορθώσεις.

Στο 44 η Εύα μόνη ή υπάρχει κ άλλη;

Στο 39 η Ζέτα φουλ ή απλό;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.427
Πόντοι
4.006
Την Ηλέκτρα την είχα παρει σε ένα ξενοδοχείο στην καραντίνα. Την έδιωξα στα μισά!!! Ουτε τα χέρια της δεν έπλυνε!
Πέρα από αυτό η κοπέλα είναι σαν να είναι μαστουρομενη μειλαει αργά και ανέραστα …κάνει ερωτήσεις που δεν πρέπει …και σε παροτρυνη να μην την γαμησεις αλλά να σου πεση το πουλί και να χύσεις με μαλακια

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.427
Πόντοι
4.006
Φαντάζομαι στοματικό εννοείς... :confused:
Αν εννοεί το αλβανακι το πετιτ το καστανόξανθο με τσουποτι κωλο μπούτια και βυζι μεσαίο εκτός αν έχει πάρει βάρος … τότε δεν εννοεί για τσιμπουκι μόνο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.135
Πόντοι
46.232

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.427
Πόντοι
4.006
τώρα live

Φυλής 71α Μαίρη μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα ωραία κωλαρα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71 , 69β, 69α κλειστά.

Φυλής 67 Ηλέκτρα με κάστανο πολύ μακρύ κατσαρο μαλλί, σώμα με πιασιματακια 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 86β Άντζελα Formet καστανοξανθη με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86α Άντζελα μελαχρινό κοντοπουτανο με κανονικό σώμα 3αρι βυζι, επιλεκτικά ακα και τελείωμα στις βυζαρες.

Φυλής 84β Αλινα μελαχρινή παχουλη με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 84α, 65β, 65α, 61, 59 & 74 αριστερά κλειστά

Φυλής 74 δεξιά Άννα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 72 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με γυαλάκια κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 66δ Ραμονα ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 66α, 56, 54β κλειστά.

Φυλής 54α Αλεξάνδρα μελαχρινή με πολύ λεπτό ωραίο σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Γιατί μου το κανείς αυτό τώρα συναγωνηστη μου ; Θα προσπαθήσω να μην πάω να την ξαναδώ … μπορεί και να πάω δεν ξέρω όπως και να έχει αυτό το λέω για καθαρά δικούς μου λόγους και όχι γιατί μου έκανε κάτι κακό μια χαρά μου φερόταν οσες φορές την επι σκευτικα !!

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
247
Πόντοι
21
Ωραίος Σμύρνη, μόνο θέλει κάποιες διορθώσεις.

Στο 44 η Εύα μόνη ή υπάρχει κ άλλη;

Στο 39 η Ζέτα φουλ ή απλό;
Στο 44 συνήθως είναι η Χριστίνα που αναφέραμε κάποιες σελίδες πίσω,με καθόλου καλά σχόλια.
Η Ζέτα δεν νομίζω να κάνει φουλ.Αν και δεν έχω πάρει οπότε δεν είμαι σίγουρος.

Τζονι Μπι

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα μύστες παίζει κανα τηλ για λιοσιων 73 α/β; Γιατί αυτά του σάιτ δεν λειτουργούν

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.135
Πόντοι
46.232
Στο 44 συνήθως είναι η Χριστίνα που αναφέραμε κάποιες σελίδες πίσω,με καθόλου καλά σχόλια.
Η Ζέτα δεν νομίζω να κάνει φουλ.Αν και δεν έχω πάρει οπότε δεν είμαι σίγουρος.
Η Χριστίνα δε δούλευε σήμερα, η Ζετα εδώ κσι 8 χρόνια δίνει κωλο και στο Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά που δούλεψε και στο Μεγαλου Αλεξάνδρου & Περδικα και φυσικά και εδώ

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Καλησπέρα μύστες παίζει κανα τηλ για λιοσιων 73 α/β; Γιατί αυτά του σάιτ δεν λειτουργούν
Όντως τα ρημάδια δε λειτουργούν.Εχω πάρει και γω τόσες φορές αλλα τζίφος.Αν μάθεις τηλέφωνα στείλε κάνα pm συνοδοιπόρε...

nert

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
870
Πόντοι
81
Καλησπέρα σε όλους. Σμύρνη συγχαρητήρια για την πορνοενημερωση μέσα στον καύσωνα.

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
247
Πόντοι
21
Η Χριστίνα δε δούλευε σήμερα, η Ζετα εδώ κσι 8 χρόνια δίνει κωλο και στο Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά που δούλεψε και στο Μεγαλου Αλεξάνδρου & Περδικα και φυσικά και εδώ
Άλλο κώλος άλλο φουλ.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Πέρα από αυτό η κοπέλα είναι σαν να είναι μαστουρομενη μειλαει αργά και ανέραστα …κάνει ερωτήσεις που δεν πρέπει …και σε παροτρυνη να μην την γαμησεις αλλά να σου πεση το πουλί και να χύσεις με μαλακια
Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ μια χαρά πέρασα με την Ηλέκτρα. Δε λέω ότι ήταν και το καλύτερο σεξ που έχω κάνει ever, αλλά ήταν κομπλέ μαζί μου και δεκτική σε όλα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom