Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 404 άτομα (44 μέλη και 360 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μίνι πέρασμα το απόγευμα από τα Κεντρικά μετά από πολλούς μήνες: :rockon:

Διδ27: Αλιόνα και Τάνια με φουλ του κώλου και Αναστασία με ελεύθερο στοματικό.
Φ74: Μαρία αλβανομιλφ με φουλ του κώλου.
Φ72: Κατερίνα μιλφ με υπερφουλ μενού.
Φ84: Σιμόνα ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΦΟΛΑ. Σε ερώτησή μου για τη φίλη της τη Τζανίνα μου απάντησε ότι
είναι αφεντικό οίκου πια... :jerking:
Φωκ7: Μαρία αλβανέλι με απλό πρόγραμμα. Πού είναι οι εποχές που η Ειρήνη
η Βουλγάρα έδινε απλόχερα το κωλοτρυπίδι της στον εν λόγω οίκο? :headbang:
Φωκ19: Ηλέκτρα ΑΚΑΠΟΤΗ ΒΡΩΜΑ :zfuck: με κώλο.
Φωκ13: Μαρία από Φιλιππίδου σε μελαχρινό στυλ. Απλό πρόγραμμα. Δες πας πουθενά έτσι κούκλα μου... :jerking:
Φωκ17 πάνω: Μια νταρντάνα με απλό (νομίζω) και μια Άννα ξανθιά με πρωκτικό.
Φωκ 25 υπόγα: Εμμανουέλα με τα πάντα εκτός κώλου και
Έλλη με φουλ του κώλου. Αν ξέρεις κανείς για Έλλη ας γράψει κανένα σχόλιο.

Γενικότερα υπήρχαν κωλοτρυπίδια διαθέσιμα αλλά λόγω ξαφνικής υποχρέωσης
δεν κατέθεσα σε κάποιο από αυτά που ανέφερα παραπάνω.
Σκέπτομαι για τον κώλο της Άννας από Φωκ17 ή τον κώλο της Έλλης για κατάθεση
σε σύντομο χρόνο. Ποιά από τις 2 αξίζει? Τί λέτε? Υπόψιν ότι γουστάρω να πινελιάζω
το κωλοτρυπίδι πριν το γαμήσω οπότε πείτε μου αν τα έχουν καθαρά (στο μέτρο του δυνατού
φυσικά)... :smitten:
Τί εστί Σιμόνα; Σώμα;

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.165
Πόντοι
201
Γειά σας παιδιά. Σήμερα πήγα στο γιατρό και μου έγραψε θεραπεία. Ουριθρίτιδα από γονόκοκκο. Θεραπεία για 10 ημέρες με vibramicyn. Οι κοπέλες που πήγα ήταν η Σόνια στη Φιλιππίδου 11 κάτω και η Μελίνα στο πάνω. Πρωινή βάρδια. Ενδιάμεσα πήρα και υη Βαλέρια από Φωκαίας 27 στα σκυλάκια. Αλλά αν κρίνω από το timing των συμπτωμάτων, μάλλον από τη Μελίνα ψώνισα

Ektelestis137

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2020
Like
142
Πόντοι
0
Μεσημεράκι 15:00 εξω έβραζε ο τόπος κ πήγα Ιάσωνος 37 πάνω να γνωρίσω την Κατερίνα...
Ψηλή αδύνατη μελαχρινή άσπρο δέρμα ωραίο μικρό στήθος..
Ήταν μαζί με μια ξανθιά καινούργια κ αυτή..
Μπορώ να πω ότι η ξανθιά ήταν πιο πολυ στα γούστα μου αλλά πέρασα με Κατερίνα επειδη είχα ακούσει εδώ μέσα καλά λόγια από άλλους συνεγαμιστές..
Με το που μπήκε όρμησε πάνω στην πουτσα μου χωρίς να με ρωτήσει αν θέλω να βάλει καπότα..
Όλο μέσα στο στόμα κ ακάποτο..
Μετά ακολούθησε τρελό γαμήσι λες κ γάμουσα την γκόμενά μου..
Γλωσσόφιλα μέχρι σκασμού..
Από τα καλύτερα που έχω πάει!!!
Μετά σκεφτόμουνα πόσες πουτσες είχε γλύψει πριν κ εγώ την γλωσσοφιλαγα κ γαμησετα κόντευε να ξεράσω..
Αλλά όταν είσαι πάνω στην καυλα δεν σκέφτεσαι τίποτα μόνο να περάσεις καλά..
Την προτείνω με κλειστά μάτια μάγκες..

Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
555
Πόντοι
80
Γειά σας παιδιά. Σήμερα πήγα στο γιατρό και μου έγραψε θεραπεία. Ουριθρίτιδα από γονόκοκκο. Θεραπεία για 10 ημέρες με vibramicyn. Οι κοπέλες που πήγα ήταν η Σόνια στη Φιλιππίδου 11 κάτω και η Μελίνα στο πάνω. Πρωινή βάρδια. Ενδιάμεσα πήρα και υη Βαλέρια από Φωκαίας 27 στα σκυλάκια.
Περαστικά φίλε μου. I hope you enjoyed getting that!
To Vibramycin θεραπεύθει τα πάντα στη μοιχεία, μου είχε πεί ένας φίλος Δερματολόγος-αφροδισιολόγος σε παλιότερη δική μου περιπέτεια! Το είχα παρακάνει βέβαια, με γυμνό σε κολαρίνγκο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.432
Πόντοι
46.232
Γειά σας παιδιά. Σήμερα πήγα στο γιατρό και μου έγραψε θεραπεία. Ουριθρίτιδα από γονόκοκκο. Θεραπεία για 10 ημέρες με vibramicyn. Οι κοπέλες που πήγα ήταν η Σόνια στη Φιλιππίδου 11 κάτω και η Μελίνα στο πάνω. Πρωινή βάρδια. Ενδιάμεσα πήρα και υη Βαλέρια από Φωκαίας 27 στα σκυλάκια. Αλλά αν κρίνω από το timing των συμπτωμάτων, μάλλον από τη Μελίνα ψώνισα
Πάντως από τις 3 που αναφέρεις η πιο επικίνδυνη να κολλήσεις κάτι είναι η Βαλερία

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Δεν ξέρω αν θα είναι εκεί και μετά τις 12 ή αν θα έχει και 3η βάρδια...:dunno:
Δεν ξέρω αν θα είναι εκεί και μετά τις 12 ή αν θα έχει και 3η βάρδια...:dunno:
Πήγα δε πρόλαβα 12 έφυγε γαμω τώρα βρήκε κ αυτή να πάει απόγευμα

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Όμως δεν μας είπες το σημαντικότερο από όλα, δηλαδή τι έκανες μαζί τους και κόλλησες το αφροδίσιο νόσημα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Όμως δεν μας είπες το σημαντικότερο από όλα, δηλαδή τι έκανες μαζί τους και κόλλησες το αφροδίσιο νόσημα.
Μαλλον ακα τσιμπούκια, χύσιμο μεσα, γλωσσοφιλα ,γλυφομούνια, όλα αυτά τα ...ερώτικα.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Υπάρχει και αυτή η περίπτωση.

Επίσης, μήπως κάποια πουτάνα πριν σου περάσει το προφυλακτικό είχε βάλει το δάχτυλό της μέσα στο άρρωστο μουνί της με αποτέλεσμα εσύ να μην καταλάβεις από πού σου ήρθε το μικρόβιο στην πραγματικότητα;

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Πίστευε μόνο τα μισά από όσα βλέπεις και τίποτα απ’ όσα ακούς...

- Έντγκαρ Άλλαν Πόε

:woldman:
Από όσα ακούς να πιστεύεις τα μισά (1/2) ενώ από όσα βλέπεις μόνο το 1/4!

Wolfman 42

Ektelestis137

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2020
Like
142
Πόντοι
0
Έχει δει κανείς πουθενά την Νάντια από μοντελοαλυσίδα παλιότερα κ Ρεμουνδου 20 κ Κεραμεικού 13 τελευταία?

Ektelestis137

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2020
Like
142
Πόντοι
0
Πάντως από τις 3 που αναφέρεις η πιο επικίνδυνη να κολλήσεις κάτι είναι η Βαλερία
Πάντως εμένα σήμερα η τσατσά της Μελίνας με ρώταγε αν έχω αντισώμματα ή από εμβόλιο ή από κωροναίο?
Απόρεισαι που με είδε χωρίς μάσκα κ ρώτησε γιατί δεν φοβάμαι..
Τυχαίο δεν ξέρω..

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.301
Πόντοι
10.336
Μαλλον ακα τσιμπούκια, χύσιμο μεσα, γλωσσοφιλα ,γλυφομούνια, όλα αυτά τα ...ερώτικα.
1/4 πετυχες. Το αν θα χυσεις και που δεν εχει σημασια, εφοσον δεν φορας καποτα.
Τα γλωσσοφιλα και τα γλυφομουνια θα τον κερναγαν καποια παθηση στα χειλη και οχι στο πουτσο.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.079
Πόντοι
9.846
Μίνι πέρασμα το απόγευμα από τα Κεντρικά μετά από πολλούς μήνες: :rockon:

Διδ27: Αλιόνα και Τάνια με φουλ του κώλου και Αναστασία με ελεύθερο στοματικό.
Φ74: Μαρία αλβανομιλφ με φουλ του κώλου.
Φ72: Κατερίνα μιλφ με υπερφουλ μενού.
Φ84: Σιμόνα ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΦΟΛΑ. Σε ερώτησή μου για τη φίλη της τη Τζανίνα μου απάντησε ότι
είναι αφεντικό οίκου πια... :jerking:
Φωκ7: Μαρία αλβανέλι με απλό πρόγραμμα. Πού είναι οι εποχές που η Ειρήνη
η Βουλγάρα έδινε απλόχερα το κωλοτρυπίδι της στον εν λόγω οίκο? :headbang:
Φωκ19: Ηλέκτρα ΑΚΑΠΟΤΗ ΒΡΩΜΑ :zfuck: με κώλο.
Φωκ13: Μαρία από Φιλιππίδου σε μελαχρινό στυλ. Απλό πρόγραμμα. Δες πας πουθενά έτσι κούκλα μου... :jerking:
Φωκ17 πάνω: Μια νταρντάνα με απλό (νομίζω) και μια Άννα ξανθιά με πρωκτικό.
Φωκ 25 υπόγα: Εμμανουέλα με τα πάντα εκτός κώλου και
Έλλη με φουλ του κώλου. Αν ξέρεις κανείς για Έλλη ας γράψει κανένα σχόλιο.

Γενικότερα υπήρχαν κωλοτρυπίδια διαθέσιμα αλλά λόγω ξαφνικής υποχρέωσης
δεν κατέθεσα σε κάποιο από αυτά που ανέφερα παραπάνω.
Σκέπτομαι για τον κώλο της Άννας από Φωκ17 ή τον κώλο της Έλλης για κατάθεση
σε σύντομο χρόνο. Ποιά από τις 2 αξίζει? Τί λέτε? Υπόψιν ότι γουστάρω να πινελιάζω
το κωλοτρυπίδι πριν το γαμήσω οπότε πείτε μου αν τα έχουν καθαρά (στο μέτρο του δυνατού
φυσικά)... :smitten:
Την Ηλέκτρα την είχα παρει σε ένα ξενοδοχείο στην καραντίνα. Την έδιωξα στα μισά!!! Ουτε τα χέρια της δεν έπλυνε!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.079
Πόντοι
9.846
Να ξέρεις ότι οι πληροφοριες που μας δίνεις είναι ανεκτίμητες. Βοηθάς πολυ κόσμο. Αν θες πες μας και τα συμπτώματα καθώς και πότε σου εμφανίστηκαν μετά την υποπτη επαφή.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Τελικά έχουμε μεταμεσονυχτια βάρδια; ξέρει κανείς;

socratis969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2021
Κριτικές
8
Like
711
Πόντοι
301
Περαστικά φίλε μου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom