Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 155 άτομα (2 μέλη και 153 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ρε παιδια να ρωτησω κατι, ξερει κανεις αν στο φυλης 84β επεστρεψε η Ρουμανα Ροξυ που δουλευε στο κασσανδρας 8 μεχρι προσφατα? :think: Οποιος ξερει ας με βοηθησει γιατι το γουσταρω πολυ αυτο το ρουμανακι!:knockinb:
Το απόγευμα εκεί ήταν. ;)

Alexandros_!

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2020
Like
78
Πόντοι
0
Συναγωνιστές τέτοια ώρα έχει κανένα δέλο ανοικτό;
Γιατί χανόμαστε!?
Δεν παίζει να κοιμηθώ αυτό το βράδυ για να γλιτώσω το call girl ρωτάω μπας και...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Γιατί χανόμαστε!?
Δεν παίζει να κοιμηθώ αυτό το βράδυ για να γλιτώσω το call girl ρωτάω μπας και...
Κάνε υπομονή μέχρι αύριο. :P

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Γιατί χανόμαστε!?
βαρα μια παχια, κοιμησου, και το πρωι πηγαινε φρεσκαδουρα
καλη τυχη

Autokinitas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
6
Like
642
Πόντοι
301
Γιατί χανόμαστε!?
Κοίτα στούντιο αρκετά διανυκτερεύουν ?

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Καλησπέρα συναγωνιστές. Νιώθοντας ευθύνη, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μάλλον ψώνισα καμία βλενόροια η τίποτα χλαμύδια. Αύριο έχω ραντεβού με γιατρό να μου ορίσει θεραπεία και εξετάσεις. Μπορεί να υποψιάζομαι τις κοπέλες που πήγα, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το ποια με κόλλησε. Αυτές που πήγα ήταν στη Φιλιππίδου 11 και πάνω και κάτω.
Αύριο θα ξέρω τι είναι ακριβώς και θα πράξω ο,τι μου πει ο ντόκτορ

ΔΕΝ φτάνει που τους γάμησες το μαγαζί ολόκληρο σε παρασημοφόρησαν από πάνω...
:confused: :confused: :confused: :confused:

*Rocephin και καθάρισες τύπε μου.
Περαστικά να ναι.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Καλησπέρα συναγωνιστές. Νιώθοντας ευθύνη, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μάλλον ψώνισα καμία βλενόροια η τίποτα χλαμύδια. Αύριο έχω ραντεβού με γιατρό να μου ορίσει θεραπεία και εξετάσεις. Μπορεί να υποψιάζομαι τις κοπέλες που πήγα, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το ποια με κόλλησε. Αυτές που πήγα ήταν στη Φιλιππίδου 11 και πάνω και κάτω.
ποτε πηγες πρωι η απογευμα? για να ξερουμε σε ποιες πηγες αφου δεν μας λες...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
ποτε πηγες πρωι η απογευμα? για να ξερουμε σε ποιες πηγες αφου δεν μας λες...
Βλεννόροιες κονδυλώματα δεν ξέρω και εγω τι άλλο. Τι θα γίνει όλες παράνομες χωρίς εξετάσεις είναι;

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Λιοσίων 73 Β ξέρουμε αυτή η ioana αν είναι καινούργια και πως μοιάζει;
Ευχαριστώ

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Όταν έχεις νέα ενημέρωσε συναγωνιστή... περαστικά να είναι....

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Πρώτα από όλα καλή ανάρρωση και φρέσκος έπειτα σε νέες επάλξεις! Μπορείς να αναφέρεις τα συμπτώματα, μετά από ποσες μερες σου φανήκανε και αν την πατησες από ακα πιπα ή γλυφομουνι ή κάτι άλλο που δεν χρειάζεται να μπεις σε λεπτομέρειες. Θα βοηθήσεις πολυ κόσμο με αυτά. Ευχαριστώ.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Είχα πάθει βλενοροια φοιτητής από παντρεμένη δασκάλα αγγλικών που πηδούσα. Ήταν Κα ή πρώτη που γάμησα ακαποτος. Βασικά αυτή μου την έβγαλε και κάθισε πάνω μου. 3-4 γαμησια μετά ακα και κόλλησα. Έπαιρνα αγωγή χάπια και σαμπουάν ειδικό να πλένω την μαλαπερδα μου. Πέρασε μετά από 1 εβδομάδα.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση, είσαι αξιέπαινος εφόσον μας προστατεύεις.
Ειναι επικυνδηνα έκει που πάμε όχι εγώ ή εσύ, όλοι μας.
Πρέπει να τα έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας αυτά, δεν γαμαμε την κοπελιά από την διπλανή περιοχή που έχει γαμηθει με 15 η 20 άνδρες αλλά γαμαμε κοπέλες που τις έχει γαμησι το μισό λεκανοπέδιο της Αττικής η ποιο σωστά η μισή Ελλάδα κ τα περίχωρα.
Καλα ειναι αν ανακαλύψεις την κοπελιά να της το πεις χωρίς τσαμπουκάδες, επειδή μπορεί να μην το ξέρει..αφενος για να μην το μεταδίδει κ αφετέρου για να θεραπευτεί.
Παραστικα σου εύχομαι.
Ότι κ να ειναι περνά με την κατάλληλη αντιβίωση.
Και μην ντραπεις να πας το γρηγοροτερο , πες το στα ισια .

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
η ροζα στο Ι19 οροφος το παρατησε το αθλημα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom