Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 194 άτομα (11 μέλη και 183 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Κατάθεση χθες μεσάνυχτα στην Αλινα και Άννα από φιλιππιδου 11Β....τις πήρα ξεχωριστά.

Προσωπικά προτιμώ Αλινα... Η Άννα καλή για του λόγου της, αλλά σαν το Αλινάκι δεν είναι.
Η Αλινα κερδίζει με την προθυμία της, στα 4 δεν κλέβει, στη σταση cowgirl είναι πολύ δυνατή, χοροπηδάει με μανία.
Η Άννα κερδίζει στο επικοινωνιακό "σκισε με καυλιαρη μου, ετσι ριξτα όλα στη μουναρα μου" και άλλα τέτοια για το θεαθήναι, αλλά δείχνει μια παραπάνω βιασύνη...
όταν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε Άννα και Αλινα, πας Αλινα.

Κατάθεση πριν λίγο στο Φώκαιας 27 στην Καρολίνα, πολύ δυνατό τσιμπούκι, με προσπάθειες για deepthroat... πολύ καλή συμμετοχή στο σεξ, ουρλιάζει σαν λέαινα, στήνεται πολύ καλά και στο επικοινωνιακό τα πάει περίφημα...

Να 2 περιπτώσεις να χαρείτε δυνατα γαμησακια, Καρολίνα το πρωί, Αλινα το βράδυ.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Πρεζάκια, ελάχιστες κοπέλες οι ίδιες με παλιά, τώρα με τον καύσωνα ακόμα λιγότερες... μια εικόνα στην πιάτσα που σε πιάνει κατάθλιψη. ?Μακάρι να ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι την ερχόμενη βδομάδα αίρονται οι απαγορεύσεις σε Ρουμανία και Μολδαβία, οπότε θα μας έρθουν καινούριες κοπέλες.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ερωτηση

τα σπιτακια φυλλης κλεινουν στην δευτερη βαρδυα μεσανυχτα η κρατανε και τριτη βαρδυα?

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Καταδρομικη κατάθεση μέσα στο λιοπύρι -πηγα καπάκι από παραλια- στη μιλφαρα Σοφία στο Ιάσονος 44 μεσαίο.
Τίμια όπως πάντα, λίγο γαμήσι και πίπα με χυσιμο στο στόμα

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Επίσκεψη στοχευμένη σημερα συναγωνιστες στο Μετάξι... Αρκετή ζέστη κ υγρασία μαζι ενα εκρηκτικό κοκτειλ μεσα στο καταμεσήμερο.. Ο οικος εχει 3 κοπελες η μονη που αξιζε λιγο σωματικα για τα γουστα μου ηταν η κορασιδα Ολγα .. Λεπτη, με μικρο βυζακι γυρω στα 30 η κοπελα απλο προγραμμα ανακοινωσε η υπηρεσία.. Δινω το πορτοκαλί παραβολο και εισερχομαι στο δωματιο για να ετοιμαστω περιμενοντας την κοπελα..
Ηρθε με χαμογελο οχι πολλα πολλα, Ειχε την καποτα στα χερια κ πηγε να την περασει στο πεσμενο μοριο μου.. Μου εκανε μια μονοτονη πιπα επι ενα 3λεπτο, ειχε καθισει σε σταση να μην πιανω κ πολλα πολλα.. Υστερα της λεεω, ελα να σου γλυφω κ εγω το μουνακι σου μου αρεσει, ενταξει αποκρίθηκε η κορασιδα.. Την πιανω σε σταση 69 για κανα 2λεπτό ώσπου μου εγινε καγκελο.. Στο τελος κλασικη σταση ιεραποστολικό για να να καταθεσω στην μουνα της..
Χαιρετηθηκαμε με το κοριτσι κ αποχώρησε απο το δωματιο.. Για δεκαρικο καλη επιλογή.. Αν θα ξαναπηγαινα? Δεν μου εκανε το "κλικ" .. Μαλλον οχι..
Καλη και δροσερη εβδομαδα να έχουμε!!?

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Για μένα τον τελευταίο καιρό έχει φάει τρελό Χ το Πορνοεμπορικό (Ιασ 39), δεν υπάρχει τίποτα εκεί μέσα για να ασχοληθεί κάποιος, τίποτα όμως.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Να υπενθυμίσω ότι η Βιολέτα στην κολωνού πραγματικά έχει κερδίσει τον σεβασμό μου. Δεν έχει υπάρξει ούτε μία φορά που να ΜΗΝ ξεπεράσουμε το 10λεπτο, ούτε μία..! Και πολύ καλό σεξ, συμμετέχει άψογα

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Καλημέρα χεραιτώ όλους τους καλούς συνοδοιπόρους

Έπειτα από την αδυσώπητη αποχή που μας προκάλεσε η παρατεταμένη αυτή καραντίνα, ανταμώνουμε πάλι εδώ.

Τα φιλόξενα σπίτια σιγά σιγά ανοίγουν όλα και οι κοπέλες οι περισσότερες με αρκετή ορεξη. Ας αποτύπωσω όμως εδώ την εμπειρία μου των λίγων αυτών ημερών.

Ιάσωνος 37Α (Με την σιδερένια σκάλα και τις αντιπαθεστατες τσατσαδες) Αυτός ο οίκος εχει δύο νέες κοπέλες όπου η μία η Κατερίνα είναι πραγματικά νέα στο κουρμπέτι του αγοραίου έρωτα. Είναι γύρω στα 25 ρωσοφωνη υψος στο 1.75 κάστανα μαλλιά όμορφο πρόσωπο δοτική στον έρωτα με αληθινα φιλιά, πιπα με πολυ ωραια αισθηση καθαρη ευγενική καλόψυχη κοπέλα. Αξίζει απόλυτα την προσοχή μας και την φροντίδα μας.
Στον ίδιο οικο είναι και η Γαλλία ξανθιά νε λευκή επιδερμίδα με δύο φτερα μεγάλα τατουάζ σε όλη την πλάτη της. Αυτή η κοπέλα είναι ο ορισμός της καριόλας. Για εμένα δεν αξίζει παρα μόνο για ενα άγριο απαξιωτικό ξεφορτωμα. Δεν την προτείνω.

Σημαντικό. Στον οίκο αυτόν πριν μπείτε στο δωμάτιο να λέτε στην όποια τσατσα να μην τολμήσει να χτυπήσει πόρτα πριν το 10λεπτο.

Φώκαιας 27 χθες ήταν η "καινουρια" μικρή Τζούλια 20χρ μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά μικρό κορμάκι λέει πως είναι από Μολδαβία. Σε αυτόν τον οίκο χθες έχασα ένα 20ευρω με την απατηλη αυτή μικρή. Σιγουρα είναι γυφτορουμανακι η γυφτοαλβανιδα που μάλλον εχει περάσει ανεπιτυχώς από την Μεταξένια γειτονιά. Ψεύτικο κοριτσι οπως τα νύχια της άνευρο με βρώμικο μουνακι. Δεν είναι καινούρια αλλά και δεν αξίζει ούτε για το νέο της ηλικίας της.

Φυλης 109β από την καραντίνα αυτή η κοπελιά που μου είχε λείψει πιο πολύ ήταν η Νέλλη η Νέλια όπως την ονομάζουν οι τσατσαδες του οίκου. Είναι γνωστή η Νελλη στριφνή ολιγομιλιτη και με αλλά αρνητικα. Ομως η Νελλη είναι για εμένα η απόλυτη εταίρα της εποχής μας αν επισης είχε μια καθοδήγηση θα άφηνε εποχή. Είναι χρονιά εκεί ασαλευτή να μενει αυτό έχει την σημασία του. Ανακαλύψτε την.
Εδώ θέλω να πω ενα μεγάλο εύγε στον μεγάλο n.smirni76 ο οποίος περνώντας τις πρώτες μερες από τον οίκο αυτό τίμησε την συντροφια της Σαντρας προς χάριν της. Η κίνηση του αυτή ήταν προσκύνημα και απόλυτη στάση σεβασμού για τον χρόνο που διαβαίνει...

Αυτά από εμένα

Καλή συνέχεια σε όλους

Υ.Γ.1 Στην χθεσινή μου βόλτα μου είπαν πως η Μολδαβία και η Ρουμανία θα επιτρέψουν σε δυο μέρες τις ελεύθερες μετακινήσεις οπότε και θα έρθουν μέσα στην εβδομάδα οι κοπέλες που λείπουν αλλά κ κάποιες νέες.

Υ.Γ.2 Αποχαιρετώ όλους τους αληθινούς ενημέρωτες συνοδοιπόρους και εύχομαι να ξανασυναντιόμαστε εδώ να αποκαλυπτουμε τις εμπειρίες μας στα γραπτά μας, περα από τις μονάκριβες κοπέλες που μοιραζόμαστε εκεί στις όμορφες γειτονιες. Υπαρχουν κάποιοι που δεν έχουν έρθει ακόμη. Ένας από αυτούς που λείπει από εδω μέσα είναι ο ειλικρινής ο αγνός ramanda.
Άντε να' ρθουν τα κοριτσάκια δεν πάει άλλο

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.564
Πόντοι
746
Να υπενθυμίσω ότι η Βιολέτα στην κολωνού πραγματικά έχει κερδίσει τον σεβασμό μου. Δεν έχει υπάρξει ούτε μία φορά που να ΜΗΝ ξεπεράσουμε το 10λεπτο, ούτε μία..! Και πολύ καλό σεξ, συμμετέχει άψογα
Κωλονου πόσο, ώρα και σωματότυπος τυπε?! Ευχαριστώ

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
τώρα live

Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα ξανθιά με κανονικό πολύ ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι,τατουάζ αριστερά χαμηλά στο στομάχι απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια.
Με τη συγκεκριμένη περνάω πάντα καλά, την βλέπω ότι είναι ξινομούρα και από αναφορές άλλων πιστεύω ότι στους περισσότερους θα είναι σπαστικιά.
Και με εμένα ήταν αλλά επέμεινα γιατί μου αρέσει πολύ το σώμα της που είναι στεγνό και καλλίγραμμο (με απίστευτα όμορφη κοιλιά) και από μια φάση και μετά τα δίνει όλα να με ευχαριστήσει.
Το αναφέρω σε ανταπόδοση των γαμησιών που έχουμε κάνει χωρίς να θέλω να πάρω κάποιον στο λαιμό μου αλλά αν σας αρέσει αυτό το στυλ σώματος, αξίζει την ευκαιρία.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.121
Πόντοι
46.232

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Η απογευματινή βορδελοβάρδια στις 11 λήγει;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.121
Πόντοι
46.232
Όχι στα περισσότερα 0000 πάρα και σε κάποια γύρω στις 0030, το θέμα είναι από Δευτέρα που σταματάει η απαγόρευση κυκλοφορίας, τι θα γίνει με 3η βάρδια που δεν υπάρχουν κοπέλες

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Όχι στα περισσότερα 0000 πάρα και σε κάποια γύρω στις 0030, το θέμα είναι από Δευτέρα που σταματάει η απαγόρευση κυκλοφορίας, τι θα γίνει με 3η βάρδια που δεν υπάρχουν κοπέλες
Πιθανώς όπου έχει δύο θα μεταθέσουν τη μια το βράδυ. Και ίσως πάνε τις βάρδιες να ξεκινούν αργότερα. Ή απλά ΔΕΝ θα ανοίξουν τα περισσότερα βράδυ.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Κλασικές διπλοβάρδιες με τις ίδιες και τις ίδιες δυστυχώς...
*Βλέπε Άννα, Μπιούτι κτλ.
:confused: :confused::confused::confused:

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Καλησπέρα συναγωνιστές. Νιώθοντας ευθύνη, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μάλλον ψώνισα καμία βλενόροια η τίποτα χλαμύδια. Αύριο έχω ραντεβού με γιατρό να μου ορίσει θεραπεία και εξετάσεις. Μπορεί να υποψιάζομαι τις κοπέλες που πήγα, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το ποια με κόλλησε. Αυτές που πήγα ήταν στη Φιλιππίδου 11 και πάνω και κάτω.
Αύριο θα ξέρω τι είναι ακριβώς και θα πράξω ο,τι μου πει ο ντόκτορ

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα συναγωνιστές. Νιώθοντας ευθύνη, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μάλλον ψώνισα καμία βλενόροια η τίποτα χλαμύδια. Αύριο έχω ραντεβού με γιατρό να μου ορίσει θεραπεία και εξετάσεις. Μπορεί να υποψιάζομαι τις κοπέλες που πήγα, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το ποια με κόλλησε. Αυτές που πήγα ήταν στη Φιλιππίδου 11 και πάνω και κάτω.
Καλή προαγωγη,αυτά έχουν τα ακα και τα κωλογαμησια.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση, είσαι αξιέπαινος εφόσον μας προστατεύεις.
Ειναι επικυνδηνα έκει που πάμε όχι εγώ ή εσύ, όλοι μας.
Πρέπει να τα έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας αυτά, δεν γαμαμε την κοπελιά από την διπλανή περιοχή που έχει γαμηθει με 15 η 20 άνδρες αλλά γαμαμε κοπέλες που τις έχει γαμησι το μισό λεκανοπέδιο της Αττικής η ποιο σωστά η μισή Ελλάδα κ τα περίχωρα.
Καλα ειναι αν ανακαλύψεις την κοπελιά να της το πεις χωρίς τσαμπουκάδες, επειδή μπορεί να μην το ξέρει..αφενος για να μην το μεταδίδει κ αφετέρου για να θεραπευτεί.
Παραστικα σου εύχομαι.
Ότι κ να ειναι περνά με την κατάλληλη αντιβίωση.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.478
Πόντοι
736
Ρε παιδια να ρωτησω κατι, ξερει κανεις αν στο φυλης 84β επεστρεψε η Ρουμανα Ροξυ που δουλευε στο κασσανδρας 8 μεχρι προσφατα? :think: Οποιος ξερει ας με βοηθησει γιατι το γουσταρω πολυ αυτο το ρουμανακι!:knockinb:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom