Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 155 άτομα (2 μέλη και 153 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Σε περίπτωση πάντως που τό’ χεις συνήθειο να τις παίρνεις και εκτός ρίχνε μια ενημέρωση (αν δεν σου κάνει κόπο) για το ποιες παίζουν εξωμπουρδελική μπάλα, διότι μέσα στη ζέστη η τσάρκα είναι πραγματικό μαρτύριο. Εγώ ειδικά μέχρι να φτάσω μόνον, έχω στάξει από 2 φορές... Σε λίγο με βλέπω να κατεβαίνω με σακ-βουαγιάζ για να έχω δευτερότριτα ρούχα...:2funny::2funny::2funny:
Nοίκιασε ένα σπιτάκι εκεί δίπλα παιδάκι μου να τελειώνεις.. :2funny: :2funny: :2funny:

Petrouilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
1.080
Πόντοι
201
Μαγκες αρορα ειναι εκει ξέρει κανις τπτ??

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Nοίκιασε ένα σπιτάκι εκεί δίπλα παιδάκι μου να τελειώνεις.. :2funny: :2funny: :2funny:
Γάμησε η ιδέα σου. Έτσι και θα είμαι ένα τσιγάρο δρόμο από τα δέλα και δεν θα μου μένουν λεφτά για να τα επισκεφτώ. Κωμικοτραγικό σεναριάκι κοντολογίς...

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Ααχ θυμάμαι μία πρώην που ο πατέρας της είχε αγοράσει σπίτι σε κάθετο της Φυλής στο ύψος των μπουρδέλων.

Κάτοικος ~2 ωρών μακρύα από Αθήνα αλλά έμενε εκεί λέει κανένα βράδυ αν είχε δουλειές.

Τί να της έλεγα, ο πατέρας σου είναι η επιτομή του μπουρδελιάρη;

Kavliego

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
76
Πόντοι
0
Παιδια αλλαζει κατι απο σημερα με το ωραριο η παλι 12 κλεινουν?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21
καπου διαβασα για κλεισμενους δρομους στο κεντρο...παιζει κατι;εργα;κατι αλλο;δεν ειμαι σιγουρος,μπορει να ηταν κατα την διαρκεια της ημερας...

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.852
Πόντοι
216
Τα bou στην Καλύμνου δουλεύουν ?? Δεν βλέπω κάποια ενημέρωση.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Δοκιμή της Τανιας από Διδυμου 27 πριν λίγο, βυζαρες και θηλασμό, άσπρες αγελαδινες, χορταίνει η παλάμη σου και το στόμα σου, στα υπόλοιπα πεσμένος λίγο κωλος, κοντουλα με μέτριο πρόσωπο, μια καλύτερη εκδοχή της Αλιονας από το ίδιο οίκο στις ίδιες υπηρεσίες με λίγα λόγια. Γαμησα κωλο αλλά τελείωσα στο μουνι που έχει καλύτερη και πιο σφιχτή αίσθηση.
Γενικά προτείνετε για μια και παραπάνω φορές για αυτούς που ψάχνουν υπηρεσίες και όχι φωτομοντέλα.

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
...α ρε τύπε...τι μου θύμισες τώρα...

...είχα νοικιάσει σπίτι στον Κολωνό...μόνο και μόνο για να μπορώ να ρίχνω ένα ντουζ το μεσημέρι...έναν ύπνο...και έναν πούτσo άμα λάχει...χωρίς να τρέχω στο Bill και στο Prive...

...ωραίες εποχές...

...πηδούσα και ένα μολδαβάκι τότε...ζάχαρη...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
...α ρε τύπε...τι μου θύμισες τώρα...

...είχα νοικιάσει σπίτι στον Κολωνό...μόνο και μόνο για να μπορώ να ρίχνω ένα ντουζ το μεσημέρι...έναν ύπνο...και έναν πούτσo άμα λάχει...χωρίς να τρέχω στο Bill και στο Prive...

...ωραίες εποχές...

...πηδούσα και ένα μολδαβάκι τότε...ζάχαρη...
Κι εγώ θέλω ρε γαμώτο να γινόταν να είμαι δίπλα μετάξι..Έχει τρελά ενοίκια δυστυχώς

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Γάμησε η ιδέα σου. Έτσι και θα είμαι ένα τσιγάρο δρόμο από τα δέλα και δεν θα μου μένουν λεφτά για να τα επισκεφτώ. Κωμικοτραγικό σεναριάκι κοντολογίς...
Δεν έχουμε λεφτά ρε γαμώτο, αλλιώς θα είχα στάνταρ νοικιάσει μεταξουργείο να σκάω σένιος στα κορίτσια, άλλη ψυχολογία, είναι σα να είσαι διακοπές επ' αόριστον

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Δεν έχουμε λεφτά ρε γαμώτο, αλλιώς θα είχα στάνταρ νοικιάσει μεταξουργείο να σκάω σένιος στα κορίτσια, άλλη ψυχολογία, είναι σα να είσαι διακοπές επ' αόριστον
...τύπε νοίκιασε σπίτι με ένα extra δωμάτιο...το οποίο να το νοικιάζεις ανά ώρα...

...το μισό νοίκι θα το βγάζεις...χαλαρά...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Το νόημα ενός άντρα είναι να βρίσκεται κοντά στα μουνιά που γαμάει. Γαμάω στο μετάξι άρα θέλω σπιτάκι εκεί, έτσι πάει. Άλλο να σκας μπανιαρισμένος 5 λεπτά αργότερα κι άλλο να τρως μια ώρα στα λεωφορεία μέχρι να φτάσεις. Χάνεις ενέργεια πολύτιμη στις διαδρομή. Επίσης είναι μαγικό να βγαίνεις στο μπαλκονάκι σου να πιεις μια μπύρα και να δεις από κάτω στο δρόμο να βαδίζει το κοριτσάκι σου που τού έκανες έρωτα λίγο πριν.Για μένα μετράνε όλα αυτά. Το να βρίσκεσαι δηλαδή στον πυρήνα των γεγονότων που σε ενδιαφέρουν, στον ιδιωτικό σου μικρόκοσμο...Δεν είναι τυχαίο που όλοι πάκηδες σκάνε με top διάθεση στα μπουρδέλα. Μένουν όλοι σε ακτίνα 300 μέτρων

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Το νόημα ενός ανθρώπου γενικότερα είναι να ελευθερωθεί από όλα τα στερεότυπα και να ρωτά κάθε μέρα που περνάει τον εαυτό του:''Τι θέλω στ' αλήθεια??? Και να πηγαίνει να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει διαλύοντας κάθε εμπόδιο. Τι κι αν η κοινωνία λέει να κάνεις το Α και το Β ??? Εγώ θα κάνω το Λ και το Ω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

...τύπε νοίκιασε σπίτι με ένα extra δωμάτιο...το οποίο να το νοικιάζεις ανά ώρα...

...το μισό νοίκι θα το βγάζεις...χαλαρά...
Υπάρχουν τέτοια που να τα νοικιάζεις ανά ώρα, πόσο πάει περίπου??

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Σεξ με Ελληνίδα στο Μετάξι κοντά στους κάδους.. Στενό μουνί , με έφτιαξε άσχημα. Ιάσωνος πριν περάσουμε απέναντι στο 19

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Το νόημα ενός ανθρώπου γενικότερα είναι να ελευθερωθεί από όλα τα στερεότυπα και να ρωτά κάθε μέρα που περνάει τον εαυτό του:''Τι θέλω στ' αλήθεια??? Και να πηγαίνει να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει διαλύοντας κάθε εμπόδιο. Τι κι αν η κοινωνία λέει να κάνεις το Α και το Β ??? Εγώ θα κάνω το Λ και το Ω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υπάρχουν τέτοια που να τα νοικιάζεις ανά ώρα, πόσο πάει περίπου??
...είδες?...

...τσίμπισες!!!...

...εγώ το είπα σαν σκέψη...

...φυσικά και δεν υπάρχει...αλλά η σκέψη είναι γαμάτη...

...σκέψου να υπήρχε ένα σένιο δωμάτιο για πάρτη σου...με ενσωματομένο μπάνιο...και να το νοίκιαζες με την ώρα...

...είτε είχε καραντίνα...είτε δεν είχε...εσύ θα είχες το χώρο σου...χωρίς να σου πρίζουν τα παπάρια οι υπηρεσίες...

...θα μπορούσες να κάνεις παιχνίδι με τις σουσουράδες που θα ήθελαν ένα extraδάκι στα γρήγορα...είτε πριν...είτε μετά την βάρδια τους...

...τώρα πέσμου ΕΣΥ ΚΑΤΙ...

...πόσα θα έδινες για ένα τέτοιο δωμάτιο?...το οποίο θα το νοίκιαζες για μία ώρα...και θα είχε σεντόνια μιας χρήσης...

...για πες...πόσα???...

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.852
Πόντοι
216
Το νόημα ενός άντρα είναι να βρίσκεται κοντά στα μουνιά που γαμάει. Γαμάω στο μετάξι άρα θέλω σπιτάκι εκεί, έτσι πάει. Άλλο να σκας μπανιαρισμένος 5 λεπτά αργότερα κι άλλο να τρως μια ώρα στα λεωφορεία μέχρι να φτάσεις. Χάνεις ενέργεια πολύτιμη στις διαδρομή. Επίσης είναι μαγικό να βγαίνεις στο μπαλκονάκι σου να πιεις μια μπύρα και να δεις από κάτω στο δρόμο να βαδίζει το κοριτσάκι σου που τού έκανες έρωτα λίγο πριν.Για μένα μετράνε όλα αυτά. Το να βρίσκεσαι δηλαδή στον πυρήνα των γεγονότων που σε ενδιαφέρουν, στον ιδιωτικό σου μικρόκοσμο...Δεν είναι τυχαίο που όλοι πάκηδες σκάνε με top διάθεση στα μπουρδέλα. Μένουν όλοι σε ακτίνα 300 μέτρων
Δεν σου περναει απο το μυαλο να παρεις ενα αυτοκινητο η μηχανακι :jerking:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom