Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 199 άτομα (10 μέλη και 189 επισκέπτες)

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.184
Πόντοι
31.618
Όμορφα καλοκαιρινά βράδια τόρα που άνοιξαν τα μπουρδέλα και ξαναβρεικαμε τα στανταρακια μας.
Ευελινα Μηχαελα Άννα Άντζελα Λίζα .σαν μεσιληκας το να γαμας αυτά τα κορμάκια είναι όνειρο.η ζωή του μπουρδελιαρη είναι τέλια.οποιος το κατάλαβε το κατάλαβε και οποίος όχι δεν πειράζει.
Από βδομάδα θα κάνω ντου για νέες δοκιμές κορασίδων στο μετάξι

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μετά από παρότρυνση του sevasmiotatou, έγινε στοχευμένη κάθοδο στην Φολο-Φυλής, πριν από λίγο.

Έχουμε και λέμε στα λιγα που μπήκα:

Φυλ. 109 ισ. : το αγέλαστο κοντοπουτανο Νέλλυ
Φυλ. 86α 1ος ορ. : η Άντζελα μέα στην γλύκα
Φυλ. 66Δ; η έτερη μαυρουλα Μπιούτι

Φιλ. 11α Ισ.: η Σύλβια (νομίζω)
Φιλ. 11β 1ος: Αλίνα

Φωκ. 13: η Μαρία η άσχημη. Μοιάζει σαν minion με γυαλιά.
Φωκ. 25β ισ.: η Σάρα
Φωκ. 24 : Η Τζούλια που έγινε ντόρος. Νομίζω ότι είναι η Έλενα από το Ιασ. 19α. Οι γκουρού της Jasson Str. ας μας διαφωτίσουν.

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Εκτός έχω πάρει την Μαίρη από Αχαρνών που τώρα δε κάνει ραντεβού..κ Μιχαέλα..κ οι 2 φωτια..α κ Άννα από Ιωαννίνων.. επίσης γαμησαρα..μα είναι κ πολύ καλύτερα για μια στο τόσο ειδικά να την έχεις χοτελ 1 ώρα..παρά σε ρδελο του 10λεπτου
Αυτή η Άννα από Ιωαννίνων είναι ετσι όπως τη δείχνει το άλλο σάιτ στα τέσσερα στημένη ή είναι κάνα photoshop και είναι μπαζο?

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Εκεί ήμουν και εγώ πριν λίγο ... πλατεία μέσα δεν υπάρχει έλληνας ούτε για δείγμα. Κάτι πρέπει να γίνει με τα τζάνκια ... Διδύμου είναι full στο τζάνκια τέτοια ώρα. Αλλά ο πυρήνας από τα τζάνκια είναι Χέυδεν και Φυλής ...

Πολύ νεκρά τα πράγματα τέτοια ώρα στην Φυλής ... μόνο κάτι γύφτους είδα που έμπαιναν στα σπίτια.
Βγάλε τον Κασιδιαρη δήμαρχο να σου πω εγώ για πότε πουλονουνε

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Όμορφα καλοκαιρινά βράδια τόρα που άνοιξαν τα μπουρδέλα και ξαναβρεικαμε τα στανταρακια μας.
Ευελινα Μηχαελα Άννα Άντζελα Λίζα .σαν μεσιληκας το να γαμας αυτά τα κορμάκια είναι όνειρο.η ζωή του μπουρδελιαρη είναι τέλια.οποιος το κατάλαβε το κατάλαβε και οποίος όχι δεν πειράζει.
Από βδομάδα θα κάνω ντου για νέες δοκιμές κορασίδων στο μετάξι
Μπορείς να μας πεις επιγραμματικά και σε ποια σπιτάκια αντίστοιχα με τη σειρά?

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Μετά από παρότρυνση του sevasmiotatou, έγινε στοχευμένη κάθοδο στην Φολο-Φυλής, πριν από λίγο.

Φωκ. 24 : Η Τζούλια που έγινε ντόρος. Νομίζω ότι είναι η Έλενα από το Ιασ. 19α. Οι γκουρού της Jasson Str. ας μας διαφωτίσουν.
Eὖγε Τέκνον μου!!

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.184
Πόντοι
31.618
Μπορείς να μας πεις επιγραμματικά και σε ποια σπιτάκια αντίστοιχα με τη σειρά?
Ευελινα Αχαρνών 85
Μηχαελα Φωκαίας 17 α
Άννα Φωκαίας 17β
Άντζελα φυλής 86
Λίζα φυλής 71
Σάνσα Φώκαιας 7

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Αυτή η Άννα από Ιωαννίνων είναι ετσι όπως τη δείχνει το άλλο σάιτ στα τέσσερα στημένη ή είναι κάνα photoshop και είναι μπαζο?
Σπασμενη στο προσωπο ειναι. Οταν την ειδα πρωτη φορα απο κοντα καταλαβα ποσο διαφορα εχει αυτο που φτιαχνει το μυαλο με αυτο που ειναι στην πραγματικοτητα. Εχει και αρκετα μπασα φωνη.

Τιμια παντως.

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Καλά το σκέφτηκε η Βάλια. Σου λέει απ' το να με γαμανε οι μολδοβλάχοι στο ρουσέστι νόι για ένα πιάτο τυρόγαλο καλύτερα να ρουφω ψωλας στο Γρέτσια να βγάλω και κανένα φράγκο.

Αλλά ήθελα να ήξερα πως φτάνει το μακρύ χέρι του κυκλώματος στο ρουσέστι και τις φέρνει εδώ.
...τύπε μην προτρέχεις σε παρακαλώ...
...από τα μολδαβολίβαδα δεν πας κατευθείαν στο Γρέτσια...
...πρώτα θα σε περάσει το Κισινάου ένα χέρι...μπορεί και δύο...και μετά θα μπεις στο λεωφορείο!!...

...όσο για το μακρύ χέρι του κυκλώματος...έ...όσα πτυχία και αν μαζέψεις...άμα δεν υπάρχουν δουλείες στα κωλοχώρια...στο Κισινάου θα πας τελικά!!...

ekfilos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
220
Πόντοι
21

Τυπε και γω;το ίδιο νομίζω δέν την θυμάμαι 100% την Ελενίτσα αλλα είμαι σίγουρος οτι ειναι αυτη

• Like
Αντιδράσεις: mela33

mhxan1kos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2021
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια η βραδινη βαρδυα δουλευει? δεν μπορω να ησυχασω βραδιατικα, θα βρω τιποτα αν κατεβω τωρα στα κοντα?

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.924
Πόντοι
431
Να πω κ γω κάποιες επισκέψεις μου αυτό το καιρό..αλιονα από δίδυμου 18 για 1η φορά λόγω πιπας..μέτρια πράγματα τσαμπα ντόρος.. Μιχαέλα Φώκαιως κλασικά εγγύηση μέχρι κ χοτελ την έχω πάρει 3 φορές..κ Μαίρη από Αχαρνών 85 δυνατό μιλφ την πήρα 2 φορές
Τι ώρες δουλεύει η Μαίρη συναγωνιστή;

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
κι όμως φίλε...
όσοι λένε για κλείσιμο από φθινώπορο...κάνουν καλό...γιατί προετοιμάζουν τους παίχτες...να κάνουν έγκαιρα τα νέα τους κονέ για τον χειμώνα...ώστε να μην πιστέψουν την εκάστοτε προπαγάνδα...και πιαστούν απροετοίμαστοι...

φυσικά...με το ίδιο σκεπτικό...αυτό είναι καλό και για κορίτσια...που θα πρέπει να φροντίσουν να δίνουν τηλεφωνάκι...διαφορετικά θα ξύνουν το πράμα τους...

Κακό είναι μονάχα για τις υπηρεσίες...και όλους τους ενδιάμεσους...αν με καταλαβαίνεις...

:hi::hi:
Είναι όμως πολύ προσοδοφόρο για τους ξενοδόχους της Αθήνας!

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Ρε παιχτες δεν πατε σε κανα αλλο θρεντ να τα πειτε για τον πατριωτισμο σας και ποσο σπουδαγμενοι εισαστε ;
Eδω ειναι ενημερωση για μπουρδελα. δεν ενδιαφερει κανεναν αλλο η συζητηση σας.
Από την στιγμή που οι κυβερνώντες έχουν κάνει την Ελλάδα ένα μεγάλο μπουρδέλο, κάθε συζήτηση για την Ελλάδα είναι εντός θέματος!

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
...όχι για όλους...
...την έχουν πουτσίσει άσχημα όσοι δουλεύουν μόνο με τουρίστες...
Είναι στο πρόγραμμα των κυβερνώντων να τους αναγκάσουν να δεχτούν και λαθρομετανάστες τα έξοδα διαμονής των οποίων τελικά θα τα πληρώνουν όπως πάντα οι Έλληνες φορολογούμενοι!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Βγάλε τον Κασιδιαρη δήμαρχο να σου πω εγώ για πότε πουλονουνε
Βγαλτον πρωτα απτη φυλακη, και μετα τον κανεις δημαρχο. αν του χει απομεινει κανενα δικαιωμα εκλογης

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Κοίτα μπαζο δε λες την Άννα σε καμία περίπτωση αλλά ναι είναι φωτοσοπ κάποιες φωτο απλά κάνει πολύ καλό κρεβάτι έμπειρη αναφτρα κ στη 1 ώρα που την έχω πάρει πάλι δίνει πονο δοτική
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι ώρες δουλεύει η Μαίρη συναγωνιστή;
Πρωινή βάρδια

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμη μια Αλινα απο Αλκαμένους 113 ή 117 νομίζω?Ψηλή κοντό μαλλί ξανθό ΕΣΣΔ χαρακτηριστικά μουρης.Και για Νάνσυ επίσης κοντό μαλλί κοκκινο από Περγάμου 27 κάποιος είχε πει για Φυλής 200 ότι είναι.Περασα αλλά τζίφος. Γνωρίζει κάποιος κάτι για τις κυρίες?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom