Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 304 άτομα (24 μέλη και 280 επισκέπτες)

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.999
Πόντοι
746
Γνωρίζουμε αν στο Διδυμου 27 είναι κανονικά στο πόστο της η Τάνια και μέχρι τι ώρα, έχει όντως βυζάρες? Ευχαριστώ.

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.787
Πόντοι
3.760
Η Χριστινα η Ελληνοαλβανοουκρανεζα,εθεαθη να γαμιεται καπου ή σταματησε?Στο υπογειο το 27 φωκαιας ειναι μια αλβανομουρα Εμμανουελα και μια με περιεργη μουρη ονοματη Ελλη.Και στο 13 μια Μαρια

subhgmo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2021
Like
4
Πόντοι
0
μαγκες δεν εχω ξανα παει σε μπουρδελο οταν σου λεει τελειωτικο στο στηθος η στο σωμα μπορεις να βγαλεις την καποτα και να την χυσεις?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Η Χριστινα η Ελληνοαλβανοουκρανεζα,εθεαθη να γαμιεται καπου ή σταματησε?Στο υπογειο το 27 φωκαιας ειναι μια αλβανομουρα Εμμανουελα και μια με περιεργη μουρη ονοματη Ελλη.Και στο 13 μια Μαρια
Αυτή η Έλλη δεν είναι άλλη από μια Ελένη κοντή, μπάζο με ξανθά μαλλιά που δούλευε στο 27 πάνω και Φιλιππίδου πριν από χρόνια. Τώρα τα έβαψε μαύρα και ψαρώνεις ότι ήρθε επιτέλους καινούρια και μάλιστα μουνάρα. Κι εγώ την πάτησα, δε την αναγνώρισα και πέρασα μαζί της. Η ίδια μου θύμισε ποια είναι στο τέλος και μάλιστα νόμιζε ότι έχουμε περάσει μαζί, τόσες φορές που με είχε δει στο σαλόνι. :P

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ηλεκτρικά Δάκρυα, δεν έχω τι να σχολιάσω αυτή τη στιγμή γι' αυτό το κομμάτι (και ολόκληρο το άλμπουμ φυσικά). Θα το αφιερώσω σε όλα τα κορίτσια του Μεταξουργείου λέγοντάς τους ότι : ''.....Μπορεί να μην είμαι στη θέση σας αλλά κάτι μπορώ να νοιώσω, τις σκληρές μέρες που περνάτε όταν πρέπει να το κάνετε ξανά και ξανά, τις γαμάτες μέρες που μάς ξεφραγκιάζετε και γυρνάτε σπίτι μες στην πόρωση κι ύστερα τα πίνετε σε κανά μπαράκι με τα 5ευρά μας-και καλά κάνετε-.Τις μαγικές μέρες που μάς χαμογελάτε γλυκά και παίρνουμε κι εμείς λίγη ελπίδα γιατί κι εμείς τσακισμένοι είμαστε, τσαλακωμένοι. Να είστε καλά , χάρηκα που σάς γνώρισα όλες σας, με τις ποικιλόμορφες ιδιοσυγκρασίες σας και τα όμορφα κορμάκια σας , λεπτά , γεματούλικα, ανορεξικά. Με τις προσωπάρες σας , άλλες μελαγχολικές , άλλες δυναμικές , άλλες πονηρές, άγριες, θυμωμένες, ερωτικές , μα στο τέλος πάντα στην επαγωγή τους να δίνουν το ίδιο αποτέλεσμα: ......Ζωή.......

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.682
Πόντοι
4.546
Κανένας δεν έχει τσεκάρει την τρίτη βάρδια, εντωμεταξύ; ?

Θα περάσω Παρασκευή ή Σάββατο που θα έχω ρεπό και θα ενημερώσω σχετικά... αν ΔΕΝ με προλάβει ο φίλος μου ο Σμύρνης.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.131
Πόντοι
46.232
Αυτή η Έλλη δεν είναι άλλη από μια Ελένη κοντή, μπάζο με ξανθά μαλλιά που δούλευε στο 27 πάνω και Φιλιππίδου πριν από χρόνια. Τώρα τα έβαψε μαύρα και ψαρώνεις ότι ήρθε επιτέλους καινούρια και μάλιστα μουνάρα. Κι εγώ την πάτησα, δε την αναγνώρισα και πέρασα μαζί της. Η ίδια μου θύμισε ποια είναι στο τέλος και μάλιστα νόμιζε ότι έχουμε περάσει μαζί, τόσες φορές που με είχε δει στο σαλόνι. :P
Μελαχρινή είναι εδώ και 2.5 χρόνια... μετά από Φιλιππιδου δουλευε συνήθως βράδυ στο Φυλής 69α, όντως από υπηρεσίες μαύρα χάλια

Petrouilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
1.120
Πόντοι
201
Κατερίνα απο Φώκαιας 17 ειναι εκει μια μαυρομαλα εδινε και κωλο??

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.662
Πόντοι
456
Καλησπέρα σε όλους.
Τώρα που δεν βλέπω την Χριστίνα στο φώκαιας 13 μετά το άνοιγμα, υπάρχει κάποια αξιόπιστη λύση με κώλο εκεί γύρω;

by the way, έχει ακούσει κανείς αν η χριστίνα δουλεύει σε άλλο μαγαζί ή μήπως σταμάτησε;
Απο οτι εχει γραφτει εδω μεσα ειναι Λονδιο με καποιο γκομενο και ισως δεν ξαναερθει . !!!!!!!!!!!

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Λοιπόν μύστες , σε ένα γωνιακό καφέ στον Αγ. Παντελεήμονα (Κωδριγκτώνος&Αχαρνών) καθώς περνούσα με το αμάξι και περίμενα στο φανάρι, έξω στα τραπέζια είχαν αράξει κάποιες παλιές ιερόδουλες των οποίων δε θυμάμαι το όνομα τους , γενικά σε αυτό το καφέ πάντα έχω πετύχει κορίτσια από τους οίκους, αλλά σήμερα είδα παλιά γνώριμα πρόσωπα.
Έχει ήδη αρχίσει να επηρεαζει το σπορ το άνοιγμα των συνόρων.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Λοιπόν μύστες , σε ένα γωνιακό καφέ στον Αγ. Παντελεήμονα (Κωδριγκτώνος&Αχαρνών) καθώς περνούσα με το αμάξι και περίμενα στο φανάρι, έξω στα τραπέζια είχαν αράξει κάποιες παλιές ιερόδουλες των οποίων δε θυμάμαι το όνομα τους , γενικά σε αυτό το καφέ πάντα έχω πετύχει κορίτσια από τους οίκους, αλλά σήμερα είδα παλιά γνώριμα πρόσωπα.
Έχει ήδη αρχίσει να επηρεαζει το σπορ το άνοιγμα των συνόρων.
πες κανα όνομα, μην ντρέπεσαι :thumbsup:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
πες κανα όνομα, μην ντρέπεσαι :thumbsup:
Τύπε μου δεν θυμάμαι όντως ονόματα, δεν θα είχα το παραμικρό θέμα να τα γράψω.
Άλλωστε όποιος συναγωνιστής γουστάρει , μπορεί να αράξει για "έναν καφέ στο ποδι" που λέμε για να κόψει κίνηση.

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
696
Πόντοι
81
Γειά σας παιδιά. Σήμερα πήγα στο γιατρό και μου έγραψε θεραπεία. Ουριθρίτιδα από γονόκοκκο. Θεραπεία για 10 ημέρες με vibramicyn. Οι κοπέλες που πήγα ήταν η Σόνια στη Φιλιππίδου 11 κάτω και η Μελίνα στο πάνω. Πρωινή βάρδια. Ενδιάμεσα πήρα και υη Βαλέρια από Φωκαίας 27 στα σκυλάκια. Αλλά αν κρίνω από το timing των συμπτωμάτων, μάλλον από τη Μελίνα ψώνισα
Εχεις προσωπικο μυνημα φιλε

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.464
Πόντοι
216
Γειά σας παιδιά. Σήμερα πήγα στο γιατρό και μου έγραψε θεραπεία. Ουριθρίτιδα από γονόκοκκο. Θεραπεία για 10 ημέρες με vibramicyn. Οι κοπέλες που πήγα ήταν η Σόνια στη Φιλιππίδου 11 κάτω και η Μελίνα στο πάνω. Πρωινή βάρδια. Ενδιάμεσα πήρα και υη Βαλέρια από Φωκαίας 27 στα σκυλάκια. Αλλά αν κρίνω από το timing των συμπτωμάτων, μάλλον από τη Μελίνα ψώνισα
Τι ειναι αυτό? Τι συμπτωματα παρουσίασες και τι συνεπειες εχει?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.757
Πόντοι
41.129
Τύπε μου δεν θυμάμαι όντως ονόματα, δεν θα είχα το παραμικρό θέμα να τα γράψω.
Άλλωστε όποιος συναγωνιστής γουστάρει , μπορεί να αράξει για "έναν καφέ στο ποδι" που λέμε για να κόψει κίνηση.
Τυπε Αρινα και Ρενατα ειδες μαλλον.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Τυπε Αρινα και Ρενατα ειδες μαλλον.

Τύπε όντως η Ρενατα παίζει να ήταν η μια , είχε φθαρεί αρκετα το πρόσωπο της από την φυλακή από ο,τι φαίνεται...
Η άλλη η ξανθιά που ήταν πλάτη δε κατάφερα να δω πρόσωπο, αλλά αυτός ο κωλος δεν έχει κάτσει σίγουρα τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα σε αυτό το μαγαζί, οπότε ναι παίζει να ήταν κι η Αρίνα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom