dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.999
- Πόντοι
- 746
Γνωρίζουμε αν στο Διδυμου 27 είναι κανονικά στο πόστο της η Τάνια και μέχρι τι ώρα, έχει όντως βυζάρες? Ευχαριστώ.
Αυτή η Έλλη δεν είναι άλλη από μια Ελένη κοντή, μπάζο με ξανθά μαλλιά που δούλευε στο 27 πάνω και Φιλιππίδου πριν από χρόνια. Τώρα τα έβαψε μαύρα και ψαρώνεις ότι ήρθε επιτέλους καινούρια και μάλιστα μουνάρα. Κι εγώ την πάτησα, δε την αναγνώρισα και πέρασα μαζί της. Η ίδια μου θύμισε ποια είναι στο τέλος και μάλιστα νόμιζε ότι έχουμε περάσει μαζί, τόσες φορές που με είχε δει στο σαλόνι.Η Χριστινα η Ελληνοαλβανοουκρανεζα,εθεαθη να γαμιεται καπου ή σταματησε?Στο υπογειο το 27 φωκαιας ειναι μια αλβανομουρα Εμμανουελα και μια με περιεργη μουρη ονοματη Ελλη.Και στο 13 μια Μαρια
Κανένας δεν έχει τσεκάρει την τρίτη βάρδια, εντωμεταξύ; ?
Μελαχρινή είναι εδώ και 2.5 χρόνια... μετά από Φιλιππιδου δουλευε συνήθως βράδυ στο Φυλής 69α, όντως από υπηρεσίες μαύρα χάλιαΑυτή η Έλλη δεν είναι άλλη από μια Ελένη κοντή, μπάζο με ξανθά μαλλιά που δούλευε στο 27 πάνω και Φιλιππίδου πριν από χρόνια. Τώρα τα έβαψε μαύρα και ψαρώνεις ότι ήρθε επιτέλους καινούρια και μάλιστα μουνάρα. Κι εγώ την πάτησα, δε την αναγνώρισα και πέρασα μαζί της. Η ίδια μου θύμισε ποια είναι στο τέλος και μάλιστα νόμιζε ότι έχουμε περάσει μαζί, τόσες φορές που με είχε δει στο σαλόνι.
Απο οτι εχει γραφτει εδω μεσα ειναι Λονδιο με καποιο γκομενο και ισως δεν ξαναερθει . !!!!!!!!!!!Καλησπέρα σε όλους.
Τώρα που δεν βλέπω την Χριστίνα στο φώκαιας 13 μετά το άνοιγμα, υπάρχει κάποια αξιόπιστη λύση με κώλο εκεί γύρω;
by the way, έχει ακούσει κανείς αν η χριστίνα δουλεύει σε άλλο μαγαζί ή μήπως σταμάτησε;
Ναι φίλεμαγκες δεν εχω ξανα παει σε μπουρδελο οταν σου λεει τελειωτικο στο στηθος η στο σωμα μπορεις να βγαλεις την καποτα και να την χυσεις?
έδινε....τώρα τον κρατάει μόνο για το χέσιμοΚατερίνα απο Φώκαιας 17 ειναι εκει μια μαυρομαλα εδινε και κωλο??
πες κανα όνομα, μην ντρέπεσαιΛοιπόν μύστες , σε ένα γωνιακό καφέ στον Αγ. Παντελεήμονα (Κωδριγκτώνος&Αχαρνών) καθώς περνούσα με το αμάξι και περίμενα στο φανάρι, έξω στα τραπέζια είχαν αράξει κάποιες παλιές ιερόδουλες των οποίων δε θυμάμαι το όνομα τους , γενικά σε αυτό το καφέ πάντα έχω πετύχει κορίτσια από τους οίκους, αλλά σήμερα είδα παλιά γνώριμα πρόσωπα.
Έχει ήδη αρχίσει να επηρεαζει το σπορ το άνοιγμα των συνόρων.
Τύπε μου δεν θυμάμαι όντως ονόματα, δεν θα είχα το παραμικρό θέμα να τα γράψω.πες κανα όνομα, μην ντρέπεσαι
Εχεις προσωπικο μυνημα φιλεΓειά σας παιδιά. Σήμερα πήγα στο γιατρό και μου έγραψε θεραπεία. Ουριθρίτιδα από γονόκοκκο. Θεραπεία για 10 ημέρες με vibramicyn. Οι κοπέλες που πήγα ήταν η Σόνια στη Φιλιππίδου 11 κάτω και η Μελίνα στο πάνω. Πρωινή βάρδια. Ενδιάμεσα πήρα και υη Βαλέρια από Φωκαίας 27 στα σκυλάκια. Αλλά αν κρίνω από το timing των συμπτωμάτων, μάλλον από τη Μελίνα ψώνισα
Τι ειναι αυτό? Τι συμπτωματα παρουσίασες και τι συνεπειες εχει?Εχεις προσωπικο μυνημα φιλε
Τι ειναι αυτό? Τι συμπτωματα παρουσίασες και τι συνεπειες εχει?Γειά σας παιδιά. Σήμερα πήγα στο γιατρό και μου έγραψε θεραπεία. Ουριθρίτιδα από γονόκοκκο. Θεραπεία για 10 ημέρες με vibramicyn. Οι κοπέλες που πήγα ήταν η Σόνια στη Φιλιππίδου 11 κάτω και η Μελίνα στο πάνω. Πρωινή βάρδια. Ενδιάμεσα πήρα και υη Βαλέρια από Φωκαίας 27 στα σκυλάκια. Αλλά αν κρίνω από το timing των συμπτωμάτων, μάλλον από τη Μελίνα ψώνισα
Τυπε Αρινα και Ρενατα ειδες μαλλον.Τύπε μου δεν θυμάμαι όντως ονόματα, δεν θα είχα το παραμικρό θέμα να τα γράψω.
Άλλωστε όποιος συναγωνιστής γουστάρει , μπορεί να αράξει για "έναν καφέ στο ποδι" που λέμε για να κόψει κίνηση.
Τυπε Αρινα και Ρενατα ειδες μαλλον.
Ρενάτα ρε φίλε.. Τι είπες τώρα! Ζει αυτή η τέλεια κορμάρα; Λες να παμε κι εμείς στο καφέ αυτό αυριο;Τυπε Αρινα και Ρενατα ειδες μαλλον.