Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 96 άτομα (2 μέλη και 94 επισκέπτες)

Thanosm(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Κριτικές
23
Like
865
Πόντοι
1.011

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Θεραπεύται, αλλά παιδεύεσαι. Δεν ξέρω τι γίνεται αν προχωρήσει η μόλυνση τι γίνεται. Δεν έχει σημασία. Πας νωρίς στο γιατρό. Αυτό είναι το καλύτερο.
Εγώ πάντως εικάζω, ότι την πάτησα από τη Μελίνα. Όταν τελείωσε όπως τελείωσε η φάση, σηκώθηκε και έπλυνε το μουνί της μπροστά μου με λίγο νερό από τον νιπτήρα.
Κανονικά θα έπρεπε να πάει στο μπάνιο. Σκουπίστε με λίγο χαρτί και πάμε για τον επόμενο.
Επειδή παίρνω μηνύματα από άλλους συμφορουμήτες, ότι έχουν προβλήματα, θεωρώ ότι μια μερίδα από μας γυρίζουμε στα ίδια στέκια. Αν κάποιος όμως περάσει και από ένα άλλο στη φυλής, θα το δώσει στην κοπέλα και πάει λέγοντας.
Εγώ πάντως θα γίνω πιο εκλεκτικός και προσεκτικός από τώρα και πέρα. Και φυσικά θα περιμένω να γίνω τελείως καλά και μετά θα ξαναπάω. Σαν ήταν να πάω με τη γυναίκα μου.
Και ρε παιδιά, δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλά αν προσέξουμε λίγο όλοι μας, θα είμαστε όλοι καλύτερα. Στο ίδιο τραπέζι τρώμε.
Ωραίος επίλογος μπράβο φίλε και περαστικά γρήγορα..

Εννοείς σου έστειλαν πμ παιδιά που κόλλησαν το ίδιο;;; και μάλλον είναι από αυτή;;;

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Μία βοήθεια (ελπίζω μόλις μπορέσω να συνεισφέρω κ εγώ κάτι στο νήμα πάλι).

Πριν κανά 2-3 χρόνια είχα επισκεφτεί πρωινή βάρδια στο Μετάξι ΜΑ22 μία Ρωσίδα ~50 αδύνατη, 1.70 με 1,5 βυζί που ήταν μαζί με την γεματούλα Βικτώρια.

Έχω διαβάσει την κριτική για Ειρήνη αλλά νομίζω αυτή ήταν μία Ελένη ή κάνω λάθος;

Αν καταλάβει κανείς ποιά λέω, δουλεύει κάπου αυτή τώρα;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Θεραπεύται, αλλά παιδεύεσαι. Δεν ξέρω τι γίνεται αν προχωρήσει η μόλυνση τι γίνεται. Δεν έχει σημασία. Πας νωρίς στο γιατρό. Αυτό είναι το καλύτερο.
Εγώ πάντως εικάζω, ότι την πάτησα από τη Μελίνα. Όταν τελείωσε όπως τελείωσε η φάση, σηκώθηκε και έπλυνε το μουνί της μπροστά μου με λίγο νερό από τον νιπτήρα.
Κανονικά θα έπρεπε να πάει στο μπάνιο. Σκουπίστε με λίγο χαρτί και πάμε για τον επόμενο.
Επειδή παίρνω μηνύματα από άλλους συμφορουμήτες, ότι έχουν προβλήματα, θεωρώ ότι μια μερίδα από μας γυρίζουμε στα ίδια στέκια. Αν κάποιος όμως περάσει και από ένα άλλο στη φυλής, θα το δώσει στην κοπέλα και πάει λέγοντας.
Εγώ πάντως θα γίνω πιο εκλεκτικός και προσεκτικός από τώρα και πέρα. Και φυσικά θα περιμένω να γίνω τελείως καλά και μετά θα ξαναπάω. Σαν ήταν να πάω με τη γυναίκα μου.
Και ρε παιδιά, δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλά αν προσέξουμε λίγο όλοι μας, θα είμαστε όλοι καλύτερα. Στο ίδιο τραπέζι τρώμε

Μία βοήθεια (ελπίζω μόλις μπορέσω να συνεισφέρω κ εγώ κάτι στο νήμα πάλι).

Πριν κανά 2-3 χρόνια είχα επισκεφτεί πρωινή βάρδια στο Μετάξι ΜΑ22 μία Ρωσίδα ~50 αδύνατη, 1.70 με 1,5 βυζί που ήταν μαζί με την γεματούλα Βικτώρια.

Έχω διαβάσει την κριτική για Ειρήνη αλλά νομίζω αυτή ήταν μία Ελένη ή κάνω λάθος;

Αν καταλάβει κανείς ποιά λέω, δουλεύει κάπου αυτή τώρα;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
μαγκες δεν εχω ξανα παει σε μπουρδελο οταν σου λεει τελειωτικο στο στηθος η στο σωμα μπορεις να βγαλεις την καποτα και να την χυσεις?
Ναι. Πώς ειναι οι αμερικανικές τσόντες; Το ίδιο ακριβώς ζεις στα εγχώρια εμετικά βορδέλα.

Αν δεν έχεις πάει ποτε καλύτερα μην πας , είναι δρόμος χωρίς επιστροφή.

Για το ακα, η προστασία είναι απλή. Στον περνάει με μαντιλάκι και φεύγουν όλα τα μικρόβια και τα σμν.

Ειδικά αν τον κάνει γαργάρα με φάντα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αυτή η ζέστη προκαλεί μια νηγαμία. Εμετικό και Φολής οι ίδιες και οι ίδιες. Στουδιο οι καλές δουλεύουν οπότε γουστάρουν και είναι ξεπέτεν. Για βίζιτα χρήμα δεν παίζει και είναι και τυφλοσουρτι.

Οπότε μένει η επιλογή να δω τη Σιμόνα,Φ84 πόσο 'μουναρα' είναι ή η χείρα με τα ορφανά.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Ναι. Πώς ειναι οι αμερικανικές τσόντες; Το ίδιο ακριβώς ζεις στα εγχώρια εμετικά βορδέλα.

Αν δεν έχεις πάει ποτε καλύτερα μην πας , είναι δρόμος χωρίς επιστροφή.

Για το ακα, η προστασία είναι απλή. Στον περνάει με μαντιλάκι και φεύγουν όλα τα μικρόβια και τα σμν.

Ειδικά αν τον κάνει γαργάρα με φάντα.
Ρε σεις τι είναι ηfanta;

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
243
Πόντοι
21
Αυτή η ζέστη προκαλεί μια νηγαμία. Εμετικό και Φολής οι ίδιες και οι ίδιες. Στουδιο οι καλές δουλεύουν οπότε γουστάρουν και είναι ξεπέτεν. Για βίζιτα χρήμα δεν παίζει και είναι και τυφλοσουρτι.

Οπότε μένει η επιλογή να δω τη Σιμόνα,Φ84 πόσο 'μουναρα' είναι ή η χείρα με τα ορφανά.
Πάρε και μια γκαζόζα πριν πας!

Paupalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
17
Like
589
Πόντοι
310

Συνημμένα

• pota-fanta-kokkini-330ml-800x800.jpg
    pota-fanta-kokkini-330ml-800x800.jpg
    56,8 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Conan

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Εννοώ στην αργκό τι σημαίνει.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Και ρε παιδιά, δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλά αν προσέξουμε λίγο όλοι μας, θα είμαστε όλοι καλύτερα. Στο ίδιο τραπέζι τρώμε.
Παροτι ειναι κατανοητη η διαθεση σου στα περι προσοχης απο ολους που γραφεις, καταλαβαινεις οτι τα λες στον βροντο. Τα ατομα που διαβαζουν την ενημερωση εδω σε συναρτηση με τα ατομα που επισκεπτονται τους οικους ειναι στην καλυτερη ενα 5%. Ας πουμε 10% τιμης ενεκεν. Οποτε το 90% δεν ξερει καν ποιες κοπελες μπορει να κουβαλανε παρασημα.
επισης, ακομη κι αν "τρωμε στο ιδιο τραπεζι", αν ο μαγαζατορας μας σερβιρει ληγμενα, εμας δεν μας πεφτει λογος μετα την απομακρυνση απτο ταμειο. Κοινως, αν η κοπελα δεν τηρει βασικους κανονες υγιεινης, οσο κι αν προσεχεις εσυ σαν πελατης, η ζημια αργα η γρηγορα θα γινει, αν οχι σε εμας, στον διπλανο μας.
το ενδεχομενο να κοψουμε το ακα τσιμπουκι ή τα γλειφομουνια, ειναι αρκετα ουτοπικο, δεδομενου οτι αυτα πληρωνουμε, και αυτα απαιτουμε. Τα φτηνα μπουρδελα οπως εχω ξαναπει πολλακις ειναι ενα ρισκο απο μονο του, στα χομπυ ενος αντρα. Δεν νοειται σεξ και δη αγοραιος ερωτας χωρις ρισκο. πανε αγκαλια αυτα τα 2. Ακομα και με ολοσωμη σακουλα να γαμησεις, υπαρχει η πιθανοτητα αλλεργιας στο πλαστικο ή στην ευαισθησια δερματος λογω τριβης :2funny:

Ευχαριστουμε για την ενημερωση παντως, οι περισσοτεροι δεν βγαζουν κιχ για αυτα

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Ειδικά το τελευταίο ρε φίλε με τρελαίνει.... δεν μπορώ να το διανοηθώ.... να αρπάξεις κάτι και να μην ενημερώσεις.... κι ας έχεις ξενερώσει τόσο πολύ που σίγουρα μπορεί να πεις δεν ξανασχολουμε με το χόμπι (αποκλείεται αλλα λέμε τώρα....) ή δεν θες να ασχοληθείς με την σελίδα εδώ ξανά απτά νεύρα σου... τουλάχιστον έστω για τελευταία φορά ενημερώνεις να σώσεις κάποιον (όπως θα ήθελες κι εσύ να ενημερωθείς για να μην την πάθεις)

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
199
Πόντοι
1

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
Καλησπέρα σας,

Να αναφέρω ότι πέρασα εχθές στην Τρίτη Βάρδια από Βέργας, όλα τα σπίτια ήταν ανοιχτά, πήγα να δω την κοπέλα που αναφέρθηκε ότι τσιγγανοφέρνει στο Βέργας 7, αλλά ήταν τσουπωτή, νταρντάνα με απλό πρόγραμμα, οπότε την έκανα απο κεί.
Στο Βέργας 3 τώρα είχε τρια πιπινάκια, επιστροφή της Ειρήνης και άλλα δυο, Λαρίσσα και Ζαφύρ(α) ; η μια νταρντάνα αρκετά, η άλλη λεπτή, ξανθό μακρύ μαλλί κι ανοιχτά μάτια, πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση!

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
Μια μικρή διόρθωση, η νέα κοπελίτσα στο Βέργας 3 τελικά πρέπει να λέγεται Σοφία κι όχι Ζαφύρ(α) :cheesy: (το έλεγε με προφορά η τσατσά)
Εγώ δεν την έχω ξαναδεί κι έχει μπει στα άμεσα υπόψιν.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom