Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 99 άτομα (12 μέλη και 87 επισκέπτες)

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.476
Πόντοι
456

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.476
Πόντοι
456
Μάλλον ,μόλις διακτινίστικα στο μέρος για τσεκ.

Screenshot_2021-06-30-22-51-00-098_com.google.android.apps.maps.jpg
Δεν υπαρχει 22 Φωκαιας δελο , μονο το 24 ειναι ολα τα αλλα ειναι απεναντι και ειναι ολα στα μονα νουμερα , απο το 7 μεχρι το 27 , α , β .

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Τελικα μαγκες η τριτη βαρδια ειναι κλειστη σε μεταξι και φυλης; Εμας τους βρυκολακες δεν μας σκεφτεται κανεις;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

jigis4799

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2021
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παιδιά το Παρασίου 36 έκλεισε?? Την Μαρία (πρώην τρελοκοτσιδού) την έχει δει κανένας μετά το άνοιγνα???

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.472
Πόντοι
736
Καλησπερα συναγωνιστες, μετα απο τσαρκα στη φυλης, ειδα και την Ρανια απο το osmose στο 84α! Πολυ ομορφη , ωραιο σωμα, ο τσατσος την παρουσιασε οτι ειναι καλη στο δωματιο, αλλα δεν περασα γιατι εχει αναφερθει οτι ειναι φωλοξεπετα! :headbang:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.394
Πόντοι
17.885
Καλησπερα συναγωνιστες, μετα απο τσαρκα στη φυλης, ειδα και την Ρανια απο το osmose στο 84α! Πολυ ομορφη , ωραιο σωμα, ο τσατσος την παρουσιασε οτι ειναι καλη στο δωματιο, αλλα δεν περασα γιατι εχει αναφερθει οτι ειναι φωλοξεπετα! :headbang:
όχι για μένα, και επίσης και άλλοι έχουν μιλήσει καλά για Ράνια, μήπως λες Σιμόνα?

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Έχει δει κανείς την βιολέτα από Φωκαίας 24 , έχω κανα χρόνο μα την δω σίγουρα
Μήπως την έχει πάρει μάτι κανείς ;;;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.146
Πόντοι
6.056
πριν κανά δίωρο μεταμεσονύχτια κατέβηκα ιασωνος για Νικόλ ήταν κλειστά,
βέβαια χτες μου είχε πει το μωράκι οτι δεν ήταν σίγουρη για το αν συνέχιζε γ βάρδια.
Στο ισόγειο 20 ήταν ένα γκρανυ αποστεωμένο ελληνίδα η Δανάη.
Απέναντι στο 19 σκάλες ήταν μια μαυρούλα,τίποτα ιδιαίτερο.
Στο πολυχώρο δίπλα απο καφε πάνω δεξιά ήταν η μόνη που άξιζε ,Χριστίνα την έχω
πάρει στο απέναντι του ορόφου με άριστες αναμνήσεις
αλλά ήθελα κάτι άλλο ,ήμουν κ τσαντίλας που δε βρήκα τη νικολ.
Ανέβηκα φυλής, στο ισόγειο με τη κουρτίνα στη μάπα όπως μπαίνεις με το μικρό σαλονάκι(69 ή 71 ?)
ήταν δυο τσιγγανοειδή ,μια νταρντάνα με τατου πάνω απο τη κωλάρα Μαίρη,
και μια άλλη πιο νέα ψηλή με πιο ωραίο σώμα πιο φιτ ,όνομα δε θυμάμαι ,αλλά τις έκοψα φόλες κ συνέχισα.
Στο παραδίπλα 65 με σκαλάκια η μπιούτυ με τις βυζάρες σα καμπαναριά αφρικάνα συμπαθητική στη μάπα.
Στο 65 σκάλες ένα μαγκάκι εμμανουέλα με μικρά στητά βυζάκια,καβλούτσικη.
Φωκαίας 25 σκάλες μια ελληνίδα αδύνατη τζέσικα ,δίπλα μια πάολα νεώτερη απο τζέσικα ψηλούλα ψιλοκαλή.
Στο υπόγειο 27 είχε την Αννούλα γυμνή εντελώς κ μια άλλη μελαχροινή που τις έκοψα για πολύ καραπουτάναρους
και σκεπτόμουνα πια απο τις δυο, βγήκα λίγο έξω. Είπα δε μπαίνω κ δίπλα στα σκαλάκια πριν πάρω μια απο τις δυο της υπόγας ?
ωωωωπ :D: εκεί σκάει ένα τρελοκοντοπούτανο πιτσιρίκα η νταγιάνα που άρχισε τα ακροβατικά στο στύλο,έτριβε το κωλαράκι της πάνω μου κ μετά άρχισε να μου πιάνει το πούτσο επίμονα μέχρι που έσκυψε κ τον δάγκωνε ,έγλυφε το παντελόνι σε θέση οκλαδόν,
οπότε τη σηκώνω αγκαλίτσα και αρχίζω να τις ρουφάω το λαιμό και να τη φυλάω στο μαγουλάκι. Αφού είδα ότι δεν κλώτσησε
και μου είχε κάνει το παπάρι μανιτάρι μπήκα δωμάτιο, ήρθε αμέσως τη βούτηξα κ της είπα δε θέλω πίπα συνεχίζουμε τα έξω,
αγκαλιές πιπιλίσματα μέχρι που τον πήρε με το χεράκι της κ τον κάρφωσε στο μουνάκι της, μόνο ιεραποστολικό με το καινούργιο μωράκι
που έχει καταπληκτικό πρόσωπο,μικρό κουκλίστικο κεφαλάκι ,ωραία ματάκια ,χειλάκια .Από σώμα δεν είναι μοντέλο δε τη βοηθά το ύψος
αλλά έχει επιδερμίδα βελούδο προδερμ:smitten:
να μαμάτε πολύ να περνάτε καλά συναγωνιστές :)

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
πριν κανά δίωρο μεταμεσονύχτια κατέβηκα ιασωνος για Νικόλ ήταν κλειστά,
βέβαια χτες μου είχε πει το μωράκι οτι δεν ήταν σίγουρη για το αν συνέχιζε γ βάρδια.
Στο ισόγειο 20 ήταν ένα γκρανυ αποστεωμένο ελληνίδα η Δανάη.
Απέναντι στο 19 σκάλες ήταν μια μαυρούλα,τίποτα ιδιαίτερο.
Στο πολυχώρο δίπλα απο καφε πάνω δεξιά ήταν η μόνη που άξιζε ,Χριστίνα την έχω
πάρει στο απέναντι του ορόφου με άριστες αναμνήσεις
αλλά ήθελα κάτι άλλο ,ήμουν κ τσαντίλας που δε βρήκα τη νικολ.
Ανέβηκα φυλής, στο ισόγειο με τη κουρτίνα στη μάπα όπως μπαίνεις με το μικρό σαλονάκι(69 ή 71 ?)
ήταν δυο τσιγγανοειδή ,μια νταρντάνα με τατου πάνω απο τη κωλάρα Μαίρη,
και μια άλλη πιο νέα ψηλή με πιο ωραίο σώμα πιο φιτ ,όνομα δε θυμάμαι ,αλλά τις έκοψα φόλες κ συνέχισα.
Στο παραδίπλα 65 με σκαλάκια η μπιούτυ με τις βυζάρες σα καμπαναριά αφρικάνα συμπαθητική στη μάπα.
Στο 65 σκάλες ένα μαγκάκι εμμανουέλα με μικρά στητά βυζάκια,καβλούτσικη.
Φωκαίας 25 σκάλες μια ελληνίδα αδύνατη τζέσικα ,δίπλα μια πάολα νεώτερη απο τζέσικα ψηλούλα ψιλοκαλή.
Στο υπόγειο 27 είχε την Αννούλα γυμνή εντελώς κ μια άλλη μελαχροινή που τις έκοψα για πολύ καραπουτάναρους
και σκεπτόμουνα πια απο τις δυο, βγήκα λίγο έξω. Είπα δε μπαίνω κ δίπλα στα σκαλάκια πριν πάρω μια απο τις δυο της υπόγας ?
ωωωωπ :D: εκεί σκάει ένα τρελοκοντοπούτανο πιτσιρίκα η νταγιάνα που άρχισε τα ακροβατικά στο στύλο,έτριβε το κωλαράκι της πάνω μου κ μετά άρχισε να μου πιάνει το πούτσο επίμονα μέχρι που έσκυψε κ τον δάγκωνε ,έγλυφε το παντελόνι σε θέση οκλαδόν,
οπότε τη σηκώνω αγκαλίτσα και αρχίζω να τις ρουφάω το λαιμό και να τη φυλάω στο μαγουλάκι. Αφού είδα ότι δεν κλώτσησε
και μου είχε κάνει το παπάρι μανιτάρι μπήκα δωμάτιο, ήρθε αμέσως τη βούτηξα κ της είπα δε θέλω πίπα συνεχίζουμε τα έξω,
αγκαλιές πιπιλίσματα μέχρι που τον πήρε με το χεράκι της κ τον κάρφωσε στο μουνάκι της, μόνο ιεραποστολικό με το καινούργιο μωράκι
που έχει καταπληκτικό πρόσωπο,μικρό κουκλίστικο κεφαλάκι ,ωραία ματάκια ,χειλάκια .Από σώμα δεν είναι μοντέλο δε τη βοηθά το ύψος
αλλά έχει επιδερμίδα βελούδο προδερμ:smitten:
να μαμάτε πολύ να περνάτε καλά συναγωνιστές :)
Ακά τον κάρφωσε;

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Στο Αλκιβιαδου 16γ δουλευει η Βαλερια που ηταν στο Ρεμουνδου 21 στον οροφο

donpaparion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2020
Κριτικές
7
Like
742
Πόντοι
361
χθεσινη τσαρκα Διδυμου 27 ,κατα τις 9 το βραδυ για λογαριασμο της τανιας.στο μαγαζι ηταν η τανια και η νταρντανα τζουλια.η τανια αδυνατισμενη ,ξανθια ,με ωραιες βυζαρες , κοιταριτιδα στα ποδια ,ηλικιακα 40+. παλαιοτερα δουλευε στο αλκαμενους 113. δεν μπηκα στο δωματιο λογο του οτι ειχε πολυ αναμονη και δεν ειχα χρονο.η κοπελες εκει στην 2η βαρδια δουλευουν μεχρι τις 11 το βραδυ. φευγοντας και περνωντας απο την οδο χορμοβιτου 2 τζανκια ξαπλωμενα στο πεζοδρομιο πανω σε χαρτονια.εν συνεχεια στην οδο εξικιου καθοντουσαν στο πεζοδρομιο τα κοριτσια απο τα δυο κοκκινα σπιτακια με τις ρομπες τους πινοντας καφε, η μια ηταν μιλφαρα με βυζαρες.παντου τζανκια περιξ της φυλης.πολυ προσοχη πορνοσυναγωνιστες.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.472
Πόντοι
736
όχι για μένα, και επίσης και άλλοι έχουν μιλήσει καλά για Ράνια, μήπως λες Σιμόνα?

Οχι φιλε μου, ο τσατσος μου ειπε πως την λενε Ρανια, εξαλλου την θυμαμαι και απο site της osmose , αυτη ηταν, η Ρανια! Παντως, πολυ ομορφη κοπελα, ωραιο σωμα!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.394
Πόντοι
17.885
Οχι φιλε μου, ο τσατσος μου ειπε πως την λενε Ρανια, εξαλλου την θυμαμαι και απο site της osmose , αυτη ηταν, η Ρανια! Παντως, πολυ ομορφη κοπελα, ωραιο σωμα!
τι να πω, εμένα καλό κρεβάτι μου χε κάνει, δεν έχω άποψη τώρα έχω καιρό να πάω μαζί της

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom