πριν κανά δίωρο μεταμεσονύχτια κατέβηκα ιασωνος για Νικόλ ήταν κλειστά,
βέβαια χτες μου είχε πει το μωράκι οτι δεν ήταν σίγουρη για το αν συνέχιζε γ βάρδια.
Στο ισόγειο 20 ήταν ένα γκρανυ αποστεωμένο ελληνίδα η Δανάη.
Απέναντι στο 19 σκάλες ήταν μια μαυρούλα,τίποτα ιδιαίτερο.
Στο πολυχώρο δίπλα απο καφε πάνω δεξιά ήταν η μόνη που άξιζε ,Χριστίνα την έχω
πάρει στο απέναντι του ορόφου με άριστες αναμνήσεις
αλλά ήθελα κάτι άλλο ,ήμουν κ τσαντίλας που δε βρήκα τη νικολ.
Ανέβηκα φυλής, στο ισόγειο με τη κουρτίνα στη μάπα όπως μπαίνεις με το μικρό σαλονάκι(69 ή 71 ?)
ήταν δυο τσιγγανοειδή ,μια νταρντάνα με τατου πάνω απο τη κωλάρα Μαίρη,
και μια άλλη πιο νέα ψηλή με πιο ωραίο σώμα πιο φιτ ,όνομα δε θυμάμαι ,αλλά τις έκοψα φόλες κ συνέχισα.
Στο παραδίπλα 65 με σκαλάκια η μπιούτυ με τις βυζάρες σα καμπαναριά αφρικάνα συμπαθητική στη μάπα.
Στο 65 σκάλες ένα μαγκάκι εμμανουέλα με μικρά στητά βυζάκια,καβλούτσικη.
Φωκαίας 25 σκάλες μια ελληνίδα αδύνατη τζέσικα ,δίπλα μια πάολα νεώτερη απο τζέσικα ψηλούλα ψιλοκαλή.
Στο υπόγειο 27 είχε την Αννούλα γυμνή εντελώς κ μια άλλη μελαχροινή που τις έκοψα για πολύ καραπουτάναρους
και σκεπτόμουνα πια απο τις δυο, βγήκα λίγο έξω. Είπα δε μπαίνω κ δίπλα στα σκαλάκια πριν πάρω μια απο τις δυο της υπόγας ?
ωωωωπ
εκεί σκάει ένα τρελοκοντοπούτανο πιτσιρίκα η νταγιάνα που άρχισε τα ακροβατικά στο στύλο,έτριβε το κωλαράκι της πάνω μου κ μετά άρχισε να μου πιάνει το πούτσο επίμονα μέχρι που έσκυψε κ τον δάγκωνε ,έγλυφε το παντελόνι σε θέση οκλαδόν,
οπότε τη σηκώνω αγκαλίτσα και αρχίζω να τις ρουφάω το λαιμό και να τη φυλάω στο μαγουλάκι. Αφού είδα ότι δεν κλώτσησε
και μου είχε κάνει το παπάρι μανιτάρι μπήκα δωμάτιο, ήρθε αμέσως τη βούτηξα κ της είπα δε θέλω πίπα συνεχίζουμε τα έξω,
αγκαλιές πιπιλίσματα μέχρι που τον πήρε με το χεράκι της κ τον κάρφωσε στο μουνάκι της, μόνο ιεραποστολικό με το καινούργιο μωράκι
που έχει καταπληκτικό πρόσωπο,μικρό κουκλίστικο κεφαλάκι ,ωραία ματάκια ,χειλάκια .Από σώμα δεν είναι μοντέλο δε τη βοηθά το ύψος
αλλά έχει επιδερμίδα βελούδο προδερμ
να μαμάτε πολύ να περνάτε καλά συναγωνιστές