Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 115 άτομα (13 μέλη και 102 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.394
Πόντοι
17.885
Οχι φιλε μου, ο τσατσος μου ειπε πως την λενε Ρανια, εξαλλου την θυμαμαι και απο site της osmose , αυτη ηταν, η Ρανια! Παντως, πολυ ομορφη κοπελα, ωραιο σωμα!
κοίτα εδώ και πρόσθεσε και την δική μου θετική άποψη...

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.472
Πόντοι
736

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Μπουρδελο η Ελλας.... Σύντομα η περιοχή θα γίνει γκέτο απροσπέλαστο....
Μάλλον αυτός είναι ο σκοπός, το να γίνει στέκι πρεζακιών είναι ξεκάθαρα με την ανοχή τους.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.575
Πόντοι
27.261
τωρα live σε καποια, ενεκα δουλειας εκει γυρω.

φυλης 109 οροφος βικτωρια,
φυλης 109 ισογειο νελλυ,
τα 134αρια, το 105 και το 81 κλειστο.

το μερακλοσπιτο 99 ανοιχτο.

πιπινου 65 κλειστο.

φυλης 71 οροφος (βορδελοφολο)λιζα, πιο κρυα και απο τα φουτζιτσου... μπρρρρ,
Φυλής 67 ηλεκτρα τσιβιλικα,
φυλης 86 ισογειο αντζελα απο φωκαιας 7 ισογειο,
φυλης 86 οροφος αντζελακι,
φυλης 84 οροφος αλινα, ενας φακλανοκιοφτες μελαχρινος με κουραδομαγκικο υφακι κιολας,
ολα τα αλλα του τετραγωνου κλειστα.

φιλιππιδου 11 ισογειο σονια απο διδυμου,
φιλιππιδου 11 οροφος μελινα, που εσπασε πολυ σε σχεση με περσι-προπερσι που τη θυμομουν.

φυλης 59αρια, 66αρια, 74αρια, 56 και 54αρια κλειστα.
Φυλής 72 κατερινα η ακυρη με τα γυαλια,

φωκαιας 7 υπογειο σασα,
φωκαιας 9 αλισια/φολαννα απο φυλης 109 οροφος κτλπ,
φωκαιας 13 ειρηνη, ενα βλαχομπαζακι μελαχρινο με καρε μαλλι μεχρι ωμους, μικρο βυζι και ανοιχτη λεκανη, αδυνατο σωμα, χαζοτρολοφατσα και γενικα πανακυρο το ολο συνολο,
φωκαιας 17 ισογειο παολα,
φωκαιας 17 οροφος ειρηνη φακλανονταρντανα. μικρο βυζι, μεγαλη αφρατολιποκωλαρα, μετρια φατσα. την προηγουμενη φορα, πριν 2 βδομαδες περιπου, μου φανηκε καλυτερη καπως. τωρα μαπα. εχει και ενα κενο στα δοντια ειδα, γιατι μου ηρθε φατσα καρτα και με καβλαντιζε να μπω.
φωκαιας 19 κατερινα,
φωκαιας 25 οροφος ευα μαυρουλα με ολα νορμαλ πανω της, αλλα προσωπικα δε κου κανει. προτιμω μπιουτυ απο 66 αριστερα.
φωκαιας 24 αννιτα καλαμακι, πιο αδυνατη απο περσί και με καινουριο μαλλι μου ειπε. στα παπαρια μου της ειπα και εγω,
φωκαιας 27 οροφος κιοφτεδοτζασμιν ξινισμενη και πανακυρη,
27 σκαλακια καρολινα,
27 υποισογειο εμμανουελα και ναταλι το μπαζο με το κοντοαγορε μαλλι.

αχαρνων 85 εβελινα.

διδυμου βαρεθηκα να παω γιατι ξενερωσα απο την επαναληψη και τη ζεστη.

κινηση μηδεν επισης.

αυτα λοιπον καβλαντηδες...

Τελευταία τροποποίηση:

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361

φυλης 109 ισογειο νελλυ,

πιπινου 65 κλειστο.

φυλης 84 οροφος αλινα, ενας φακλανοκιοφτες μελαχρινος με κουραδομαγκικο υφακι κιολας,

φιλιππιδου 11 οροφος μελινα, που εσπασε πολυ σε σχεση με περσι-προπερσι που τη θυμομουν.

φωκαιας 7 υπογειο σασα,
φωκαιας 13 ειρηνη, ενα βλαχομπαζακι μελαχρινο με καρε μαλλι μεχρι ωμους, μικρο βυζι και ανοιχτη λεκανη, αδυνατο σωμα, χαζοτρολοφατσα και γενικα πανακυρο το ολο συνολο,
φωκαιας 17 οροφος ειρηνη φακλανονταρντανα. μικρο βυζι, μεγαλη αφρατολιποκωλαρα, μετρια φατσα. την προηγουμενη φορα, πριν 2 βδομαδες περιπου, μου φανηκε καλυτερη καπως. τωρα μαπα. εχει και ενα κενο στα δοντια ειδα, γιατι μου ηρθε φατσα καρτα και με καβλαντιζε να μπω.
φωκαιας 19 κατερινα,
φωκαιας 25 οροφος ευα μαυρουλα με ολα νορμαλ πανω της, αλλα προσωπικα δε κου κανει. προτιμω μπιουτυ απο 66 αριστερα.
φωκαιας 24 αννιτα καλαμακι, πιο αδυνατη απο περσί και με καινουριο μαλλι μου ειπε. στα παπαρια μου της ειπα και εγω,
27 σκαλακια καρολινα,

αχαρνων 85 εβελινα.

κινηση μηδεν επισης.

ΗΡΩΑΣ! ενημέρωση μέσα απ το καμίνι... respect!

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
Πρέπει να δώσουμε ένα επίδομα στα παιδιά που μας ενημερώνουν κάτω από αντίξοες συνθήκες
Μπράβο ρε μάγκες
Να είχε και κανένα καλό μουνι , να πήγαινε χαλάλι το γαμησι ….
Πολύ γκρανυ ρεεεεε

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
τώρα live

Χωματιανου 11α κλειστό

Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα ξανθιά κοπέλα με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Λιοσιων 76β ανοιχτή η πρώτη πόρτα αλλά δεν άνοιξαν.

Λιοσιων 73β Εμμι το ξανθό κοντοπουτανο, σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι και Οριανα μελαχρινή μελαμψη λατινα σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α Καιτη ξανθό κοντοπουτανο με κανονικό ωραίο σώμα με 2 τατουάζ 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Ιωάννα μελαχρινή κατσαρομαλλα παχουλη με 3αρι βυζι και 3-4 τατουάζ, απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Εξηκιου 18 Έλλη ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18α Μιλενα ξανθοκαστανη χοντρουλα μιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18γ Ήρα ξανθιά κοπέλα κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.

Βεργας 3 δεξιά Σοφία ξανθιά λεπτή με 1.5-2αρι βυζι και Ειρήνη καστανοξανθη με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Βεργας 3 αριστερά Λαρίσα μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί πολύ χοντρή με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας όροφος Άννα ξανθοκαστανη μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 2 Βίκυ ξανθοκαστανη γκιλφ με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α Μελίνα η καστανή λεπτή μιλφ με το κοντό καρέ μαλλί, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Βεργας 6β Μπάρμπαρα στο δωμάτιο με μισάωρο πρόγραμμα.

Βεργας 7 Αλεξάνδρα η ελληνογερμανιδα, ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μπέλα μελαχρινή με ίσιο μαλλί χοντρή με 2.5αρι βυζι, με τατουάζ στο αριστερό μπούτι και 2 ακόμη μικρότερα, με πρωκτικο, σαλοναρισε παίζοντας με ένα μαστίγιο, τη ρώτησα βαράς? και με ναζι απάντησε, άμα θέλεις... οπότε όποιος γουστάρει ας πάει.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Ειρήνη ξανθό γκρανι με κοντό μαλλί, παχουλη με 2αρι βυζι και Νατάσα ξανθιά μιλφ πολύ χοντρή με 3.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Τροφωνιου 13 όροφος Κέλι η ξανθιά Ελληνίδα γυρολόγος μιλφ, ψηλή νταρντανοχοντρη με 3αρι βυζι, με πρωκτικο και επιλεκτικά ελεύθερο στοματικό.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.403
Πόντοι
456
τώρα live

Χωματιανου 11α κλειστό

Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα ξανθιά κοπέλα με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Λιοσιων 76β ανοιχτή η πρώτη πόρτα αλλά δεν άνοιξαν.

Λιοσιων 73β Εμμι το ξανθό κοντοπουτανο, σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι και Οριανα μελαχρινή μελαμψη λατινα σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α Καιτη ξανθό κοντοπουτανο με κανονικό ωραίο σώμα με 2 τατουάζ 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Ιωάννα μελαχρινή κατσαρομαλλα παχουλη με 3αρι βυζι και 3-4 τατουάζ, απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Εξηκιου 18 Έλλη ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18α Μιλενα ξανθοκαστανη χοντρουλα μιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18γ Ήρα ξανθιά κοπέλα κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.

Βεργας 3 δεξιά Σοφία ξανθιά λεπτή με 1.5-2αρι βυζι και Ειρήνη καστανοξανθη με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Βεργας 3 αριστερά Λαρίσα μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί πολύ χοντρή με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας όροφος Άννα ξανθοκαστανη μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 2 Βίκυ ξανθοκαστανη γκιλφ με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α Μελίνα η καστανή λεπτή μιλφ με το κοντό καρέ μαλλί, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Βεργας 6β Μπάρμπαρα στο δωμάτιο με μισάωρο πρόγραμμα.

Βεργας 7 Αλεξάνδρα η ελληνογερμανιδα, ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μπέλα μελαχρινή με ίσιο μαλλί χοντρή με 2.5αρι βυζι, με τατουάζ στο αριστερό μπούτι και 2 ακόμη μικρότερα, με πρωκτικο, σαλοναρισε παίζοντας με ένα μαστίγιο, τη ρώτησα βαράς? και με ναζι απάντησε, άμα θέλεις... οπότε όποιος γουστάρει ας πάει.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Ειρήνη ξανθό γκρανι με κοντό μαλλί, παχουλη με 2αρι βυζι και Νατάσα ξανθιά μιλφ πολύ χοντρή με 3.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Τροφωνιου 13 όροφος Κέλι η ξανθιά Ελληνίδα γυρολόγος μιλφ, ψηλή νταρντανοχοντρη με 3αρι βυζι, με πρωκτικο και επιλεκτικά ελεύθερο στοματικό.
Έλλη μιλφ αυτή την είδα χτες βράδυ έχεις μπει έχεις γνώμη??

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Καλησπερα συναγωνιστές Πηγά πριν λίγες μέρες τσάρκα στο Μετάξι και στο Ιάσονος 39 που είναι μαζεμένα ρδελα μου παρουσίασαν μια τανα με τ' όνομα Ζετα Την έχει γαμήσει κάνεις;; με καύλωσε τρελά το κωλαρακι της
Eίναι τίμια και στα 4 δίνει τρελό πόνο, ΑΛΛΑ, δεν έχει ψωμί η φάση μαζί της.Πήγα 2-3 φορές και βαρέθηκα. Πάντα στο τέλος μετράει η ενέργεια του ανθρώπου. Δεν ξέρω ας πουν κι άλλοι γνώμες. Πάντως για κουβεντολόι είναι κορυφή και μιλάει 8/10 ελληνικά. Για την ακρίβεια μιλάει τα καλύτερα ελληνικά στο μετάξι από όλες τις αλλοδαπές.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.476
Πόντοι
456

φυλης 109 ισογειο νελλυ,

πιπινου 65 κλειστο.

φωκαιας 7 υπογειο σασα,
φωκαιας 19 κατερινα,
27 σκαλακια καρολινα,

αχαρνων 85 εβελινα.

κινηση μηδεν επισης.

Μπραβο, μετα απο τετοια ζεστη και στα μερη αυτα , ενα ακομα μπραβο .

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
Έλλη μιλφ αυτή την είδα χτες βράδυ έχεις μπει έχεις γνώμη??
κοίτα η Έλλη δουλεύει πάνω από δέκα χρόνια σε αυτό τον οίκο, την είχα πάρει μια φορά το 2011 ή το 2012 δε θυμάμαι ακριβώς και πέρασα μέτρια, τότε (και πριν την καραντίνα) ήταν με λιγότερα κιλά

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
Στο Αλκιβιαδου 16γ δουλευει η Βαλερια που ηταν στο Ρεμουνδου 21 στον οροφο
η καστανή γκιλφ με το μαλλί μέχρι τους ώμους χοντρή και πόδια σα μικρούς κορμους δέντρων?

Τελευταία τροποποίηση:

vabiri(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2020
Like
124
Πόντοι
0
ξερει καποιος που ειναι η αλινα απο κολωνου 47κατω?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
Eίναι τίμια και στα 4 δίνει τρελό πόνο, ΑΛΛΑ, δεν έχει ψωμί η φάση μαζί της.Πήγα 2-3 φορές και βαρέθηκα. Πάντα στο τέλος μετράει η ενέργεια του ανθρώπου. Δεν ξέρω ας πουν κι άλλοι γνώμες. Πάντως για κουβεντολόι είναι κορυφή και μιλάει 8/10 ελληνικά. Για την ακρίβεια μιλάει τα καλύτερα ελληνικά στο μετάξι από όλες τις αλλοδαπές.
Η Ζέτα/Γεωργία όταν την έπαιρνα το 2013 στο Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά ήταν πολύ τίμια και δύναμη μέσα, έχω να τη πάρω χρόνια

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Nα προσθέσω για τη Ζέτα από το 39 ότι είναι συμπαθέστατο πλάσμα κι έχει ενδιαφέρον βλέμμα, βγάζει μια γοητεία..

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Χθεσινό μπέρδεμα βορδελων ,το λευκο γυφτορουμανακι η Σάρα (η Μάρα καθόταν μέσα με την τσα2 και έλεγαν παπαριές) δουλεύει στο Φώκιας 25β.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
έχουμε ενημέρωση για απογευματινή και βραδινή βάρδια;

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411

φυλης 109 ισογειο νελλυ,

πιπινου 65 κλειστο.

φωκαιας 7 υπογειο σασα,
φωκαιας 19 κατερινα,
27 σκαλακια καρολινα,

αχαρνων 85 εβελινα.

κινηση μηδεν επισης.

Συνάδελφε απορώ που τα θυμάσαι όλα αυτά ! Εγω δυο τρία μπουρδελα με το ζόρι θα συγκρατούσα τα ονόματα κλπ .έχεις πολύ καλή μνήμη η πήρες μαζί σου στύλο και χαρτί ?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Live ενημέρωση, εκείνη τη στιγμή έγραφε το ποστ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom