Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 258 άτομα (26 μέλη και 232 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πέρασμα εν μέσω καύσωνα από Φολής. Είδα τη 'μουνάρα' τη Σιμόνα. Πολύ βουκώλω για τα γούστα μου.

Μια γενική μιζέρια ,βασικά οι ίδιες και οι ίδιες όπου ήταν ανοιχτά.

Στο Φώκιας 19Α η τσα2 δήλωσε ότι έχει την καλύτερη πουτανα Φολής, Φωκαίας και περιχώρων. Βγαίνει μια δαρδάνα αχλαδόσωμη ,μικρό βυζί και μπάκα. Μουναρος.

Πέρασα με τη Σάρα στο Φώκιας 19. Πιπίνι γάλακτος,λεπτή,1.5 βυζι με σφιχτό κωλί. Για γυφτορουμανακι την έκοψα αλλά είναι λευκή. Παραλίγο να με βρίσει στο χύσιμο. Πόνεσε και λέει σου είπα σιγά. Όταν έκανε μανιακή πίπα και ποναγα και της έλεγα σιγά,αυτή ήταν στη μούνα της. Καλή για ένα πιπινοάδειασμα.

Τσάτσοι, τσάτσες και τσατσώνια σε κοιτούν στο στόμα να μπεις.

Ζακαίους σήμερα δεν είδα.

Και ξέχασα να πω, δούλευαν 12 Λίζες και καμιά τριανταριά Άννες.

Τελευταία τροποποίηση:

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
η οδυσσεια ενος κατακαβλωμενου Νο 2314
το απογιωμα της δευτερας κατεβηκα να δω την Αναστασια που αναφερθηκε στο ελλης και μου ειπαν οτι ηταν στο δ 27 .... παω και ηταν οι γνωστες της βαρδιας αλιονα και τανια αλλα η αναστασια δεν ηταν αυτη που θυμόμουν η οποια ηταν πιο παλια (2 χρονια περιπου ) και ηταν προς το bbw με βυζαρες και κολαρα .... αν καποιος καταλαβε ποια λεω ας αναφερθει αν ξερει κατι ....
επισης μια πιο μικρη απο ολες που ηταν πριν κανα χρονο γυρω στα 35 με καλο σωματακι δεν μου ρχεται το ονομα .... αν θα γυρισει ....
οποτε η σωτηρια μου ηταν πλεον το πιπινακι το αλεξανδρακι χωματιανου ..... καστανη μετριο υψος με ωραια κολαρα μετριο στηθος στητο ομως γυρω στα 26 ..... για μενα ανωτερη σε υπηρεσιες απο την πρωινη αντριαννα η οποια ειναι λιγο σαικο κανει γενικα οτι θελει και οχι ο πελατης και η πιπα της ειναι μετρια ....
τωρα στη βαρδια της αλεξανδρας εχει ερθει νεα τσατσα η οποια χτυπαει πορτα ελπιζω στο 15 λεπτο γιατι δεν κραταω χρονομετρο ..... και επισης μου ειπε το κοριτσι οτι θα καθεται μεχρι 2 το πρωι και οχι πιο αργα για να ειναι ξεκουραστη .... πιστευω ολοι το θελουμε αυτο.....
νεξτ μορνιγκ παω καρφωτος για αννα απο αγκυρας 12α
ψηλη μοντελογυναικα ρωσικης σχολης ομως μπορει και να ειναι κοντα στα 50 ομως εχει την γοητεια της ... το σωμα και προσωπο καθολου σπασμενα την θυμομουν απο την ρεμουνδου; δεν εκανε πιπα χωρις και η τσατσα χτυπησε στο 10 λεπτο ισα ισα που προλαβα γιατι αρχισε να διαγραφεται η αγωνια στο προσωπο της .... δυστυχως δεν ξανα παω εκει ειναι καλες ευγενικες αλλα εχουν χρονομετρο ..... τελευταια φορα θυμαμαι μια αννα που δεν ηταν αυτη παλι ετσι ψηλη και εκανε ακα .... ηταν η ιδια ή αλλη ; σορρυ αλλα η καραντινα μου εκαψε τα κυτταρα του εγκεφαλου .....
κατι τελευταιο για τους εμβολιασμενους χωρις παρεξηγηση ..... εσεις που γουσταρετε τα εμβολια και ρωτατε αν εχει εμβολιαστει η κοπελα .... συνεισφερετε στα τελευταια μετρα οπου θα ρωτανε οι καταστηματαρχες αν εχεις κανει εμβολιο και αναλογως θα μπαινεις ή οχι στο μαγαζι .... και ρωταω αυτο θελετε .... να γινει και στα μπουρδελα κατι τετοιο ; θα ειστε ευχαριστημενοι ; και μια πληροφορια χωρις χρεωση ακομα δεν ξερει κανεις αν ο εμβολιασμενος καλαει και μεταδιδει τη νοσο ... και βεβαια εσυ που εχεις εμβολιαστει εισαι προστατευμενος ....τι σε νοιαζει αν ο αλλος το χει κανει η οχι ..... αυτα ....

Nikolas25ss

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
55
Πόντοι
1
Καλησπερα συναγωνιστές Πηγά πριν λίγες μέρες τσάρκα στο Μετάξι και στο Ιάσονος 39 που είναι μαζεμένα ρδελα μου παρουσίασαν μια τανα με τ' όνομα Ζετα Την έχει γαμήσει κάνεις;; με καύλωσε τρελά το κωλαρακι της

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.007
Πόντοι
46.232
Πέρασμα εν μέσω καύσωνα από Φολής. Είδα τη 'μουνάρα' τη Σιμόνα. Πολύ βουκώλω για τα γούστα μου.

Μια γενική μιζέρια ,βασικά οι ίδιες και οι ίδιες όπου ήταν ανοιχτά.

Στο Φώκιας 19Α η τσα2 δήλωσε ότι έχει την καλύτερη πουτανα Φολής, Φωκαίας και περιχώρων. Βγαίνει μια δαρδάνα αχλαδόσωμη ,μικρό βυζί και μπάκα. Μουναρος.

Πέρασα με τη Σάρα στο Φώκιας 19. Πιπίνι γάλακτος,λεπτή,1.5 βυζι με σφιχτό κωλί. Για γυφτορουμανακι την έκοψα αλλά είναι λευκή. Παραλίγο να με βρίσει στο χύσιμο. Πόνεσε και λέει σου είπα σιγά. Όταν έκανε μανιακή πίπα και ποναγα και της έλεγα σιγά,αυτή ήταν στη μούνα της. Καλή για ένα πιπινοάδειασμα.

Τσάτσοι, τσάτσες και τσατσώνια σε κοιτούν στο στόμα να μπεις.

Ζακαίους σήμερα δεν είδα.

Και ξέχασα να πω, δούλευαν 12 Λίζες και καμιά τριανταριά Άννες.
Σάρα, μήπως 25β?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Καλησπέρα σας,

Να αναφέρω ότι πέρασα εχθές στην Τρίτη Βάρδια από Βέργας, όλα τα σπίτια ήταν ανοιχτά, πήγα να δω την κοπέλα που αναφέρθηκε ότι τσιγγανοφέρνει στο Βέργας 7, αλλά ήταν τσουπωτή, νταρντάνα με απλό πρόγραμμα, οπότε την έκανα απο κεί.
Στο Βέργας 3 τώρα είχε τρια πιπινάκια, επιστροφή της Ειρήνης και άλλα δυο, Λαρίσσα και Ζαφύρ(α) ; η μια νταρντάνα αρκετά, η άλλη λεπτή, ξανθό μακρύ μαλλί κι ανοιχτά μάτια, πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση!
τυπε η σοφια σε ποιο ηταν,αριστερο ,δεξί ή στο πάνω? ευχαριστω

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.007
Πόντοι
46.232
19 έγραφε απ' έξω πριν το γωνιακό Φώκιας και Αχαρνών,στη μπλε ξύλινη πόρτα του 19ου αιώνα. Εκτός αν γράφουν 19 και εννοούν 25
Ναι το 25β σ' αυτό δουλεύει η Σάρα, στο 19 δουλεύουν το πρωί η Κατερίνα κσι το απόγευμα η Ηλέκτρα

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
η οδυσσεια ενος κατακαβλωμενου Νο 2314
το απογιωμα της δευτερας κατεβηκα να δω την Αναστασια που αναφερθηκε στο ελλης και μου ειπαν οτι ηταν στο δ 27 .... παω και ηταν οι γνωστες της βαρδιας αλιονα και τανια αλλα η αναστασια δεν ηταν αυτη που θυμόμουν η οποια ηταν πιο παλια (2 χρονια περιπου ) και ηταν προς το bbw με βυζαρες και κολαρα .... αν καποιος καταλαβε ποια λεω ας αναφερθει αν ξερει κατι ....
επισης μια πιο μικρη απο ολες που ηταν πριν κανα χρονο γυρω στα 35 με καλο σωματακι δεν μου ρχεται το ονομα .... αν θα γυρισει ....
οποτε η σωτηρια μου ηταν πλεον το πιπινακι το αλεξανδρακι χωματιανου ..... καστανη μετριο υψος με ωραια κολαρα μετριο στηθος στητο ομως γυρω στα 26 ..... για μενα ανωτερη σε υπηρεσιες απο την πρωινη αντριαννα η οποια ειναι λιγο σαικο κανει γενικα οτι θελει και οχι ο πελατης και η πιπα της ειναι μετρια ....
τωρα στη βαρδια της αλεξανδρας εχει ερθει νεα τσατσα η οποια χτυπαει πορτα ελπιζω στο 15 λεπτο γιατι δεν κραταω χρονομετρο ..... και επισης μου ειπε το κοριτσι οτι θα καθεται μεχρι 2 το πρωι και οχι πιο αργα για να ειναι ξεκουραστη .... πιστευω ολοι το θελουμε αυτο.....
νεξτ μορνιγκ παω καρφωτος για αννα απο αγκυρας 12α
ψηλη μοντελογυναικα ρωσικης σχολης ομως μπορει και να ειναι κοντα στα 50 ομως εχει την γοητεια της ... το σωμα και προσωπο καθολου σπασμενα την θυμομουν απο την ρεμουνδου; δεν εκανε πιπα χωρις και η τσατσα χτυπησε στο 10 λεπτο ισα ισα που προλαβα γιατι αρχισε να διαγραφεται η αγωνια στο προσωπο της .... δυστυχως δεν ξανα παω εκει ειναι καλες ευγενικες αλλα εχουν χρονομετρο ..... τελευταια φορα θυμαμαι μια αννα που δεν ηταν αυτη παλι ετσι ψηλη και εκανε ακα .... ηταν η ιδια ή αλλη ; σορρυ αλλα η καραντινα μου εκαψε τα κυτταρα του εγκεφαλου .....
κατι τελευταιο για τους εμβολιασμενους χωρις παρεξηγηση ..... εσεις που γουσταρετε τα εμβολια και ρωτατε αν εχει εμβολιαστει η κοπελα .... συνεισφερετε στα τελευταια μετρα οπου θα ρωτανε οι καταστηματαρχες αν εχεις κανει εμβολιο και αναλογως θα μπαινεις ή οχι στο μαγαζι .... και ρωταω αυτο θελετε .... να γινει και στα μπουρδελα κατι τετοιο ; θα ειστε ευχαριστημενοι ; και μια πληροφορια χωρις χρεωση ακομα δεν ξερει κανεις αν ο εμβολιασμενος καλαει και μεταδιδει τη νοσο ... και βεβαια εσυ που εχεις εμβολιαστει εισαι προστατευμενος ....τι σε νοιαζει αν ο αλλος το χει κανει η οχι ..... αυτα ....
Το ποστ συνοψίζεται στα εξης:

white-bed-sheets-hanging.jpg

Μεσήλικες...βουβάλες...
....:helpplea:....

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.007
Πόντοι
46.232
Και γιατί γράφουν 19 και στο δίπλα 17 και 17α ,κωδική ονομασία είναι;
Μάλλον κάτι σε έχει μπερδέψει γιατί ούτε 19α υπάρχει, ούτε Σάρα δουλεύει στο 19, έχει μια Σάρα στο 25β πάντως, τώρα μπορεί και να κάνω λάθος...

Dimitris(19)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Πολύ καλό κορίτσι, είναι στην Αγγλία λένε, τώρα τι είδους πορνειας παίζει στην Αγγλία κ τι παραδάκι τσεπωνει ο θεός κ η ψυχή της.
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Δεν μπορώ να κάνω παράθεση σε όλους καθώς είμαι από κινητό.

Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, έχετε δοκιμάσει τελευταία καμία που προσφέρει κωλο στην περιοχή και να την προτείνετε;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μάλλον κάτι σε έχει μπερδέψει γιατί ούτε 19α υπάρχει, ούτε Σάρα δουλεύει στο 19, έχει μια Σάρα στο 25β πάντως, τώρα μπορεί και να κάνω λάθος...
Μάλλον ,μόλις διακτινίστικα στο μέρος για τσεκ.

Screenshot_2021-06-30-22-51-00-098_com.google.android.apps.maps.jpg

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
τυπε η σοφια σε ποιο ηταν,αριστερο ,δεξί ή στο πάνω? ευχαριστω
Χθες το βράδυ που πέρασα, ήταν μόνο το δεξί ανοιχτό με τη μελαχρινή τσατσά και οι τρεις κοπέλες ήταν σε αυτό.

stroumf13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
206
Πόντοι
0
Καλησπερα, στην Αχαρνών 85 περάσει κανεις;
Ποια παιζει;

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Καλησπέρα σε όλους

Βέργας 3 Νέα κοπέλα Σοφία 25χρ από Ρωσία όπως είπε με ξανθά νεανικά μακριά μαλλιά λεπτό καλιγραμμο όμορφο κορμί. Εντελώς αβγαλτη στον αγοραιο ερωτα.
Ήρθε στο κρεβάτι γδύθηκε ήρεμα τα βυζάκια της κανονικά καλοσχηματισμενα με νόστιμες ενεργές ρωγες. Ξαπλωσε πάνω μου άρχισε να με φιλά σε όλο το κορμί και να δίνει κάποια απολαυστικά γλωσοφιλα με τ τρυφερα γλυκά της χείλη.
Συνέχισε με ελεύθερη πιπα χωρίς χέρι αλλά με πολύ ρουφηγμα και σφιχτό στομα. Θέλει βελτίωση εδώ.
Το μουνακι της ειναι μικρο με λίγο πιο αισθητά μουνοχειλα αλλά και μια πολύ ενεργή κλειτορίδα, η μικρή σπαρταρα στο γλύψιμο και ειναι απολαυστική.
Το μουνακι της εχει λίγα παραπάνω χιλιόμετρα για την ηλικία της.
Στεινεται μια χαρα δίχως να δυσανασχετεί σε καμία στάση και αν την καυλωσεις καλά αφήνεται να την κάνεις ο,τι θες.
Είναι άπειρη η Σοφία όχι όμως άβγαλτη, σίγουρα όμως αξίζει.

Αυτά από εμένα καλή συνέχεια σε όλους.

Υ.Γ. Στον πάνω όροφο ήταν μια πολύ θηλυκή γυναίκα Άννα το ονομά της.

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Καλησπέρα παιδιά
Κανα νέο από Τζούλια πιπινου 65 έχουμε ;;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom