Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 163 άτομα (4 μέλη και 159 επισκέπτες)

Peykorytinis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2020
Like
46
Πόντοι
0
Τύπε όντως η Ρενατα παίζει να ήταν η μια , είχε φθαρεί αρκετα το πρόσωπο της από την φυλακή από ο,τι φαίνεται...
Η άλλη η ξανθιά που ήταν πλάτη δε κατάφερα να δω πρόσωπο, αλλά αυτός ο κωλος δεν έχει κάτσει σίγουρα τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα σε αυτό το μαγαζί, οπότε ναι παίζει να ήταν κι η Αρίνα.
Πήγε η Ρενάτα φυλακή;say whaaaat

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Ναι, και μάλιστα της πήραν 60k € για παρανομίες, τραφικινγκ κλπ
Τι γαμησι αρχοντικό έκανε όμως.... Τι κωλαθρα, τι ποδαρες. Μουνάρα από τις λίγες. Η Αρινα δεν πιανει μια μπροστά της! Κορμί κατηγορίας Τζώρτζιας και βάλε....!

Peykorytinis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2020
Like
46
Πόντοι
0
Ναι, και μάλιστα της πήραν 60k € για παρανομίες, τραφικινγκ κλπ
Αν δεν γνώριζα από ανθρώπινη φύση θα εμένα έκπληκτος ..αλλά ακόμη και η Ρενάτα που μου το πεζέ αθώα αλλά και ξερόλας ακόμα και αυτή η σιγανό παπαδιά μου έρχεται να της ρίξω μπάτσα στην μουρη

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Αν δεν γνώριζα από ανθρώπινη φύση θα εμένα έκπληκτος ..αλλά ακόμη και η Ρενάτα που μου το πεζέ αθώα αλλά και ξερόλας ακόμα και αυτή η σιγανό παπαδιά μου έρχεται να της ρίξω μπάτσα στην μουρη
Αδερφε εμείς είμαστε γατάκια μπροστά σε όλο αυτό το κυκλωμα.... Ο χειρότερος απο εμας δεν είναι τίποτα γι'αυτους. Κάποτε η Ρενάτα και η κάθε Ρενάτα ήτανε θυμα αλλά με τα χρόνια έγινε θύτης, ή αν θες χαμελεωντας. Όταν η ζωή σου φέρεται άσχημα ή αποφασιζεις να την αλλάξεις άρδην ή να κολυμπησεις στο ίδιο κυμα! Και συνήθως αυτά τα κυματα της πορνειας έχουνε πολλα γκαφρα από πισω και γλυκαίνεσαι....

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Καλησπέρα σε όλους.
Τώρα που δεν βλέπω την Χριστίνα στο φώκαιας 13 μετά το άνοιγμα, υπάρχει κάποια αξιόπιστη λύση με κώλο εκεί γύρω;

by the way, έχει ακούσει κανείς αν η χριστίνα δουλεύει σε άλλο μαγαζί ή μήπως σταμάτησε;
Πολύ καλό κορίτσι, είναι στην Αγγλία λένε, τώρα τι είδους πορνειας παίζει στην Αγγλία κ τι παραδάκι τσεπωνει ο θεός κ η ψυχή της.

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
873
Πόντοι
81
Φωκ7: Μαρία αλβανέλι με απλό πρόγραμμα. Πού είναι οι εποχές που η Ειρήνη
η Βουλγάρα έδινε απλόχερα το κωλοτρυπίδι της στον εν λόγω οίκο? :headbang:
Πωπω ρε φίλε τι μας θύμισες...:cry:

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
Παιδια να ρωτησω κατι, περασα το απογευμα κανοντας την τσαρκα μου απο φυλης και τα 84 α και β ηταν κλειστα! Πηγα ;αποκλειστικα για την Ροξυ στο 84β! Ξερει κανεις τι γινεται? Ποτε ειναι ανοιχτο το φυλης84β?:think::(

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Μόλις γύρισα από Φυλής! Η ζωή σιγά σιγά γυρίζει πίσω στα παλιά όμορφα μοτίβα! Και άλλα σπιτάκια άνοιξαν!
Φυλής 71 γύρισε ξανά η Μαίρη και άλλη μια! Εγώ έτσι όπως είδα τη Μαίρη σήμερα ΜΟΥ ΦΥΓΕ Ο ΚΩΛΟΣ! Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΤΑΡΝΤΑΝΟΤΟΥΜΠΑΝΟΥ! Μιλάμε την Παντευόμουν (καλά για αρχή θα πλήρωνα να την γαμήσω) αλλά πρώτα φεύγει ο άνθρωπος και μετά το χούι και η Μαίρη δεν πιστεύω πως θα δουλέψει ποτέ παρά μόνο με την εμφάνισή της. και πάντα θα ναι "'επιπλο"! Πολύ κρίμα! Τελικά γάμησα Beauty και θ ανεβάσω κριτική!

Τελευταία τροποποίηση:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Μόλις γύρισα από Φυλής! Η ζωή σιγά σιγά γυρίζει πίσω στα παλιά όμορφα μοτίβα! Και άλλα σπιτάκια άνοιξαν!
Φυλής 71 γύρισε ξανά η Μαίρη και άλλη μια! Εγώ έτσι όπως είδα τη Μαίρη σήμερα ΜΟΥ ΦΥΓΕ Ο ΚΩΛΟΣ! Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΤΑΡΝΤΑΝΟΤΟΥΜΠΑΝΟΥ! Μιλάμε την Παντευόμουν (καλά για αρχή θα πλήρωνα να την γαμήσω) αλλά πρώτα φεύγει ο άνθρωπος και μετά του χούι και η Μαίρη δεν πιστεύω πως θα δουλέψει ποτέ παρά μόνο με την εμφάνισή της. και πάντα θα ναι "'επιπλο"! Πολύ κρίμα! Τελικά γάμησα Beauty και θ ανεβάσω κριτική!
ξανα μανα μαιρη δλδ και μπιουτυ μαυρουλα

ρε παμε καλα ???

5 χρονια οι ιδιες και οι ιδιες

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
ξανα μανα μαιρη δλδ και μπιουτυ μαυρουλα

ρε παμε καλα ???

5 χρονια οι ιδιες και οι ιδιες
ρε παιδιά, το καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ να θέλουμε ανανέωση, ΑΛΛΑ πραγματικά ποιός ΔΕΝ καταλαβαίνει ότι αυτές δουλεύουν εκεί για κάποια χρόνια ΜΕΧΡΙ να μαζέψουν αυτά που θέλουν!?
Που και που έρχεται και κανα κομμάτι και γίνεται μια ανανέωση της πλάκας, αλλά να μην τρελαθούμε...
1) όταν είχα πάει πρώτη φορά στις πουτάνες λέγαμε με φίλους: "άντε να περάσει κανα 3μηνο να ρθουν άλλες! Να γελάς δηλαδή! Μια ανανέωση ας πούμε μια φορά το χρόνο θα πρεπε ο κόσμος να χε ΓΕΜΊΣΕΙ (επαγγελματίες) πουτάνες! Μιλάμε θα πρεπε να χαν ανοίξει ιεκ, τει, αει! Σοβαρά περιμένετε "ανανέωση"? Που θα τις βρούνε? Πουτανομάζωμα από φτωχά χωριά θα κάνουνε?
2) ας σταυροκοπηθούμε να ρθουν όλες οι παλιές και να θυμόμαστε πως ήταν στην καραντίνα
3) η "ανανέωση" είναι να ναι 50 και να πας σ αυτές που θες ΟΤΑΝ θες ΑΜΑ θες ΟΣΟ θες

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
873
Πόντοι
81

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
ρε παιδιά, το καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ να θέλουμε ανανέωση, ΑΛΛΑ πραγματικά ποιός ΔΕΝ καταλαβαίνει ότι αυτές δουλεύουν εκεί για κάποια χρόνια ΜΕΧΡΙ να μαζέψουν αυτά που θέλουν!?
Καλά, αν εδώ και 5 χρόνια δεν έχουν μαζέψει αυτά που θέλουν, ή κάτι δεν πάει καλά ή απλά δε σκοπεύουν να σταματήσουν (κόβει η πουτάνα το γαμήσι; ). Αυτές μέσα σε ένα χρόνο βγάζουν όσα βγάζουμε εμείς σε μια ζωή.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Καλά, αν εδώ και 5 χρόνια δεν έχουν μαζέψει αυτά που θέλουν, ή κάτι δεν πάει καλά ή απλά δε σκοπεύουν να σταματήσουν (κόβει η πουτάνα το γαμήσι; ). Αυτές μέσα σε ένα χρόνο βγάζουν όσα βγάζουμε εμείς σε μια ζωή.
μπαααα, είναι ΚΑΙ γυναίκες! Γυναίκες και οικονομία στην ίδια πρόταση είναι ανέκδοτο! Θέλει χρόνο το πράμα

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Νομίζω στο "είναι ΚΑΙ γυναίκες" εκτός από την σπατάλη εμπίπτει και το συναίσθημα. Από ό,τι καταλαβαίνω, στις περισσότερες πάντα υπάρχει και ένα ρεμάλι να τούς τα τρώει εκμεταλλευόμενο της ανάγκη της να αισθάνεται άνθρωπος.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
σύντομη τουρ πριν απο 2 περίπου ώρες ,
φυλής ανοιχτό το 66 με την ασπρη πόρτα ,μια μαυρούλα με ωραίο σώμα σε απλό.
Το 65 ανοιχτό αλλά δεν ανέβηκα γιατί τα πρεζόνια κάναν πάρτυ πέριξ.
Κατεβαίνω μεταξι ,κολωνού στο 30 στις πρώτες σκάλες ένα ξανθό ρωσόφωνο μιλφογκιλφ
με κοντό αγορίστικο μαλί,σαλόνι γεμάτο όπως και τα δωμάτια :think:
Στο 32 πάνω εκεί που μας ξετσιμπουκιάζει η αναμπελ , μια συμπαθητική αλβανιδούλα γύρω στα 30.
Απέναντι πριν τον πολυχώρο 37(??) μια τσιγγανούλα η Μαρία ψιλοκαλούλα,ο τσα είπε λατίνα:cheesy:
δίπλα απο το καφε στον πολυχώρο ανοιχτά μόνο το ισόγειο 3 με ένα γκρανυ που χαλβάδιαζαν πακια
Μεταβολή και στο 20 πάνω το καβλάκι Νκόλ(15γιουρα) μέσα στα κόκκινα με άδειο σαλόνι μπλα μπλα γελάκια
και ανελέητο πισωκολλητό στο δωμάτιο έχοντας ανοίξει με τα χέρια τα τέλεια κωλομέρια της.
Αυτά τα λίγα συναγωνιστές ,να γαμάτε συνεχώς είναι υγεία:)

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Τι ειναι αυτό? Τι συμπτωματα παρουσίασες και τι συνεπειες εχει?
Θεραπεύται, αλλά παιδεύεσαι. Δεν ξέρω τι γίνεται αν προχωρήσει η μόλυνση τι γίνεται. Δεν έχει σημασία. Πας νωρίς στο γιατρό. Αυτό είναι το καλύτερο.
Εγώ πάντως εικάζω, ότι την πάτησα από τη Μελίνα. Όταν τελείωσε όπως τελείωσε η φάση, σηκώθηκε και έπλυνε το μουνί της μπροστά μου με λίγο νερό από τον νιπτήρα.
Κανονικά θα έπρεπε να πάει στο μπάνιο. Σκουπίστε με λίγο χαρτί και πάμε για τον επόμενο.
Επειδή παίρνω μηνύματα από άλλους συμφορουμήτες, ότι έχουν προβλήματα, θεωρώ ότι μια μερίδα από μας γυρίζουμε στα ίδια στέκια. Αν κάποιος όμως περάσει και από ένα άλλο στη φυλής, θα το δώσει στην κοπέλα και πάει λέγοντας.
Εγώ πάντως θα γίνω πιο εκλεκτικός και προσεκτικός από τώρα και πέρα. Και φυσικά θα περιμένω να γίνω τελείως καλά και μετά θα ξαναπάω. Σαν ήταν να πάω με τη γυναίκα μου.
Και ρε παιδιά, δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλά αν προσέξουμε λίγο όλοι μας, θα είμαστε όλοι καλύτερα. Στο ίδιο τραπέζι τρώμε.

Thanosm(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Κριτικές
23
Like
859
Πόντοι
1.011
Καλησπέρα σε όλους.
Τώρα που δεν βλέπω την Χριστίνα στο φώκαιας 13 μετά το άνοιγμα, υπάρχει κάποια αξιόπιστη λύση με κώλο εκεί γύρω;

by the way, έχει ακούσει κανείς αν η χριστίνα δουλεύει σε άλλο μαγαζί ή μήπως σταμάτησε;
Σταμάτησε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom