Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 92 άτομα (7 μέλη και 85 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
*Το μόνο σίγουρο πως αυτοί ύστερα από τόσους μήνες θεωρούν πως ο δρόμος όπως και όλο το ιστορικό κέντρο της Αθήνας τους ανήκει!
Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά όταν ανοίξουν τα τσαρδιά θα έχουμε αρκετά περιστατικά... [με αποτέλεσμα αρκετοί συναγωνιστές να ΜΗΝ μπορούν να τσαρκάρουν ελεύθερα.]
Ψεύτης δεν θα βγεις... θα υπάρξουν μερικά περιστατικά, σίγουρα... Απλώς έχεις βρει τον λάθος παραλήπτη...

Θα υπάρξουν μερικά περιστατικά, θα γίνουν δυο τρια μπραβιλίκια, νταβατζιλίκια... θα βγεί κανένα μαχαίρι, θα επιστρέψουν στα καβούκια τους!! Στο χέρι τους είναι να μην τους πειράξει κανείς...

Θα αφήσει ο Αλβανός... να χάσει ο πελάτης την ελευθερία του;;

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Ψεύτης δεν θα βγεις... θα υπάρξουν μερικά περιστατικά, σίγουρα... Απλώς έχεις βρει τον λάθος παραλήπτη...

Θα υπάρξουν μερικά περιστατικά, θα γίνουν δυο τρια μπραβιλίκια, νταβατζιλίκια... θα βγεί κανένα μαχαίρι, θα επιστρέψουν στα καβούκια τους!! Στο χέρι τους είναι να μην τους πειράξει κανείς...

Θα αφήσει ο Αλβανός... να χάσει ο πελάτης την ελευθερία του;;

Κι όμως.. εάν θυμάσαι πριν καν ξεκινήσει όλο αυτό με τα αλλεπάλληλα λοκ ντάουν και το μάντρωμα υπήρχαν μεμονωμένα περιστατικά σε αρκετούς φίλους - μέλη απ'εδώ μέσα.. και η περιοχή ΔΕΝ έμοιαζε σε καμία περίπτωση με την σημερινή της κατάντια..
ΔΕΝ είδα κανέναν Αλβανό να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του έστω και γι'αυτά τα μεμονωμένα περιστατικά που αλλοιώνουν την αισθητική μιας ξέγνοιαστης μπουρδελότσαρκας!

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.523
Πόντοι
201
Υπάρχει μία αισιοδοξία από γνωστές ρεσεψιονιστ ότι θα ανοίξουν στις 15 του μουνιου. Θα ενημερώσω λέω όλους τους συναγωνιστές μήπως θέλετε κανένα βάψιμο σε λευκό (το σπέρμα μας) ή καμιά καινούργια στρομπομπαλα (τα αρχιδια μας) και το πρώτο γαμησι δωρεάν :thumbsup:. Στην οδό του χάρακα no.2 την Τρίτη είχε ένα γαμευσιμο Χριστίνα νομίζω αλλά την πονούσε το δόντι και δεν έκανε ?όπως ανακοινώθηκε. Μας δουλεύουν αυτές πως θα καυλωσουμε λέω θα αυτοπιπωθουμε η θα ονειρευομαστε την κωλοτρυπιδα της. Μπαρμπορας?? :uzi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ρε σεις, τα πρεζάκια θα τα διώξουν οι "επιχειρηματίες" της περιοχής μόλις ανάψει το πράσινο φως του ανοίγματος....
Τώρα να μαζευτούμε εμείς να κάνουμε τι;
Αυτούς μια σφαλιάρα να τους σκάσεις η μισή πάει χαμένη η άλλη μισή τους έχει σπάσει το σαγόνι, δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους καλά καλά...

Δεν διωχνει κανεις, κανεναν οπως το λες αλλα ισχυει οτι θα γινει.
Θα παει ενα πρωι καποια να ανοιξει καποιο μπουρδελο και αν δει πρεζακια γυρω γυρω
η στην πορτα, θα πει: ελα, ελα πηγαινε αλλου, εχουμε και δουλειες.
Θα σηκωθει το πρεζακι και θα παει στους φιλους του να πει ετσι κι ετσι
οποτε δεν θα ξαναπανε εκει.
Αν παλι τυχει να μην υπαρχουν πρεζακια στις πορτες η γυρω γυρω, θα δουν αυτα
κατα την επιστροφη τους απο "αναζητηση" και βολτα, τον κοσμο μπες βγες και στο δρομο
οποτε θα φυγουν μονα τους. Μετα θα πεσει ενα καποιο τυπικο καθαρισμα μποχας στην περιοχη
ισα για να υπαρχει μια καποια νορμαλ εικονα και αργα η γρηγορα (για μενα πολυ πιο αργα
μιας που τα γυναστηρια πηγαν πισω, αρα πανε και ολα πισω οποτε καλα ελεγαν
οσοι σχετικοι ρωτησα στο Μ$ταξουργειο) και τελικα ξανα ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ!!!

ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΟΛΕΣ ΠΙΣΩ!!!

Γιατι καινουργιες ΔΕΝ θα ερθουν κι αν ερθουν θα ειναι λιγες κι αχρηστες...

:dunno:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Δεν διωχνει κανεις, κανεναν οπως το λες αλλα ισχυει οτι θα γινει.
Θα παει ενα πρωι καποια να ανοιξει καποιο μπουρδελο και αν δει πρεζακια γυρω γυρω
η στην πορτα, θα πει: ελα, ελα πηγαινε αλλου, εχουμε και δουλειες.
Θα σηκωθει το πρεζακι και θα παει στους φιλους του να πει ετσι κι ετσι
οποτε δεν θα ξαναπανε εκει.
Αν παλι τυχει να μην υπαρχουν πρεζακια στις πορτες η γυρω γυρω, θα δουν αυτα
κατα την επιστροφη τους απο "αναζητηση" και βολτα, τον κοσμο μπες βγες και στο δρομο
οποτε θα φυγουν μονα τους. Μετα θα πεσει ενα καποιο τυπικο καθαρισμα μποχας στην περιοχη
ισα για να υπαρχει μια καποια νορμαλ εικονα και αργα η γρηγορα (για μενα πολυ πιο αργα
μιας που τα γυναστηρια πηγαν πισω, αρα πανε και ολα πισω οποτε καλα ελεγαν
οσοι σχετικοι ρωτησα στο Μ$ταξουργειο) και τελικα ξανα ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ!!!

Δεν νομίζω να τους αφήσουν μέχρι τη τελευταία μέρα στο άνοιγμα φίλε τντ, αν περάσεις τώρα στη περιοχή, -που έχεις περάσει- εκτός του ότι κοιμούνται εκεί πλέον μιας και ζέστανε ο καιρός, έχουν κάνει τη περιοχή έναν απέραντο σκουπιδότοπο, έχει σωρεία μικροβίων, κατουράνε χεζουν, ένα μπάχαλο δηλαδή.

Εκτός του ότι θα τους διώξουν πριν το άνοιγμα οι αρμόδιοι επιχειρηματίες ή η αστυνομία ή ο δήμος, (κάποιος θα το κάνει τελοσπαντων) θα παιχτεί και γερό καθάρισμα στη περιοχή, όπως γίνεται και στο τέλος κάθε λαϊκής που έρχονται τα μηχανήματα με ρίψεις νερού.
Πολλοί συναγωνιστές είναι σπιρτουληδες, κι εύλογα στην περίπτωση που δούνε όλες τις ακαθαρσίες στη φυλής (χαρτόνια, σακούλες, πλαστικά, χτένες, κωλόχαρτα) ούτε που θα πλησιάσουν, ποτέ δεν έχει φτάσει σε τέτοιο χάλι η Φυλής, το άνοιγμα των μπουρδελων θα κάνει καλό και στην αποτοξίνωση του δρόμου.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Οι τσατσαδες του Μεταξουργειου πρεπει να ηρεμησουν λιγο, μας τα εχουνε κανει τσουρεκια με την γκρινια..Ολο βολτα κανεις, εσυ ησουνα και πριν(ενω δεν ημουν ποτε), τσακωνονται και με τις τανες για το ποιο δωματιο θα πανε.Την Παρασκευη αμαρτησα και εγω και πηγα τσαρκα. Ειχε πιο λιγο κοσμο απο τις αλλες φορες. 2 καταθεσεις η μια στην Χριστινα απο το πορνοmall, ειχε τσακωθει με την τσατσα πιο πριν μπηκε στο δωματιο με νευρα ειπα θα φαω φολα αλλα τελικα ηταν κομπλε. Πιπα χωρις καποτα αν το θες και καλο γαμησακι αλλα οχι για πολλα πολλα. Σε διπλανο οικο η τσατσα τσακωνονταν με Πακιστανο εξυπνακια..Δευτερη καταθεση στο Ιασωνος 46 το τελευταιο. Οσο περιμεναμε στο σαλονι καλεσανε στο τηλ την Ρωξανη, ηταν ενας καψουρης απο Ρουμανια που της ελεγε ποσο την αγαπαει. Δεν μπορω να σε βγαλω απο το μυαλο μου να λεει αυτος, ξεχασε με να απανταει αυτη και ολα αυτα σε ανοιχτη ακροαση..Πηρα την Ολγα αλλα απογοητευηκα. Μετρια πιπα και στο γαμησι στηθηκε σαν επιπλο και περιμενε να τελειωσω..Μετα απο κανα πενταλεπτο βαρεθηκα να γαμαω και σταματησα. Μου ειπε αν τελειωσα απαντησα ναι για να την ξεφορτωθω..Χαμπαρι δεν πηρε...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα δοκίμασα στο Μετάξι Ι29. Αν και ξεκίνησα για την Γιασμιν απέναντι μάσησα βλέποντας καθώς πλησίασα να μπαίνουν 4 πάκηδες και στο καπάκι άλλοι δύο. Έτσι μπήκα στο απέναντι. Κάτω ήταν κάτι γεμιστά, πάνω το μόνο που μου έκανε λίγο κλικ ήταν η Βουλγάρα anabela . Βέβαια όταν μου είπε το όνομα της μου ήρθε να βάλω τα γέλια. Γυρίζω και λέω στην τσατσά: Δεν έχω μύγδαλα, το δεκάρικους καλό είναι;
- Ναι καλού είναι, τι Ντεν έχει;
- Άστο θεία, την άλλη φορά θα φέρω μια χούφτα.
Τέλος πάντων το έριξα λίγο στην πλάκα γιατί αλλιώς ούτε που θα μου σηκωνόταν. Και δεν πήγαινε άλλο στην αναβολή.

Η πίπα στην αρχή δεν έλεγε τίποτα. Αργότερα όταν της ζήτησα να ρίξει το ρυθμό, ήταν κάτι καλύτερο. Την έβαλα πάνω μου και πάλι την συντόνισα για τελειώνω.
Εντάξει, δεν έχω παράπονο από την κοπέλα. Έμεινα 13 λεπτά μέσα χωρίς πρόβλημα.
Αλλά η βρώμα ρε παιδιά...

Σιχάθηκα τη ζωή μου. Βγήκα και είπα ότι δεν θα ξαναπάω. Εντάξει και ρα της Φυλής δεν είναι όλα καθαρά, αλλά δεν είναι και σ' αυτό το χάλι. Και μπορώ να πω ότι κάποια στη Φώκαιας και Φιλιππίδου ήταν καθαρά.

Πραγματικά πήγα από πολύ μεγάλη ανάγκη. Ας ελπίσουμε να ανοίξουν αυτόν τον μήνα.
Όσο για τα πέριξ της Φυλής τα πρεζάκια δεν νομίζω να τα αφήσουν οι πατρώνες εκεί. Και πέρυσι μαζεύτηκαν για ένα διάστημα, αλλά το καλοκαίρι λάκισαν.
Κάνε υπομονή να ανοίξουν στην φυλής τύπε άσε την αναμπελ α είναι μέσα στην βρόμα η κοπέλα και ο χώρος εκεί άσε την ανάγκη και σκέψου λογικά τύπε μην ρισκαρις τόσο πολύ την υγεία σου !!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Οι τσατσαδες του Μεταξουργειου πρεπει να ηρεμησουν λιγο, μας τα εχουνε κανει τσουρεκια με την γκρινια..Ολο βολτα κανεις, εσυ ησουνα και πριν(ενω δεν ημουν ποτε), τσακωνονται και με τις τανες για το ποιο δωματιο θα πανε.Την Παρασκευη αμαρτησα και εγω και πηγα τσαρκα. Ειχε πιο λιγο κοσμο απο τις αλλες φορες. 2 καταθεσεις η μια στην Χριστινα απο το πορνοmall, ειχε τσακωθει με την τσατσα πιο πριν μπηκε στο δωματιο με νευρα ειπα θα φαω φολα αλλα τελικα ηταν κομπλε. Πιπα χωρις καποτα αν το θες και καλο γαμησακι αλλα οχι για πολλα πολλα. Σε διπλανο οικο η τσατσα τσακωνονταν με Πακιστανο εξυπνακια..Δευτερη καταθεση στο Ιασωνος 46 το τελευταιο. Οσο περιμεναμε στο σαλονι καλεσανε στο τηλ την Ρωξανη, ηταν ενας καψουρης απο Ρουμανια που της ελεγε ποσο την αγαπαει. Δεν μπορω να σε βγαλω απο το μυαλο μου να λεει αυτος, ξεχασε με να απανταει αυτη και ολα αυτα σε ανοιχτη ακροαση..Πηρα την Ολγα αλλα απογοητευηκα. Μετρια πιπα και στο γαμησι στηθηκε σαν επιπλο και περιμενε να τελειωσω..Μετα απο κανα πενταλεπτο βαρεθηκα να γαμαω και σταματησα. Μου ειπε αν τελειωσα απαντησα ναι για να την ξεφορτωθω..Χαμπαρι δεν πηρε...
Άγρια Δύση ..

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Υπάρχει μία αισιοδοξία από γνωστές ρεσεψιονιστ ότι θα ανοίξουν στις 15 του μουνιου. Θα ενημερώσω λέω όλους τους συναγωνιστές μήπως θέλετε κανένα βάψιμο σε λευκό (το σπέρμα μας) ή καμιά καινούργια στρομπομπαλα (τα αρχιδια μας) και το πρώτο γαμησι δωρεάν :thumbsup:. Στην οδό του χάρακα no.2 την Τρίτη είχε ένα γαμευσιμο Χριστίνα νομίζω αλλά την πονούσε το δόντι και δεν έκανε ?όπως ανακοινώθηκε. Μας δουλεύουν αυτές πως θα καυλωσουμε λέω θα αυτοπιπωθουμε η θα ονειρευομαστε την κωλοτρυπιδα της. Μπαρμπορας?? :uzi:
Τατιάνα όχι Χριστίνα. Δε λέει η συγκεκριμένη. Είναι από αυτές που νομίζουν ότι επειδή έχουν ωραίο βυζί και κωλάρα ότι είναι βεντέτες στην πιάτσα. Καταβάλλει τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια μέσα. Αν και την έχω πάρει αρκετές φορές, τις δύο τελευταίες τραβιόταν και έκλεβε πολύ. Οπότε δύσκολα να ξαναμπώ.

:hi:

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.080
Πόντοι
11.005
ξανα ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ!!!

Πως μας πετσοκοψες έτσι ?

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
791
Πόντοι
681
Τατιάνα όχι Χριστίνα. Δε λέει η συγκεκριμένη. Είναι από αυτές που νομίζουν ότι επειδή έχουν ωραίο βυζί και κωλάρα ότι είναι βεντέτες στην πιάτσα. Καταβάλλει τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια μέσα. Αν και την έχω πάρει αρκετές φορές, τις δύο τελευταίες τραβιόταν και έκλεβε πολύ. Οπότε δύσκολα να ξαναμπώ.

Και σαν γκομενα ειναι πολυ μετρια ρε παιδια

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Αν θυμάμαι καλά βρε παιδιά, και πέρυσι άνοιξαν τα μουρδέλα με τα γυμναστήρια μαζί; Κάτι μου θύμησε αυτό που υπόθηκε πιο πάνω. Αν ισχύει, τότε το ίδιο θα γίνει και τώρα. δεν ξέρω τι ναπω. Πιο καλά το έχω να μαντέψω το jocker, παρά τι θα αποφασίσουν αυτά τα κουμάσια που μας κυβερνάνε.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Αν θυμάμαι καλά βρε παιδιά, και πέρυσι άνοιξαν τα μουρδέλα με τα γυμναστήρια μαζί; Κάτι μου θύμησε αυτό που υπόθηκε πιο πάνω. Αν ισχύει, τότε το ίδιο θα γίνει και τώρα. δεν ξέρω τι ναπω. Πιο καλά το έχω να μαντέψω το jocker, παρά τι θα αποφασίσουν αυτά τα κουμάσια που μας κυβερνάνε.
Μαζί είχαν ανοίξει. Και μαζί λογικά θα ξανανοίξουν. Πολλοί συναγωνιστές υποστήριζαν ότι θα επισπευθεί το άνοιγμα από την κυβέρνηση. Δεν το συμμερίζομαι. Από το Φεβρουάριο το λέω για μέσα Ιουνίου.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Αυτα ειναι απλες εκτελεσεις. Τωρα βγαινουν και σε ορχηστρικα ρεμιξ.

Σου λενε κανε τον συζυγο για να μην εκτεθουν στον κοινωνικο περιγυρο
οσο ο πραγματικος συζυγος κοιμαται ξεχασμενος στην πολυθρονα του. :dunno:

Να γαμας βρε παιδι μου αλλα να φαινεται κυρια, μην δωσει και δικαιωματα.
Ποιος θα πει οτι εισαι;;; ο γκομενος;;; που;;; στους αγνωστους;;;

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αμαρτια, οποτε λεγε οτι σου εχει πει κι ας μην ταιριαζει τιποτα. :2funny:
Χαιρετα κι οσους σε κοιτουν περιεργα η γελουν. Ρε μπας κι ειναι συστημα;

οσο ζεις μαθαινεις wolfman...ισως γι αυτο να κοιμαται ο πραγματικος συζυγος.
Γιατι εκεινος ξερει καλα τι φορτωθηκε.

Και τελικα εσυ σκεφτεσαι ποιος ηταν ο ρολος σου...

:confused:
Με άλλα λόγια, πολυγαμικές οι Ελληνίδες !!!

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Καλημέρα συναγωνιστές ξανά και ξανά στους εθιστικούς δρόμους και συγκεκριμένα στη οδός β πήγαινα για το Αλινάκι.Στο 7 ηταν μια ονόματι Αλεξάνδρα και στο 2 Τατιάνα και Βίκυ(πήρα τηλέφωνο)Στο υπόγειο στο 6 το είδα ανοικτό και λέω:δε γαμιέται κάτσε να δω αν είναι το μουνέτο η Μπαρμπόρα και ναι εμφανίζεται όπως τη γέννησε η μαμά της,έχει πάρει αρκετά κιλά και σαν γνήσιος μπουρδελιάρης ήθελα μια δοκιμή,δε πέρασα άσχημα αλλά δε το ευχαριστήθηκα τελείως χωρίς να τις ριχνω ευθύνες,μου είπε ότι με το 69 της γίνετε πάταγος,ειπε ότι τέλος του μήνα θα πάει για τη δεύτερη δόση του εμβολίου και θα κάτσει μια βδομάδα κ μετά θα είναι παλι μαζί.Επειδή δεν είχα γεμίσει τις μπαταρίες μου έκανα μια βόλτα και γύρισα για το Αλινάκι,στον οίκο ήταν Αλίνα μαζί με Ιωάννα στο δεξιό Βικτώρια και Αλίκη και στο πάνω Σύλβια που αν δε ήμουν στοχευμένος για Αλίκη σίγουρα θα έμπαινα.Το Αλινάκι τίμησε το παράβολο και μ πέρασαν ιδέες ότι έπρεπε να πέρναγα διπλό χρόνο με Αλίνα κ ν μην έμπαινα Μπαρμπόρα αλλά και η Μπαρμπόρα είναι μια διαφορετική εμπειρία.Δε γαμιεται,δε δικαιούμαστε να περνάμε καλά;περαστικοί είμαστε και αύριο θα ξαναπάω ? και μετά ούτε καφέ δε θα παίρνω.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom