Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Άλλος παρακαλώ...
Άλλος παρακαλώ...
Ποτε είπαμε είχες πάει τελευταία φορα Αυστραλία;;Εγώ πίνω μόνο ενεργειακά ποτά και γαμαω σαν γουρούνι τύπε !!
Έχουν βάλει και απογευματινή βάρδια πλέον;καλησπερα παιδες!παιζει τιποτα καλο απογευματινη βαρδια μεταξι?χθες περασα μια βολτα και απο αυτες που ειδα μονο η χριστινα, η μελινα και η ζετα αξιζαν στο πορνομολ..δοκιμαστηκε η ζετα με πολυ καλη συμμετοχη..
12Είχα την τύχη να μάθω αυτή τη μυστική πληροφορία κατά τύχη πριν ενάμιση χρόνο. όταν αυθόρμητα η Γιασμίν έλεγε χαμηλόφωνα σε κάποιον την αληθινή της ηλικία...Ακούωωω...!
27 είναιΈχουν βάλει και απογευματινή βάρδια πλέον;
Δώσε αν μπορείς σωματική περιγραφή Ζέτας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
12
Και το ερώτημα Φωτιά: Είναι η Γιασμίν Ενήλικη..???Ηλικία Γιασμίν συνουσιαστές, για πάμεεε...!!
Εγώ και τα δυο, Φαιζερ.Έχει κάνει κανείς σας το εμβόλιο?
Πριν 250 σελίδες λέγαμε εδώ για το τσιπακι του αντιχρίστου... Για πες ζείς ακόμα; ?Εγώ και τα δυο, Φαιζερ.
ξεμπέρδεψες..Παρενέργειες?????Εγώ και τα δυο, Φαιζερ.
1ο εμβόλιο - πονουσε το αριστερό χέρι για μια μέρα πολυ κι έπειτα ο πονος ξεθωριασε μετά από 4 μέρες. Επίσης την πρωτη μερα είχα ατονία και λίγο πονο στα κοκκαλα, παρολαυτα εριξα έναν καλό πουτσο της μιας ώρας στυλ τσοντας. Άρα δεν είχα τρελή ατονια.ξεμπέρδεψες..Παρενέργειες?????
Κωνσταντίνα απο Αγρίνιο,BBW την βρίσκεις ακόμα βέργας?
Φίλε εγώ είμαι ο Αντίχριστος! Ακουω μονο Metal τα τελευταία 30 χρόνια... άρα δε με πιάνει τίποτα!!Πριν 250 σελίδες λέγαμε εδώ για το τσιπακι του αντιχρίστου... Για πες ζείς ακόμα; ?
Μήνυμα Διανοούμενου: Και στις 2 δόσεις εμβολίου γαμάμε πρέκια...!!!!1ο εμβόλιο - πονουσε το αριστερό χέρι για μια μέρα πολυ κι έπειτα ο πονος ξεθωριασε μετά από 4 μέρες. Επίσης την πρωτη μερα είχα ατονία και λίγο πονο στα κοκκαλα, παρολαυτα εριξα έναν καλό πουτσο της μιας ώρας στυλ τσοντας. Άρα δεν είχα τρελή ατονια.
2ο εμβόλιο - πολυ πιο ήπιος πονος στο χέρι ο οποίος ξεθωριασε στο 24ωρο.Παλι για ένα 24ωρο ατονια αλλά αρκετά ήπια, πονος στα κοκκαλα πολυ ήπιος, παλι εριξα πουτσο με πολλα γλυψιματα αυτή τη φορά. (Έφεση στο γλυφοκωλι που είναι must για να γεμίσω αντισώματα).
εγω ενα άστραΕγώ και τα δυο, Φαιζερ.
Γάμα τώρα που προλαβαινεις.... στο 2ο Άστρα δεν έχει γυρισμό...εγω ενα άστρα
Paradise lost ΜόνοΦίλε εγώ είμαι ο Αντίχριστος! Ακουω μονο Metal τα τελευταία 30 χρόνια... άρα δε με πιάνει τίποτα!!
ειναι ανοιχτα μεχρι τις 10μιση 11 μου ειπαν..η ζετα ειναι μαυρομαλλα γυρω στο 1.65 με προστυχο προσωπο, ωραιο μεγαλο στηθος και λιγα παραπανω κιλακια και γενικα πολυ καυλιαρα..Έχουν βάλει και απογευματινή βάρδια πλέον;
Δώσε αν μπορείς σωματική περιγραφή Ζέτας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
12