Οι τσατσαδες του
Μεταξουργειου πρεπει να ηρεμησουν λιγο, μας τα εχουνε κανει τσουρεκια με την γκρινια..Ολο βολτα κανεις, εσυ ησουνα και πριν(ενω δεν ημουν ποτε), τσακωνονται και με τις τανες για το ποιο δωματιο θα πανε.Την Παρασκευη αμαρτησα και εγω και πηγα τσαρκα. Ειχε πιο λιγο κοσμο απο τις αλλες φορες. 2 καταθεσεις η μια στην Χριστινα απο το πορνοmall, ειχε τσακωθει με την τσατσα πιο πριν μπηκε στο δωματιο με νευρα ειπα θα φαω φολα αλλα τελικα ηταν κομπλε. Πιπα χωρις καποτα αν το θες και καλο γαμησακι αλλα οχι για πολλα πολλα. Σε διπλανο οικο η τσατσα τσακωνονταν με Πακιστανο εξυπνακια..Δευτερη καταθεση στο Ιασωνος 46 το τελευταιο. Οσο περιμεναμε στο σαλονι καλεσανε στο τηλ την Ρωξανη, ηταν ενας καψουρης απο Ρουμανια που της ελεγε ποσο την αγαπαει. Δεν μπορω να σε βγαλω απο το μυαλο μου να λεει αυτος, ξεχασε με να απανταει αυτη και ολα αυτα σε ανοιχτη ακροαση..Πηρα την Ολγα αλλα απογοητευηκα. Μετρια πιπα και στο γαμησι στηθηκε σαν επιπλο και περιμενε να τελειωσω..Μετα απο κανα πενταλεπτο βαρεθηκα να γαμαω και σταματησα. Μου ειπε αν τελειωσα απαντησα ναι για να την ξεφορτωθω..Χαμπαρι δεν πηρε...