apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.520
- Πόντοι
- 456
Σε 3-4 μερες ισως , εχει κανει εμβολιο, υπομονη ολοι να γαμησουμε κωλο , θα ειναι και σφικτουλα !!!!!α by the way, ξέρει κανείες αν γύρισε η Μπάρμπορα?
Σε 3-4 μερες ισως , εχει κανει εμβολιο, υπομονη ολοι να γαμησουμε κωλο , θα ειναι και σφικτουλα !!!!!α by the way, ξέρει κανείες αν γύρισε η Μπάρμπορα?
Από μένα respect φιλεΎστερα από μήνες.. απόγευμα Μ. Παρασκευής ξανά περπάτησα την οδό Φυλής που έχουμε λιώσει σόλες σε αυτόν τον δρόμο...
Είχα να κατέβω από το τελευταίο επίσημο λουκέτο στους οίκους ανοχής.. ειλικρινά κάποια στιγμή πίστεψα πως μπέρδεψα την περιοχή και βρισκόμουν Μεταξουργείο....
Όλος ο κεντρικός δρόμος απροσπέλαστος.. πρέζα, δυσοσμία & κακό.
Τράβηξα κάποιες φωτογραφίες για να τις μοιραστώ μαζί σας (να με συγχωρέσετε για την κακή ποιότητα αυτών αλλά ΔΕΝ το έχω..) έφαγα πέσιμο δις μάλιστα.. την πρώτη από κάτι πρεζάκια που θεώρησαν πως τους κατασκοπεύω & σπάστηκαν... και την δεύτερη από μία ομάδα μουσουλμάνων που ψαχνόταν για μανούρα με το που με είδαν στην ευρύτερη περιοχή...
Μου ζήτησαν μάλιστα με τσαμπουκά το κινητό μου τηλέφωνο ώστε να ΜΗΝ υπάρχει υλικό με τα πρόσωπά τους...
Τέσπα.. καμία σχέση με αυτό που ξέραμε παλιά.
ΟΧΙ πως ήταν εκκλησία η περιοχή για να ΜΗΝ παρεξηγηθώ αλλά αυτό το χάλι δεν έχει ματαγίνει...
Οταν βλεπω ανθρωπο με αυτοπεποιθηση, τον υποστηριζω μεχρι κοκκαλο.
Αρκει να βαδιζει γνησια. Να μπορει. Να ειναι ετσι.
Καλα το πας αλλα πρεπει (ετσι πρεπει) να βαδισεις προς την ολοκληρωση σε αυτο το θεμα.
Η ολοκληρωση ειναι να αποκτησεις την δυναμικη του να μην μπορουν καν να σε κρινουν.
Η κοινωνια σε κρινει αρνητικα για τα μπουρδελα και αρνητικα αν εισαι με λουρι.
Συνεπως μην περιοριζεσαι αλλα φαε τον λαιμο της κοινωνιας.
Η κοινωνια δεν ειναι ολοι μας. Ειναι ολοι εκτος απο εμας που γινομαστε ενα μαζι της
μονο οταν το θελουμε εμεις.
εισαι θεούλης!! Ετσι πρεπει..?
Ναι , δεν ξερω μπορει να αλλαξε κατι ( νιωθει καλυτερα ) , βλεποντας και κανοντας.όχι να διορθώσω, ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ κατα τα λεγόμενα της Τσατσας θα έρθει ΑΥΡΙΟ
μόνο ο μπουρδελιάρης μπορεί να γαμάει χωρίς να περνάει από εξετάσεις.Δικέ μου ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα. Ζήλεψαν και κάποιοι ζήτησαν και οδηγίες. Αυτό που τούς εμποδίζει να κάνουν το ίδιο -τούς περισσότερους-είναι κάτι μαλακισμένοι ηθικοί φραγμοί που έχουν (θρησκεία κτλ.) + φόβος ότι δεν θα τούς σηκωθεί με καινούρια γκόμενα και θα γίνουν ρεζίλι . Να μπορείς να γαμάς κάθε μέρα ότι μουνί θες κι αντί γι 'αυτό να διαλέγεις καφεδάκι στις ξαδέρφες της Γυναίκας σου. Αυτό θα πει ξεφτίλα..!!!
Διαβασε πιο πανω κατι ειπε η 2τσα σε καποιον για αυριο μπορει .Ένας δεν υπάρχει να ξέρει αν γύρισε η Μπάρμπαρα??
Αννα: η στάνταρ θέση της είναι ΜΑ στο τραβελάδικο πολλές φορές πήγαινε και Ιάσωνος 43. Τώρα είναι στο πορνομολ ΟΛΟ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ.Για ποια Άννα λέτε μύστες?
Πορνομολ δε μου ανοίγουν ποτέ...είναι αστείο γιατί όταν μου λένε είμαστε κλειστά..καπάκι μπαίνουν πάκηδες......Αννα: η στάνταρ θέση της είναι ΜΑ στο τραβελάδικο πολλές φορές πήγαινε και Ιάσωνος 43. Τώρα είναι στο πορνομολ ΟΛΟ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ.
Ψηλή, πλέον χοντρή, καρέ μαλλί, καλό πρόσωπο, μεγάλο βυζί και τα κάνει όλα (εδώ γελάμε)
Πορνομολ δε μου ανοίγουν ποτέ...είναι αστείο γιατί όταν μου λένε είμαστε κλειστά..καπάκι μπαίνουν πάκηδες.....
άκου τι κάνεις: αφενός μη μοιάζεις με μπάτσο οκ ξέρω τέτοια ώρα τέτοια λόγια αλλά εγώ για λίγο καιρό με βλέπανε και με τρέμανε, πήγαινε χαλαρά και αν σου πουν κλειστά απλά κάθισε λίγο και περίμενε, χαλαρός, και ήρεμος το πιο λογικό είναι να σου ανοίξουν! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΗΞΕΡΑΝ προ καραντίνας ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΝΠορνομολ δε μου ανοίγουν ποτέ...είναι αστείο γιατί όταν μου λένε είμαστε κλειστά..καπάκι μπαίνουν πάκηδες......
Εγώ μπανοβγαινω παντού. Δεν χάνεις και τίποτα.Πορνομολ δε μου ανοίγουν ποτέ...είναι αστείο γιατί όταν μου λένε είμαστε κλειστά..καπάκι μπαίνουν πάκηδες......
Πήγαινε ήρεμα προς την πόρτα και μόλις πλησιάζεις στη πόρτα θα ειδοποιήσουν να σου ανοίξουν, μην ρωτήσεις τίποτα απλά περπατάΠορνομολ δε μου ανοίγουν ποτέ...είναι αστείο γιατί όταν μου λένε είμαστε κλειστά..καπάκι μπαίνουν πάκηδες......
Μπά δε παίζει..ταχω δοκιμάσει όλα.Πήγαινε ήρεμα προς την πόρτα και μόλις πλησιάζεις στη πόρτα θα ειδοποιήσουν να σου ανοίξουν, μην ρωτήσεις τίποτα απλά περπατά
Είπαμε,καλή ιδέα για όποιον πάει εκεί θα ήταν να κουβαλάει μαζί σεντόνι και μαξιλάρι. Και ακόμα καλύτερα συνεργείο απολύμανσης.Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα δοκίμασα στο Μετάξι Ι29. Αν και ξεκίνησα για την Γιασμιν απέναντι μάσησα βλέποντας καθώς πλησίασα να μπαίνουν 4 πάκηδες και στο καπάκι άλλοι δύο. Έτσι μπήκα στο απέναντι. Κάτω ήταν κάτι γεμιστά, πάνω το μόνο που μου έκανε λίγο κλικ ήταν η Βουλγάρα anabela . Βέβαια όταν μου είπε το όνομα της μου ήρθε να βάλω τα γέλια. Γυρίζω και λέω στην τσατσά: Δεν έχω μύγδαλα, το δεκάρικους καλό είναι;
- Ναι καλού είναι, τι Ντεν έχει;
- Άστο θεία, την άλλη φορά θα φέρω μια χούφτα.
Τέλος πάντων το έριξα λίγο στην πλάκα γιατί αλλιώς ούτε που θα μου σηκωνόταν. Και δεν πήγαινε άλλο στην αναβολή.
Η πίπα στην αρχή δεν έλεγε τίποτα. Αργότερα όταν της ζήτησα να ρίξει το ρυθμό, ήταν κάτι καλύτερο. Την έβαλα πάνω μου και πάλι την συντόνισα για τελειώνω.
Εντάξει, δεν έχω παράπονο από την κοπέλα. Έμεινα 13 λεπτά μέσα χωρίς πρόβλημα.
Αλλά η βρώμα ρε παιδιά...
Σιχάθηκα τη ζωή μου. Βγήκα και είπα ότι δεν θα ξαναπάω. Εντάξει και ρα της Φυλής δεν είναι όλα καθαρά, αλλά δεν είναι και σ' αυτό το χάλι. Και μπορώ να πω ότι κάποια στη Φώκαιας και Φιλιππίδου ήταν καθαρά.
Πραγματικά πήγα από πολύ μεγάλη ανάγκη. Ας ελπίσουμε να ανοίξουν αυτόν τον μήνα.
Όσο για τα πέριξ της Φυλής τα πρεζάκια δεν νομίζω να τα αφήσουν οι πατρώνες εκεί. Και πέρυσι μαζεύτηκαν για ένα διάστημα, αλλά το καλοκαίρι λάκισαν.
Από μένα respect φιλε
Προφανως για να ανέβασες τη φωτό με τον τυπά τελικά δε τους πέρασε
Σε αυτες τις περιπτωσεις φιλε οτι σου πει το ενστικτο κανεις
Εσυ πως το χειριστηκες?
Βασικά αδερφέ μου ήμουν έτοιμος για όλα με το που πάτησε το πόδι μου Φυλής και αντίκρισα αυτό το τοπίο!
Στην εικόνα απεικονίζεται ο πρώτος μουσουλμάνος που μου την έπεσε πριν σπεύσουν άλλοι 3 για ενίσχυση!
Με το που μου λέει κλείσε το τελέφωνο βρίζοντάς με στην γλώσσα του θόλωσα, κινήθηκα δίχως δεύτερη σκέψη (ενδεχομένως λανθασμένη & απερίσκεπτη πράξη) προς το μέρος του και κόλλησα το πρόσωπό μου στο δικό του (δεύτερο φάουλ αγνοώντας τον covid) λέγοντάς του σε έντονο ύφος πως κανένας ΔΕΝ θα με διώξει από το σπίτι μου και να κοιτάζει την δουλειά του.
Ούτε την στιγμή που ήμουν ένας εναντίον τεσσάρων + καμιά 20αρα σε απόσταση αναπνοής ΔΕΝ έχασα το θάρρος μου και φυσικά ΔΕΝ με έδιωξαν αυτοί!
Έφυγα μονάχα όταν είχε τελειώσει η βόλτα μου.
*Το μόνο σίγουρο πως αυτοί ύστερα από τόσους μήνες θεωρούν πως ο δρόμος όπως και όλο το ιστορικό κέντρο της Αθήνας τους ανήκει!
Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά όταν ανοίξουν τα τσαρδιά θα έχουμε αρκετά περιστατικά.. με αποτέλεσμα αρκετοί συναγωνιστές να ΜΗΝ μπορούν να τσαρκάρουν ελεύθερα.
Ρε σεις, τα πρεζάκια θα τα διώξουν οι "επιχειρηματίες" της περιοχής μόλις ανάψει το πράσινο φως του ανοίγματος....Αυτό είναι εύκολο, θα δώσουμε ραντεβού τα μέλη του bou και θα τους δείξουμε σε ποιον ανήκει τι.
Εκτός και αν είμαστε τόσο άθλιοι πλέων, που να ανεχόμαστε να μας γαμάνε οι κάφροι.
Νομίζω, αν αφήσουμε στην άκρη τις ηλίθιες φοβίες θα πάρουν ένα καλό μάθημα οι κάφροι.
Μην παραμελείτε τις παντρεμένες γειτόνισσες!
Τα κάνουν όλα και συμφέρει!