Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 172 άτομα (15 μέλη και 157 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Σώπα ρε φιλαράκο που ζήλεψαν και έφτασαν να σε μισήσουν κιόλας επειδή στήθηκες στην ουρά να γαμήσεις τα 5-6 ημιαξιοπρεπή μουνιά που έχουν απομείνει στις δύο λυματολάσπες... Δεν λέω και γω ομοϊδεάτης είμαι αλλά μην τρελαθούμε και τελείως εδώ πέρα...
(Χώρια που δεν βλέπω τι τους εμποδίζει να κάνουν κι εκείνοι το ίδιο)
Το θέμα όμως δεν έχει να κάνει με το τι στην τελική γαμάς... αλλα στην άγνοια τους και αυτά που φαντάζονται οτι θα κάνανε αμα δεν είχαν μπλέξει στον γάμο... Ζηλεύουν επειδή είναι εγκλωβισμένοι και εσυ φαίνεσαι ελεύθερος και ευτυχισμένος...

Μια φορά κάποιος γύρισε και μου είπε:
- Ξέρεις ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στον παντρεμένο και τον εργένη;;
- Και οι δυο νομίζουν, οτι ο άλλος γαμάει περισσότερο...

eikona6.jpg

:2funny:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Στο πορνομολ γαμάτε καμιά ή παίρνουν όλη τη Σάρα και τη Μάρα από ξένους σε speedrun και έχουν και όλη μέρα μούτρα. Εγώ σπροχνω την Μελίνα όταν πάω.
Tυπική η Μελίνα , βαρετή θα την έλεγα, Χριστίνα πολύ καλύτερη εμφανισιακά κτλ

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Το θέμα όμως δεν έχει να κάνει με το τι στην τελική γαμάς... αλλα στην άγνοια τους και αυτά που φαντάζονται οτι θα κάνανε αμα δεν είχαν μπλέξει στον γάμο... Ζηλεύουν επειδή είναι εγκλωβισμένοι και εσυ φαίνεσαι ελεύθερος και ευτυχισμένος...

Μια φορά κάποιος γύρισε και μου είπε:
- Ξέρεις ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στον παντρεμένο και τον εργένη;;
- Και οι δυο νομίζουν, οτι ο άλλος γαμάει περισσότερο...

eikona6.jpg

Ο Παντρεμένος γαμάει 2 φορές τη βδομάδα (Και πολύ λέω). Ένας εργένης γενικά δεν είναι στάνταρ ότι γαμάει πολύ. Οκ έχει ελεύθερο χρόνο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι γαμάει όλη την ώρα.Μπορεί να τρώει τα χ με το κιλό και να μην έχει πέραση. Εγώ μιλάω καθαρά για μπουρδελιάρηδες. Ο Μπουρδελιάρης είναι επαγγελματίας στο σεξ, έμπειρος και πολλά άλλα.Βλέπω την αλλαγή στον εαυτό μου πάνω στο σεξ με τα μπουρδέλα. Είμαι έτοιμος να γαμήσω ανά πάσα στιγμή χωρίς σκέψη και με καλή στύση.Εδώ και τώρα! Δεν το είχα πάντα αυτό και σε τέτοιο βαθμό.Αυτό αποκτιέται μέσα στην ακαδημία των μπουρδέλων με κόπο και μεράκι. Ένας παντρεμένος επίσης είναι συνήθως μαλθακός γιατί έχει αποσυνδέσει από πάνω του το Θηρίο της Ηδονής κι έχει αντικαταστήσει την 'Περιπέτεια' με 'Ασφάλεια'

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Όχι και "άντρας" ο Αντρίκος...Αυτά θα τα λέτε μεταξύ σας στην κλαδική. Όταν κάνεις πιπούλες στον Οζάλ δεν είσαι "άντρας". "Αααααντρας" είσαι.

Όταν μπήκε ο Λαδάς μέσα και φώναξε "Παπανδρέου", ο αντρίκος σήκωσε το χεράκι σαν κότα. Και είπε "παρών". Και ο Λαδάς απάντησε "αυτό είναι το πρώτο παρών που δίνεις στον Ελληνικό Στρατό μωρή λάμια".

Και μετά έτεχαν οι Αμερικάνοι να τον γλιτώσουν...Ωραίες μέρες.
Ιστορίες για αγρίους από το ράδιο αρβύλα!

Ο Αντρέας είχε πολλά ανθρώπινα ελαττώματα όπως όλοι μας αλλά πιόνι των Αμερικάνων ή άλλων ξένων δυνάμεων δεν ήταν. Αντίθετα, ο "Εθνάρχης", ο Μητσοτάκης, ο Σημίτης, ο Κωστάκης, ο Σαμαράς και ο Τσίπρας δεν έκαναν ποτέ το παραμικρό χωρίς να έχουν πάρει προηγουμένως την έγκριση των Γερμανών (γερμανοτσολιάδες).

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Μου αρέσει που απο την εξίσωση, θέλω να πιστεύω, ξέχασες τον Γιωργάκη...

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.520
Πόντοι
456
Ρε μύστες η μπαρμπορα γύρισε?αν περάσει κανείς το πρωί ας κάνει μια γρήγορη ενημέρωση γιατί θα εκραγω.....αν και έχω planB να τον δώσω σε μια ΑΝΝΑ από φυλης αλλά έχει γίνει λίγο τόφαλος από την καραντινα
Για ποια ΑΝΝΑ λες στην Φυλης αυτη που ηταν στο 59 ?? εαν ειναι αυτη στειλε μου σε πμ πως θα την βρω , ευχαριστω .

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Εχει φτιαξει λαρυγγι μυστη μου;;;

:sunglasses:
Δε παίζεται λέμε το κορίτσι..τι γλειφωμουνοκωλια..τι τσιμπούκια λαρρυγγωτα... τι δάχτυλα στο κωλοτρυπιδακι της καθώς τη γαμουσα στα 4 με κείνη να σπρώχνει πιο πολύ.. άσε..τα λόγια περιττά.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ξ
Να κάνουμε και σωματείο βορδελιαρηδων. Αλλά πάλι θα χωριστεί σε αντίπαλες παρατάξεις. Στην εμετική παράταξη,παράταξη Φυλής βιζιτοπαραταξης, βαζογαμικουλεων, μπαρμπαδων κουλουπου. Άσε δεν θα βγει άκρη.
να κάνουμε εγώ σύμφωνο !!! Ας κάνουμε σωμάτιο επιτέλους !!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τότε και στη χειρότερη τρώγλη του Μεταξουργείου έβρισκες μουνάρες(κατά κόρον ρωσίδες) με 2000 ή με 2500 δρχ. Τόσο "έπαιζε" η τιμή στη περιοχή.
Πρόλαβα οριακά αυτές τις τιμές που λες και κάποιες μουναρες !! Πιο πολύ φυλής αλλά ξαι Μεταξουργείο !! Θυμαμε στο Μεταξουργείο μια ερμαφρόδιτη πραγματικα ερμαφρόδιτη που ήταν σκέτη καβλα

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Καταδρομική πριν λίγο με το μηχανάκι για Άναμπελ. Ήταν εκεί χωρίς κόσμο καθόταν στο σαλόνι με την τσα. Πέρασμα στο δωμάτιο, μαύρο χάλι, προσπάθησα να μην ακουμπήσω πουθενά. Έρχεται η μικρή, μα τι μικρή, μικροσκοπική. Μου σκάει ένα φιλί και ανεβαίνει όρθια πάνω στο κρεβάτι αρχίζοντας να χορεύει και να βγάζει τα εσώρουχα. Παρένθεση φορούσε ψηλές κάλτσες σαν ζαρτιερες. Κατεβαίνει κάτω και αρχίζει μία αρκετά καλή πίπα με μπόλικο σάλιο και αρκετά βαθιά, δόντι δεν κατάλαβα. Σηκώνω το εργαλείο και της δίνω τα αρχιδια για γλυψιμο. Εκεί έγινα τούρμπο την γυρνάω στα τέσσερα και άρχισα σιγά σιγά να την παίρνω. Τζελ δεν έβαλε παρόλα αυτά δεν ήταν εφικτό το μουνάκι της. Μετά από λίγο ήρθε το τέλος, με ξαναφιλισε και άντε γεια. Συμπεράσματα: εμφάνιση μέτρα, διάθεση συμμετοχή μέτρα προς καλή, χώρος άστο. Κόσμος περατζαδα δεν είχε γενικά πουθενά

ioanniskann

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2021
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα, η Gilf Νταϊάνα από Μαγνησίας 1, ξέρουμε αν δουλεύει κάπου τώρα ; Ευχαριστώ

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom