Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 384 άτομα (38 μέλη και 346 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Δεν ειναι μονο στα μπουρδελα μυστη μου. Παντου αρνητικα θα κρινεσαι γιατι οτι κι αν κανεις

πας εναντια σε καποια παραταξη. Με ολους καλα δεν τα εχει κανεις.

(ετσι που παρεθεσες ομως με "κοψιμο" ειναι σαν να συμφωνω - οχι, διαφωνω οπως σωστα καταλαβες)

Οι συμβασεις καθως κι οι επιταγες της κοινωνιας εχουν κατασκευαστει

για να καλουπωνουν τον κοσμο. Αυτο γινεται για να λειτουργουν ολα σε τεχνητη ισορροπια.

Αν σπασει καποια μικρη "ακολουθια", θα ερθει κι η μεγαλη εκρηξη κτλ.

Επι της βαθιας ουσιας, κανενας "εγκλωβισμενος" δεν γουσταρει να γαμας εσυ ως "ελευθερος"

(σε καμια μορφη γαμησιου) διοτι καθενας θελει εναν αλλον σαν κι αυτον.

Και καπως ετσι δημιουργηθηκαν οι "ομαδες" σε ολα.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να εισαι αδιαφορος και προσηλωμενος στους στοχους σου.

Στα παπαρια σου ολα κι οποιος ανακατευτει πολυ, ριξτου φολα.

:rockon:
Συνουσιαστή συμφωνώ στα παραπάνω ωραίος, αλλά να προσθέσω κάτι σημαντικό. Οφείλουμε κι εμείς οι Μπουρδελιάρηδες να δείχνουμε τα δόντια μας απέναντι στους κοινωνικά συμβιβασμένους. Είμαστε κι εμείς ομάδα και μάλιστα με συγκεκριμένη φιλοσοφία.Αν δεν προτάξουμε τις απόψεις μας δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα.Ουκ ολίγες φορές έκανα μάπες παντρεμένων 'Τρίλιζα' λέγοντάς τους ότι ''μετά από το hot μπανάκι μου, κατεβαίνω στα μπουρδέλα να γαμήσω όποιο κοριτσάκι κεφάρω''. Κοκκίνισαν οι φάτσες τους από ζήλεια και μίσος. Όλοι πρέπει να το κάνουμε αυτό, να κάνουμε full επίθεση στους υποταγμένους θυμίζοντάς τους πώς είναι να είσαι στ' αλήθεια Ελεύθερος. Θα υπάρξουν αποτελέσματα από την επανάστασή μας αλλά πρώτα απαιτείται σκληρή δουλειά από όλους μας!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Λοιπόν σήμερα σκηνικό Πέρδικα 3 στο οποίο ήμουν παρών! Βγήκε η τανα από το δωμάτιο μιλώντας Αλβανικά και μάλλον βρίζοντας! Μετά από 2 λεπτά βγαίνει ένα παλικάρι και ζητάει 5ευρώ πίσω καθώς ενώ στο σαλονάρισμα λέει κώλο, του πε πως τον έχει μεγάλο και ΔΕΝ κάνει κώλο! Και γενικά το "αφεντικό" του πε οκ και μην κακοκαρδίζεσαι και έχει κάνει μαλακίες και πιο παλιά. Εγω έμεινα μαλάκας γιατί οκ πέραν του ότι έχει κάπως καλό σώμα ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΤΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΠΑ μέσα στο δωμάτιο? :thumbsdown: :jerking2:
Κάπως έτσι την έκανα και γω
Οσοι πάτε για κώλο ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ είναι σαλονοπαγίδα το ΙΔΙΟ και ΤΖΟΑΝΑ από Ιάσωνος 27

Σωστος σε ολα, αρα εχουμε ψευδη παροχη. Καλα, αυτο γινεται και σε αλλες υπηρεσιες
με διαφορες τυπισσες στα μπουρδελα που το κανουν για δολωμα.
Η Τζοαννα που ανεφερες, το εγραψα κι εγω στην μικρη ενημερωση που εκανα
δε κανει ποτε κωλο με κανεναν οπως η ιδια εχει πει και δεν ξερω
και κανεναν να εχει γαμησει τον κωλο της.
Το λεει σταρατα μαλιστα αν σε γνωρισει κιολας. Τους λεει ετσι για να μπαινουν. :2funny:
Ακομα και στην Κνιδου και Τροφωνιου, δεν το εκανε ποτε (οσο μπορω να γνωριζω).

:hi:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Οταν βλεπω ανθρωπο με αυτοπεποιθηση, τον υποστηριζω μεχρι κοκκαλο.
Αρκει να βαδιζει γνησια. Να μπορει. Να ειναι ετσι.
Καλα το πας αλλα πρεπει (ετσι πρεπει) να βαδισεις προς την ολοκληρωση σε αυτο το θεμα.
Η ολοκληρωση ειναι να αποκτησεις την δυναμικη του να μην μπορουν καν να σε κρινουν.
Η κοινωνια σε κρινει αρνητικα για τα μπουρδελα και αρνητικα αν εισαι με λουρι.
Συνεπως μην περιοριζεσαι αλλα φαε τον λαιμο της κοινωνιας.
Η κοινωνια δεν ειναι ολοι μας. Ειναι ολοι εκτος απο εμας που γινομαστε ενα μαζι της
μονο οταν το θελουμε εμεις.

etsiprepei.jpg

Η κριτική των άλλων είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Ε΄γω το βλέπω ως κίνητρο για να γίνουμε πιο ισχυροί. Μα τι να λέμε τώρα τα αυτονόητα? Ένας παντρεμένος δεν μπορεί να κάνει σχεδόν τίποτα στον ελεύθερο χρόνο του, και για την ακρίβεια δεν έχει ελεύθερο χρόνο.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Συνουσιαστή συμφωνώ στα παραπάνω ωραίος, αλλά να προσθέσω κάτι σημαντικό. Οφείλουμε κι εμείς οι Μπουρδελιάρηδες να δείχνουμε τα δόντια μας απέναντι στους κοινωνικά συμβιβασμένους. Είμαστε κι εμείς ομάδα και μάλιστα με συγκεκριμένη φιλοσοφία.Αν δεν προτάξουμε τις απόψεις μας δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα.Ουκ ολίγες φορές έκανα μάπες παντρεμένων 'Τρίλιζα' λέγοντάς τους ότι ''μετά από το hot μπανάκι μου, κατεβαίνω στα μπουρδέλα να γαμήσω όποιο κοριτσάκι κεφάρω''. Κοκκίνισαν οι φάτσες τους από ζήλεια και μίσος. Όλοι πρέπει να το κάνουμε αυτό, να κάνουμε full επίθεση στους υποταγμένους θυμίζοντάς τους πώς είναι να είσαι στ' αλήθεια Ελεύθερος. Θα υπάρξουν αποτελέσματα από την επανάστασή μας αλλά πρώτα απαιτείται σκληρή δουλειά από όλους μας!

Καλα, εσυ το εχεις παρει πιο ζεστα καλλιτεχνη μου.

Η αληθεια ειναι παντως οτι οταν γαμας ανεξαιρετως που και πως, καποιοι νευριαζουν.

Εκεινη την στιγμη, υπαρχει μια υποβοσκουσα ζηλια που υποχωρει μετα απο λιγο.

Χεστους μωρε, ριχνε εσυ ψωλιες γιατι ετσι κι αλλιως για παρτη σου εισαι.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.550
Πόντοι
19.485
Σωστος σε ολα, αρα εχουμε ψευδη παροχη. Καλα, αυτο γινεται και σε αλλες υπηρεσιες
με διαφορες τυπισσες στα μπουρδελα που το κανουν για δολωμα.
Η Τζοαννα που ανεφερες, το εγραψα κι εγω στην μικρη ενημερωση που εκανα
δε κανει ποτε κωλο με κανεναν οπως η ιδια εχει πει και δεν ξερω
και κανεναν να εχει γαμησει τον κωλο της.
Το λεει σταρατα μαλιστα αν σε γνωρισει κιολας. Τους λεει ετσι για να μπαινουν. :2funny:
Ακομα και στην Κνιδου και Τροφωνιου, δεν το εκανε ποτε (οσο μπορω να γνωριζω).

την έχω γαμήσει 1 φορά δεν πήγα πάλι! (μουνί)

• Like
Αντιδράσεις: tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Η κριτική των άλλων είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Ε΄γω το βλέπω ως κίνητρο για να γίνουμε πιο ισχυροί. Μα τι να λέμε τώρα τα αυτονόητα? Ένας παντρεμένος δεν μπορεί να κάνει σχεδόν τίποτα στον ελεύθερο χρόνο του, και για την ακρίβεια δεν έχει ελεύθερο χρόνο.

"Ο ανδρας πριν τον γαμο ειναι ανολοκληρωτος. Μετα τον γαμο, ειναι τελειωμενος".

Δεν θυμαμαι που το εχω διαβασει. :2funny: Ειναι πλεον τοσο χαλια οι συνθηκες εγγαμου βιου

που δεν αξιζει καν την προσπαθεια. Ρε μαν, εχω χασει πασα ιδεα δηλαδη.

Αγγελο εχουν πλεον οσοι δεν παντρευονται. Οι γυναικες εχουν τρελλαθει τελειως.

Συμβαινουν φοβερα πραγματα.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Καλα, εσυ το εχεις παρει πιο ζεστα καλλιτεχνη μου.

Η αληθεια ειναι παντως οτι οταν γαμας ανεξαιρετως που και πως, καποιοι νευριαζουν.

Εκεινη την στιγμη, υπαρχει μια υποβοσκουσα ζηλια που υποχωρει μετα απο λιγο.

Χεστους μωρε, ριχνε εσυ ψωλιες γιατι ετσι κι αλλιως για παρτη σου εισαι.

Eγώ θα συνεχίζω να γαμάω εννοείται με την διαφορά όμως ότι θα τούς ενημερώνω συνεχώς. Ε΄τσι η ζήλεια τους και τα ερωτηματικά τους θα αναζωπυρώνονται συνεχώς. Λογικό είναι..όταν έχεις απέναντί σου ένα άτομο που γαμάει όλη την ώρα πολλές γκόμενες και μάλιστα σού δίνει και πληροφορίες να πάς να τις γαμήσεις κι εσύ αλλά δεν πας γιατί είσαι ''σωστός οικογενειάρχης''' εεεε θα σκάσεις κάποια στιγμή , θα πεθάνεις από καρκίνο.

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81
Δεν ειναι μονο στα μπουρδελα μυστη μου. Παντου αρνητικα θα κρινεσαι γιατι οτι κι αν κανεις

πας εναντια σε καποια παραταξη. Με ολους καλα δεν τα εχει κανεις.

(ετσι που παρεθεσες ομως με "κοψιμο" ειναι σαν να συμφωνω - οχι, διαφωνω οπως σωστα καταλαβες)

Οι συμβασεις καθως κι οι επιταγες της κοινωνιας εχουν κατασκευαστει

για να καλουπωνουν τον κοσμο. Αυτο γινεται για να λειτουργουν ολα σε τεχνητη ισορροπια.

Αν σπασει καποια μικρη "ακολουθια", θα ερθει κι η μεγαλη εκρηξη κτλ.

Επι της βαθιας ουσιας, κανενας "εγκλωβισμενος" δεν γουσταρει να γαμας εσυ ως "ελευθερος"

(σε καμια μορφη γαμησιου) διοτι καθενας θελει εναν αλλον σαν κι αυτον.

Και καπως ετσι δημιουργηθηκαν οι "ομαδες" σε ολα.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να εισαι αδιαφορος και προσηλωμενος στους στοχους σου.

Στα παπαρια σου ολα κι οποιος ανακατευτει πολυ, ριξτου φολα.

Οι ομάδες εγιναν πράγματι για να νιώθουν οι άνθρωποι καλά με όμοιους και ότι ανήκουν κάπου. Οι συμβάσεις σίγουρα βοηθούν στην ισορροπία αλλά έχω την εντύπωση ότι βγήκαν πάνω σε πραγματικές ανάγκες. Θα σε το πω πιο απλά. Αν ένας άντρας τριγυρνάει από δω κι από κει, υπάρχει περίπτωση να ασχολείται με την οικογένειά του? Υπάρχει περίπτωση τα παιδιά του να είναι βολεμένα στην ζωή? Εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν, αλλά στον μέσο όρο, αυτό δεν γίνεται. Δεν έχω δει κανενα πατέρα μπουρδελιάρη να έχει παιδιά βολεμένα.

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Σώπα ρε φιλαράκο που ζήλεψαν και έφτασαν να σε μισήσουν κιόλας επειδή στήθηκες στην ουρά να γαμήσεις τα 5-6 ημιαξιοπρεπή μουνιά που έχουν απομείνει στις δύο λυματολάσπες... Δεν λέω και γω ομοϊδεάτης είμαι αλλά μην τρελαθούμε και τελείως εδώ πέρα...
(Χώρια που δεν βλέπω τι τους εμποδίζει να κάνουν κι εκείνοι το ίδιο)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
"Ο ανδρας πριν τον γαμο ειναι ανολοκληρωτος. Μετα τον γαμο, ειναι τελειωμενος".

Δεν θυμαμαι που το εχω διαβασει. :2funny: Ειναι πλεον τοσο χαλια οι συνθηκες εγγαμου βιου

που δεν αξιζει καν την προσπαθεια. Ρε μαν, εχω χασει πασα ιδεα δηλαδη.

Αγγελο εχουν πλεον οσοι δεν παντρευονται. Οι γυναικες εχουν τρελλαθει τελειως.

Συμβαινουν φοβερα πραγματα.

Τι να πω, χαρά στο κουράγιο τους, μια ζωή να πληρώνουν ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ των άλλων και για κείνους ΤΙΠΟΤΑ! Άστους, δεν πειράζει

• Like

999r

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2019
Like
150
Πόντοι
0
να κάνω και μια μικρή αναδρομή...πίσω στο 1993 μίας και βολτάροντας πέρασα από δύο πολύ παλιά σπιτάκια

Κολωνού 5
7.jpg

σε τούτον εδώ τον οίκο εργαζόταν στάνταρ ως τσάτσος ο δροσερός Λάκης 50άρης και στη βάρδια του στο ραδιοκασετόφωνο έπαιζε πάντα τραγούδια του Καζαντζίδη , ο Λάκης μεγαλωμένος στη Γερμανία ποτέ δεν μπορούσε να κρύψει την αδυναμία που μου είχε αλλά καμία φορά δεν είχε ξεφύγει...πολλές φορές με άφηνε και γάμαγα δύο φορές πληρώνοντας μόνο την μία και όταν πέρναγα πολλές φορές έπαιρνε μάτι απο τρύπα απο διπλανό δωμάτιο , συνήθως δούλευε με τη Ξένια ξανθιά λεπτή Ρωσίδα 35άρα με μικρό βυζί όπου έκανε και ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αγησιλάου 3
3.jpg

εδώ δούλευαν δυο μίλφ ρωσόφωνες η Ρια και η Ελένη ξανθιές και οι δύο τους , η Ρια παχουλή με 4αρι βυζί έκανε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και η Ελένη λεπτή με μικρό βυζί έκανε πρωκτικό , σε ρόλο υπηρεσίας αλλά και σαν "κοπέλα" δούλευε η Ρένα...ο τσολιάς , δεν ξέρω αν ήταν τραβελι ή εγχειρισμένη , μια φορά όμως είχε πλακώσει δύο Έλληνες μεθυσμένους άρτι αφιχθείς από μπουζούκια που ήθελαν να περάσουν με την Ρια, αυτή δεν ήθελε επειδή ήταν μεθυσμένοι και την παρενοχλούσαν , στην κυριολεξία τους πέταξε έξω απο τον οίκο.
Ω, ρε φίλε τι μου θύμησες τώρα... Κολωνου5... Αρχές 1995.. Το δεύτερο γαμισι μου σε μπουρδελο..Πράγματι,η κοπέλα ήταν μια ξανθιά . Όχι Ελληνίδα. Στην απογευματινή βάρδια την είχα συναντήσει. Τώρα ,όνομα ,που να θυμάμαι... Ωραίες εποχές..! Πάντως αυτό το σπίτι γύρω στο 96 η 97 έκλεισε. . Έχει μείνει το καλώδιο με την λάμπα ,τιμής ενέκεν να μας θυμηζει αξέχαστες εποχές...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οι ομάδες εγιναν πράγματι για να νιώθουν οι άνθρωποι καλά με όμοιους και ότι ανήκουν κάπου. Οι συμβάσεις σίγουρα βοηθούν στην ισορροπία αλλά έχω την εντύπωση ότι βγήκαν πάνω σε πραγματικές ανάγκες. Θα σε το πω πιο απλά. Αν ένας άντρας τριγυρνάει από δω κι από κει, υπάρχει περίπτωση να ασχολείται με την οικογένειά του? Υπάρχει περίπτωση τα παιδιά του να είναι βολεμένα στην ζωή? Εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν, αλλά στον μέσο όρο, αυτό δεν γίνεται. Δεν έχω δει κανενα πατέρα μπουρδελιάρη να έχει παιδιά βολεμένα.

Γενικως κι αοριστως, αν το αρσενικο γυρευει (μπολικο) μουνι, σκατα γαμο θα κανει.

:2funny:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Σώπα ρε φιλαράκο που ζήλεψαν και έφτασαν να σε μισήσουν κιόλας επειδή στήθηκες στην ουρά να γαμήσεις τα 5-6 ημιαξιοπρεπή μουνιά που έχουν απομείνει στις δύο λυματολάσπες... Δεν λέω και γω ομοϊδεάτης είμαι αλλά μην τρελαθούμε και τελείως εδώ πέρα...
Δικέ μου ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα. Ζήλεψαν και κάποιοι ζήτησαν και οδηγίες. Αυτό που τούς εμποδίζει να κάνουν το ίδιο -τούς περισσότερους-είναι κάτι μαλακισμένοι ηθικοί φραγμοί που έχουν (θρησκεία κτλ.) + φόβος ότι δεν θα τούς σηκωθεί με καινούρια γκόμενα και θα γίνουν ρεζίλι . Να μπορείς να γαμάς κάθε μέρα ότι μουνί θες κι αντί γι 'αυτό να διαλέγεις καφεδάκι στις ξαδέρφες της Γυναίκας σου. Αυτό θα πει ξεφτίλα..!!!

Τελευταία τροποποίηση:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.550
Πόντοι
19.485
Ετσι! Και τσιμπουκι μετριο! Εχει ομως κοσμο να ξερεις...θα μου πεις ολες δεν εχουν;

δεν ξέρω πόσο κόσμο έχει και τι, πάντως αυτήν τη μια φορά...ξεκίνησε με τσιμπούκι, ΔΕΝ σταματούσε...την ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΕΓΩ, μου πε πως είμαι κακό παιδί, της είπα ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟ και μου πε ΟΚ ΜΙΑ ΜΙΑ ΟΜΩΣ, αλλά επειδή δεν ήθελα ρίσκα (θα πω παρακάτω για αυτό) την πήρα στα 4 ΑΓΡΙΑ στη μούνα και το άντεξε μια χαρά.

Τώρα που μου το θύμησες, κανα 2χρονο πίσω είχα πάρει μια Αννα που δουλεύει τώρα στο μολ μέσα (έχει πάρει πολλά κιλά τώρα, τότε ήταν απλά νταρντανογεμάτη).
Οσο την έπαιρνα μουνί έκανε λες και την γαμούσε ο Οπτιμους Πραιμ, όταν πήγα να την πάρω από κώλο έκανε λες και θα της έχωνα ουρανοξύστη, άρχισε τα: πονάω και με σκίζεις πριν της το βάλω! Υπάρχει ΚΟΛΠΟ να σπάει η καπότα ώστε να "κόψουν το ρυθμό"/"ξεακβλώσουν τον πελάτη και η Αννούλα μου το κανε, βγήκα έξω και πήρα το μισό 10άρικο πίσω! Τότε που λέω εγώ την είχα πετύχει βράδυ καλοκαίρι στο Ιάσωνος 43

• Like

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Και εν τέλει, πιο καλά είναι τα μουνιά στα μπουρδέλα απ' τις γυναίκες τους και πού να επιστρέψουν όλες κιόλας

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.606
Πόντοι
746
Αυτά στη Λιοσίων 73ΑΒ δεν δουλεύουν κρυφά; Εεεεεμυυυ σε θέλω ??

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
δεν ξέρω πόσο κόσμο έχει και τι, πάντως αυτήν τη μια φορά...ξεκίνησε με τσιμπούκι, ΔΕΝ σταματούσε...την ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΕΓΩ, μου πε πως είμαι κακό παιδί, της είπα ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟ και μου πε ΟΚ ΜΙΑ ΜΙΑ ΟΜΩΣ, αλλά επειδή δεν ήθελα ρίσκα (θα πω παρακάτω για αυτό) την πήρα στα 4 ΑΓΡΙΑ στη μούνα και το άντεξε μια χαρά.

Τώρα που μου το θύμησες, κανα 2χρονο πίσω είχα πάρει μια Αννα που δουλεύει τώρα στο μολ μέσα (έχει πάρει πολλά κιλά τώρα, τότε ήταν απλά νταρντανογεμάτη).
Οσο την έπαιρνα μουνί έκανε λες και την γαμούσε ο Οπτιμους Πραιμ, όταν πήγα να την πάρω από κώλο έκανε λες και θα της έχωνα ουρανοξύστη, άρχισε τα: πονάω και με σκίζεις πριν της το βάλω! Υπάρχει ΚΟΛΠΟ να σπάει η καπότα ώστε να "κόψουν το ρυθμό"/"ξεακβλώσουν τον πελάτη και η Αννούλα μου το κανε, βγήκα έξω και πήρα το μισό 10άρικο πίσω! Τότε που λέω εγώ την είχα πετύχει βράδυ καλοκαίρι στο Ιάσωνος 43

Ειναι συστημικη η Τζοαννα. Δεν κανει σωστο τσιμπουκι (οπως εγω το εζησα)
και θελει-επιδιωκει να σε τελειωσει ετσι.
Ορισμενες αποφευγουν κωλο επειδη δεν θελουν να ρισκαρουν μαλακια απο ορμη του πελατη
και βγει παρφε σοκολα, δεν ξερουν πως θα αντιδρασει ο πατος τους ωρες ωρες
και γενικως το αποφευγουν.
Επισης δεν θελουν πολλες αλλαγες στασεων γιατι ξερουν οτι μπορουμε και πεφτουμε
με τις καταλληλες πιεσεις πουτσοκεφαλου κερδιζοντας χρονο και δεν το θελουν αυτο.
Τωρα για κοψιμο ρυθμου, ισχυει αυτο που εγραψες συν του αντι να τον παρουν σωστα
σου σκανε κωλια στον πουτσο σκυβοντας σαν σαμουραι και εκει θες μπουγατσομαχαιρο
αντι για πουτσα. Για σπασιμο καποτας απο πλευρας του πελατη, ξερω οτι οι Πακηδες το συνηθιζουν
με το νυχι τους αλλα σε μουνοτρυπα.
Η Αννα ειναι μια μελαχρινη ψηλη θηριωδης με φυσικο τριαρι και πλουσιο προγραμμα
ελ.στοματικο, γαργαρες και κωλο; καταλαβα...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.550
Πόντοι
19.485

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.606
Πόντοι
746
Στο πορνομολ γαμάτε καμιά ή παίρνουν όλη τη Σάρα και τη Μάρα από ξένους σε speedrun και έχουν και όλη μέρα μούτρα. Εγώ σπροχνω την Μελίνα όταν πάω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom