Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 287 άτομα (16 μέλη και 271 επισκέπτες)

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Δεν ξερω αν ειναι απο Αλβανια ,μπορε να μην λεμε και την ιδια. Θυμαμαι ενα κοντο ξανθο νεο πιπινακι που δηλωνε Ρουμανα
Μην ανησυχείς. Την ίδια λέμε.
Σε εσένα είπε Ρουμάνα. Σε εμένα είπε Βουλγάρα. Σε άλλους έλεγε πρώτα το ένα και μετά το άλλο. Ο νταβάς πάντως μου είπε ότι είναι Αλβανή.
:hi:

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Πράγματι δεν περνάνε 5 λεπτά, ανοίγει η πόρτα και βγαίνει.... ΤΟ ΜΟΥΝΙ. Μια αλόγα ξανθιά Ρωσίδα με το μαλλί πιασμένο κώτσο και κάτι βυζάρες άλλο πράγμα. Μας έφυγε το σαγόνι. Κοιτάμε ο ένας τον άλλον και κάνουμε ταυτόχρονα την κίνηση να βάλουμε το χέρι στην τσέπη, δεν θυμάμαι αν ήταν 2500 ή 3000 δρχ. Το πρόγραμμα της τότε εποχής έκανε η κοπέλα (υπεραπλό για τα σημερινά δεδομένα) αλλά και μόνο που γαμούσες τέτοιο μουνί έφτανε και περίσσευε.
'Οποτε τυχαίνει και περνάω από εκεί πάντα το θυμάμαι αυτό αλλά και ταυτόχρονα με πιάνει μια θλίψη για τα περασμένα μεγαλεία που τα θυμόμαστε πλέον και κλαίμε.
Τότε και στη χειρότερη τρώγλη του Μεταξουργείου έβρισκες μουνάρες(κατά κόρον ρωσίδες) με 2000 ή με 2500 δρχ. Τόσο "έπαιζε" η τιμή στη περιοχή.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πάντα κάποιοι άντρες θα είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τους άλλους.Κι εγώ πίνω ζουμιά και τρώω κακάκια αλλά από κανονικές γκόμενες.Δεν έχω γίνει ακόμα καμικάζι.

Ετσι πρεπει και προχωρα και παρακατω...

Πληρωνονται για να περναω καλα ΕΓΩ! Αν θελουν κι αυτες, χρεωνω ωρα η φραγκα.

(εχουν γινει αυτα)

:2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πέρασμα προ ολίγου στην Μαρσέλα από Μαραθ. 58... πετιτ μελαχρινη Ουκρανή 30 χρονών...
Δεν τη πολυπιστευα αλλά ήταν ανώτερη από ότι περίμενα...καθώς είναι λεπτή και ευλυγιστη την κάνεις ότι θες στο κρεβάτι, ελληνικά πολύ λίγα αλλά καλή επικοινωνία στη γλώσσα του σώματος.
Ζυγός στο ζώδιο η τύπισσα και ξέρει να ζυγίζει καλά τα αρχιδια όταν την εγαμας στα 4, με την παλάμη της τα χαϊδεύειι όπως πρέπει.
Και έτσι πρέπει.

etsiprepei-1.jpg

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
829
Πόντοι
81
Καλύτερα να γαμάω μια μέτρια εμφανισιακά που θα παρέχει όμως φουλ υπηρεσίες (γλωσσόφιλα, τέλειωμα παντού κ.λπ.), παρά ένα μοντέλο το οποίο θα προσφέρει απλό πρόγραμμα και θα έχει τυπική (για να μην πω κρύα) συμπεριφορά.

Επίσης, η νοσταλγία δημιουργεί διαστρεβλώσεις στο παρελθόν και παραγκωνίζει/διαγράφει τις κακές αναμνήσεις (αλλά είναι μεγάλο θέμα συζήτησης).

Τέλος, να μου λείπουν τέτοιες εποχές οι οποίες ήταν η επιτομή της κενότητας, της ματαιοδοξίας, της βλαχογκλαμουριάς και του βαθέως ΠΑΣΟΚ.

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.109
Πόντοι
371
Μια τόσο ωραία κοπέλα δηλ έκανε παρέα με πακια;;;;και επιπλέον κράτησε και δεν έριξε το μωρό;;;τόσο μικρή;;με πατέρα πάκι;τώρα όντως πέφτω από τα σύννεφα που λένε....
Το επίπεδο παιζει ρόλο περισσότερο απο την εμφάνιση φίλτατε,η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ισχύει, θέλουν έναν θανατοποινίτη άβουλο να τόν βγάζουν βόλτα με λουρί. Να έχουν το πάνω χέρι σε όλα. Αμ δε θα τούς περάσει άλλο, ο κόσμος ξυπνάει σιγά σιγά και σε αυτό έχουμε σημαντικό μερίδιο οι Μπουρδελιάρηδες. Με τις απόψεις μας επηρεάζουμε κόσμο, δίνουμε σεμινάρια στους συμπολίτες μας για το πώς να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ..!Με έχουν πλησιάσει κάποιοι γνωρίζοντας την ιδιότητά μου (Μπουρδελιάρης) και μού ζήτησαν να τούς γράψω σε ένα χαρτάκι το πού και το πότε..Φρίκαραν με το γάμο τους και τούς έδωσα διαφυγή...
Να κάνουμε και σωματείο βορδελιαρηδων. Αλλά πάλι θα χωριστεί σε αντίπαλες παρατάξεις. Στην εμετική παράταξη,παράταξη Φυλής βιζιτοπαραταξης, βαζογαμικουλεων, μπαρμπαδων κουλουπου. Άσε δεν θα βγει άκρη.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Τότε και στη χειρότερη τρώγλη του Μεταξουργείου έβρισκες μουνάρες(κατά κόρον ρωσίδες) με 2000 ή με 2500 δρχ. Τόσο "έπαιζε" η τιμή στη περιοχή.
Τότε ήταν η εποχή Αντρέα ο οποίος σαν άντρας φρόντιζε πρωτίστως για τους άντρες, ενώ μετά ήρθαν στην εξουσία οι μουνόδουλοι και οι φλώροι οι οποίοι παρέδωσαν την Ελλάδα στις Ελλεϊνίδες και στους κάθε λογής πούστηδες.

Mgnks7

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Ρε μύστες η μπαρμπορα γύρισε?αν περάσει κανείς το πρωί ας κάνει μια γρήγορη ενημέρωση γιατί θα εκραγω.....αν και έχω planB να τον δώσω σε μια ΑΝΝΑ από φυλης αλλά έχει γίνει λίγο τόφαλος από την καραντινα

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Γενικά μιλώντας, πρέπει νομίζω να αράξετε λίγο με αυτή τη τάση σας να προκρίνετε υπηρεσίες έναντι της εμφάνισης, ειδικά τώρα που η κατάσταση βαίνει σταδιακά στο απροχώρητο (η πλειοψηφία τους παίζει από το επίπεδο της αδιάφορης μέχρι τέρμα πατσαβούρας). Έπειτα η όποια ««ζεστασιά»» (ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το) βγαίνει από μια πουτάνα προς εμάς, είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ στα πλαίσια του θεάτρου που παίζει για να μας τ’ αρπάξει, μετατρέποντας μας σε τακτικούς. Αν και γίνομαι γραφικός επαναλαμβάνοντας τα χιλιοειπωμένα, καμμιά τους δεν βλέπει κανέναν από εμάς ως τον εκλεκτό υπό καμμία συνθήκη ή αντίστροφα και η ξινή και η γλυκομούνα την ίδια ΑΔΙΑΦΟΡΗ οπτική διατηρούν κατά βάθος απέναντι μας. «Δείτε την λίγο αλλιώς» μπας και πάρουν πρέφα και οι διοικήσεις και δούμε κανα σοβαρό μουνί επιτέλους. Άντε λεβέντες μου...

BTW: Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη εις άπαντας.

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
599
Πόντοι
81
Ο κύβος ερρίφθη, π ό τ ε ανοίγουμε λοιπόν ;

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.241
Πόντοι
10.336
Γενικά μιλώντας, πρέπει νομίζω να αράξετε λίγο με αυτή τη τάση σας να προκρίνετε υπηρεσίες έναντι της εμφάνισης, ειδικά τώρα που η κατάσταση βαίνει σταδιακά στο απροχώρητο (η πλειοψηφία τους παίζει από το επίπεδο της αδιάφορης μέχρι τέρμα πατσαβούρας). Έπειτα η όποια ««ζεστασιά»» (ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το) βγαίνει από μια πουτάνα προς εμάς, είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ στα πλαίσια του θεάτρου που παίζει για να μας τ’ αρπάξει, μετατρέποντας μας σε τακτικούς. Αν και γίνομαι γραφικός επαναλαμβάνοντας τα χιλιοειπωμένα, καμμιά τους δεν βλέπει κανέναν από εμάς ως τον εκλεκτό υπό καμμία συνθήκη ή αντίστροφα και η ξινή και η γλυκομούνα την ίδια ΑΔΙΑΦΟΡΗ οπτική διατηρούν κατά βάθος απέναντι μας. «Δείτε την λίγο αλλιώς» μπας και πάρουν πρέφα και οι διοικήσεις και δούμε κανα σοβαρό μουνί επιτέλους. Άντε λεβέντες μου...

βασικα ολοι εδω μεσα το παιζουν οτι θελουν ποιοτητα γαμισιου αντι εμφανισης, αλλα ετσι και σκασει καμια φολα υπερμουναρα δε βρισκεις δωματιο ουτε με αιτηση για εμβολιασμο. Το θεμα ειναι, οτι στις τιμες που παιζουν τα μπουρδελα της αθηνας μπαλα, ποια υπερμουναρα (και για ποσο καιρο) θα ανεχεται να τη γαμανε πακιστανοι, γεροι, βρωμιαρηδες κτλ;
Οποιος προλαβει προλαβε, και μετα αμεση μεταγραφη σε στουντιο ή σε γραφειο.
Ειδικα στο 10ρικο, ομορφες σκανε μονο οσες ειναι καινουριες, και μολις αντιληφθουν οτι γαμιουντουσαν για ψιχουλα με τους χειροτερους πελατες που θα μπορουσαν να βρουν σε πανελληνιο επιπεδο, χτυπανε το κεφαλι (μουνι) τους στο τοιχο.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Παιδιά από μπυρες ένα σωρό! Αν θέλετε γκουρμε μπυροκατασταση με τίμια ποσοτητα αλκοόλ δοκιμάστε την Lucifer. (είμαι και παλιος μεταλλάς κι εμείς στον χώρο αυτό έχουμε κάνει διατριβή)

Εχω μπει πολλες φορες σε συζητήσεις γυναικών λόγω δουλειάς κι επειδή ήμουνα 15 χρόνια μεγαλυτερος από αυτές κι επειδή ξέρανε ότι είμαι καλός γαμηκος (παντα είχα πολυ ωραίες γυναικες συντρόφους) είχαν πολλες από αυτές την άποψη ότι ο άντρας που θα παντρευτουν να είναι χαμηλής ευθύνης και δυνατοτήτων αλλα με καλή δουλειά. Να δίνουν τον κωλο τους μια φορά τις 10 μέρες και να τον κάνουν ότι θέλουν. Να τους δείχνουν το άσπρο, να τους λένε ότι είναι μαυρο και μα συμφωνουνε!.... καριολες...! Βέβαια αν είσαι παπαρας και τα θέλει ο κωλος σου καλά να παθεις. Εγώ έχω καλή δουλειά, αξιοπρέπεια και είμαι καλλιεργημενος και δεν την παταω για κανένα τσολι!

Θιγεις μεγαλο θεμα. :hi:

Γνωστη τακτικη ολων των γυναικων που νομιζουν οτι ακομα εχει περαση.

Η απαντηση ειναι "η θα τρεχουμε παρεα και θα βαραμε προσοχη each other η τραβαω χειροφρενο".

:2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ισχύει, θέλουν έναν θανατοποινίτη άβουλο να τόν βγάζουν βόλτα με λουρί. Να έχουν το πάνω χέρι σε όλα. Αμ δε θα τούς περάσει άλλο, ο κόσμος ξυπνάει σιγά σιγά και σε αυτό έχουμε σημαντικό μερίδιο οι Μπουρδελιάρηδες. Με τις απόψεις μας επηρεάζουμε κόσμο, δίνουμε σεμινάρια στους συμπολίτες μας για το πώς να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ..!Με έχουν πλησιάσει κάποιοι γνωρίζοντας την ιδιότητά μου (Μπουρδελιάρης) και μού ζήτησαν να τούς γράψω σε ένα χαρτάκι το πού και το πότε..Φρίκαραν με το γάμο τους και τούς έδωσα διαφυγή...

Οταν βλεπω ανθρωπο με αυτοπεποιθηση, τον υποστηριζω μεχρι κοκκαλο.
Αρκει να βαδιζει γνησια. Να μπορει. Να ειναι ετσι.
Καλα το πας αλλα πρεπει (ετσι πρεπει) να βαδισεις προς την ολοκληρωση σε αυτο το θεμα.
Η ολοκληρωση ειναι να αποκτησεις την δυναμικη του να μην μπορουν καν να σε κρινουν.
Η κοινωνια σε κρινει αρνητικα για τα μπουρδελα και αρνητικα αν εισαι με λουρι.
Συνεπως μην περιοριζεσαι αλλα φαε τον λαιμο της κοινωνιας.
Η κοινωνια δεν ειναι ολοι μας. Ειναι ολοι εκτος απο εμας που γινομαστε ενα μαζι της
μονο οταν το θελουμε εμεις.

etsiprepei.jpg

:rockon:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
χρόνια πολλά σε όλους, έλειπα τις άγιες μέρες,
Δεν έχω πάει στο μαγαζί, το 40-ευρώ-μασαζάκι-τσιμπουκάκι-μουνάκι μου το είπε η μαντάμ στο τηλέφωνο, έχουν κι άλλες κοπέλλες της ιδιας κατηγορίας με τη χοντρή (γκούγκλαρε το τηλ.)
Το μαγαζί είναι στην πλατειούλα επί της Ευελπίδων, όχι στο στενάκι, αυτό που είπε ο ΤΝΤ πρέπει να είναι άλλο

Χρονια πολλα ρε μαν.

Αυτο που ειπα εγω ειναι σε οδο με εξι γραμματα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Η Ελένη από μεταξυ νομίζω μια που λεγαν φυλακοβια με βαθύ λαρύγγι τσιμπούκι που βρίσκεται ξέρουμε??ήθελα να δοκιμάσω τη πίπα της κ ότι γραφοταν

Μαλλον λες για την Μαρια την πρωην μποξερ στο παλιο Ιασωνος 44 αριστερο.
Τωρα δεν δουλευει. Αυτη λεγαμε φυλακοβια λογω των φθηνων τατου πανω της.
Λοιπον...χανει πολυ σε εμφανιση και υγιεινη λογω του οτι ειναι ζαμαν φου.
Ειναι πολυ γυμνασμενη κι αυτο ειναι καλο για να γαμιεται δυνατα με ανεση.
Φοβερα νουμερα ραντεβου. Δυσκολα προσεγγιζεται. Απορω πως αντεχει.
Κανει ελευθερο βαθυ τσιμπουκι, μπεγλερι τα παπαρια στο στομα, ολες τις στασεις, δινει κωλο
και παλια τα επαιρνε και μουρη η λαρυγγι. Τελευταια φορα προ πολλων μηνων
δεν τηρησε αυτη την υπηρεσια (προσωπο) οποτε την απεκλεισα ισοβιως.
Οι υπηρεσιες για μενα πανε μονο μπροστα, οχι πισω.
Και μπιμπελο να ηταν, τα ιδια θα ελεγα (οπως και κανω ηδη).

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Σε γενικες γραμμες, εχουμε αντικρουομενα συμφεροντα με το πορνοσυστημα.
Προσωπικα σε αυτο το σπορ, βολευομαι με μια απλα ομορφη που να κανει δυνατο προγραμμα.
Που να την βρω;;;
τις λιγες φορες που εχει τυχει να γαμησω πουτανα εκτος μπουρδελου, το γαμησι ηταν πολυ καλυτερο
αλλα μετα την να την κανω; ποσες φορες; γι αυτο το συστημα θελει λιγη ωρα και στο μπουρδελο.
Γιατι ξερει οτι αν χορτασουμε την οποιαδηποτε, τοτε δεν θα ξαναπαμε.
Και γι αυτο κι αυτες, θελουν να μας κρατουν με μουφες εκει μεσα.
Για να ξαναπηγαινουμε. Κι εμεις αυτο θα καναμε, ετσι δεν ειναι;

Τωρα...

οσον αφορα υπηρεσιες εναντι εμφανισης, παντα θα υπαρχει διχογνωμια μιας που ειναι στην φυση
καποιων να δηλωνουν οτι περνουν μονιμως καλα και σχεδον ποτε δεν φολιαζονται. Πως γκενεν ατο;
δεν τους πιστευει κανεις και τους εχουμε πελωρια αναγκη. :2funny:
Δεν μπορουν να μετατρεψουν καποιες μετριες σε μουναρες και φουσκωνουν τις υπηρεσιες.
Αφηνω ενα παραθυρακι δικαιολογιας επειδη ολοι οι ανδρες θελουν να περνουν καλα
και ειδικα οταν εχουν συμπαθειες, βαζουν και λιγη σαλτσα.
Αλλο η σαλτσα κι αλλο να αλλαξει το φαι. Δεν ειμαστε και νηπια.
Απο κει και περα, θα δεις οτι μολις ανοιξουν και παει καποιος με μια και περασει ωραια
κι ενας αλλος σκατα με την ιδια, παιζει να γινει φασαρια.
Ας γραφουμε πως περναμε και οκ, οταν παει καποιος αλλος γραφει κι εκεινος.
Σιγα μην κανουμε το πουτανιλικι, εθνικο ζητημα.

Υ.Γ Σοβαρα μουνια, δεν θα ερθουν!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
βασικα ολοι εδω μεσα το παιζουν οτι θελουν ποιοτητα γαμισιου αντι εμφανισης, αλλα ετσι και σκασει καμια φολα υπερμουναρα δε βρισκεις δωματιο ουτε με αιτηση για εμβολιασμο. Το θεμα ειναι, οτι στις τιμες που παιζουν τα μπουρδελα της αθηνας μπαλα, ποια υπερμουναρα (και για ποσο καιρο) θα ανεχεται να τη γαμανε πακιστανοι, γεροι, βρωμιαρηδες κτλ;
Οποιος προλαβει προλαβε, και μετα αμεση μεταγραφη σε στουντιο ή σε γραφειο.
Ειδικα στο 10ρικο, ομορφες σκανε μονο οσες ειναι καινουριες, και μολις αντιληφθουν οτι γαμιουντουσαν για ψιχουλα με τους χειροτερους πελατες που θα μπορουσαν να βρουν σε πανελληνιο επιπεδο, χτυπανε το κεφαλι (μουνι) τους στο τοιχο.

Ολοι θελουν μουναρα με υπηρεσιαρες αλλα δεν υπαρχει.
Και γι αυτο μολις δουν μουναρα μπαινουν δωματιο. Διοτι ευελπιστουν να παρουν (και) τις υπηρεσιες.
Δεν τις παιρνουν ομως. Τωρα...δεν πανα λενε οτι θελουν;
εγω γελαω οταν ακουω μουναρα με προγραμματαρα.
Αυτα γινονται εξαιρετικα σπανια πια. Παλια ναι, παλια γινοντουσαν.

Σοορυ για συνεχομενα ποστ αλλα ενας μουλος ειχε βαλει τερμα μουσικη
και ξυπνησε ολη η πολυκατοικια απο τα χαραματα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom