Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 301 άτομα (19 μέλη και 282 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Στη Φερών είχε δύο, ένα ακριβώς δίπλα από το υπόγειο πάρκινγκ και ένα στα δέκα μέτρα πιο κάτω (αυτό πρέπει να λες) που η πόρτα δεν άνοιγε πολύ καλά, στο συγκεκριμένο Σεπτεμβρίο του 1989 13.5 χρονών ήταν πρώτη φορά που πέρασα σε οίκο ανοχής με μια ξανθιά Ελληνίδα, της είπα ότι ήμουν 16 μεγάλο έδειχνα ήμουν και ψηλός, μέσα βέβαια κατάλαβε ότι της είχα πει ψέματα και ήταν πολύ καλή μαζί μου.
Το 1989 πήγα πρώτη Δημοτικού, θυμάμαι το 8 που έβαζα στην ημερομηνία στο τετράδιο!! Δεν έχουμε πολλά χρόνια διαφορά, αλλα πραγματικά ζηλεύω αυτούς που ήταν 20άρηδες τις δεκαετίες του 80' και του 90'...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Φαντάζομαι ότι για να λείπει τόσο καιρό μάλλον θα το κράτησε. Κι έτσι έχει και άλλοθι για να γλιτώσει λίγο από τα του μεταξουργείου, ένα καλό Break. Αργά ή γρήγορα όμως η δίψα για χρήμα θα την φέρει πίσω..Ο Δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος 100%.... Υ.Γ Ναι συμπαθούσε τους Πάκηδες και δεν το έκρυβε καθόλου. Νομίζω ότι γνωρίζω τον λόγο. Ήθελε να είναι η μονόφθαλμη στον κόσμο των τυφλών, εμείς οι Έλληνες τής πέφταμε λίγο καλλιεργημένοι παραπάνω..
Πόσο δίκιο έχεις, αλλά το κακό είναι ότι αυτό ισχύει και σε υπέρ θετικό βαθμό έξω!

Ginoukis

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Like
92
Πόντοι
0
Θυμάται κανείς τα "σπίτια" που βρίσκονταν επί της Ερμού στο Μοναστηράκι, από την πλευρά του Ψυρρή? Μιλάμε για αρχές δεκαετίας του 1980, αποκλειστικά με Ελληνίδες. Ακόμα θυμάμαι την Μεταξούλα, με πόσο ωραίο τρόπο μου συμπεριφερόταν ως νεαρότατο πελάτη.
Αλλά και στην περιοχή της Φυλής, το παλιό σπιτι στη Φερρών, μία πόρτα πριν τη διασταύρωση με Αχαρνών (έγινε πολυκατοικία), που ήταν το πρώτο που έφερε απίστευτες Ανατολικές γυναικάρες. Μου είχε πέσει η μασέλα λέμε οταν πρωτοαντίκρυσα αυτές τις θεές, και είχα κολλήσει για καιρό. Μετά απλώθηκαν σε όλη την περιοχή. Αλλά τέτοιες γυναίκες, δεν ξαναείδα. Μιλάμε για εντελώς απίστευτες, φυσικές καλλονές, σε καύλωναν μόνο που τις έβλεπες.
Εκει ηταν τα "επίσημα" σπιτάκια!!!! Πιο κυριλέ από τα κεντρικά! Και βόλευαν που ήταν δίπλα στο σταθμό του τρένου!!

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.137
Πόντοι
1.936
Χρονια πολλα
Παρατηρησα οτι στα 44 του πεζοδρομου στο ρομαντικο μεταξι ειναι τα δυο ακριανα που δουλευουν με τους χλεχλεδες στη ειδοσο.Το μεσσαιο που ηταν η Σοφια η θειτσα απο Κολωνου 27 οροφος,δεν παιζει.Μηπως ξερουμε αν δουλευει καπου η θεια Σοφια?

Ginoukis

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Like
92
Πόντοι
0
Tην Καλησπερα στους Φιλους.....στην φωτο που εβαλε ο Τιτανας Smirnis εχασα την πολυτιμη Παρθενια μου...δεν ημουν πλεον ΑΣΠΙΛΟΣ....την δεκαετια του 80......αρχες....Αγησιλαου 3....ανεβαινες και τις σκαλες......για τα υπογεια που αναφερετε υπηρχαν 2 αν θυμαμαι καλα....το ενα ειχε μπλε πορτα με ασπρους τοιχους βαμενους εξωτερικα....μετα το Φαρμακειο στην Κολωνου.....κατεβαινες τα μαρμαρινα σκαλοπατακια.....το αλλο πρεπει να ειχε και κουρτινα ανοιγοντας την πορτα.....Καλα να περνατε......
Φοβερή η κουρτίνα!!! Στο 27 ηταν

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Παιδιά από μπυρες ένα σωρό! Αν θέλετε γκουρμε μπυροκατασταση με τίμια ποσοτητα αλκοόλ δοκιμάστε την Lucifer. (είμαι και παλιος μεταλλάς κι εμείς στον χώρο αυτό έχουμε κάνει διατριβή)
Θες να παραθέσεις και 1-2 παραδείγματα που σού έρχονται στον νου αυθόρμητα..???
Εχω μπει πολλες φορες σε συζητήσεις γυναικών λόγω δουλειάς κι επειδή ήμουνα 15 χρόνια μεγαλυτερος από αυτές κι επειδή ξέρανε ότι είμαι καλός γαμηκος (παντα είχα πολυ ωραίες γυναικες συντρόφους) είχαν πολλες από αυτές την άποψη ότι ο άντρας που θα παντρευτουν να είναι χαμηλής ευθύνης και δυνατοτήτων αλλα με καλή δουλειά. Να δίνουν τον κωλο τους μια φορά τις 10 μέρες και να τον κάνουν ότι θέλουν. Να τους δείχνουν το άσπρο, να τους λένε ότι είναι μαυρο και μα συμφωνουνε!.... καριολες...! Βέβαια αν είσαι παπαρας και τα θέλει ο κωλος σου καλά να παθεις. Εγώ έχω καλή δουλειά, αξιοπρέπεια και είμαι καλλιεργημενος και δεν την παταω για κανένα τσολι!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Σωστός,δε παίζει ιδιαίτερο ρόλο η εμφάνιση αλλά το μυαλό,απλά λόγω εμφάνισης θα μπορούσε να έχει περισσότερες επιλογές από το να γαμιέται με πάκια ακαποτά,αλλά και το να ρίξεις ένα παιδί είναι δολοφονία,ειδικά εαν προχωρήσει η εγκυμοσύνη(έχω δει βίντεο κ έχω ξενερώσει).Όπως και να'χει ειναι περιορισμένης ευθύνης η κοπέλα.Μέσα στο Δρομοκαΐτειο.
Έπρεπε να είναι πολύ καιρό είδη μέσα …. Τελοσπαντον γράψτε την την βρομιαρα όσο όμορφη και να είναι !! Άκυρο όλοι συν βρώμα

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Παιδιά από μπυρες ένα σωρό! Αν θέλετε γκουρμε μπυροκατασταση με τίμια ποσοτητα αλκοόλ δοκιμάστε την Lucifer. (είμαι και παλιος μεταλλάς κι εμείς στον χώρο αυτό έχουμε κάνει διατριβή)

Εχω μπει πολλες φορες σε συζητήσεις γυναικών λόγω δουλειάς κι επειδή ήμουνα 15 χρόνια μεγαλυτερος από αυτές κι επειδή ξέρανε ότι είμαι καλός γαμηκος (παντα είχα πολυ ωραίες γυναικες συντρόφους) είχαν πολλες από αυτές την άποψη ότι ο άντρας που θα παντρευτουν να είναι χαμηλής ευθύνης και δυνατοτήτων αλλα με καλή δουλειά. Να δίνουν τον κωλο τους μια φορά τις 10 μέρες και να τον κάνουν ότι θέλουν. Να τους δείχνουν το άσπρο, να τους λένε ότι είναι μαυρο και μα συμφωνουνε!.... καριολες...! Βέβαια αν είσαι παπαρας και τα θέλει ο κωλος σου καλά να παθεις. Εγώ έχω καλή δουλειά, αξιοπρέπεια και είμαι καλλιεργημενος και δεν την παταω για κανένα τσολι!
Ισχύει, θέλουν έναν θανατοποινίτη άβουλο να τόν βγάζουν βόλτα με λουρί. Να έχουν το πάνω χέρι σε όλα. Αμ δε θα τούς περάσει άλλο, ο κόσμος ξυπνάει σιγά σιγά και σε αυτό έχουμε σημαντικό μερίδιο οι Μπουρδελιάρηδες. Με τις απόψεις μας επηρεάζουμε κόσμο, δίνουμε σεμινάρια στους συμπολίτες μας για το πώς να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ..!Με έχουν πλησιάσει κάποιοι γνωρίζοντας την ιδιότητά μου (Μπουρδελιάρης) και μού ζήτησαν να τούς γράψω σε ένα χαρτάκι το πού και το πότε..Φρίκαραν με το γάμο τους και τούς έδωσα διαφυγή...

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Φοβερή η κουρτίνα!!! Στο 27 ηταν
Tην Καλησπερα Φιλε Ginouki....και μια που το εφερε η κουβεντα γαι Αγησιλαου ειχε αν θυμαμε καλα αρκετα σπιτακια.....ειχε 1-2 στις αρχες στην διασταυρωση με Κολοκυνθους...στο πρωτο η συχωρεμενη η Καιτουλα.....στο αλλο ολο μεταλλαγμενα εφερνε....το αλλο ηταν διπλα στο Παρκινκ ,το αλλο διπλα στο Φαρμακειο αρχες Κολωνου...τα δυο υπογεια...και αν δεν κανω λαθος στις αρχες με Βουλγαρη πρεπει να ειχε 1 ακομη εκτος απο το Αγησιλαου 3....και αλλο ενα επι της Βουλγαρη.....Καλα να περνας........υσ.υποθετω οτι ειμαστε κοντα στην ηλικια....

Ginoukis

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Like
92
Πόντοι
0
Tην Καλησπερα Φιλε Ginouki....και μια που το εφερε η κουβεντα γαι Αγησιλαου ειχε αν θυμαμε καλα αρκετα σπιτακια.....ειχε 1-2 στις αρχες στην διασταυρωση με Κολοκυνθους...στο πρωτο η συχωρεμενη η Καιτουλα.....στο αλλο ολο μεταλλαγμενα εφερνε....το αλλο ηταν διπλα στο Παρκινκ ,το αλλο διπλα στο Φαρμακειο αρχες Κολωνου...τα δυο υπογεια...και αν δεν κανω λαθος στις αρχες με Βουλγαρη πρεπει να ειχε 1 ακομη εκτος απο το Αγησιλαου 3....και αλλο ενα επι της Βουλγαρη.....Καλα να περνας........υσ.υποθετω οτι ειμαστε κοντα στην ηλικια....
Καλησπέρα και σε σένα φίλε μου!!! Ακριβώς όπως τα περιγράφεις ήταν τα σπιτάκια!! Σίγουρα κοντά οι ηλικίες μας.... Η εφηβεία μας ήταν στην καλύτερη δεκαετία!!!!

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
860
Πόντοι
81
Α ρε συ Σμύρνη αναμνήσεις που μου ξυπνάς από αυτόν τον οίκο. Ορισμένα από τα καλύτερα γαμήσια εκεί είχαν γίνει, σχεδόν πάντα είχε πολύ καλές περιπτώσεις, αλλά αξέχαστη θα μείνει μια συγκεκριμένη. Τέλη φθινοπώρου αρχές χειμώνα του σωτηρίου έτους 1994. Τελειώνουμε από την σχολή ένα βράδυ και κατεβαίνουμε την Πειραιώς με έναν φίλο (μέγας πουτανιάρης και αυτός, μένει επαρχία τώρα) να πάμε πλατεία Κουμουνδούρου να πάρουμε το λεωφορείο να πάμε σπίτια μας. Περνώντας από την γωνία λέμε δεν πάμε να ρίξουμε μια ματιά να δούμε τι παίζει. Μπαίνουμε μέσα, καλησπερίζουμε την υπηρεσία..."παιδιά την έχετε δει την κοπέλα?" "'Οχι" απαντάμε. '' Καθίστε, είναι δωμάτιο θα βγεί σε λίγο¨.
Πράγματι δεν περνάνε 5 λεπτά, ανοίγει η πόρτα και βγαίνει.... ΤΟ ΜΟΥΝΙ. Μια αλόγα ξανθιά Ρωσίδα με το μαλλί πιασμένο κώτσο και κάτι βυζάρες άλλο πράγμα. Μας έφυγε το σαγόνι. Κοιτάμε ο ένας τον άλλον και κάνουμε ταυτόχρονα την κίνηση να βάλουμε το χέρι στην τσέπη, δεν θυμάμαι αν ήταν 2500 ή 3000 δρχ. Εννοείται οτι χάσαμε το λεωφορείο αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Το πρόγραμμα της τότε εποχής έκανε η κοπέλα (υπεραπλό για τα σημερινά δεδομένα) αλλά και μόνο που γαμούσες τέτοιο μουνί έφτανε και περίσσευε.
'Οποτε τυχαίνει και περνάω από εκεί πάντα το θυμάμαι αυτό αλλά και ταυτόχρονα με πιάνει μια θλίψη για τα περασμένα μεγαλεία που τα θυμόμαστε πλέον και κλαίμε.

Συνημμένα

• kol5.jpg
    kol5.jpg
    201,4 KB · Εμφανίσεις: 64

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
Παιδια απογευματινη βαρδια υπαρχει γενικα?

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195
Αν έχεις χρόνο γράφεις βασικές πληροφορίες; Εστω και σε π.μ. (Διευθυνση, γιατί πρόκειται, κλπ)
:hi:
χρόνια πολλά σε όλους, έλειπα τις άγιες μέρες,
Δεν έχω πάει στο μαγαζί, το 40-ευρώ-μασαζάκι-τσιμπουκάκι-μουνάκι μου το είπε η μαντάμ στο τηλέφωνο, έχουν κι άλλες κοπέλλες της ιδιας κατηγορίας με τη χοντρή (γκούγκλαρε το τηλ.)
Το μαγαζί είναι στην πλατειούλα επί της Ευελπίδων, όχι στο στενάκι, αυτό που είπε ο ΤΝΤ πρέπει να είναι άλλο

propiosalic

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Kανα δυνατο milf παιζει στο Μεταξι απο το πρωι μεχρι τις 5 το απογευμα? Το καλυτερο μιλφ που ειχα πηδηξει ηταν η Αλιονα απο Ιασωνος αλλα αυτη εξαφανιστηκε.

propiosalic

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Αυτό το ρουμανάκι από τη Σόφια της Αλβανίας μέχρι πριν λίγες ημέρες δούλευε από 11:30 έως 19:00

Δεν ξερω αν ειναι απο Αλβανια ,μπορε να μην λεμε και την ιδια. Θυμαμαι ενα κοντο ξανθο νεο πιπινακι που δηλωνε Ρουμανα

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Η Ελένη από μεταξυ νομίζω μια που λεγαν φυλακοβια με βαθύ λαρύγγι τσιμπούκι που βρίσκεται ξέρουμε??ήθελα να δοκιμάσω τη πίπα της κ ότι γραφοταν

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom