n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.047
- Πόντοι
- 46.232
θύμισε μου σε ποιο νούμεροΘυμάσαι Αγησιλάου υπόγειο!! Έφερνε πάντα ώριμες κυρίες και πάντα άψογες και καθαρές!!! Μιλάμε για μέσα δεκαετία 80
θύμισε μου σε ποιο νούμεροΘυμάσαι Αγησιλάου υπόγειο!! Έφερνε πάντα ώριμες κυρίες και πάντα άψογες και καθαρές!!! Μιλάμε για μέσα δεκαετία 80
Αδερφέ η ροζα και η Γιασμίν μέχρι τι ώρα είναιτώρα live
ΜΑ17 Ελένη μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με πρωκτικο.
ΜΑ28α αριστερά Ελένη καστανή μιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, και Ντασα ξανθιά σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.
ΜΑ 28 κουρτίνα Σοφία καστανή παχουλη μιλφ με κοντό μαλλί 2.5αρι βυζι κ Αλέξανδρα ξανθιά μιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν παρτουζα.
Περδικα 3 αριστερά Άννα καστανή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα με πιασιματακια 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Ι43 Ιωάννα ξανθιά ψηλή σώμα με πιασιματακια 3αρι βυζι, με πρωκτικο, Μάγκι καστανή κοντή με κανονικό σώμα μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Μαρίνα μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ι46β Ρωξανα ξανθιά παχουλη μιλφ με 2.5αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Όλγα λεπτή με καστανό σκούρο μαλλί 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ι44 νέο Αλινα καστανή ,
κοντή σώμα μέ πιασίματα 2αρι βυζι και Μαρία ξανθιά ψηλή νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι και πολλά τατουάζ, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Ιάσονος 39(1) Μαρία ξανθιά κοντή λεπτή με λεπτό ωραίο κορμί και πεταχτο κωλαράκι 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Κατερίνα καστανή χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Ι 39(6) Μελίνα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα με 2.5-3αρι βυζι και Άντζελα καστανή σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ι39(2) Ζετα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 3αρι βυζι φουλ πρόγραμμα, Μπιανκα ξανθό κοντοπουτανο με κανονικό σώμα πολλά τατουάζ 2αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα.
Ι 39(4) Μπελα καστανή χοντρουλα με 3αρι βυζι, τατουαζ χαμηλά στο δεξί πόδι απλό, απλό πρόγραμμα και Άννα μελαχρινή ψηλή χοντρή με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Ι37α Σάρα καστανή κατσαρομαλλα σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ι37 Ναταλία καστανή κοντή λεπτή μικρό στήθος , απλό πρόγραμμα και Άννα ξανθιά χοντρή με 3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.
Ι 36 Αλέξανδρα ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι και διάφορα τατουάζ πάνω από το στήθος και τεράστιο στη δεξιά ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα.
Ι 32 ισόγειο δεξιά Μπιανκα καστανή λεπτή με γυαλάκια μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα και Λορη μελαχρινή νταρντανα με 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο σώμα.
Ι 32 ισόγειο ευθεία Άννα ξανθιά μιλφ χοντρούλα με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλο και Ελένη μελαχρινή κοντή χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ι 32 όροφος αριστερά Αναμπελ ξανθιά κοντή λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
Ι 32 όροφος δεξιά Αντριανα μελαχρινή πολύ χοντρή με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Ι 31α δεξιά Γιασμιν μελαχρινή πιτσιρικά με λεπτό ωραίο κορμί και 1.52αρι ωραίο στητο βυζι, απλό πρόγραμμα και Μελίνα ξανθιά κατσαρομαλλα νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζι με μεγάλη ρογα, απλό πρόγραμμα κ τελειωτικό στο σώμα.
Ι31α ευθεία υπόγειο Μαρία ξανθιά μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος και Ελενη ξανθιά μιλφ πολύ χοντρή 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και κωλαράκι.
Ι27α Τζοανα η ξανθιά χοντρή με διαφορά τατουάζ με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο και Ελένη μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι βυζι, με πρωκτικο.
Λ28 ισόγειο Μαρία μελαχρινή με κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ι20γ Βαλερία καστανή χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ι 20β Νίκη καστανή χοντρή κατσαρομαλλα με 3αρι βυζι και Γαβριελα ξανθιά σώμα με πιασιματακια 3αρι συν βυζι, διάφορα τατουάζ αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Ι19β Ναόμι μαυρλουλα σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι και Ρόζα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι ωραία κωλαρα, απλό πρόγραμμα.
Ι10 ισόγειο Παολα μελαχρινή ψηλή χοντρή με 2αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα και Άντζελα ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ι 2β Τζένη ξανθοκαστανη νταρντανα μιλφ με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Λάουρα ξανθιά χοντρούλα μιλφογκιλφ με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 15 δεξιά Μπέλα μελαχρινή ψηλή χοντρή με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 30α Νταρια ξανθοκαστανη κοπέλα με γυαλάκια κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 32α Μόνικα καστανοξανθη κοντή παχουλη με 3.5αρι βυζι, Αντζελινα μελαχρινή χοντρή 3.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Ακομινάτου 2α Χριστίνα ξανθιά μιλφ με ίσιο μαλλί χοντρουλα με 3αρι συν βυζι τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος και Αλινα καστανή μιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Κερ13α Κορινα(από Ρεμουνδου 21,Φωκαίας 24, Περγάμου 1) ξανθιά νταρντανα μιλφ με 4αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.Εδώ ο τσάτσος ο σπαστικός από Φυλής 65β είπε ότι από ενημέρωση που έχουν από τους δικηγόρους των οικων θα ανοίξουν 14 ή 16 Μαΐου.
Ολες οι υπηρεσίες και οι τσατσοι βγάζουν μια σιγουριά ότι τα σπιτάκια θα λειτουργήσουν κανονικά από 14-15 Μαΐου... εγώ κρατώ μικρό καλάθι μιας και σε άλλες βόλτες μου ήταν σίγουροι για ημερομηνίες ορόσημο... αλλά τίποτα δεν έγινε, καλό μεσημέρι.
Αριστερά πριν την Βούλγαρη!θύμισε μου σε ποιο νούμερο
Λάθος δεξιά πριν την ΒούλγαρηΑριστερά πριν την Βούλγαρη!
Π ρέπει να ήταν στο 3 υπογειο!
Με το βαμβάκι σφάζεις μάγκα μου.Τα σέβη μου.
Ωραίες εποχές φίλε.20 χρόνων τότε δεν με σταματούσε τίποτα.Μεταξουργείο-Φυλής η μια πιο ωραία από την άλλη.Άτυχοι όσοι δεν τα έζησαν.Με την ευκαιρία,να σε ευχαριστήσω (όπως και τους άλλους ενημερωτές) για τις ενημερώσεις σου.Για όσους δεν ζουν στην Αθήνα είναι πολύτιμες.Τα σέβη μου.να κάνω και μια μικρή αναδρομή...πίσω στο 1993 μίας και βολτάροντας πέρασα από δύο πολύ παλιά σπιτάκια
Κολωνού 5
σε τούτον εδώ τον οίκο εργαζόταν στάνταρ ως τσάτσος ο δροσερός Λάκης 50άρης και στη βάρδια του στο ραδιοκασετόφωνο έπαιζε πάντα τραγούδια του Καζαντζίδη , ο Λάκης μεγαλωμένος στη Γερμανία ποτέ δεν μπορούσε να κρύψει την αδυναμία που μου είχε αλλά καμία φορά δεν είχε ξεφύγει...πολλές φορές με άφηνε και γάμαγα δύο φορές πληρώνοντας μόνο την μία και όταν πέρναγα πολλές φορές έπαιρνε μάτι απο τρύπα απο διπλανό δωμάτιο , συνήθως δούλευε με τη Ξένια ξανθιά λεπτή Ρωσίδα 35άρα με μικρό βυζί όπου έκανε και ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Αγησιλάου 3
εδώ δούλευαν δυο μίλφ ρωσόφωνες η Ρια και η Ελένη ξανθιές και οι δύο τους , η Ρια παχουλή με 4αρι βυζί έκανε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και η Ελένη λεπτή με μικρό βυζί έκανε πρωκτικό , σε ρόλο υπηρεσίας αλλά και σαν "κοπέλα" δούλευε η Ρένα...ο τσολιάς , δεν ξέρω αν ήταν τραβελι ή εγχειρισμένη , μια φορά όμως είχε πλακώσει δύο Έλληνες μεθυσμένους άρτι αφιχθείς από μπουζούκια που ήθελαν να περάσουν με την Ρια, αυτή δεν ήθελε επειδή ήταν μεθυσμένοι και την παρενοχλούσαν , στην κυριολεξία τους πέταξε έξω απο τον οίκο.
σαν "κοπέλα" δούλευε η Ρένα...ο τσολιάς , δεν ξέρω αν ήταν τραβελι ή εγχειρισμένη , μια φορά όμως είχε πλακώσει δύο Έλληνες μεθυσμένους άρτι αφιχθείς από μπουζούκια που ήθελαν να περάσουν με την Ρια, αυτή δεν ήθελε επειδή ήταν μεθυσμένοι και την παρενοχλούσαν , στην κυριολεξία τους πέταξε έξω απο τον οίκο.
Πάντα κάποιοι άντρες θα είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τους άλλους.Κι εγώ πίνω ζουμιά και τρώω κακάκια αλλά από κανονικές γκόμενες.Δεν έχω γίνει ακόμα καμικάζι.Ετσι ειναι οι πραγματικοι ανδρες. Οχι σαν αυτους εδω που συνωστιζονται.
(σκριν απο το kanesex)
Να περασει ο επομενος ανδρας παρακαλω.
Κερ13α Κορινα(από Ρεμουνδου 21,Φωκαίας 24, Περγάμου 1) ξανθιά νταρντανα μιλφ με 4αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Γειά σου συναγωνιστή, είπες στην ενημέρωσή σου ότι Ιάσωνος 27 Τζοάνα και ΕΛΕΝΗ! Είσαι σίγουρος για το ότι ήταν η Ελένη? Ξέρω ότι ακόμα ήταν στο αλλοδαπώνθύμισε μου σε ποιο νούμερο
Αμα ξέρεις γιατί ρωτάςΓειά σου συναγωνιστή, είπες στην ενημέρωσή σου ότι Ιάσωνος 27 Τζοάνα και ΕΛΕΝΗ! Είσαι σίγουρος για το ότι ήταν η Ελένη? Ξέρω ότι ακόμα ήταν στο αλλοδαπών
γιατί έχω να πάω καμια 10ρια μέρες (επειδή ξέρω ότι την είχαν μέσα) και σήμερα είδα που πόσταρες ότι ήταν εκείνη! επομένως ευγενικά (πιστεύω να μην είπα, που δεν είπα δηλαδή) ρώτησα αν λέμε την ιδια Ελένη (Μέτριο ύψος, μακρύ μαύρο μαλλί, 2-3άρι βυζί, λεπτή που έκανε κάποια κοιλίτσα στην 2η καραντίνα, με γαλάζια μάτια milf)Αμα ξέρεις γιατί ρωτάς
Δε θυμάμαι χρώμα ματιού, αυτή που είδα ήταν χοντρή με 2.5αρι βυζιγιατί έχω να πάω καμια 10ρια μέρες (επειδή ξέρω ότι την είχαν μέσα) και σήμερα είδα που πόσταρες ότι ήταν εκείνη! επομένως ευγενικά (πιστεύω να μην είπα, που δεν είπα δηλαδή) ρώτησα αν λέμε την ιδια Ελένη (Μέτριο ύψος, μακρύ μαύρο μαλλί, 2-3άρι βυζί, λεπτή που έκανε κάποια κοιλίτσα στην 2η καραντίνα, με γαλάζια μάτια milf)
Οχι δεν είναι η Ελένη που λες που ξεκίνησε από το Κολοκυνθους 63 δεξιά και μετά σε αυτά που είπες.Καλησπέρα. Από τις Έλενες που δουλεύουν ΜΑ17 και ΜΑ28 είναι κάποια από αυτές η Λευκορωσίδα από ΜΑ22 παλιότερα και Καλύμνου 36? Η Βίκυ από ΜΑ28 γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει? Ευχαριστώ
Άλλαξε τις ρυθμίσεις σου φίλε.στειλε μου και μενα ρε φιλε που ειναι αυτη η διασταυρωση.
καλά οκ άνθρωποι είμαστε, θα το δω και γω αύριο μεθαύριο αν ήρθε η μανάρα μου και απελευθερώθηκε από των γουρουνιών τα χέρια! Εχω κανα 2 θειάδες μαζί με την Ελένη που με βλέπουν σαν το ανήψι τους και τις παίρνω με φροντίδα βαναυσότητα και προδερμ ενώ εκείνες κοιτάζουν να τις βατεύω από τον καθρέφτη! Annyway να σαι καλά καλή συνέχειαΔε θυμάμαι χρώμα ματιού, αυτή που είδα ήταν χοντρή με 2.5αρι βυζι
Οχι δεν είναι η Ελένη που λες που ξεκίνησε από το Κολοκυνθους 63 δεξιά και μετά σε αυτά που είπες.
Η Βίκυ σήμερα που πέρασα δεν ήταν
Ευχαριστώ για την ενημέρωσηΟχι δεν είναι η Ελένη που λες που ξεκίνησε από το Κολοκυνθους 63 δεξιά και μετά σε αυτά που είπες.
Η Βίκυ σήμερα που πέρασα δεν ήταν
Καλημέρες....
Ξύπνησα από βαρυ ύπνο κατα τις 10 το πρωϊ... χωρίς να βάλω μια μπουκιά πρωϊνό μια γουλια καφέ στο στόμα μου, πήγα στο μετάξι.
Εστησα τη Γιασμίν στα τέσσερα και της γυαλισα το κωλοτρυπιδι .
Σοκολατένιο πεντακάθαρο άτριχο και δουλεμενο... Έχυσε κωλοζουμα που τα ήπια και ήρθα στα ίσα μου.
Έτσι πρέπει να ξεκινάει την ημέρα του ενας άντρας...
Respect!Τυπε εμένα μου είχε πει ότι θα το έριχνε το πακοπαίδι.
Δεν το ήθελε καθόλου.
Μάλιστα μου είχε ζητήσει και 50 ευρώ δανεικά στο δωμάτιο για την έκτρωση και της τα δωσα αφού την έχυσα ακαποτα πάνω στη ήδη γκαστρωμενη μήτρα της.
Ο σωστός ο άντρας δίνει και παίρνει..