Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 227 άτομα (22 μέλη και 205 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Προσωπικά είμαι σε μεγάλο βαθμό κατά των call girl. Είναι τεράστιο το ρίσκο να φέρεις μια κοπέλα σπίτι για μία - μιάμιση ώρα και να μην ξέρεις πραγματικά πώς θα πάει το πράγμα. Και σού λέω ότι πάει καλά το πράμα...και πάλι..είναι πολλά τα λεφτά!! Φαντάσου 200 και 150 ευρώ με πόσες θα πήγαινες στα μπουρδέλα και πλέον -για μένα- πόσες θα έφερνα σπίτι από τα μπουρδέλα και με απόλυτη σεξουαλική επιτυχία. Τα μαθηματικά νικούν ξανά και ξανά. Ta call girls είναι για αυτούς που βγάζουν 15 χιλιάρικα το μήνα, τέλος. Υ.Γ Αν και προσωπικά -και το έχω ξαναπεί- και τόσα να έβγαζα θα προτιμούσα την ποικιλία στα μπουρδέλα καθώς και την ωραία βόλτα, ουσιαστικά δε θα άλλαζε κάτι για μένα

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Στο στούντιο από τα 50€ η πουτάνα εισπράττει τα 20€.
Που σημαίνει λιγότερα από τα μισά. Αν το δούμε αναλογικά μια πουτάνα στο μετάξι βγάζει ακριβώς τα μισά άρα συμπέρασμα: Οι πουτάνες του δεκάευρου είναι πιο καπάτσες! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:headbang2::headbang2::headbang2::headbang2::headbang2:

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Παιδιά μια Εύα που γινόταν ντόρος από βέργας τι φάση μήπως αυτή που είναι τώρα που είδα στο 2 ήταν άλλη??σάπια τελείως ...οποίος γνωρίζει ας πει

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μου έχει εκμυστηρευτεί πουτανα πως μπορεί να την γαμησουν 10-20 και να χύσει στον 21 πελάτη επηδη εκεί γουσταρη .... σε συνδιασμο με τις προηγούμενες διεγερτικές επαφές κλεινη Μάτια σκευτεται ., στα 4..(αν δεν της αρεση ο πελάτης πχ) και ηδονίζεται και χύνει τρέλα πχ στο 21 πελάτη που της αρεση ..!! Μου έχει τύχει ..!!
Εσύ πρέπει να ξέρεις πόσα κρατάει η ποτανα στη βίζιτα για πάρτη της.

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Προσωπικά είμαι σε μεγάλο βαθμό κατά των call girl. Είναι τεράστιο το ρίσκο να φέρεις μια κοπέλα σπίτι για μία - μιάμιση ώρα και να μην ξέρεις πραγματικά πώς θα πάει το πράγμα. Και σού λέω ότι πάει καλά το πράμα...και πάλι..είναι πολλά τα λεφτά!! Φαντάσου 200 και 150 ευρώ με πόσες θα πήγαινες στα μπουρδέλα και πλέον -για μένα- πόσες θα έφερνα σπίτι από τα μπουρδέλα και με απόλυτη σεξουαλική επιτυχία. Τα μαθηματικά νικούν ξανά και ξανά. Ta call girls είναι για αυτούς που βγάζουν 15 χιλιάρικα το μήνα, τέλος. Υ.Γ Αν και προσωπικά -και το έχω ξαναπεί- και τόσα να έβγαζα θα προτιμούσα την ποικιλία στα μπουρδέλα καθώς και την ωραία βόλτα, ουσιαστικά δε θα άλλαζε κάτι για μένα
Έχω ξαναγράψει στο σάιτ ότι, άν δεν την ξέρεις την κοπέλα, αντιμετωπίζεις το ρίσκο του να ανοίξεις την πόρτα και να μπεί κανένας λοκατζής ή καμιά ιερή ευνουχίστρια, που ήλθε για τη λουκανικόπιτά της.

Υπάρχουν κορίτσια που έχουν υπηρετήσει σε οίκους και στη συνέχεια ως ανεξάρτητες. Αυτές τις ξέρουμε και τις υποστηρίζουμε, διότι συήθως είναι καλές. Εγώ πχ αυτόν τον καιρό κυνηγάω τη Μιχαέλα από Φωκαίας. Γνωστό κορίτσι και πολύ καλό από τη δική μου εμπειρία.

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Πως μπορειτε και κρατατε νουμερα απο οδους πως τα θυμαστε?Ποτε δεν τα προσεξα τα νουμερα.Εμπαινα γαμαγα και το μπουλελεισον αντε να θυμαμαι το ονομα της τανας που περασα
Το μόνο νούμερο που πρέπει να θυμάσαι είναι το 99. Αυτό ήταν και το νούμερο (pennant number) του παλαιού αεροπλανοφόρου Foch (R99) του γαλλικού ναυτικού. Τα υπόλοιπα νούμερα δεν χρειάζονται καταγραφή στον εγκέφαλο. Βέβαια λίγη επιπλέον προσοχή ποτέ δε βλάπτει.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Έχω ξαναγράψει στο σάιτ ότι, άν δεν την ξέρεις την κοπέλα, αντιμετωπίζεις το ρίσκο του να ανοίξεις την πόρτα και να μπεί κανένας λοκατζής ή καμιά ιερή ευνουχίστρια, που ήλθε για τη λουκανικόπιτά της.

Υπάρχουν κορίτσια που έχουν υπηρετήσει σε οίκους και στη συνέχεια ως ανεξάρτητες. Αυτές τις ξέρουμε και τις υποστηρίζουμε, διότι συήθως είναι καλές. Εγώ πχ αυτόν τον καιρό κυνηγάω τη Μιχαέλα από Φωκαίας. Γνωστό κορίτσι και πολύ καλό από τη δική μου εμπειρία.
Αν είναι καλή κυνήγα την γιατί όχι, αν σε συμπαθεί κιόλας μπορεί να τη φέρεις και σπίτι και να πιείτε και κανά κρασάκι μετά το σεξ. :kiss-mark:

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Επειδή βλέπω ότι χρησιμοποιείται ο όρος "πουτάνα" αδιακρίτως για όλες τις κοπέλλες των οίκων ανοχής, θα ηθελα να σημειώσω ότι καλύτερο θα ήταν να τον χρησιμοποιούμε για κάποιες που περιέγραφε καποιος φίλος εδώ πρό δυο εβδομάδων ,που έχουν άθλια συμπεριφορά έναντι των πελατών και μάλιστα χωρίς αυτοί να τους εχουν δώσει δικαίωμα. Αυτές λοιπόν και εγώ χαρακτηριζω - πολύ σπάνια ειναι αληθεια,διότι δεν ασχολούμαι με τετοια κουμάσια - ως "πουτάνες" ,που σημαίνει κυριως κακόψυχες και γι αυτό και ο λαός χαρακτηριζει ετσι κάθε γυναίκα που φέρεται βρώμικα,κι ας μην ανήκει στις κοπέλλες που δουλεύουν στο σεξ . Προσωπικά - και αυτο φαινεται απο τα εστω λιγα ποστ μου εδω - σχεδον πάντα χρησιμοποιώ τον όρο "ιερόδουλος" ,που νομιζω ειναι και πιό σωστό να χρησιμοποιούμε,κατι που καλώ και όλους τους φίλους εδώ να κάνουν στο μέλλον. Μάλιστα,θελοντας να δωσω ενα κυριαρχικό χαρακτηριστικό της "πουτανας", την επιθετικότητα ανευ λόγου, εγραψα (μεταφορικα) "φτύνουν τα πάντα", πράγμα που βέβαια ουδεποτε παρατηρείται σε ιερόδουλες άξιες σεβασμού για την ευγένεια και την σωστη συμπεριφορά τους, παραδειγμα οτι εχω - αν καλα θυμαμαι - αναφερθεί στο παρελθόν σε δύο ιεροδουλες αποκαλώντας τες "Κυρια Ζάννα" και "Κυρια Αντριάννα" . Αυτα τα ...πολλά, αλλα ... εξηγουμαι δια να μη παρεξηγούμαι ... Ευχαριστώ για την προσοχή σας και Καλην ελευθερια εις όλους απο τον ζυγό των Ανωμαλοιμωξιολόγων !

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Επειδή βλέπω ότι χρησιμοποιείται ο όρος "πουτάνα" αδιακρίτως για όλες τις κοπέλλες των οίκων ανοχής, θα ηθελα να σημειώσω ότι καλύτερο θα ήταν να τον χρησιμοποιούμε για κάποιες που περιέγραφε καποιος φίλος εδώ πρό δυο εβδομάδων ,που έχουν άθλια συμπεριφορά έναντι των πελατών και μάλιστα χωρίς αυτοί να τους εχουν δώσει δικαίωμα. Αυτές λοιπόν και εγώ χαρακτηριζω - πολύ σπάνια ειναι αληθεια,διότι δεν ασχολούμαι με τετοια κουμάσια - ως "πουτάνες" ,που σημαίνει κυριως κακόψυχες και γι αυτό και ο λαός χαρακτηριζει ετσι κάθε γυναίκα που φέρεται βρώμικα,κι ας μην ανήκει στις κοπέλλες που δουλεύουν στο σεξ . Προσωπικά - και αυτο φαινεται απο τα εστω λιγα ποστ μου εδω - σχεδον πάντα χρησιμοποιώ τον όρο "ιερόδουλος" ,που νομιζω ειναι και πιό σωστό να χρησιμοποιούμε,κατι που καλώ και όλους τους φίλους εδώ να κάνουν στο μέλλον. Μάλιστα,θελοντας να δωσω ενα κυριαρχικό χαρακτηριστικό της "πουτανας", την επιθετικότητα ανευ λόγου, εγραψα (μεταφορικα) "φτύνουν τα πάντα", πράγμα που βέβαια ουδεποτε παρατηρείται σε ιερόδουλες άξιες σεβασμού για την ευγένεια και την σωστη συμπεριφορά τους, παραδειγμα οτι εχω - αν καλα θυμαμαι - αναφερθεί στο παρελθόν σε δύο ιεροδουλες αποκαλώντας τες "Κυρια Ζάννα" και "Κυρια Αντριάννα" . Αυτα τα ...πολλά, αλλα ... εξηγουμαι δια να μη παρεξηγούμαι ... Ευχαριστώ για την προσοχή σας και Καλην ελευθερια εις όλους απο τον ζυγό των Ανωμαλοιμωξιολόγων !
Να γαμησουμε θέλουμε όχι να γίνουμε Μπαμπινιώτης.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Πας στοίχημα ότι η υπομονή έχει κι άλλα όρια? Μέχρι Ιούνιο ας πούμε , πχ 20 Ιουνίου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ήσουν δηλαδή ο πελάτης 21?
Και εγω θα έχυνα, αν σκεφτόμουνα τον τζίρο της ημέρας...
:cool2:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μίνι τσάρκα εμετουργειο. Του Πάκη το κάγκελο γίνεται.

Πορνομόλ
Πήγα πορνομόλ,μόλις μπαίνεις αριστερά, Χριστίνα,αν λέγατε για αυτήν ,μελαμψή, λεπτή,μικρό στητό βυζί,εμένα δεν μου κάνε καμία εντύπωση.

Στο απέναντι πάνω μια κοντή ξανθιά Μπιάνκα,μαθήτρια Γυμνασίου με βυζια κι άλλη μια βουβαλω πιο ψηλή,μαύρα μαλλιά.

Στο βάθος η τσα2 έλεγε βγαίνει , βγαίνει και μια αγελαδοκατασταση φάση εξυνε τη μούνα της στον καναπέ. Φεύγω και μου τη λέει η τσα2,ότι βιάζομαι.

Απέναντι σχεδόν απ' το πορνομόλ στη σιδερένια πόρτα δεξιά είχε μία άλλη Χριστίνα , ψηλή, λεπτή ,μαύρα μαλλιά,άσπρη, ψιλοκαλη για δεκαρικο φάνηκε ,αλλά φόραγε ένα ολόσωμο και δεν φαινόταν σχεδον τίποτα. Πιο πέρα πριν βγεις Αθηνών δύο πετιτ μια φώκια ,μια στεγνή κι οι δυο σαν να πηγαίνουν πρώτη γυμνασίου.

Σε ένα άλλο στην Ι στον όροφο είχε 4! :uglystupid:Όλες τα χουν κρεμάμενα. Την έκανα με ελαφρά.

Λ και Κο Βιολέτα, ψηλή, ξανθιά, λεπτή,μικρό βυζί ,η μόνη που αξίζει κάπως για μένα εμφανισιακά στο δεκαρικο. Και μια ψηλή γελάδα ,μαύρα μαλλιά ,όνομα δεν ρώτησα.

Τελευταία τροποποίηση:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056

Να γαμησουμε θέλουμε όχι να γίνουμε Μπαμπινιώτης.
:tooth::tooth::tooth:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Δε γνωρίζω αλλά φαντάζομαι ότι η βίζιτα θα παίρνει από τα 150 ένα ολόκληρο 100ευρο
Πολλά λες!! Θυμάμαι ενα κοριτσάκι Ρουμάνα που μου ερχόταν απο εφημερίδες και ήταν 80 το ξεκίνημα plus extra... Μου είχε πει, 30 εκείνη, 30 το γραφείο, 20 το ταξί...

Στα 150 αν αφαιρέσεις τα 20 απο το ταξι μένουν 30 για το γραφείο;; Δυσκολα!! Πραγματικά πιστεύω οτι στο €150 τα 70 είναι στο γραφείο, 60 στην κοπέλα και 20 το ταξί...

Για αυτό βλέπεις κάτι ταρίφες 190 την ώρα... γιατί η κοπέλα θέλει 100 την ώρα!!

Άρα συμπερασματικά... οποιαδήποτε κοπέλα φέρνεις στο σπίτι στην ζούλα πάνω απο 60 ευρώ σε έχει δαγκώσει αλύπητα...

Οπότε τα 40 που εδωσε ο Καρλ για το στανταράκι του ήταν πολυ καλο deel για την κοπέλα!!

Δεν λεω οτι θα βρείς κάποια εύκολα με 40 ή 60 απλώς λέω ποια είναι η πραγματικότητα!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.080
Πόντοι
11.005
Νομίζω, διορθώστε με αν κάνω λάθος, πως τα περισσότερα κορίτσια - τουλάχιστον οι μικρές - έχουν κάποιον ...ας πούμε προστάτη. Και δουλεύουν όπου τους πει αυτός με τιμές που καθορίζει αυτός ή από κοινού.

Επίσης νομίζω πως κορίτσι που δουλεύει σε μπουρδέλο, studio, μασάζ, γραφείο, δεν επιτρέπεται να δουλεύει και με ραντεβού έξω. Να παίρνει δηλαδή πελάτες του μαγαζιού σε δικό της χώρο.

Όχι ότι δεν γίνεται, το κάνουν καποιες που έχουν ήδη δικό τους πελατολόγιο και είναι ονόματα.

Γενικά CG εμφανίσιμο και ηλικία κάτω των 30 δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις με λιγότερα από 80€ την ώρα, σίγουρα ανεξάρτητη και πάλι λίγα λέω.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Gyrisma apo metajoyrgeio.Πηγαινα για πειραιως στην ολγα που ειχα ταντεβου και περασα και απο μεταξυ για διερευνηση της Γιασμιν.
Η ωρα ητανε 12.30 και ολα τα τσαρδια απο λεωνιδου και δεξια ιασωνος ολα κλειστα.
Ρωτησα εμαθα απο ενα τσατσο που με ξερει και ειπε οτι εψες αργα κατα της 10.00 βραδυ εγινε πεσιμο και τις μαζεχανε ολες.Ειπε επισης οτι αν περιμενω μεχρι ποιο αργα μεσημερι κατι μπορει να ανοιξη.
Ειδα οτι ητανε εκεινη την ωρα ανοιχτο και σε γενικες γραμμες χοντρουλες και αδιαφορες κοπελες.
Η μονη που αξιζε σε ομορφια ητανε η κλασικη Paola οπου και παροτρυνα ενα μυστη που ψαχνοτανε που να ριξει το μπουτσο.
Τον περασανε για ασφαλιτη και δεν ανοιγανε την πορτα :grin: :grin: :grin: :grin:
Επειτα απο μια κουβεντουλα με τον γνωστο μου τστατσο επιτελους η πορτα ανοιξε και μπηκε να γαμηση.
Εγω συνε χυσα για κατευθυνση προς Ολγα οπου και περασα σχεδον τελεια και αυτο γιατι το πουλι μου δεν εχει συνερθει ακομα.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Επισης ηθελα να ρωτησω τον Βορδελο που ητανε σημερα στο σιχαμενο μερος και ειδε την Χριστινα απο κοντα.
Σου ειπα την γνωμη μου εχθες για την Χριστινα.Ηθελα να σε ρωτησω αν ητανε ετσι οπως στα ελεγα η και χειροτερα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom