Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Δε γνωρίζω αλλά φαντάζομαι ότι η βίζιτα θα παίρνει από τα 150 ένα ολόκληρο 100ευροΑν γνωρίζεις,στο στουδιο και στη βίζιτα πόσα μένουν στην τσέπη της ποτάνας;
Δε γνωρίζω αλλά φαντάζομαι ότι η βίζιτα θα παίρνει από τα 150 ένα ολόκληρο 100ευροΑν γνωρίζεις,στο στουδιο και στη βίζιτα πόσα μένουν στην τσέπη της ποτάνας;
Στο στούντιο από τα 50€ η πουτάνα εισπράττει τα 20€.Αν γνωρίζεις,στο στουδιο και στη βίζιτα πόσα μένουν στην τσέπη της ποτάνας;
Που σημαίνει λιγότερα από τα μισά. Αν το δούμε αναλογικά μια πουτάνα στο μετάξι βγάζει ακριβώς τα μισά άρα συμπέρασμα: Οι πουτάνες του δεκάευρου είναι πιο καπάτσες!Στο στούντιο από τα 50€ η πουτάνα εισπράττει τα 20€.
Εσύ πρέπει να ξέρεις πόσα κρατάει η ποτανα στη βίζιτα για πάρτη της.Μου έχει εκμυστηρευτεί πουτανα πως μπορεί να την γαμησουν 10-20 και να χύσει στον 21 πελάτη επηδη εκεί γουσταρη .... σε συνδιασμο με τις προηγούμενες διεγερτικές επαφές κλεινη Μάτια σκευτεται ., στα 4..(αν δεν της αρεση ο πελάτης πχ) και ηδονίζεται και χύνει τρέλα πχ στο 21 πελάτη που της αρεση ..!! Μου έχει τύχει ..!!
Έχω ξαναγράψει στο σάιτ ότι, άν δεν την ξέρεις την κοπέλα, αντιμετωπίζεις το ρίσκο του να ανοίξεις την πόρτα και να μπεί κανένας λοκατζής ή καμιά ιερή ευνουχίστρια, που ήλθε για τη λουκανικόπιτά της.Προσωπικά είμαι σε μεγάλο βαθμό κατά των call girl. Είναι τεράστιο το ρίσκο να φέρεις μια κοπέλα σπίτι για μία - μιάμιση ώρα και να μην ξέρεις πραγματικά πώς θα πάει το πράγμα. Και σού λέω ότι πάει καλά το πράμα...και πάλι..είναι πολλά τα λεφτά!! Φαντάσου 200 και 150 ευρώ με πόσες θα πήγαινες στα μπουρδέλα και πλέον -για μένα- πόσες θα έφερνα σπίτι από τα μπουρδέλα και με απόλυτη σεξουαλική επιτυχία. Τα μαθηματικά νικούν ξανά και ξανά. Ta call girls είναι για αυτούς που βγάζουν 15 χιλιάρικα το μήνα, τέλος. Υ.Γ Αν και προσωπικά -και το έχω ξαναπεί- και τόσα να έβγαζα θα προτιμούσα την ποικιλία στα μπουρδέλα καθώς και την ωραία βόλτα, ουσιαστικά δε θα άλλαζε κάτι για μένα
Το μόνο νούμερο που πρέπει να θυμάσαι είναι το 99. Αυτό ήταν και το νούμερο (pennant number) του παλαιού αεροπλανοφόρου Foch (R99) του γαλλικού ναυτικού. Τα υπόλοιπα νούμερα δεν χρειάζονται καταγραφή στον εγκέφαλο. Βέβαια λίγη επιπλέον προσοχή ποτέ δε βλάπτει.Πως μπορειτε και κρατατε νουμερα απο οδους πως τα θυμαστε?Ποτε δεν τα προσεξα τα νουμερα.Εμπαινα γαμαγα και το μπουλελεισον αντε να θυμαμαι το ονομα της τανας που περασα
Αν είναι καλή κυνήγα την γιατί όχι, αν σε συμπαθεί κιόλας μπορεί να τη φέρεις και σπίτι και να πιείτε και κανά κρασάκι μετά το σεξ.Έχω ξαναγράψει στο σάιτ ότι, άν δεν την ξέρεις την κοπέλα, αντιμετωπίζεις το ρίσκο του να ανοίξεις την πόρτα και να μπεί κανένας λοκατζής ή καμιά ιερή ευνουχίστρια, που ήλθε για τη λουκανικόπιτά της.
Υπάρχουν κορίτσια που έχουν υπηρετήσει σε οίκους και στη συνέχεια ως ανεξάρτητες. Αυτές τις ξέρουμε και τις υποστηρίζουμε, διότι συήθως είναι καλές. Εγώ πχ αυτόν τον καιρό κυνηγάω τη Μιχαέλα από Φωκαίας. Γνωστό κορίτσι και πολύ καλό από τη δική μου εμπειρία.
Να γαμησουμε θέλουμε όχι να γίνουμε Μπαμπινιώτης.Επειδή βλέπω ότι χρησιμοποιείται ο όρος "πουτάνα" αδιακρίτως για όλες τις κοπέλλες των οίκων ανοχής, θα ηθελα να σημειώσω ότι καλύτερο θα ήταν να τον χρησιμοποιούμε για κάποιες που περιέγραφε καποιος φίλος εδώ πρό δυο εβδομάδων ,που έχουν άθλια συμπεριφορά έναντι των πελατών και μάλιστα χωρίς αυτοί να τους εχουν δώσει δικαίωμα. Αυτές λοιπόν και εγώ χαρακτηριζω - πολύ σπάνια ειναι αληθεια,διότι δεν ασχολούμαι με τετοια κουμάσια - ως "πουτάνες" ,που σημαίνει κυριως κακόψυχες και γι αυτό και ο λαός χαρακτηριζει ετσι κάθε γυναίκα που φέρεται βρώμικα,κι ας μην ανήκει στις κοπέλλες που δουλεύουν στο σεξ . Προσωπικά - και αυτο φαινεται απο τα εστω λιγα ποστ μου εδω - σχεδον πάντα χρησιμοποιώ τον όρο "ιερόδουλος" ,που νομιζω ειναι και πιό σωστό να χρησιμοποιούμε,κατι που καλώ και όλους τους φίλους εδώ να κάνουν στο μέλλον. Μάλιστα,θελοντας να δωσω ενα κυριαρχικό χαρακτηριστικό της "πουτανας", την επιθετικότητα ανευ λόγου, εγραψα (μεταφορικα) "φτύνουν τα πάντα", πράγμα που βέβαια ουδεποτε παρατηρείται σε ιερόδουλες άξιες σεβασμού για την ευγένεια και την σωστη συμπεριφορά τους, παραδειγμα οτι εχω - αν καλα θυμαμαι - αναφερθεί στο παρελθόν σε δύο ιεροδουλες αποκαλώντας τες "Κυρια Ζάννα" και "Κυρια Αντριάννα" . Αυτα τα ...πολλά, αλλα ... εξηγουμαι δια να μη παρεξηγούμαι ... Ευχαριστώ για την προσοχή σας και Καλην ελευθερια εις όλους απο τον ζυγό των Ανωμαλοιμωξιολόγων !
Θα αρχίσουμε να μετράμε ανάποδα... σαν τις jumboδιαφημίσεις...Και έχουμε ακόμα τύπε μου 60 μέρες για το άνοιγμα !!
Και εγω θα έχυνα, αν σκεφτόμουνα τον τζίρο της ημέρας...Πας στοίχημα ότι η υπομονή έχει κι άλλα όρια? Μέχρι Ιούνιο ας πούμε , πχ 20 Ιουνίου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ήσουν δηλαδή ο πελάτης 21?
Επειδή βλέπω ότι χρησιμοποιείται ο όρος "πουτάνα" αδιακρίτως για όλες τις κοπέλλες των οίκων ανοχής, θα ηθελα να σημειώσω ότι καλύτερο θα ήταν να τον χρησιμοποιούμε για κάποιες που περιέγραφε καποιος φίλος εδώ πρό δυο εβδομάδων ,που έχουν άθλια συμπεριφορά έναντι των πελατών και μάλιστα χωρίς αυτοί να τους εχουν δώσει δικαίωμα. Αυτές λοιπόν και εγώ χαρακτηριζω - πολύ σπάνια ειναι αληθεια,διότι δεν ασχολούμαι με τετοια κουμάσια - ως "πουτάνες" ,που σημαίνει κυριως κακόψυχες και γι αυτό και ο λαός χαρακτηριζει ετσι κάθε γυναίκα που φέρεται βρώμικα,κι ας μην ανήκει στις κοπέλλες που δουλεύουν στο σεξ . Προσωπικά - και αυτο φαινεται απο τα εστω λιγα ποστ μου εδω - σχεδον πάντα χρησιμοποιώ τον όρο "ιερόδουλος" ,που νομιζω ειναι και πιό σωστό να χρησιμοποιούμε,κατι που καλώ και όλους τους φίλους εδώ να κάνουν στο μέλλον. Μάλιστα,θελοντας να δωσω ενα κυριαρχικό χαρακτηριστικό της "πουτανας", την επιθετικότητα ανευ λόγου, εγραψα (μεταφορικα) "φτύνουν τα πάντα", πράγμα που βέβαια ουδεποτε παρατηρείται σε ιερόδουλες άξιες σεβασμού για την ευγένεια και την σωστη συμπεριφορά τους, παραδειγμα οτι εχω - αν καλα θυμαμαι - αναφερθεί στο παρελθόν σε δύο ιεροδουλες αποκαλώντας τες "Κυρια Ζάννα" και "Κυρια Αντριάννα" . Αυτα τα ...πολλά, αλλα ... εξηγουμαι δια να μη παρεξηγούμαι ... Ευχαριστώ για την προσοχή σας και Καλην ελευθερια εις όλους απο τον ζυγό των Ανωμαλοιμωξιολόγων !
Να γαμησουμε θέλουμε όχι να γίνουμε Μπαμπινιώτης.
Πολλά λες!! Θυμάμαι ενα κοριτσάκι Ρουμάνα που μου ερχόταν απο εφημερίδες και ήταν 80 το ξεκίνημα plus extra... Μου είχε πει, 30 εκείνη, 30 το γραφείο, 20 το ταξί...Δε γνωρίζω αλλά φαντάζομαι ότι η βίζιτα θα παίρνει από τα 150 ένα ολόκληρο 100ευρο
59 και σήμεραΚαι έχουμε ακόμα τύπε μου 60 μέρες για το άνοιγμα !!