Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 122 άτομα (13 μέλη και 109 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Επισης ηθελα να ρωτησω τον Βορδελο που ητανε σημερα στο σιχαμενο μερος και ειδε την Χριστινα απο κοντα.
Σου ειπα την γνωμη μου εχθες για την Χριστινα.Ηθελα να σε ρωτησω αν ητανε ετσι οπως στα ελεγα η και χειροτερα.
Το μόνο συν που έχει εμφανισιακά για μένα είναι ότι δεν κρέμονται πατσάδες. Για μένα είναι ελαφρώς χειρότερη απ' ότι τα λεγες. Βυζί πολύ μικρό.Συν ότι είναι μελαμψή . Μ αρέσουν οι ασπρουλιάρες. Στις ξινές φάτσες δεν δίνω καθόλου σημασία.

Α,έψαξα και Γιασμίν . Άφαντη.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Gyrisma apo metajoyrgeio.Πηγαινα για πειραιως στην ολγα που ειχα ταντεβου και περασα και απο μεταξυ για διερευνηση της Γιασμιν.
Η ωρα ητανε 12.30 και ολα τα τσαρδια απο λεωνιδου και δεξια ιασωνος ολα κλειστα.
Ρωτησα εμαθα απο ενα τσατσο που με ξερει και ειπε οτι εψες αργα κατα της 10.00 βραδυ εγινε πεσιμο και τις μαζεχανε ολες.Ειπε επισης οτι αν περιμενω μεχρι ποιο αργα μεσημερι κατι μπορει να ανοιξη.
Ειδα οτι ητανε εκεινη την ωρα ανοιχτο και σε γενικες γραμμες χοντρουλες και αδιαφορες κοπελες.
Η μονη που αξιζε σε ομορφια ητανε η κλασικη Paola οπου και παροτρυνα ενα μυστη που ψαχνοτανε που να ριξει το μπουτσο.
Τον περασανε για ασφαλιτη και δεν ανοιγανε την πορτα :grin: :grin: :grin: :grin:
Επειτα απο μια κουβεντουλα με τον γνωστο μου τστατσο επιτελους η πορτα ανοιξε και μπηκε να γαμηση.
Εγω συνε χυσα για κατευθυνση προς Ολγα οπου και περασα σχεδον τελεια και αυτο γιατι το πουλι μου δεν εχει συνερθει ακομα.
Σήμερα υποτίθεται θα δούλευε η Λίζα στο πόδι. Κατεθυνομουν προς τα κει,πήρα τηλ ,μετά τις 3,4 μου είπαν θα ξέρουν σίγουρα και αποφάσισα να βολταρω στον εμετό.

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Το εμετουργειο πάντως πρέπει να είναι του όνειρο του κάθε Πάκη που γίνεται πραγματικότητα. Ένα απέραντο αγελαδοτροφείο.

Για αυτούς πρέπει να είναι σαν να ξαμολησεις εμένα σε μέρος γεμάτο μοντελοπιπίνια.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Στο μεταξουργείο όταν ανακαλύπτεις μια γκόμενα του 6,5/10 λες από μέσα σου 'ωραίο μουνί'. Και για 10 ευρώ όντως είναι ΟΚ. Μη ζητάμε τώρα φανταστικά πράγματα , μην είμαστε άπληστοι. Μια καθαρή κοπέλα με μια αξιοπρεπή εμφάνιση που γαμιέται καλά και δεν βιάζεται είναι όλο το στοίχημα όταν κατεβαίνεις μετάξι. Τέλος

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Νομίζω, διορθώστε με αν κάνω λάθος, πως τα περισσότερα κορίτσια - τουλάχιστον οι μικρές - έχουν κάποιον ...ας πούμε προστάτη. Και δουλεύουν όπου τους πει αυτός με τιμές που καθορίζει αυτός ή από κοινού.

Επίσης νομίζω πως κορίτσι που δουλεύει σε μπουρδέλο, studio, μασάζ, γραφείο, δεν επιτρέπεται να δουλεύει και με ραντεβού έξω. Να παίρνει δηλαδή πελάτες του μαγαζιού σε δικό της χώρο.

Όχι ότι δεν γίνεται, το κάνουν καποιες που έχουν ήδη δικό τους πελατολόγιο και είναι ονόματα.

Γενικά CG εμφανίσιμο και ηλικία κάτω των 30 δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις με λιγότερα από 80€ την ώρα, σίγουρα ανεξάρτητη και πάλι λίγα λέω.
Είναι ακριβώς όπως τα λες!! Σίγουρα κάπου θα έχει να δώσει λογοδοσία για αυτό δεν ρίχνουν τις τιμές!! Αλλιώς ο τιμοκατάλογος για το τι μπαίνει καθαρά στην τσέπη της κοπέλας, οσο μπορώ να είμαι σίγουρος, είναι αυτός που ανέφερα!!

Υ.Γ.1. Πραγματικά καμία φορά αμφιβάλω αν σε Φυλής και Μεταξουργείο παίρνουν το μισό τα κορίτσια...
Υ.Γ.2. Σε μερικά σπιτάκια τις τσατσάδες τις έχουν με την βάρδια και όχι με τον τζίρο.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Πας στοίχημα ότι η υπομονή έχει κι άλλα όρια? Μέχρι Ιούνιο ας πούμε , πχ 20 Ιουνίου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ήσουν δηλαδή ο πελάτης 21?
Καθώς γαμουσα έλεγε δεν αντέχει άλλο το μουνι .... άρχισε να το παίζει καθώς έμπαινα μέσα τρομερά γρήγορα στην κανονική στάση και της εγλυφα την πατούσα στο δεξι πόδι της ... εκεί έχυσε προφανος ναι ειμουν ο τυχερός !! Μετά μου είπε πω πω τι έπαθα αντε δουλέψω άλλη μια ώρα τώρα ...τώρα εγώ θέλω ύπνο είπε χαρακτηριστικά ...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Είναι ακριβώς όπως τα λες!! Σίγουρα κάπου θα έχει να δώσει λογοδοσία για αυτό δεν ρίχνουν τις τιμές!! Αλλιώς ο τιμοκατάλογος για το τι μπαίνει καθαρά στην τσέπη της κοπέλας, οσο μπορώ να είμαι σίγουρος, είναι αυτός που ανέφερα!!

Υ.Γ.1. Πραγματικά καμία φορά αμφιβάλω αν σε Φυλής και Μεταξουργείο παίρνουν το μισό τα κορίτσια...
Υ.Γ.2. Σε μερικά σπιτάκια τις τσατσάδες τις έχουν με την βάρδια και όχι με τον τζίρο.
Παλιά μια τανα μου είχε πει πως μου δίνουν την βάρδια 1 χιλιάρικο ..... ( το 8ωρο )) και την διπλή βάρδια 1800..!!!μια τανα στην οδό Φωκαίας δεν λέμε ονόματα δεν θίγουμε υπολειψεις !!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
V
Καθώς γαμουσα έλεγε δεν αντέχει άλλο το μουνι .... άρχισε να το παίζει καθώς έμπαινα μέσα τρομερά γρήγορα στην κανονική στάση και της εγλυφα την πατούσα στο δεξι πόδι της ... εκεί έχυσε προφανος ναι ειμουν ο τυχερός !! Μετά μου είπε πω πω τι έπαθα αντε δουλέψω άλλη μια ώρα τώρα ...τώρα εγώ θέλω ύπνο είπε χαρακτηριστικά ..
Ωραίος...:worship:

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Στο μεταξουργείο όταν ανακαλύπτεις μια γκόμενα του 6,5/10 λες από μέσα σου 'ωραίο μουνί'. Και για 10 ευρώ όντως είναι ΟΚ. Μη ζητάμε τώρα φανταστικά πράγματα , μην είμαστε άπληστοι. Μια καθαρή κοπέλα με μια αξιοπρεπή εμφάνιση που γαμιέται καλά και δεν βιάζεται είναι όλο το στοίχημα όταν κατεβαίνεις μετάξι. Τέλος
Είναι καθαρά θέμα γούστου το 6 για εσένα μπορεί να είναι για μένα 9 και το 9 για μένα να είναι για εσένα 6!!εμενα πχ με τρελενουν τα μινιόν κορίτσια άβυζα αλλά και το άλλο άκρο δηλαδή όραμα μινιόν αλλά με σιλικονατο στήθος και ελαφρός με δεμένο σώμα μπουταρες κτλ ... γριές , πρεζου δες , και στυλ νοικοκυρές με ξενερώνουν απίστευτα !!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Παλιά μια τανα μου είχε πει πως μου δίνουν την βάρδια 1 χιλιάρικο ..... ( το 8ωρο )) και την διπλή βάρδια 1800..!!!μια τανα στην οδό Φωκαίας δεν λέμε ονόματα δεν θίγουμε υπολειψεις !!
1000 το 8ωρο; Δηλαδή σε κανένα 6μηνο έβγαλε γιώτ. Λίγο φουσκωμένα δεν στα λέγε;

• Like

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Nαι αυτά παίζουν γενικά
Πχ το χροστινακι από Καζακστάν με τρελενε !!! Και το στυλ της και το κρεβάτι που έκανε ... και μια 2 μετρη Ρωσίδα να είχα δίπλα παλυ την Χριστίνα θα διάλεγα μου άρεσε πιο πολύ εμφανίσιακα !! Σε συνδιασμο με αυτά που έκανε μέσα ήταν πυρηνική Μπόμπα!!θυαμαμε πάντα αγκαλιές φιλία κτλ μετά πίπα και πάντα στην πίπα τα ποδαράκια της και το κωλαρακι της το έφερνε κοντά στον θώρακα μου στα πλαγιά ..πάντα μου έλεγε κρυώνουν τα ποδαράκια μου ..( ήταν σήμα ..) Της τα έπιανα σφιχτά της ρουφούσα την κωλοτρυπηδα παραμερίζοντας το μαύρο στρινγκ που φόραγε με τα δόντια μου ( μου έλεγε γιαυτο το φοράω για να το τραβάς...) και μετά της ρουφούσα της πατούσες καιβτα δάχτυλα ποδιών ...μου έλεγε πάντα « πως με ξεκουράζεις ...»

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Πχ το χροστινακι από Καζακστάν με τρελενε !!! Και το στυλ της και το κρεβάτι που έκανε ... και μια 2 μετρη Ρωσίδα να είχα δίπλα παλυ την Χριστίνα θα διάλεγα μου άρεσε πιο πολύ εμφανίσιακα !! Σε συνδιασμο με αυτά που έκανε μέσα ήταν πυρηνική Μπόμπα!!θυαμαμε πάντα αγκαλιές φιλία κτλ μετά πίπα και πάντα στην πίπα τα ποδαράκια της και το κωλαρακι της το έφερνε κοντά στον θώρακα μου στα πλαγιά ..πάντα μου έλεγε κρυώνουν τα ποδαράκια μου ..( ήταν σήμα ..) Της τα έπιανα σφιχτά της ρουφούσα την κωλοτρυπηδα παραμερίζοντας το μαύρο στρινγκ που φόραγε με τα δόντια μου ( μου έλεγε γιαυτο το φοράω για να το τραβάς...) και μετά της ρουφούσα της πατούσες καιβτα δάχτυλα ποδιών ...μου έλεγε πάντα « πως με ξεκουράζεις ...»
Πωωω φίλε φτιάχτηκα..:erection::erection::erection:

• Like

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
1000 το 8ωρο; Δηλαδή σε κανένα 6μηνο έβγαλε γιώτ. Λίγο φουσκωμένα δεν στα λέγε;
Ειλικρινά σου μειλαω και παντελονατα η κοπέλα τα ρούχα της τσάντες που είχε τα παπούτσια κτλ δεν φαντάζεσαι ποσό κόστιζαν ..και γενικά η ζωή που έκανε ..!! Καλό αμάξι πολύ καλό τύπου BMW..!! Εργάστηκε 4 ακριβός χρόνια και στην συνέχεια έφυγε εξωτερικό έχω ακόμα επαφές μαζί της μόνο με μηνύματα και σπάνιος τηλεφωνικές ( κύριος στο μεσεντζερ ) και έχει δίκη της επιχείρηση πλέον το άξιζε άλλωστε !!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Πωωω φίλε φτιάχτηκα..:erection::erection::erection:
Εγώ να δεις πως φτιάχνομαι που τα θυμαμε ... αλλά ....γάμο τον κορονοιο !!! Όχι ότι αν δεν υπήρχε ο ιός θα έβρισκα την Χριστίνα πέταξε το πουλάκι ( μουνακι ) αλλά υπάρχουν τόσες καλές στην αφανεια κοπέλες ..!!!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ειλικρινά σου μειλαω και παντελονατα η κοπέλα τα ρούχα της τσάντες που είχε τα παπούτσια κτλ δεν φαντάζεσαι ποσό κόστιζαν ..και γενικά η ζωή που έκανε ..!! Καλό αμάξι πολύ καλό τύπου BMW..!! Εργάστηκε 4 ακριβός χρόνια και στην συνέχεια έφυγε εξωτερικό έχω ακόμα επαφές μαζί της μόνο με μηνύματα και σπάνιος τηλεφωνικές ( κύριος στο μεσεντζερ ) και έχει δίκη της επιχείρηση πλέον το άξιζε άλλωστε !!
Αφού υποτίθεται παίρνουν τα μισά στο ένα γαμησι. 10 στο εικοσάρικο. Δηλαδή στο Οχταωρο έτρωγε 100 φούστες. Κάθε μέρα.Για ποια λες σε πμ θες αν και χλωμό να την ξέρω

• Like

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
ρε βορδελε τη γιασμιν δεν ειδαμε .Τελικα τσαμπα η περατζαδα

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Και οντος μιλαμε για πολυυυυυυυυυυ πακισταν αφικανο μπαγλαδεσιανο και δεν εχει τελιωμο

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
ειπαμε να ηρεμησεις με τον κορονα.Ολα καλα ειναι δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
Και στο ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΠΟΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΟΝΑς ΑΛΛΑ ΤΙς ΑΛΛΕς ΧΙΛΙΑΔΕς ΑΣΘΕΝΕΙΕς ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom