Στο οχτάωρο θα έπαιρνε καμμιά τριανταριά άτομα. Αν κρατούσε το μισό 20ρικο, και πάλι θα έβγαζε στη βάρδυα αυτά που είναι μηνιάτικο για άλλους. Πάντως, το μαγαζί έχει πολλά έξοδα. Το νοίκι πχ θα πέσει στα 100-200 ευρά την ημέρα, ανάλογα. Βάλε τώρα "σεκιούριτι", φως, νερό, υπηρεσία και "διοίκηση"...δε νομίζω να παίρνει το μισό εικοσάρικο.Αφού υποτίθεται παίρνουν τα μισά στο ένα γαμησι. 10 στο εικοσάρικο. Δηλαδή στο Οχταωρο έτρωγε 100 φούστες. Κάθε μέρα.Για ποια λες σε πμ θες αν και χλωμό να την ξέρω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.401
- Πόντοι
- 456
Παιδιά καλησπέρα μήπως έχει κάποιος το τηλ της Λίζας από Φιλιππίδου???οποίος το έχει ας μου στείλει π.β ευχαριστω
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Τότε πως έβγαζε χιλιάρικο το οχταωρο; Δεν έχει λογική.Στο οχτάωρο θα έπαιρνε καμμιά τριανταριά άτομα. Αν κρατούσε το μισό 20ρικο, και πάλι θα έβγαζε στη βάρδυα αυτά που είναι μηνιάτικο για άλλους. Πάντως, το μαγαζί έχει πολλά έξοδα. Το νοίκι πχ θα πέσει στα 100-200 ευρά την ημέρα, ανάλογα. Βάλε τώρα "σεκιούριτι", φως, νερό, υπηρεσία και "διοίκηση"...δε νομίζω να παίρνει το μισό εικοσάρικο.
Αυτό λέω...Χιλιάρικο τη βάρδυα είναι υπερβολικό. Αν έλεγε τριακοσάρι θα το δεχόμουν.Τότε πως έβγαζε χιλιάρικο το οχταωρο; Δεν έχει λογική.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Πάλι πολλά ακούγονται τα τριακόσια. Γύρω στα 100-150 το κόβω στις καλές εποχές αν είχε πέραση, 4-5 το πολύ χήνες το μήνα. Πες 1000 τα τρωγε ,τρία στην μπάντα το μήνα,στα τέσσερα χρόνια 150 περίπου χηνάρια. Και αυτό αν είχε αρκετή πέραση.Αυτό λέω...Χιλιάρικο τη βάρδυα είναι υπερβολικό. Αν έλεγε τριακοσάρι θα το δεχόμουν.
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Εδω λες σε πουτανες να βρεθειτε καπου αλλου η ξενοδοχειο η σπιτι η και αλλου και να δωσεις παραπανω χρηματα και αυτες σου απαντανε οχι ηγω εδω μονο γαμιεμαι.Ενταξει τοτε κατσε και γαμησου εδω και δωσε πανω απο τα μισα φργκα σε αλλους και εσυ που γαμιεσαι στην κυριολεξια παρε τα ψιχουλα.Δε θα τις λυπηθω κιολας αφου δεν εχουν μυαλο αστες εκει που ειναι
Διαγραμμένο μέλος 204727
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2021
- Like
- 555
- Πόντοι
- 80
Σχετικά με τις εκτιμήσεις για το πόσα πληρώνονται οι αγαπημένες μας εργάτριες, θα σας μεταφέρω τις δικές μου γνώσεις από συζητήσεις μαζί τους.
* παλιά τα λεφτά ήταν περισσότερα αναλογικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, και πολλές όμορφες κοπέλες έκαναν κυριολεκξτικά περιουσίες
* μετά το κύμα εισόδου ξένων εργατριών, όχι μόνο μειώθηκαν τα λεφτά αλλά και άλλαξε η μοιρασιά
* συνήθως, σε κάθε βάρδια τα πρώτα ~8 γαμήσια είναι χωρίς μερίδιο για την κοπέλα, προκειμένου να πληρωθούν τα πάγια έξοδα. Μετά αλλάζει η μοιρασιά.
* οι κοπέλες πλέον δεν πάνε για να κάνουν περιουσία, αλλά για να βγάλουν ένα καλό μεροκάματο το οποίο πίσω στην πατρίδα τους φαντάζει εξωπραγματικό
Και να σας πώ και μιά ιστορία, για μία κοπέλα με την οποία είχα περάσει περίοδο καψούρας και είχαμε καλή σχέση. Από την Αχαρνών, την έχασα και την βρήκα για λίγο στη Λιοσίων και μετά στο Μεταξουργείο. Τη ρώτησα πώς ξέπεσε, και αφού είναι όμορφη γιατί δέχεται να δουλεύει στα 10ρικα. Μου είπε αφοπλιστικά "κι εκεί με γαμούσαν, κι εδώ με γαμάνε. Εδώ τελικά βγάζω περισσότερα λεφτά". Τώρα την έχω χάσει λίγα χρόνια, η αδερφή της μου είπε οτι είχε πάει και στο Dubai για λίγο καιρό.
* παλιά τα λεφτά ήταν περισσότερα αναλογικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, και πολλές όμορφες κοπέλες έκαναν κυριολεκξτικά περιουσίες
* μετά το κύμα εισόδου ξένων εργατριών, όχι μόνο μειώθηκαν τα λεφτά αλλά και άλλαξε η μοιρασιά
* συνήθως, σε κάθε βάρδια τα πρώτα ~8 γαμήσια είναι χωρίς μερίδιο για την κοπέλα, προκειμένου να πληρωθούν τα πάγια έξοδα. Μετά αλλάζει η μοιρασιά.
* οι κοπέλες πλέον δεν πάνε για να κάνουν περιουσία, αλλά για να βγάλουν ένα καλό μεροκάματο το οποίο πίσω στην πατρίδα τους φαντάζει εξωπραγματικό
Και να σας πώ και μιά ιστορία, για μία κοπέλα με την οποία είχα περάσει περίοδο καψούρας και είχαμε καλή σχέση. Από την Αχαρνών, την έχασα και την βρήκα για λίγο στη Λιοσίων και μετά στο Μεταξουργείο. Τη ρώτησα πώς ξέπεσε, και αφού είναι όμορφη γιατί δέχεται να δουλεύει στα 10ρικα. Μου είπε αφοπλιστικά "κι εκεί με γαμούσαν, κι εδώ με γαμάνε. Εδώ τελικά βγάζω περισσότερα λεφτά". Τώρα την έχω χάσει λίγα χρόνια, η αδερφή της μου είπε οτι είχε πάει και στο Dubai για λίγο καιρό.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Πιστεύω είναι κάποιες που συμβιβάζονται Μ αυτό που έχουν χωρίς να παίρνουν ρίσκο ενώ άλλες είναι πιο δεκτικές ,μήπως και ξεκολλήσουν απ' το βορδέλο.Εδω λες σε πουτανες να βρεθειτε καπου αλλου η ξενοδοχειο η σπιτι η και αλλου και να δωσεις παραπανω χρηματα και αυτες σου απαντανε οχι ηγω εδω μονο γαμιεμαι.Ενταξει τοτε κατσε και γαμησου εδω και δωσε πανω απο τα μισα φργκα σε αλλους και εσυ που γαμιεσαι στην κυριολεξια παρε τα ψιχουλα.Δε θα τις λυπηθω κιολας αφου δεν εχουν μυαλο αστες εκει που ειναι
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Εχω φερει πουτανα σε καποιο αλλο σπιτι που ειχα καβατζα και δεν υπηρχε κανενας κινδυνος για στοχοποιηση κλοπες κτλ και το εχω πραξει 3 φορες σε ολα αυτα τα χρονια που παω μπουρδελα.
Ολες ητανε απο φυλης οι δυο και μια απο μεταξυ.
Σε ολες συμπεριφερθηκα σαν να ηταν γκομενες μου και τις πληρωνα με το που τις επαιρνα απο το σπιτι τους η και απο το μετρο.
Μια δυο ωριτσες ηταν ολο το παιχνιδι με ποτακι και καμια φορα και φαγητο delivery.
Εδινα αναλογως τη κοπελα.Απο 50 ευρω μεχρι και 80.Μετα απο καιρο χανοντουσαν δεν τις ξαναεβλεπες.
Αυτες που λεω ητανε σχετινα εξυπνες μαζευαν το χαρτι και επειτα φευγαν για τη χωρα τους.
Ολες οι αλλες ειναι ντιπ για ντιπ βουρλα.Μαλιστα μια Ελληνιδα ( Αννιτα Μεταξουργειου προ 3 ετων ) δεν ηθελε να δουλεψει φυλης γιατι της ειχανε πει οτι εκει τα κοριτσια τα χαπακωνουν με ναρκωτικα κτλ.Δηλαδη οι τυποι που τη φερανε της πουλαγανε παραμυθι που το εχαψε και καθοταν στο εμετουργειο να γαμιεται για 7 ευρω.Τοσο βουρλο ητανε.
Σε ολες συμπεριφερθηκα σαν να ηταν γκομενες μου και τις πληρωνα με το που τις επαιρνα απο το σπιτι τους η και απο το μετρο.
Μια δυο ωριτσες ηταν ολο το παιχνιδι με ποτακι και καμια φορα και φαγητο delivery.
Εδινα αναλογως τη κοπελα.Απο 50 ευρω μεχρι και 80.Μετα απο καιρο χανοντουσαν δεν τις ξαναεβλεπες.
Αυτες που λεω ητανε σχετινα εξυπνες μαζευαν το χαρτι και επειτα φευγαν για τη χωρα τους.
Ολες οι αλλες ειναι ντιπ για ντιπ βουρλα.Μαλιστα μια Ελληνιδα ( Αννιτα Μεταξουργειου προ 3 ετων ) δεν ηθελε να δουλεψει φυλης γιατι της ειχανε πει οτι εκει τα κοριτσια τα χαπακωνουν με ναρκωτικα κτλ.Δηλαδη οι τυποι που τη φερανε της πουλαγανε παραμυθι που το εχαψε και καθοταν στο εμετουργειο να γαμιεται για 7 ευρω.Τοσο βουρλο ητανε.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Εμφανίστηκε νέο στουδιοτεμάχιο στο πόδι ονόματι Αλεξάνδρα.Εχω φερει πουτανα σε καποιο αλλο σπιτι που ειχα καβατζα και δεν υπηρχε κανενας κινδυνος για στοχοποιηση κλοπες κτλ και το εχω πραξει 3 φορες σε ολα αυτα τα χρονια που παω μπουρδελα.
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Ακομα και η Ολγα που στις φωτο δειχνει καραμουναρος οταν τη βλεπεις απο κοντα ειναι μακρυα απο τις φωτο.
Ειναι γυναικαρα ομως με πολυ καλο κορμι και καλη στο κρεβατι.Δε μιλαω για κοπανημα δεν ξερω δεν γαμαω ετσι.
Παραμενει ομως σε σωστα κιλα δεν βλεπεις κανα σκιαχτρο.Για εμενα η Ολγα ειναι μουναρα
Ειναι γυναικαρα ομως με πολυ καλο κορμι και καλη στο κρεβατι.Δε μιλαω για κοπανημα δεν ξερω δεν γαμαω ετσι.
Παραμενει ομως σε σωστα κιλα δεν βλεπεις κανα σκιαχτρο.Για εμενα η Ολγα ειναι μουναρα
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Πιστεύω ποικιλλει ανάλογα την περίπτωση η πληρωμή τους .Είναι ακριβώς όπως τα λες!! Σίγουρα κάπου θα έχει να δώσει λογοδοσία για αυτό δεν ρίχνουν τις τιμές!! Αλλιώς ο τιμοκατάλογος για το τι μπαίνει καθαρά στην τσέπη της κοπέλας, οσο μπορώ να είμαι σίγουρος, είναι αυτός που ανέφερα!!
Υ.Γ.1. Πραγματικά καμία φορά αμφιβάλω αν σε Φυλής και Μεταξουργείο παίρνουν το μισό τα κορίτσια...
Υ.Γ.2. Σε μερικά σπιτάκια τις τσατσάδες τις έχουν με την βάρδια και όχι με τον τζίρο.
Σε όσες έχω κάνει αυτή την ερώτηση (πόσα παίρνουν δηλαδή) όλες μου είπαν 10€ στα 20, για φυλής μιλάμε πάντα.
Σε τρεις κοπέλες έχω κάνει αυτή την ερώτηση αυτή την απάντηση μου έδωσαν.
Από την άλλη οι τσατσαδες παίρνουν 2€ στα 20.
Υπάρχει και άλλη εκδοχή περί αμοιβων όμως.
Ήμουν σε ένα ψητοπωλείο στο Παγκράτι με φιλαράκια, μας πλησίασε ένας γνωστός του ενός φίλου μου και μας έπιασε τη κουβέντα.
Ο τύπος αφού κάναμε συζητήσεις περί γκομενων-πουτανων-γυναικών μας είπε ότι έχει δικό του οίκο στη φυλής.
Εκ πρώτης ματιάς ο τύπος σου γέμιζε το μάτι ότι ήταν άτομο της νύχτας, αλλά πολύ ευγενικός όμως, για το παρουσιαστικό του δεν ταίριαζε.
Μας έκανε την εξής πρόταση.
"Έχω μπουρδελο στη φυλής, αυτό το καιρό δεν έχω κοπέλα, όποιος από εσάς γουστάρει και έχει κοπέλες έτοιμες για αυτή τη δουλειά εγώ δέχομαι να του νοικιάσω το μπουρδελο. 3500€ τον μήνα, μπορείτε να φέρετε μέχρι 4 κοπέλες συνολικά, τα χαρτιά τα ιατρικά τα νομικά όλα τα κανονίζω εγώ, και τσατσά μπορώ να σας βρω εγώ, εγω θα την πληρώνω το μηνιάτικο της, τη τσατσά δηλαδή, ρεύματα νερά φόρους προστασίες είναι από μένα. Απλά 3500€ τέλος του μήνα τα θέλω, ό,τι παραπάνω βγάλετε είναι για εσάς και τις κοπέλες μοιραστε τα όπως θέλετε"
Εννοείται δεν δέχτηκε κανείς από τη παρέα , δεν έχουμε κοπέλες δεκτικες για αυτή τη δουλειά και επίσης δεν παίρνουμε τέτοιο Ρίσκο.
116,6 € την ημέρα πάνε σε ενοίκια εκεί για όποιον δεν είναι δικός του ο οίκος.
Για κάποιο πολύ μπίζνες μυαλό και χωμένο στα πράγματα θα ήταν αρκετά δελεαστική αυτή η πρόταση.
Τελευταία τροποποίηση:
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.929
- Πόντοι
- 9.297
Το σωστο μελος φροντιζει να τα συγκρατει αυτα για να διαφωτιζονται οι λοιποι συναγωνιστες.Το μόνο νούμερο που πρέπει να θυμάσαι είναι το 99. Αυτό ήταν και το νούμερο (pennant number) του παλαιού αεροπλανοφόρου Foch (R99) του γαλλικού ναυτικού. Τα υπόλοιπα νούμερα δεν χρειάζονται καταγραφή στον εγκέφαλο. Βέβαια λίγη επιπλέον προσοχή ποτέ δε βλάπτει.
Αν ήταν από τη φύση του αγενής με αηδιαστικό παρουσιαστικό, θα ήταν δημόσιος υπάλληλος (ιτσ-ογλάν) όχι άνθρωπος της νύχτας.Εκ πρώτης ματιάς ο τύπος σου γέμιζε το μάτι ότι ήταν άτομο της νύχτας, αλλά πολύ ευγενικός όμως, για το παρουσιαστικό του δεν ταίριαζε.
Από κει και πέρα, αν είχατε δύο κορίτσια σε δυό βάρδιες, άνετα έβγαινε το κατοστάρικο που ζητάει αυτός, διότι αντιστοιχεί σε πέντε επισκέψεις ημερισίως. Άλλες τόσες για τη δική σας αποζημίωση και μετά ότι βγάλουν οι κυρίες δικά τους, με αναλογία 18+2 (για την υπηρεσία).
Το πρόβλημα δεν είναι στα οικονομικά, αλλά στο να βρεις κάποιες που να μην είναι φόλες. Και εδώ μπαίνει το θέμα της ευγένειας και του τρόπου συμπεριφοράς γενικά. Αν είναι από τη φύση του αγενής και συμπεριφέρεται άσχημα στα κορίτσια, ή δεν τα χειρίζεται με έξυπνο τρόπο και δια του πλαγίου, αυτές τι θα κάνουν; Θα μοιράζουν φόλες.
Γι αυτό σε ότι έχει να κάνει με ανθρώπους, η ευγένεια είναι προσόν.
Καλησπέρα Σωτήρη. Οι συναγωνιστές να πηγαίνουν παντού, αρκεί να είναι ακάποτο και να μη φοράνε μάσκες.Το σωστο μελος φροντιζει να τα συγκρατει αυτα για να διαφωτιζονται οι λοιποι συναγωνιστες.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Καλα που μου το πες γιατί στις φωτό φαίνεται κορμάρα. Βασικά εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι φιτ αλλά να έχουν και λίγο βυζί,όχι ανύπαρκτο και κωλο να πιάνω.Ακομα και η Ολγα που στις φωτο δειχνει καραμουναρος οταν τη βλεπεις απο κοντα ειναι μακρυα απο τις φωτο.
Δηλαδή πάνω κάτω σωματότυπος Λίζας ,βυζάρες,κωλαρα,σφιχτή όχι τεράστια,κοιλιά πλάκα . Αλλά δεν την έχεις δει.
Και να είναι και λίγο μουρλεγκω. Όπως εγώ.
Τελευταία τροποποίηση:
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Άσε φίλε, το τι ανάλυση κάναμε με τη παρέα μου επί μέρες δε λέγεται.Αν ήταν από τη φύση του αγενής με αηδιαστικό παρουσιαστικό, θα ήταν δημόσιος υπάλληλος (ιτσ-ογλάν) όχι άνθρωπος της νύχτας.
Από κει και πέρα, αν είχατε δύο κορίτσια σε δυό βάρδιες, άνετα έβγαινε το κατοστάρικο που ζητάει αυτός, διότι αντιστοιχεί σε πέντε επισκέψεις ημερισίως. Άλλες τόσες για τη δική σας αποζημίωση και μετά ότι βγάλουν οι κυρίες δικά τους, με αναλογία 18+2 (για την υπηρεσία).
Το πρόβλημα δεν είναι στα οικονομικά, αλλά στο να βρεις κάποιες που να μην είναι φόλες. Και εδώ μπαίνει το θέμα της ευγένειας και του τρόπου συμπεριφοράς γενικά. Αν είναι από τη φύση του αγενής και συμπεριφέρεται άσχημα στα κορίτσια, ή δεν τα χειρίζεται με έξυπνο τρόπο και δια του πλαγίου, αυτές τι θα κάνουν; Θα μοιράζουν φόλες.
Γι αυτό σε ότι έχει να κάνει με ανθρώπους, η ευγένεια είναι προσόν.
Γενικά παίζουν πολλοί παράγοντες, οι κοπέλες, η όρεξη τους, τα οικονομικά των πελατών, (γενικά η πελατεία στη φυλής δηλαδή)
Οι σχέσεις μας με τις πουτανες, αν βρεθεί κάποιος συγγενής τους στο ρδελο...γενικά παίζουν παρα παρα παρα πολλά.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Η Γαβριέλα φαίνεται καλό κομμάτι,τώρα από κοντά δεν ξέρω.Ακομα και η Ολγα που στις φωτο δειχνει καραμουναρος οταν τη βλεπεις απο κοντα ειναι μακρυα απο τις φωτο.
Για το χαλαρό γαμησι που λες ,δεν σου πρήζουν τ αρχιδια για να τελειώσεις μία ώρα αρχιτερα; Στην τελική σε βορδελο η στουδιο είσαι,όχι με γκόμενα.
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.401
- Πόντοι
- 456
Έχει κάποιος το τηλ της Λίζας από Φιλιππίδου??ας μου στείλει π.β
Παρόμοια θέματα