Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 290 άτομα (43 μέλη και 247 επισκέπτες)

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Πχ το χροστινακι από Καζακστάν με τρελενε !!! Και το στυλ της και το κρεβάτι που έκανε ... και μια 2 μετρη Ρωσίδα να είχα δίπλα παλυ την Χριστίνα θα διάλεγα μου άρεσε πιο πολύ εμφανίσιακα !! Σε συνδιασμο με αυτά που έκανε μέσα ήταν πυρηνική Μπόμπα!!θυαμαμε πάντα αγκαλιές φιλία κτλ μετά πίπα και πάντα στην πίπα τα ποδαράκια της και το κωλαρακι της το έφερνε κοντά στον θώρακα μου στα πλαγιά ..πάντα μου έλεγε κρυώνουν τα ποδαράκια μου ..( ήταν σήμα ..) Της τα έπιανα σφιχτά της ρουφούσα την κωλοτρυπηδα παραμερίζοντας το μαύρο στρινγκ που φόραγε με τα δόντια μου ( μου έλεγε γιαυτο το φοράω για να το τραβάς...) και μετά της ρουφούσα της πατούσες καιβτα δάχτυλα ποδιών ...μου έλεγε πάντα « πως με ξεκουράζεις ...»
Το Χριστινάκι τις περισσότερες φορές δεν πλενόταν από πελάτη σε πελάτη ούτε είχε καλές σχέσεις με το νερό!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η πικρή αλήθεια είναι ότι πρέπει να στραφούμε πάλι σε γκόμενες,να αρχίσουμε το κυνήγι ,τη φέρμα, να ξαμολυθουμε σαν τα κυνηγόσκυλα. Να πηγαίνουμε και καμιά πουτανίτσα στο ενδιάμεσο.
Ναι ειδικά τώρα θα βρούμε πολλές ...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Το Χριστινάκι τις περισσότερες φορές δεν πλενόταν από πελάτη σε πελάτη ούτε είχε καλές σχέσεις με το νερό!
Ήταν μαχήτρια ήταν ακούραστη ήταν πάντα μοσχομυριστη !! Η λέξη κρύωνο δεν είχε βγει ποτέ από τα χείλη της !! Παρόλο που κάποιες δορές είχε παίξει χειμώνα και ήταν κρύσταλλο το δωμάτιο !! Ποτέ δεν είχα άρπαξει Κάτι όσο πήγαινα μαζί της ούτε μια κοκκινίλα !! Τι να πω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όλα γίνονται .Πολλές φορές κάτι είναι ακριβώς κάτω από τη μύτη μας και δεν το βλέπουμε.
Καλά σίγουρα αυτό που λες παίζει διότι μου έχουν τύχει πολλά σκηνικά !!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εν μέσο πανδημίας το έχω ξαναπεί με μια κοπέλα κομωτρια στο επάγγελμα η οποία είναι καραντινα χωρισμένη με ένα μικρό παιδί κτλ αλλά ρε τύπε έχω βαρεθη όλο το ίδιο φάει βαριέσαι ..!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Προ μηνων που ηταν ανοικτα τα μπουρδελα, ειχα πετυχει πολλες φορες πουτανες
να βγαινουν απο δωματιο και να κοντοστεκονται χωρις να σαλοναρουν
ισα να ξεδιαλυνει το τοπιο ετσι ωστε να μπουν στον επομενο (ατυχο) απλυτες. :jerking:
Φαντασου τωρα να εχει γλυψει και γαμησει ο προηγουμενος το μουνι της που θα εχει ξερασει
μουνοκρεμα και να παει στον επομενο απλυτη. Ανυποψιαστος εκεινος, θα κανει γλυφομουνι. :dunno:
Δεν πρεπει επισης -οσες εχουν νορμαλ δοντια- να τα προσεχουν-πλενουν;
τσιμπουκωνουν ψωλες και αρχιδια δινοντας γλωσσοφιλα και μετα πιπωνουν τον επομενο
αφου του δωσουν γλωσσοφιλα κι εκεινου. Πουτσοτριχες θα μασαμε η θα μυριζουμε την πουτσιλα
του καθενος; κατι πρεπει να γινει επιτελους και με το λιπος. Εχει πεσει πολυ λιπος.
Αξιες πουτανες, ειναι αυτες που προσεχουν την εμφανιση τους. Εγω αυτο το σεβομαι. :kneel:
Οκ, αρκετες δεν βλεπονται, το καταλαβαινω αλλα το να προσεχουν τα κιλα ειναι καλο
για την υγεια τους οπως και για την εργασια τους. :sunglasses:
Ας πουμε η Εβελινα απο Αχαρνων 85 που ηταν μια χαρα οταν δουλευε, καποια περιοδο
ειχε γινει σαν αγελαδα αλλα με διαιτα βελτιωθηκε κι ας την κατηγορουσαν για διαφορα.
Θα κατσω εγω να ακουω τι λεει ο καθενας; μονος μου βγαζω συμπερασματα.
Και ετσι πορευομαι. :sunglasses:
Αντιθετα η Βικυ απο Μεγαλεξανδρου 28 εχει γινει σαν βουνο.
Πω θα γαμηθει αυτη τωρα που σκυβει και κρυβεται ο ηλιος;
τι να πρωτοθυμηθω; αμ τα γαμοκρεβατα; δεν πρεπει να αλλαζονται σεντονια
τωρα με τον κορονοπουστα πολυ πιο συχνα; τι μπιχλα ειναι αυτη;
ελπιζουμε ολοι σε καλυτερες συνθηκες για ενα καλυτερο αυριο.

:hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Εγω βλεπω εμμονη, δεν βλεπω πλακα.

Τρια συνεχομενα.

Πλακα εκαναν αλλοι.

Και συνεχεια το κανεις με πολλους!

Αυτα!

:jerking:
Για την εμμονή που λες είναι παρατηρημένη αρκετό καιρό από πολλούς...

Αλλα ειλικρινά δεν πιστεύω οτι το κάνει με κακία!! Οπότε καυλάντα χωρίς κακία ας είναι ανεκτή...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εν μέσο πανδημίας το έχω ξαναπεί με μια κοπέλα κομωτρια στο επάγγελμα η οποία είναι καραντινα χωρισμένη με ένα μικρό παιδί κτλ αλλά ρε τύπε έχω βαρεθη όλο το ίδιο φάει βαριέσαι ..!!

Δεν βολευομαστε σε τιποτα. Μας απαγορευει η κυβερνηση τα παντα. Ολο στον αγωνα ειμαστε.
Παλι καλα που στην σαπια ενημερωση λογω κυβερνησης, μπορουμε να εκφραζομαστε
με χαρακτηριστικη ανεση χωρις να μας ζαλιζουν τις μπαλες.
Ελπιζω να γαμας καργα χωρις φρενα και μαλακιες. Καλα κανεις.
Απο μενα γαμα αβερτα τα παντα ολα, αρκει να μην σε βλεπω στασιμο και γκρινιαρη.
Εχεις δικιο. Ολο το ιδιο φαι; τις ιδιες πουτανες; τις ιδιες γκομενες;
μα τι θα γινει; που παμε επιτελους;

:dunno:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Για την εμμονή που λες είναι παρατηρημένη αρκετό καιρό από πολλούς...

Αλλα ειλικρινά δεν πιστεύω οτι το κάνει με κακία!! Οπότε καυλάντα χωρίς κακία ας είναι ανεκτή...

Εγω ξερω οτι διακατεχεται απο ενα συνδρομο ειρωνειας και ταχα αποκαλυψης των αλλων.
Ολο παμε να τον κοροιδεψουμε, ολο αυτος ειναι ο εξυπνος ενω περναει αδιαφορος
και δεν του αρεσει αυτο. Μπαμ κανει. Σαν κατι πεκινουα που κοπανιουνται.
Σαν τον κοκκορα που νομιζει οτι βγηκε ο ηλιος για παρτη του.
Δεν ειναι η πρωτη φορα. Ολα τα ξερει. Ολοι μας θα πουμε κατι και θα εχουμε διαφωνιες
αντιδραση, τσακωμο η οτιδηποτε. Εεε, μια, δυο, τρεις, δεκα, εικοσι, ο τυπος κουρασε!
Απο μενα ισοβια αδιαφορια.
Του απονεμω το βραβειο της βαρετης γκομενας που κωλοτριβεται. :badair:

Αυτα για να προχωρησουμε παρακατω και δεν επανερχομαι ποτε!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Πχ το χροστινακι από Καζακστάν με τρελενε !!! Και το στυλ της και το κρεβάτι που έκανε ... και μια 2 μετρη Ρωσίδα να είχα δίπλα παλυ την Χριστίνα θα διάλεγα μου άρεσε πιο πολύ εμφανίσιακα !! Σε συνδιασμο με αυτά που έκανε μέσα ήταν πυρηνική Μπόμπα!!θυαμαμε πάντα αγκαλιές φιλία κτλ μετά πίπα και πάντα στην πίπα τα ποδαράκια της και το κωλαρακι της το έφερνε κοντά στον θώρακα μου στα πλαγιά ..πάντα μου έλεγε κρυώνουν τα ποδαράκια μου ..( ήταν σήμα ..) Της τα έπιανα σφιχτά της ρουφούσα την κωλοτρυπηδα παραμερίζοντας το μαύρο στρινγκ που φόραγε με τα δόντια μου ( μου έλεγε γιαυτο το φοράω για να το τραβάς...) και μετά της ρουφούσα της πατούσες καιβτα δάχτυλα ποδιών ...μου έλεγε πάντα « πως με ξεκουράζεις ...»
... Κατάφερες να μας καβλωσεις παλι....!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Προ μηνων που ηταν ανοικτα τα μπουρδελα, ειχα πετυχει πολλες φορες πουτανες
να βγαινουν απο δωματιο και να κοντοστεκονται χωρις να σαλοναρουν
ισα να ξεδιαλυνει το τοπιο ετσι ωστε να μπουν στον επομενο (ατυχο) απλυτες. :jerking:
Φαντασου τωρα να εχει γλυψει και γαμησει ο προηγουμενος το μουνι της που θα εχει ξερασει
μουνοκρεμα και να παει στον επομενο απλυτη. Ανυποψιαστος εκεινος, θα κανει γλυφομουνι. :dunno:
Δεν πρεπει επισης -οσες εχουν νορμαλ δοντια- να τα προσεχουν-πλενουν;
τσιμπουκωνουν ψωλες και αρχιδια δινοντας γλωσσοφιλα και μετα πιπωνουν τον επομενο
αφου του δωσουν γλωσσοφιλα κι εκεινου. Πουτσοτριχες θα μασαμε η θα μυριζουμε την πουτσιλα
του καθενος; κατι πρεπει να γινει επιτελους και με το λιπος. Εχει πεσει πολυ λιπος.
Αξιες πουτανες, ειναι αυτες που προσεχουν την εμφανιση τους. Εγω αυτο το σεβομαι. :kneel:
Οκ, αρκετες δεν βλεπονται, το καταλαβαινω αλλα το να προσεχουν τα κιλα ειναι καλο
για την υγεια τους οπως και για την εργασια τους. :sunglasses:
Ας πουμε η Εβελινα απο Αχαρνων 85 που ηταν μια χαρα οταν δουλευε, καποια περιοδο
ειχε γινει σαν αγελαδα αλλα με διαιτα βελτιωθηκε κι ας την κατηγορουσαν για διαφορα.
Θα κατσω εγω να ακουω τι λεει ο καθενας; μονος μου βγαζω συμπερασματα.
Και ετσι πορευομαι. :sunglasses:
Αντιθετα η Βικυ απο Μεγαλεξανδρου 28 εχει γινει σαν βουνο.
Πω θα γαμηθει αυτη τωρα που σκυβει και κρυβεται ο ηλιος;
τι να πρωτοθυμηθω; αμ τα γαμοκρεβατα; δεν πρεπει να αλλαζονται σεντονια
τωρα με τον κορονοπουστα πολυ πιο συχνα; τι μπιχλα ειναι αυτη;
ελπιζουμε ολοι σε καλυτερες συνθηκες για ενα καλυτερο αυριο.

Αχ ρε Εβελίνα..... γιατί μας το κάνεις αυτό ρε δυναμίτη.... μας θυμίζεις παλιες καλές εποχές που δεν βλεπω να ξανάρχονται! Πεντακάθαρη και γυναικαρα η ρουφιανα!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αχ ρε Εβελίνα..... γιατί μας το κάνεις αυτό ρε δυναμίτη.... μας θυμίζεις παλιες καλές εποχές που δεν βλεπω να ξανάρχονται! Πεντακάθαρη και γυναικαρα η ρουφιανα!

Να μας πει ο Ισινας γνωμη που ειναι μορτης και γνωστης της πιατσας σε βαθος.

Την ψαχνει την δουλεια πολυ και η γνωμη του ειναι σεβαστη.

Εγω απλα εκοψα την τραπουλα.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εάν ΔΕΝ απατώμαι την συγκεκριμένη {συστήθηκε ως Σύλβια} την έχω πετύχει κάποια βράδια στο Φυλής 81 (3η μεταμεσονύχτια).

Αυτη η Συλβια που λες ειναι με τις τριαρες φυσικες βυζαρες και απλο προγραμμα.

• Like
Αντιδράσεις: msakis

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Εμένα μου είχε ξεφύγει λόγω βορδελοαποχης ,αλλιώς αν είναι έτσι όπως τα λέτε θα την είχα ξεπατωσει στο :fuck1:και στο :knockinb:.
Αλλά επιτρέψτε μου να διατηρώ κάποιες αμφιβολίες καθώς 'όπου ακούς πολλά γαμησια ,κράτα μικρό καλάθι'.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Έπρεπε να την είχες ζητήσει εις γάμον κοινωνία όσο προλαβαινες.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Να μας πει ο Ισινας γνωμη που ειναι μορτης και γνωστης της πιατσας σε βαθος.

Την ψαχνει την δουλεια πολυ και η γνωμη του ειναι σεβαστη.

Εγω απλα εκοψα την τραπουλα.

Πολύ καλή σε όλα της όταν ανοίξουν ξανά τα ντελα σας την συστήνω ανεπιφύλακτα !!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom