Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 287 άτομα (43 μέλη και 244 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
αστα φιλε Keeper.....ενα δακρυ κυλυσε και κυλαει στο προσωπο μου.....απλα καμμια φορα εχουμε καποια ελπιδα,,,,μπας...και λεω μπας και γινει κανενα θαυμα και ανοιξουνε νωριτερα......
Signore Montiliani προσωπικά έχω την αισιοδοξία ότι θα είναι τον Μάιο, και ας είναι την τελευταία μέρα δηλ. Δευτέρα 31 Μαΐου
Αυτό που ζούμε τόσο καιρό είναι το θέατρο του παραλόγου, δεν ξέρουν οι "ανώτεροι" ότι γίνεται του μουνιού το πανηγύρι στο μετάξι και λοιπούς διάσπαρτους οίκους;
Μια χαρά ξέρουν, απλά τα έχουν αφήσει να ξεδινει ο λαός.
Γιατί δεν γίνεται ολικό άνοιγμα λοιπόν; σε όλα τα πάντα όλα.
Καλύτερα θα ήταν, δεν θα υπήρχαν συνωστισμοι στις πλατείες γενικά ο καθένας θα είχε το "στέκι" του....
Μικρότεροι συνωστισμοι γενικώς.
Τώρα αυτό που ζούμε είναι ένα κακόγουστο παραμυθάκι.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Signore Montiliani προσωπικά έχω την αισιοδοξία ότι θα είναι τον Μάιο, και ας είναι την τελευταία μέρα δηλ. Δευτέρα 31 Μαΐου
Αυτό που ζούμε τόσο καιρό είναι το θέατρο του παραλόγου, δεν ξέρουν οι "ανώτεροι" ότι γίνεται του μουνιού το πανηγύρι στο μετάξι και λοιπούς διάσπαρτους οίκους;
Μια χαρά ξέρουν, απλά τα έχουν αφήσει να ξεδινει ο λαός.
Γιατί δεν γίνεται ολικό άνοιγμα λοιπόν; σε όλα τα πάντα όλα.
Καλύτερα θα ήταν, δεν θα υπήρχαν συνωστισμοι στις πλατείες γενικά ο καθένας θα είχε το "στέκι" του....
Μικρότεροι συνωστισμοι γενικώς.
Τώρα αυτό που ζούμε είναι ένα κακόγουστο παραμυθάκι.
Mακαρι Φιλε Tony......μου εχει ληψει η "Αλητεια"αυτο με χαλαει.....ειχα και ενα στανταρακι που καυλωνε τρελλα...και μου εχει λειψει αρκετα.....ειμαι και εκτος κεντρου αρκετα....περιμενω να ανοιξουν να ειμαι ανετος....συμφωνω στα λεγομενα σου και επαυξανω .........siempre diviertete

Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Δεν τρελάθηκα με Άναμπελ. Πήγα μια φορά από περιέργεια , πολύ απότομη ρε παιδί μου, κατ 'ευθείαν χώθηκε ακάποτο αλλά τη σταμάτησα στο παρατσάκ, επίσης μού χώθηκε για γλωσσόφιλο και δεν ενέδωσα (!) -το ξέρω ακούγεται απίστευτο- , γενικώς ήταν κάπως μηχανική σαν να έχει πάρει κάτι (?) και να μην νοιώθει απλώς να εκτελεί ρομποτικά, κάτι τέτοιο μού έβγαλε η φάση. Δεν θα ξαναπάω.
Εγω την ειδα για δευτερη φορα χθες μηπως κι εκανα κανενα λαθος με την πρωτη φορα που την ειχα δει. Τελικα δεν εκανα....την ειδα και στο φως καλυτερα...Οντως αξιαγαμητο κορμακι αλλά οταν βλεπω σαπια δοντια, και να λειπουν και τα μισά, απο τοσο μικρη ηλικια δεν ενδιδω ουτε για ενα ψωροδεκαρικο!!

• Like
Αντιδράσεις: mela33

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.576
Πόντοι
41.129
Eπισκεψη το απογεμα στη αγαπημενη μου αναμπελ στο μικρο-μολ.
Σημερα το προσωπο της ηταν απο την αριστερη πρησμενο.
-Τι επαθες κοριτσαρα μου και εισαι ετσι ?
-Δοντι ! Δοντι ! Ειπε η κορασις.
Για να το επιβεβαιωσω της ειπα να ανοιξει το στομα για να ελενξω αμα λεει αληθεια μιας και ειμαι ειδημων και ξερω απο δοντια.
Μου ανοιξε το στομα της και ειδα μια κουφαλα μαυρη μεσα με ραμματα αστα ναπανε μαγικα ειχε κανει ο γιατρος !
Αποτυπωσα στη μνημη του μυαλου μου το σημειο που ηταν η κουφαλα για να τη χυσω ακριβως εκει και να την επουλωσω με το θαυματουργο σπερμα μου.
Ανταλλαξαμε για κανα δυο λεπτα παθιασμενα γλωσσοφιλα και μετα της ειπα οτι θελω μονο πιπα.
Ξαπλωσα στο κρεβατι και το Αναμπελακι αρχισε να κανει αυτο που ξερει καλυτερα μεχρι που εχυσα στο στομα της .
Νομιζω οτι την ετσουξε λιγο αλλα κανει καλο.

Υ.Γ . Eτοιμαζω κριτικη για γιαζμην

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Για να το επιβεβαιωσω της ειπα να ανοιξει το στομα για να ελενξω αμα λεει αληθεια μιας και ειμαι ειδημων και ξερω απο δοντια.
Μου ανοιξε το στομα της και ειδα μια κουφαλα μαυρη μεσα με ραμματα αστα ναπανε μαγικα ειχε κανει ο γιατρος !
Αποτυπωσα στη μνημη του μυαλου μου το σημειο που ηταν η κουφαλα για να τη χυσω ακριβως εκει και να την επουλωσω με το θαυματουργο σπερμα μου.
Ανταλλαξαμε για κανα δυο λεπτα παθιασμενα γλωσσοφιλα και μετα της ειπα οτι θελω μονο πιπα.
Ξαπλωσα στο κρεβατι και το Αναμπελακι αρχισε να κανει αυτο που ξερει καλυτερα μεχρι που εχυσα στο στομα της .

Πέρασαν τα δέκατα;

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.576
Πόντοι
41.129
Οι σοφοί λένε "από όσα ακούς να πιστεύεις τα μισά και από όσα διαβάζεις το 1/4".

Αυτοί ξέρουν!
Πολυ σωστος τυπε !
Εμενα μου αρεσει η αλλη η παροιμια "

"Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"​

:2funny: :2funny: :2funny: :hi:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πολυ σωστος τυπε !
Εμενα μου αρεσει η αλλη η παροιμια "

"Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"​

:2funny: :2funny: :2funny: :hi:
Εμένα αυτή που έγραψα χτες.
'Οπου ακούς πολλά γαμησια , κράτα μικρό καλάθι.'

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

Πω πω φίλε αηδιασα :vomit::badair:

Τελευταία τροποποίηση:

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
γενικώς ήταν κάπως μηχανική σαν να έχει πάρει κάτι (?) και να μην νοιώθει απλώς να εκτελεί ρομποτικά
Να γιατί δεν ξαναπήγα.
Δεν είναι νηφάλια.
Δεν θέλει να είσαι και ψυχαναλυτής για να το καταλάβεις
Μία μελανιές στην πλάτη, μία πρησμένη μούρη...

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Να γιατί δεν ξαναπήγα.
Δεν είναι νηφάλια.
Δεν θέλει να είσαι και ψυχαναλυτής για να το καταλάβεις
Μία μελανιές στην πλάτη, μία πρηζμένη μούρη...
Δεν αξιζει ουτε η Αναμπελ,ουτε η Γιασμιν,ασε τι μαλακιες γραφει ο καθενας,σαπια γυφτοτσιγγανουρουμανακια ειναι,που ειδικα η Αναμπελ κοιταει να σε ξεπεταξει μετροντας την ωρα καθε λιγο και λιγακι και η αλλη η Γιασμην μηδεν προκαταρκτικα,ενα τιποτα,τωρα αν ορισμενοι αυτες τις θεωρουν περιοπης τοτε αστα να πανε,φαινεται η κορονα τους βαρεσε στο κεφαλι.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καααααααααααααλα...μεχρι να ανοιξουν, καλα κρασια!

Τιτλος κριτικης: "αορατη στο πληθος" (αν θελει ας την βαλει ο Αντισθενης μεχρι να πιασω 5)

Εποχη προ κορονοπουστα. Τριτη βαρδια Μεταξουργειο. Βραδινη δροσουλα στεγνωνει πολλα
συναισθηματα αγωνιας να βρεις να γαμησεις και ολα μοιαζουν κβαντομηχανικα.
Η Χριστινα στον οροφο Λεωνιδου 28 δεν ειναι πια εκει και μαλλον δεν θα ειναι.
Εφυγε εδω και καιρο κι εγκλωβιστηκε προσπαθωντας να επιστρεψει. Η μονη ειναι;
Μελαχρινη, συμπαθητικο προσωπο με γλυκες ατελειες που απεχουν φυσικα του golden ratio 1,618
( https://www.goldennumber.net/ ) αλλα την κανουν αρεστη. Σενιο κορμι.
1,70 με πεδιλο, αερατη, ηρεμη δυναμη, βυζι 2αρι φυσικο στητο λεμονατο, νεανικος κωλος γαμαουα
που δεν νοικιαζει, σουφριτσα ροζ γαρυφαλλο στενη-στενοτατη και γενικως ενα πολυ ωραιο συνολο.
Απλο προγραμμα αλλα ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ξερεις οτι ισως σου δωσει αυτο το κατι
χωρις να χρειαστει να το παρεις. Αρα δεν εκανα εγω κατι παρακατω. Απλως βοηθησα.
Ας γραψω τα βασικα.
Υποσχεση ξεκαθαρη...τα 10 ευρω εισοδου ειναι αστεια τιμη.
Περισσοτερο αστειο ειναι τα 10-15 λεπτα για τετοιο πακετο. Το λιγοτερο τριπλασιασμος.
Μπηκα στο δωματιο. Καθαρο σε ολα του, το μαγαζι ειναι απο τα πιο σοβαρα στην περιοχη.
Γδυθηκα και σωριαστηκα στο κρεβατι. Σουμιες αστερι. Οποτε θα γαμησουμε ανθρωπινα.
Συγκεντρωση στον πουτσο. Χαρωπη εικονα μελατου προς ανυψωση. Αυτο που θελουμε ολοι.
"Μεινε εκει, μεινε εκει" προσταζει ο εγκεφαλος. Θα ερθει το μωρο να συνεχισει.
Σε λιγα λεπτα να κι η Χριστινα, ευγενικη, χαμογελαστη, απλη, δροσερη.
Αυτο εμενα μου φτανει. Αρκει. Αφησα το κρεβατι και υπουλη επιθεση με τακτ.
Φιλι απλο με χαδι στα μαλλια. Ψιθυροι στον χωρο. Εκει ξεροκαταπια. Δεν ηταν προσποιηση.
Ηταν...τι ηταν; αρχαρια ηταν! Λουσμενη με κρεμα μαλλιων. Ατσα το πουτανι!
Δεκτικη αυτη, κτητικος εγω, εβαλα γλωσσα να ψαξω! Κλεισιμο ματιων της και τσιτωμα
σπονδυλικης στηλης...αχα...αματουρι! Επιβεβαιωση, αναδιοργανωση και ελαφρια χαδια.
Αοριστα και ασυμμετρα. Δεχεται και ανταποδιδει. Πιανει χαμηλα κοιτωντας με. Σωστη. Τιμια.
Με εχει, την εχω. Ποιος η ποια θα ξεκινησει; περιστροφη παλαμης της στο καβλι.
Γλωσσοφιλων μουλωχτη επιθεση (μου) και καμια αποφυγη (της). Ματια σπιρτα που χτυπανε μηνιγγια.
Ακαριαια στυση σε χρονο dt και χουφτωμα (της) στις μπαλες μου. Αρχιζω να σκεφτομαι βρωμικα.
Λαιμοι, γλωσσες, φιλια, αστραπες και βροντες. Δεν φανταζομαι, κανω, σερνω και σερνομαι.
Σκυψιμο της λικνιστικο με συνοδεια προστυχου χαμογελου.
"Βαλτο κοριτσι μου" σκεφτηκα...και ναι...το πηρε στομα και γκρεμισε το προγραμμα!
Για κατι τετοια ζουμε ρε μαγκες στην πορνεια, για improvisation.
Στρωτη πιπα χωρις ρουφομπαλο, χωρις προσπαθεια ντιπ -για ντιπ- θροουτ αλλα ντομπρα.
Αρπαγη θηραματος και παμε κρεβατι. Γλωσσα μου ανεμοτρατα περναει κοιλιακη της χωρα
και παιρνει οτι βρισκει μεχρι που φτανει στο...χαχα...ναι εκει ντε!
Μυρωδατο ανευ μουνοτζελ. Μουνι φουξια λιγο πιο φωτεινο απο το ροζ.
Γλυκο με μουνοχειλα φτερα πεταλουδας κι οχι μιλφομορταδελες.
Σπερνω γρηγορα φιλια και σλουρπ...πλησιαζει ο θερισμος, γιατι ρε πουστη μου στο μπουρδελο;
χαθηκε σε σπιτι που λεει κι ο καλλιτεχνης Καρλ στην ενημερωση;
σταρατο πουτσοτριψιμο στο μουνι της χωρις ιχνος ντροπης η δισταγμου.
Κι υστερα...υστερα, υστερα, μα δεν υπαρχει υστερα...δεν περιγραφω λεμε!
Θυμαμαι οτι μετα απο ενα λεπτο δεχτηκα κιτρινη καρτα με αισθησιακο βλεμμα
και υποδειξη καποτας. Εφορεθη ταχεως και η Χριστινα σαν αμαζονα καβαλησε
κι οδηγησε την κουρσα. Χαχα...μπορει να μπουκαρα πριν (;) σαν διαρρηκτης
αλλα τωρα κυριος ο tnt.
Βασανιστικο περασμα αριστερου χεριου της απο τα μαλλια της ενω φιλιομασταν και μαρσαρισμα
σαν να απολογειται που αλλαξαμε ροτα. Δεκτο και καρφωμα μεχρι ριζα.
Βογγητα και οι μπαλες τιγκαρουν, μουνι τρεμει και γαντζωνει τον πουτσο
σαν μεγγενη. Πως να αντεξεις ετσι; σαρωτικο φιλι μου, αποδοχη της
τα δυο σε ενα με τρεμουλο, κεραυνος, κοφτης, σιωπη. Εκει δεν μιλας. Σιωπας.
Συμπερασμα: αν η αλλη ειναι αματεουρ και χασει (η θελει να χασει) το τοπι
ισως... θες να "παιξεις" σαν τον Fernando Redondo.
Ιδανικη συναντηση. Σπανια τυπισσα που πηγα πολλες φορες να βρω μετα
αλλα δυστυχως δεν βρηκα. Μου κανει εντυπωση που περασε στο ντουκου στην ενημερωση.
Η μηπως απλα δεν αναφερθηκε;;;

246bf0bc2ee9dffdbb2f54784d10214f.gif

:rockon:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Νασαι καλά τύπε μου , είπα να βάλω μια φωτό εν δράση ...
Εισαι γιγαντας. Επισης σε συγχαιρω για την αρνητικη σταση σου στα ακαποτα.
Αυτα για εμας οπως και για αλλους φιλους ανηκουν στο παρελθον.

Ηταν (αμοιβαια) λαθη πελατων-εκδιδομενων κι αφου τα δεχτηκαν οι τυπισσες των μπουρδελων
ενδωσαμε (κακως). Εστω και για ελαχιστο χρονικο διαστημα στην συνευρεση.

:hi:

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
καλημερα
ποσο εχω επιθυμησει ενα πρωινο τετοια ωρα μπουρδελογαμησακι
παιζει 5 με 6 το πρωι κανενα μπουρδελακι ανοιχτο
αν ξερει καποιος ας στειλει pm

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom