Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 348 άτομα (42 μέλη και 306 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Δεν αξιζει ουτε η Αναμπελ,ουτε η Γιασμιν,ασε τι μαλακιες γραφει ο καθενας,σαπια γυφτοτσιγγανουρουμανακια ειναι,που ειδικα η Αναμπελ κοιταει να σε ξεπεταξει μετροντας την ωρα καθε λιγο και λιγακι και η αλλη η Γιασμην μηδεν προκαταρκτικα,ενα τιποτα,τωρα αν ορισμενοι αυτες τις θεωρουν περιοπης τοτε αστα να πανε,φαινεται η κορονα τους βαρεσε στο κεφαλι.
Συμφωνώ απόλυτα, Γιασμίν γύφτισσα που να με παρακαλαει δεν της το έχωνα. Αναμπελ σαπιοδοντα!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
καλημερα
ποσο εχω επιθυμησει ενα πρωινο τετοια ωρα μπουρδελογαμησακι
παιζει 5 με 6 το πρωι κανενα μπουρδελακι ανοιχτο
αν ξερει καποιος ας στειλει pm

Παλιοτερα υπηρχε αυτη η βαρδια. Π.χ στο Κολωνου 11 η στο 24ωρο (4 επι 6) Ιασωνος 30 κτλ.
Εβρισκες ας πουμε την κοντοχονδρη Ντιανα στο Κολωνου 11 ισογειο η οροφο
με τα καγκελωτα φρυδια και γαμουσες μια χαρα. Εκανε και εξτρα αλλα με φραγκα.
Τωρα λογω καταστασης δεν εχει, ασε που κι οταν ηταν ανοικτα, οποια ξεμενε νυσταζε.
Μονες εξαιρεσεις τελευταια, ηταν η Αννα κι η Μαρινα στον οροφο Ιασωνος 2
(μιλαω παντα να περνας σαν ανθρωπος) κι απο Φυλης-Λιοσιων κατι ναυαγια
που αααααααααααααν εβρισκες, νυσταζαν. Εμ βεβαια, μονο αν ξεκιναει βαρδια εκεινη την ωρα
υπαρχει αποδοση. Δυστυχως τα μπουρδελα εχουν χασει την δυναμικη τους
κι οσο κι υπαρχει προσπαθεια εξιδανικευσης, δεν γινεται τιποτα πια.
Ηταν για γαμησι...τωρα ειναι για τον πουτσο!

:hi:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εισαι γιγαντας. Επισης σε συγχαιρω για την αρνητικη σταση σου στα ακαποτα.
Αυτα για εμας οπως και για αλλους φιλους ανηκουν στο παρελθον.

Ηταν (αμοιβαια) λαθη πελατων-εκδιδομενων κι αφου τα δεχτηκαν οι τυπισσες των μπουρδελων
ενδωσαμε (κακως). Εστω και για ελαχιστο χρονικο διαστημα στην συνευρεση.

Αν εγώ είμαι γίγαντας εσυ είσαι τιτανομεγιστος συναγωνιστής ντόμπρος και είπες τα σωστά λόγια που αρμόζουν για εμένα και για πολλούς άλλους που παρά την εμπειρία μας πέσαμε σε λαθοι από τύχη βγηκαμε νικητές και αποφασίσαμε να μην ξανακάνουμε τα ίδια λαθοι αλλά αντίθετα να προχωρήσουμε μπροστά σοφότεροι !!Σε συγχαίρο και εγώ με την σειρά μου νασαι καλά !!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αν εγώ είμαι γίγαντας εσυ είσαι τιτανομεγιστος συναγωνιστής ντόμπρος και είπες τα σωστά λόγια που αρμόζουν για εμένα και για πολλούς άλλους που παρά την εμπειρία μας πέσαμε σε λαθοι από τύχη βγηκαμε νικητές και αποφασίσαμε να μην ξανακάνουμε τα ίδια λαθοι αλλά αντίθετα να προχωρήσουμε μπροστά σοφότεροι !!Σε συγχαίρο και εγώ με την σειρά μου νασαι καλά !!
Μα...οφειλουμε να λεμε ετσι!

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
Παλιοτερα υπηρχε αυτη η βαρδια. Π.χ στο Κολωνου 11 η στο 24ωρο (4 επι 6) Ιασωνος 30 κτλ.
Εβρισκες ας πουμε την κοντοχονδρη Ντιανα στο Κολωνου 11 ισογειο η οροφο
με τα καγκελωτα φρυδια και γαμουσες μια χαρα. Εκανε και εξτρα αλλα με φραγκα.
Τωρα λογω καταστασης δεν εχει, ασε που κι οταν ηταν ανοικτα, οποια ξεμενε νυσταζε.
Μονες εξαιρεσεις τελευταια, ηταν η Αννα κι η Μαρινα στον οροφο Ιασωνος 2
(μιλαω παντα να περνας σαν ανθρωπος) κι απο Φυλης-Λιοσιων κατι ναυαγια
που αααααααααααααν εβρισκες, νυσταζαν. Εμ βεβαια, μονο αν ξεκιναει βαρδια εκεινη την ωρα
υπαρχει αποδοση. Δυστυχως τα μπουρδελα εχουν χασει την δυναμικη τους
κι οσο κι υπαρχει προσπαθεια εξιδανικευσης, δεν γινεται τιποτα πια.
Ηταν για γαμησι...τωρα ειναι για τον πουτσο!

file τισ χοντρες και τα μπαζα δεν τα πληρωνω με το τιποτα
εβρισκα μια Ριτα καπου κολωνου μουνακι Ρωσιδα και Ιασωνος
στις αρχες μια νατασσα Ρωσιδα και γαμω τα μουνια παντα μεθυσμενη ηταν
επινε πολυ βοτκα αλλα εκανα τρομερα γαμησια και μια αννα στο ιδιο.
ακομη και στο βουρκο βρισκεις διαμαντακια
Τα λεφτα και το μουνι θελουν κυνηγι και υπομονη

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
file τισ χοντρες και τα μπαζα δεν τα πληρωνω με το τιποτα
εβρισκα μια Ριτα καπου κολωνου μουνακι Ρωσιδα και Ιασωνος
στις αρχες μια νατασσα Ρωσιδα και γαμω τα μουνια παντα μεθυσμενη ηταν
επινε πολυ βοτκα αλλα εκανα τρομερα γαμησια και μια αννα στο ιδιο.
ακομη και στο βουρκο βρισκεις διαμαντακια
Τα λεφτα και το μουνι θελουν κυνηγι και υπομονη

Δεν διαφωνουμε. Για βαρδιες ειπαμε. Ε, ας ειχε.

Δεν εχει; να κοψουν το σβερκο τους.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
αυτες που γραφω εκεινη την ωρα της ππδαγα φιλε μεταξυ 5 με 6
Ωραια...συμφωνω. Και αλλες υπηρχαν. Κι η Αννα που σου εγραψα ηταν ωραια κι ειχε κοσμο.
Κι αν κατσω να σκεφτω θα βρω κι αλλες. ΤΩΡΑ ομως δεν εχει.
Αν παντως ξερει κανεις, ας συμπληρωσει. Ειναι δυσκολη ωρα 5-6.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Αλερτ: οι ΠΑΚΗΔΕΣ έχουν ραμαζάνι, ΔΕΝ περιμένω να "νηστέψουν" ΑΛΛΑ τα πρωινά τουλάχιστον ΔΕΝ θα πάνε να γαμήσουν, άρα όσοι φοβάστε μην κολλήσετε χτικιό, σας κλέψουν, σας βιάσουν, κολλήσετε ΣΜΝ, σας κάνουν με τη βία να ασπαστείτε τον Ισλαμισμό, ή απλά είστε μαλάκες-χέστες-κλαψιάρηδες αλλά ΔΕΝ έχετε πολύ χρήμα να :zfuck: τραβάτε τώρα που ναι πρωί και δεν έχει islam attack
Κατά τ άλλα σήμερα πρωί στο Μελαγχολικό Μετάξι ΌΧΙ όλοι οι οίκοι ανοιχτοί επειδή δεν έχει πάκια, με κουβέντα με τσάτσο (καλά κρατάω μικρό καλάθι) μου πε πως ανοίγουν μετά το Πάσχα

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Αλερτ: οι ΠΑΚΗΔΕΣ έχουν ραμαζάνι, ΔΕΝ περιμένω να "νηστέψουν" ΑΛΛΑ τα πρωινά τουλάχιστον ΔΕΝ θα πάνε να γαμήσουν, άρα όσοι φοβάστε μην κολλήσετε χτικιό, σας κλέψουν, σας βιάσουν, κολλήσετε ΣΜΝ, σας κάνουν με τη βία να ασπαστείτε τον Ισλαμισμό, ή απλά είστε μαλάκες-χέστες-κλαψιάρηδες αλλά ΔΕΝ έχετε πολύ χρήμα να :zfuck: τραβάτε τώρα που ναι πρωί και δεν έχει islam attack
Κατά τ άλλα σήμερα πρωί στο Μελαγχολικό Μετάξι ΌΧΙ όλοι οι οίκοι ανοιχτοί επειδή δεν έχει πάκια, με κουβέντα με τσάτσο (καλά κρατάω μικρό καλάθι) μου πε πως ανοίγουν μετά το Πάσχα
Ευτυχώς οι κοπέλες που ασπάζονται τον ισλαμισμο στο μετάξι δεν είναι φανατικές, θα έκαναν νηστεία στο μπούτσο.

Ότι θα ανοίξουν μετά το Πάσχα είναι το μόνο σίγουρο, το θέμα είναι πόσο μετά;
24 & 31 Μαΐου οι επικρατέστερες ημερομηνίες.

ΆΝΤΕ ΑΝΟΊΞΤΕ ΤΑ ΡΕ ΜΟΥΛΟΙ

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ακριβώ
Εγω την ειδα για δευτερη φορα χθες μηπως κι εκανα κανενα λαθος με την πρωτη φορα που την ειχα δει. Τελικα δεν εκανα....την ειδα και στο φως καλυτερα...Οντως αξιαγαμητο κορμακι αλλά οταν βλεπω σαπια δοντια, και να λειπουν και τα μισά, απο τοσο μικρη ηλικια δεν ενδιδω ουτε για ενα ψωροδεκαρικο!!

Δεν αξιζει ουτε η Αναμπελ,ουτε η Γιασμιν,ασε τι μαλακιες γραφει ο καθενας,σαπια γυφτοτσιγγανουρουμανακια ειναι,που ειδικα η Αναμπελ κοιταει να σε ξεπεταξει μετροντας την ωρα καθε λιγο και λιγακι και η αλλη η Γιασμην μηδεν προκαταρκτικα,ενα τιποτα,τωρα αν ορισμενοι αυτες τις θεωρουν περιοπης τοτε αστα να πανε,φαινεται η κορονα τους βαρεσε στο κεφαλι.
Διαφωνώ για τη Γιασμίν. Είναι ομορφούλα και πολύ καλή, εμένα μια χαρά προκαταρτικά μού κάνει πάντως. Kαι πάντα κάθομαι 12λεπτο

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μέχρι να λύσετε τη διαφωνία για τη Γιασμίν ,εγώ εντωμεταξύ έριξα άλλο ένα φιστίκι στη Βιολέτα.
Δεν ήμουν στις καλύτερες μου σήμερα.Της δινω τα ευσημα σήμερα γιατί έκανε υπομονή!

Τελευταία τροποποίηση:

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Η Αλεξάνδρα από Μ. Αλεξάνδρου 28 είναι μια περίπτωση που δοκιμάστηκε καθαρά λόγο καραντίνας και περιορισμένων επιλογών.
Είναι μεγάλο κοπέλα κάπου στα 40+,γεματη με 2,5αρι βυζι, κοιλιά, σχετικά ωραίο πρόσωπο, με σφιχτό σώμα παρόλα τα περιττά κιλά.
Την είχα δει και όταν τα μαγαζιά ήταν κλειστά και δεν είχα μπει γιατί υπήρχαν καλύτερες επιλογές.
Δοκιμαστικέ και έχω να το πω ότι κάνει απ τις καλύτερες πιπες στα μπουρδελο αυτή τη στιγμή. Deepthroat, αργο βασανιστικό τσιμπουκι (όχι σαν κάτι άλλες που πάνε να στον ξεριζωσουν), αισθησιακό handjob, από όλα έχει το μενού.
Καλή περίπτωση για την εποχή που ζούμε, θα ξανά πάω.

Conan

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
287
Πόντοι
20
Βολτούλα στο Μετάξι, χαλαρή η κίνηση σήμερα.Επίσκεψη στο Statham 28 αριστερά με τρία μεταμιλφ να δηλώνουν παρουσία: Ελένη, Ντάσα και μία ξανθιά με όμορφο πρόσωπο, μεγάλο στήθος που σαλονάρισε ολόγυμνη και παρουσίασε τις εργάτριες του σεξ σαν να εκτελούσε χρέη τσατσάς. Παρέδωσα το κόκκινο παράβολο και πέρασα με την Ελένη η οποία ευγενέστατη άδειασε τις αρχιδοσακούλες μου με περισσή μαεστρία. Άλλη μια τίμια κατάθεση σε αναμονή του πλήρους ανοίγματος!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.582
Πόντοι
41.129
Διαφωνώ για τη Γιασμίν. Είναι ομορφούλα και πολύ καλή, εμένα μια χαρά προκαταρτικά μού κάνει πάντως. Kαι πάντα κάθομαι 12λεπτο
Kαι εμενα μου κανει προκαταρκτικα η γιασμιν, σιγουρα οι κοπελες εκτιμουν τους καθαρους και ευωδιαστους πελατες οπως εμεις... τωρα αμα ο αλλος ειναι απλυτος μια εβδομαδα και μυριζει σαν το γουρουνι λογικο ειναι να τον ξεπεταξει η κορασις.

ekfilos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
220
Πόντοι
21
Συμφωνώ απόλυτα, Γιασμίν γύφτισσα που να με παρακαλαει δεν της το έχωνα. Αναμπελ σαπιοδοντα!
Πεστα τυπε έχουμε γεμίσει προμοτορες εδώ μέσα έχουνε καταντήσει αστείοι παμε και χαλάμε τα λεφτα μας σε Βτραγικες πουτανες

ekfilos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
220
Πόντοι
21
Πεστα τυπε έχουμε γεμίσει προμοτορες εδώ μέσα έχουνε καταντήσει αστείοι παμε και χαλάμε τα λεφτα μας σε Βτραγικες πουτανες
Που αν ήταν ανοικτή η φυλής στα καλά της αυτές μόνο αλλοδαποί θα τις έπαιρναν δέν θα πατουσε Έλληνας για δείγμα

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
α επ ευκαιρίας, ΑΝ πάτε Ιάσωνος 43 ίσως να επωφεληθείτε καθώς ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ: ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ!
Δεν κάνω πλάκα...δείτε τη photo...
6+1 δώρο, σήμερα το δα εγώ

Συνημμένα

• 172715258_476191536916284_5029558979697072887_n.jpg
    172715258_476191536916284_5029558979697072887_n.jpg
    780,2 KB · Εμφανίσεις: 40
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom